Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz mepet #108698 üzenetére
"CSGO Trader - Steam Trading Enhancer" bővítmény - teljesen megbízható, ráadásul egy magyar srác írta/írja. A profilján pedig - ha friends only - akkor fel kell vennie a barátlistájára, hogy lásd, ellenkező esetben pedig publikussá kell tennie az inventoryt. Ezután a bővítmény használata közben az inventory jobb felső sarkában fogod látni a teljes értéket, de abban sem lesznek benne természetesen azok az itemek, amiket pl. storage containerben tárol.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Meg szeretnem nezni egy ismeros inventory valuejat. Csak annyi erdekel, hogy az osszes item erteke osszesen hany euro. Az inventoryja friends-onlyra van allitva, minden weboldal, amit probaltam azt irta, hogy private az inventory. Valahogy meg tudom nezni, vagy mindenfelekeppen at kell allitania?
Nekem az is jo lenne pl, ha egy trade offerbe beraknam az osszes itemet es ott kiirna a bongeszo kiegeszito, hogy mennyi a teljes erteke az offernek. Letezik ilyen? Fontos, hogy ne legyen kemprogram, ami ellopja a profilomat, mert azt nagyon nem szeretnem. -
pingtest
tag
válasz pingtest #108694 üzenetére
Visszatérve még ide picit mert csak idegesít. Vásárláselőzményeknél látható, írja is, hogy függő egyenleg, ez jellemzően akkor fordul elő, bla bla. De, nem én téríttettem vissza vásárlást, nem szokásom. Kettő kártya ment el kettő külön profilra. Egyik privát, másiknak raktára az. Nem értem most ezt tényleg. Alapból nem is tudja megvenni a kártyát, ha nincs pénztárcán pénze, gondolom steam azt az összeget zárolja amit meg akar venni a paraszt. Akkor mi vajon mi ez a kókány? Nem az első eladásom már, aki látta már profilom, tudja.
Hogy mindig van valami, nehogy már jó legyen az élet. Ezt nem csak ide értem. Meg nem az az euró bosszant, csak tudni szeretném mi fordulhat még elő.[ Szerkesztve ]
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #108695 üzenetére
Mert húzni akarja a szentjét steamen.
Később eladja drágábban.
Elcseréli.
Pimpeli a profilját.
Összeszedi a összeset a kollekcióból, majd kirakja mind, és az így esett cuccokat eladja.
stb.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
l.skywalker
félisten
Kártyás kérdésem nekem is van. Sosem foglalkoztam ezekkel, de itteni ajánlásra egyszer ~1 órát farmoltam kártyát, aztán rájöttem, hogy ez nem jó, mert olyan mintha játszottam volna a játékkal, ezért offoltam is a farmolást, de a kártyákat kiraktam a marketre, el is mentek, lett ~2€-m belőle. És itt merült fel a kérdés bennem: miért vesz meg valaki egy kártyát?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pingtest
tag
Ez mi a steamnél már? Eddig nem tapasztaltam.
Eladtam pár darab kártyát, kettőnél meg azt írja az összegre, hogy függőben, persze kártya már másik félnél van.Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
tibaimp
nagyúr
válasz gejala #108692 üzenetére
Így van, ez a jó módszer szerintem is!
Én úgy szoktam csinálni, hogy a komplett C:\Users könyvtárat átmásolom az E:\ meghajtómra, benne az összes játék mentéssel, config file-okkal stb.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
gejala
őstag
válasz FLATRONW #108690 üzenetére
Steam Clouddal egyébként is vigyázni kell, mert pl. van olyan játék, ami csak a config fájlokat tölti fel, a mentéseket nem.
Én mindig csinálok manuális mentést külön HDD-re (mivel a használatban lévő mentések SSD-n vannak, így az megbízhatatlan adatbiztonság szempontjából), ha kilépek egy játékból, az a biztos. -
gxcman
tag
Sziasztok!
Külön fórumtémában nem találtam meg a játékot amivel kapcsolatban érdeklődöm.
Farmer's Dynasty [link]
Annyi lenne a kérdés , ha pld win újratelepítés lesz a gépen elvész a játékmentésem, vagy a steam felhőbe menti és onnan tudom folytatni ahol abbahagytam?
