Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
-
törölt tag
Nem vagyok én akkora ász, sőt csak egy kis próbálkozó.
Amikor megcsináltam a KrAZ 8x8-at akkor elég nagy sikere lett az Orosz oldalakon, bár megjegyzem ekkor ezt még nem tudtam és nem is én raktam fel oda a későbbiekben hanem Alexey. Ez volt életem első gépe amit csináltam a játékhoz, ez nem is volt olyan rég. Persze hemzseg a hibáktól.
Igazából saját magamnak készítettem aztán megosztottam itt az oldalon tesztelésre, de hogy hogyan került az Oroszok kezére azt nem tudom. Biztos a KGB volt.
Szóval bejött nekik és engem meg elvarázsolt a modolás, ezért regisztráltam egy Orosz oldalon mert láttam hogy, ők nem kicsiben nyomják és lehetne tanulni tőlük. Felraktam pár képet a KrAZ-ról meg közben készült a MAZ 8x8 is és arról is. Aztán elkezdtünk írogatni, kicsit nehéz megérteni egymást, de azért nem lehetetlen. Utána páran bejelöltek és rájöttek én csináltam a KrAZ-t és szépen beindultak a dolgok. Alexey bevállalta a MAZ utómunkálatait bár sok hibát nem javított ki, szerintem ekkor nemértettük meg eléggé egymást vagy csak lusta volt. Aztán megláttam Pavel Zagrebelny nevét a kapcsolatok között, nosza egy próbát megér gondoltam. Írtam neki pár sort és bejelöltem, kicsit később elfogadta.
Gondold el Pavel visszajelölt, el sem akartam hinni.
Igazából több levélcsere nem volt köztünk ezután, de nem is akartam zavarni egyenlőre. Szóval a dolgok mennek a maguk útján. Azért az elkeserítő hogy, senki sem jött rá a KrAZ-nál hogyan is kell használni a billencsen a köveket, mert én feltöltésre szántam. Tudod kátyúk betömése, folyókon való átkelés előtt meder töltés stb. A youtube megosztón érdemes megnézni Karabash74 arcát amikor felpakolja a köveket és úgy véli ennyi a funkciója annak a kis kőhalomnak. Pedig ő a legnagyobb teszter és mégsem. Szóval a titok annyi hogy, felpakolsz és utána azonnal le is rakod az árut és kőeső indul az égből a platóra megtöltve azt. Ezek után már elviheted és leöntheted bárhová feltöltésként vagy csak egyszerűen hogy, útba legyen.
Persze hacsak Alexey nem babrált bele valamit.
Tehát a többi meg jött magától. A játék "kódját" nem olyan nehéz kisilabizálni csak idő kell hozzá meg türelem és akkor már bátran változtathatsz ezt-azt benne. Szóval úgy alakítod ahogy szeretnéd, de a fejlesztés nem az én dolgom. Én csak saját részre nyúlok bele és saját ízlésemnek megfelelően alakítom azt amit eddig megértettem belőle. Meguntam hogy, azzal játsszak amit adnak és várjak hogy, kijavítsák az esetleges hibákat. Az új verzióban sok minden nem tetszik, ezért nekiálltam a saját ízlésemnek megfelelően alakítani. Néha kizárásos vagy csak egyszerűen próba szerencse alapon csinálok ezt-azt és ha van valamilyen változás, akkor máris megértettem egy valamihez kapcsolódó folyamatot. Csak idő kérdése.
-
törölt tag
Nem akarok belekötni, de a játék az alábbi helyre települ :
Programfájlok (86)/Steam/steamapps/common/Spintires
Ide a Media mappába rakjuk a modokat is.
Amit leírtál ott tárolja a program a konfig beállításokat, textures, mesh, shader cache-t stb.
Abban igazad van, ha valami beragad a játékban vagy hiba észlelhető érdemes itt körülnézni és törölni a megfelelő helyről a megfelelő dolgokat, nem kell az egész játékot újrarakni.
-
törölt tag
Köszönöm.
Egyébként nem vagyok akkora tudor, én is nemrég kezdtem ezzel foglalkozni, mármint a játék modolásával.
Lassan a rabjává válok, többet foglalkozom ezzel mint a játékkal.Azon gondolkodtam egy Zil hogyan festene hasonló vázzal??
A térkép készítés is érdekelne, van is ötletem, de azzal egyenlőre bajban vagyok, még egyáltalán nem vágom.