Elért eredményeket látom, de nem tudom, hogy a játékmenet is mentésre kerül e? -
csaba951
veterán
válasz spleenszuru #108686 üzenetére
Sehogy, ez direkt ilyen.
Böngészőben a https://augmentedsteam.com/ bővítmény megoldja.
pipa General -> Automatically send age verification and skip mature content warnings -
bepken
veterán
válasz spleenszuru #108686 üzenetére
mióta Steam-et használok, azóta ki van kapcsolva minden szűrő és engedélyezve van mindenféle tartalom, mégis minden egyes alkalommal megkérdezi tőlem is
ettől függetlenül, ha valaki tényleg tud rá megoldást, ne tartsa magában
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg én nézem be a dolgot, mert elvileg ki van kapcsolva, de mégis minden felnőtt tartalmas játék előtt értesít, hogy igazoljam, mikor születtem, és már idegel.
Hogyan tudom ezt teljesen kilőni?
Köszi.
Malaka!
-
Vertigo18
addikt
válasz nincsnév007 #108682 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, 500+! Ha minden fel van téve. De ha hazamegyek, megnézem, összes map fel van installálva nekem.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
csaba951
veterán
válasz nincsnév007 #108679 üzenetére
How to Download Far Cry 6 HD Texture Pack
Ubisoft kliensben: HD Texture Pack (>11 GB VRAM requied) Uninstall.
Ha Steam-es verziód van, ott lehet, hogy nincs erre lehetőség.
Ha nem 4K felbontásban, legalább 12 GB-os kártyával játszol akkor nem is fog hiányozni. -
tibaimp
nagyúr
Érdekes, nekem a sima Ubi-s van meg, normál DLC nélküli, csak a HD pack és a Total Commander szerint 153GB!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Vertigo18
addikt
Akkor tedd fel a fullos Ark - Survival Evolved játékot!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
gézu
őstag
válasz nincsnév007 #108663 üzenetére
Tegnap vettem meg a deluxot egy tizesért. /ubis/. Letöltésnél 74 Gb helyet kért HD pack nélkül. De most ránéztem az install folderre, 85Gb-ot mutat.
[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
bepken
veterán
válasz kona005 #108672 üzenetére
ha nem titok, mi volna a konkrét cím? csak hogy mi is megnézzük esetleg, kilistázza eja látom közben, hogy a COD volna az - hát így akkor egyelőre nincs tippem, mivel nekem szigorúbb szűrés mellett is kihozza
Beállítások >> Webböngésző >> Webböngésző adatok törlése
még ezt próbáld ki, aztán indítsd újra a Steam alkalmazást - szerintem így működnie kellene
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
csaba951
veterán
válasz kona005 #108669 üzenetére
https://store.steampowered.com/account/preferences/
Itt vannak a további szűrőid.
MATURE CONTENT FILTERING
Ha bepipálod őket, akkor látszódik.PRODUCT TYPES
Ha bepipálod őket, akkor látszódik.IGNORED PRODUCTS
Ha itt van valami a listán, az mindenképpen rejtve lesz, az összes többi beállításodtól függetlenül.SEARCH OPTIONS
Ha bepipálod őket, akkor nem látszódik. Az utolsó tétel kivétel, ha van pipa akkor egy lapon jelenik meg az összes találat.OPERATING SYSTEMS
Ha bepipálod őket, akkor látszódik.A többi beállításnak nincs köze a keresési találatokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nincsnév007 #108667 üzenetére
Tipikusan a DLC-k között szokott lenni, nézd meg ott. Ott lehet pipálgatni mit töltsön le, mit ne.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
gejala
őstag
válasz nincsnév007 #108665 üzenetére
Nekem Ubi Connecten van meg a standard és az 85 giga. HD textúrák még pluszban valami 60 giga körül talán, én azt nem töltöttem le. Ha be van pipálva a textúra pakk, akkor nagyságrendileg reális, de inkább 150 giga körül kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz nincsnév007 #108663 üzenetére
Nálam is 171GB, a Steam adatlap szerint is 171, melyik verziót vetted meg?
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok. Valaki megvette a far cry 6 őt ? Nálam 171 GB tárhelyet kér, Google szerint 60 gb kéne lennie.
-
Golden9
veterán
Kipróbálhatóak lettek.
Crusader Kings III - Két napig.
Tiny Troopers: Global Ops - Holnap estig.[ Szeretkezve ]
-
csaba951
veterán
válasz nincsnév007 #108658 üzenetére
Igen, van benne.
-
nincsnév007
őstag
sziasztok meg van valakinek itt a car mechanic simulator 2021? gyárilag van benne magyar felirat?
-
bepken
veterán
válasz Kender23 #108654 üzenetére
az eredeti, regisztrációnál használt email fiókhoz van hozzáférésed? csak mert akkor válaszd a "már nem férek hozzá ehhez az email címhez" opciót és jelezd support felé is, hogy csak az előzőn keresztül fogod tudni hitelesíteni magad
gondolom fognak kérni majd olyan infókat, amit csak Te tudhatsz (pl utolsó vásárlás nyugtája, utolsó általad ismert jelszó, stb)
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
válasz tibaimp #108653 üzenetére
Na ez az, hogy semmit, a gyerek játszott a Stumble Guys nevű játékkal. Nekem csak egy Gta 5 és Cs.GO van benne, amit 3 éve nem használok. Egyszer csak jött email, hogy megváltozott a jelszó es az email. Most itt bizonygatom a steam-nek, hogy enyém a fiók...
[ Szerkesztve ]
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
wjbhbdux
veterán
válasz aginor #108650 üzenetére
Még egy jó módszer, ami mutatja az esetlegesen support oldalon eltávolított, törölt, befejeződött beta játékokat is, a családi megosztás beállítások között van egy lista amiben egyesével lehet válogatni, itt mindent mutat ami a fiókon volt
https://store.steampowered.com/parental/setmine
/s
-
alcsa
senior tag
válasz aginor #108646 üzenetére
En a Purchase History oldalrol masolgattam ki szovegesen.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
Sziasztok! Szeretnék egy kimutatást csinálni a játékaimról, emiatt szeretném tudni, hogy van-e arra lehetőség, hogy a teljes Steam játéklistámat kinyerjem valahogy szöveges vagy táblázatos verzióban?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Trailmakers.
[ Szeretkezve ]
-
válasz Aranygyerek #108642 üzenetére
Jobb gomb a játék nevén, és elvileg ott kéne lennie egy kód megnézése opciónak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
Megvettem tegnap az Assassin's Creed Origins-t. Letöltődött. Indításnál kódot kér, én meg nem találom .Hol keressem? A számlán nincs. Az ubisoft regget megcsináltam. A steam fiókomban sem találom. Nem emlékszem, hogy ilyen gondom lett volna. -
tibaimp
nagyúr
válasz spleenszuru #108639 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Lenne valaki olyan kedves, hogy megírja, ma hány óráig tart a The Division akciója?
Este 19:00?
Du. 5-ig nem érek haza, elfelejtettem megvenni..Köszönöm előre is.
Malaka!
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, Steam ismerősök jeleztek, hogy kaptak tőlem üzenetet, ami phishing linkre mutat (kamu gift card link).
Mi a megoldás? Kétlépcsős van, semmi gyanúsat se írt semmi, gépen is up to date minden. Hogy férhet a Steambe ilyen vírus? Nem trükközök semmivel sem, kalóz szoftverem sincs évek óta. -
-
Apollyon
Korrektor
Hagyd a mobil appos vásárlást, nekem korábban is volt baj vele, ezek szerint azóta se lett sokkal jobb.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dilikutya
félisten
A Paypal a hülye vagy a Steam? Vásárolnék mobil kliensben, de a Paypal fizetéskor mindig újra kéri az email címet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Eversmann
aktív tag
válasz wjbhbdux #108624 üzenetére
Jegyzetelés akkor jön jól (nekem legalábbis), ha van egy rejtvény a játékban, és felírom hol is jártam. Oké, van Youtube. De néha jobb magamtól rájönni. Van hogy letörlöm a játékot, félév múlva meg újrarakom
Egyébként az UI-t kipróbálva, a jegyzet csak egy szelete az újdonságoknak. Külön menüpontok vannak. Nem kell külön keresgélni. Pl. Mennyi volt a játékidőd, Achivementek, Képernyőmentések, DLC-kLife is better with a Titan
-
Segal
veterán
válasz Micsurin #108626 üzenetére
Csak logikusan gondold végig a dolgot. Ha nem számolná, akkor mindenki akár több ezer óra után is visszaigényelhetné a játékok árát, hogy még nem játszott vele 2 órát
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Micsurin
nagyúr
Ha láthatatlanba teszem magam akkor is számolja az órákat a steam?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
wjbhbdux
veterán
Megújul a Steam kliens, a screenshot kezelő, és az ingame overlay, ami kap egy játékok felé tűzhető jegyzetelési lehetőséget, betaban már elérhető [link]
/s
-
Segal
veterán
válasz Imilenni #108622 üzenetére
Semennyire
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
mindig
-
De4d
őstag
Azt tudja valaki, hogy ha a steam aurházból vásárolsz játékot, akkor mindig lehet kapni ezeket a pontokat(amiből avatart, héttérképket, kitűzőt lehet venni)? Vagy csak leárazásokkor?