-
A legtöbb ukrán/orosz fejlesztésű játékkal ez van. Lassan készülő bughalmazok, sokszor játékmenetet játszhatatlanná tévő bugokkal, de cserébe király hangulattal (STALKER, ha mond valamit..
).
Én úgy döntöttem, akkor veszem meg, mikor az itteni hozzászólások 80%-a nem arról szól, hogy mi miért nem működik, és mikor ugranak a mentések, stb. -
Musicking
aktív tag
3. Ez tuti nem fog tetszeni.
Az 1-es nem zárja ki a 2-est , ugyanis a fájlok mappahelyes másolásához esetleg -kibontásához aztán végképp nem kell nagy tapasztalat. Mindegyik térkép működik csak a játék verziószámával megegyező térképet kell használni.
A feloldott achievementeknek nehéz lenne búcsút mondani, a legrosszabb esetben is csak a feloldatlanok lesznek átmenetileg inaktívak, de ez is könnyen kijátszható ha a futó játék főmenüje alatti alt+tab kombó után történik a moddolás (így használható marad a multi is), tehát felesleges a fals információkra épített pánikkeltés. Pont erre jó a JSGME portable (gyk. telepítés nélküli) progi hogy főmenü alatt egy kattintással hozzá lehessen adni az előre bekészített modo(ka)t. Aki nyitott szemmel jár vagy tudja használni a keresőt az eddig is megtalálta a megfelelő térképeket.
Ráadásul mindenki tisztában van vele, hogy mit vett meg és mekkora tartalommal viszont legalább van lehetőség ennek a kibővítésére. A fejlesztőnek (mint minden fejlesztőnek) meg az a célja hogy minél több pénzt sajtoljon ki a játékból a plusz profit meg nem az általuk ingyen hozzáadott tartalmakból fog keletkezni. Persze nem kell ebbe beletörődni mivel legális példány boldog vagy épp boldogtalan tulajdonosa vagy nyugodtan mehetsz az ovi fórum megfelelő topikjába kifejteni a véleményedet. De itt a PH-n felesleges a megúnt vagy kevés tartalmon nyavajogni mert ezek a szavak nem találnak meghallgatásra fejlesztők részéről, úgy meg nem sok értelme van. -
Musicking
aktív tag
Tegnap frissült más lett a térképkód és már most van ehhez a verzióhoz 3 új custom map. Ha az orosz srácok nekifekszenek akkor egy hét alatt átírják a többi 52-t is amelyek már az előző builddal tökéletesen működtek. Lehet számolgatni ez mennyi játékidő és ehhez kell viszonyítani a játék árát és idővel a térképek száma csak több lesz (januárban jelentek meg az első custom mapok). Ezt a játékot már csak az nem veszi meg aki nem akarja , akinek meg nem teszik az ne akarja moddolni.
-
Ne vedd sértésnek, de ne vegyünk meg félkész játékokat, mert elszemtelenednek a fejlesztők.
Láthatod is sok helyen ma már.
Ha majd random 50 hsz. kisebbik része fog szólni a felbukkanó bugokról, akkor el fogok gondolkodni a megvételen.
Addig nem kergetem az őrületbe magam vele. -
-
peti500tc
tag
Pótkocsit kaptunk szinte mindenhez plusz egy Flood nevezetű pályát ha jól emlékszem. Kapsz két Kamazt egy pótost meg egy nyergest meg egy gyönyörű nagy folyót a pálya közepén. És ,hogy nehogy jól érezd magad nem garázspontból indulsz hanem egy útról. Tehát nincs garázsba menekítés. ÉS hogy még jobb legyen, a folyó olyan mély amit a Kamaz nem szeret úgyhogy hajrá. Háromszor kezdtem újra egyszer sem találtam gázlót. "Szuper" pálya.
-
Musicking
aktív tag
Jó helyen kerestétek, csak időközben steamék eltüntették a fület, viszont nálam ellenőrzés után is megmaradt a korábbi beta státusz. Build id: 486111 elképzelhető ez lesz az új alap verzió.
Kínlódnak az OVIsok, léptek valamit az új térképek használhatósága ellen válaszul pár óra múlva jöttek a játékosok a megoldással mellesleg naponta befigyel 1-2 új térkép. -
Zolka75
tag
no sajna a game össze omlott
de valamit nagyon bekutyult ez az átkozott mód
mert a mentések vissza állítása sem hozta helyrejáték letörölt ! és polcra tevős egy ideig
ez sajna egy fél kész gamecsak ismételni tudom az előző hsz: okat
az ets2 ben valahogy müködnek ezek ennek is kb úgy kéne
OFF vége további jó szórakozást a Spintiresel mindenkinek -
Zolka75
tag
köszi
esetleg tudnál valami oldalt linkelni ahonnan mondjuk járgányokat lehet
leszedni ? , bocs a láma kérdésért ,, tehát letölt bemásol az általad le irt mappába kicsomagol
és kész ?és ez ilyenkor cseréli a járgányt vagy pluszba tesz be ?
bocsi a láma kérdésekért még nem mokóltam így játékotelőre is köszi a választ és a segítséget
-
Musicking
aktív tag
Az Oovee meg a Steam pont a DLC eladásokból szeretne profitálni akkor gondolod hozzácsapják a neten keringő térképeket? A moddolást akarják kizárni ezért szarakodnak a szerverrel , ebből kifolyólag mindeki megszívja. Mellesleg a legegyszerűbb térkép is normálisan működik és nem úgy mint a The Pit. Továbbá azért ők se hülyég hogy ne lássák ezeket a mapokat nem nem 2 nap alatt rakták össze, ráadásul úgy hogy nincs is közkézen a térképszerkesztő. Ma is fentűnt egy új map (tegnapi szerkesztési dátummal), ráadásul az orosz srácok ott 'felejtették' mellette a prebuild fájlokat is, editor persze nincs.
A fórumra már tegnap kitették hogy dolgoznak a 'hiba' elhárításán, csak úgy elég necces hogy pont a kizárt fejlesztők nélkül teszik ezt.
Nem véletlen az sem, hogy tegnap stabilan megy a multi is, kijött 5 térkép pár órával később már a multi lobbyk is nyomatták az új pályákat, ma meg megint minden szar pedig frissítés nem történt.
Tegnap problémamentesen csapattuk 4-5 órát a Sakhalin multiban ma meg az alap mapok crashelnek random időközönként akár single playerben is. Egyelőre Pavelék (gyk. a kizárt fejlesztők) állnak nyerésre, a jelenlegi helyzett meg a Oovee és Steam kombónak köszönhető.
Akinek nem tetszik a dolog az steam és oovee fórumán nyugodtam elküldheti őket a k*rva anyjukba, minél többen teszik annál hamarabb lesz változás. -
Dtomka
veterán
Ma megint megpróbáltam és sikerült a garázsfeloldás. De elég kamu, mert sima plató volt rajta és mikor "teleportáltam" a garázsba akkor ott volt a lerakodás gomb, megnyomva aktivált lett.
(#846) Musicking
Én nem merem nagyon moddolgatni, nehogy gajra vágjam a játékot. Ezek a mapok steam update által nem kerülhetnek bele a játékba?(#847) Macka
Gondoltam, folytatom a játékot, ha már sikerült a garázst feloldanom a level_thepit mapon. Kb 2 perc után le is fagyott...
Remélem mielőbb megoldódik, mert így nem lehet játszani. -
Musicking
aktív tag
Pont azért hogy legyen értelme az üzemanyagszálíltásnak is, a legelső kiadáshoz ( és a warez verziókhoz) képest a garázsban csak 200 lityit tankol az adott járgányba.
A beta_next-be folyamatoson kerülnek bele az újítások, más lett a sérülésmodell (már a plató is sérülhet elsüllyedéskor vagy daruzásnál), hardcore módban szilárd terepen sérül a difi és ki is kapcsol, kicsit módosítottak egyes pályarészleteket, belekerültek kisebb faágak is amik megnehezítik egy elsüllyedt vagy gyengébb járgány haladását, tegnap találkoztam súly hatására szétmozsolódó kövekkel is.
Rossi : ha van hely akkor egyensúlyozz a darukarral, így nem kell mankózni
Ha ügyesek vagytok akkor a síkság pályán 5-6 acsi-t is fel lehet oldani, akkor ha járműváltás nélkül csak az alap felszereltségű KRAZzal toljátok fullra a pályát. (síkság, síkvidéki telepes, a méret nem a lényeg, erdőjáró, egyetlen szerelmem, mindenem megvan) -
Rossi
addikt
Este megpróbálom, hogy csak carriage-t rakok fel rá, igaz az csak 2 egység, de majd egyszerre megyek mindkét KRAZ-zal (meg követi őket a MAZ...).
Az külön poén, hogy annyira borulékony a KRAZ, hogy a daruval folyamatosan le kell támaszkodnom...