Minden jó, ha a vége jó!
-
Segal
veterán
válasz tibaimp #108613 üzenetére
Még telepítened sem kell Elég virtuálisan futtatni a háttérben a fentebb említett programokkal.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Úgy lehet játékkártyákat kiejteni a nem játszott játékokból, hogy elindítom a Steam alatt, és utána csak fut a háttérben mondjuk a menüjében, és én közben bármi mást csinálok?
Vagy figyeli azt is, hogy "küldetéseket" kell végezni, haladni kell a játékkal, nem csak a játékban eltelt idő számít?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
JoolsNOS
veterán
válasz ollie #108611 üzenetére
Ha idejön érte valaki helybe akkor igen, mert csak a port fogja. Kidobnám ha lenne szívem hozzá. Der le is vettem a hírdetést, mert nem akarok senkit megszivatni. Megy vissza a szekrénybe...Amúgy ezresért vitte volna valaki, ráadásul postát is fizetett volna rá. De az már tényleg macera.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Rimuru
veterán
válasz JoolsNOS #108608 üzenetére
akkor gondolom úgyis írja, hogy ez a játék már aktiválva van nem? - Az a baj hogy ez nem a kodot validalja hanem azt hogy neked mar megvan-e a jatek (ha masik forrasbol van akkor is ugyan azt irja mintha ezzel a koddal aktivaltad volna, csak egy altalanos uzenetet ir).
Olyan accounton lehet kirpobalni ahol meg nincs meg a jatek, csak akkor ugye mar el is hasznalodik a kod ha eddig nem volt felhasznalva.[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
JoolsNOS
veterán
válasz AnonymusX #108603 üzenetére
Ezt közben én is megtaláltam. Azt írja kiskereskedelmi. Akkor valószínű ez a cd lesz.
Ha esetleg beírom most a kódot az aktiváláshoz akkor gondolom úgyis írja, hogy ez a játék már aktiválva van nem?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
válasz phenomHUN #108602 üzenetére
Ebből csak azt fogja látni, hogy kulccsal aktiválta-e.
Ha pl. Fanaticalon vagy Humblen vette valami akcióban, az is retail. De az nem a fizikai példánya.
De pl. a CD kulcsos HL Platinum aktivációmra azt írja, hogy complementary. Ami nem tudom mit takar, kulcsból aktiváltam 2003 szeptember 13-án.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz JoolsNOS #108599 üzenetére
Szerk: pár másodperccel lecsúsztam, phenomHUN hozzászólásában a link.
A fiók részletei alatt meg tudod nézni, hogy milyen módon van meg a játék.
Szóval a fiók részletei alatt kattints a Licencek és termékkulcs-aktiválások megnézése menüpontra. Ha kikeresed a listából a játékot és amellett az szerepel, hogy kiskereskedelmi, akkor CD kulcsból aktiváltad be.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz JoolsNOS #108599 üzenetére
Egyféleképpen lehet biztosan kideriteni, ha itt keresel rá - itt mutatja a játék mellett, hogy mikor, illetve miképp került a könyvtáradba (retail, vagy store vásárlás): https://store.steampowered.com/account/licenses/
#108601fatal`: Mind a dobozos, mind a Steamen vásárolt játékoknál mutatja a cd kulcsot, HA külső klienst is igényelt anno az adott játék.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest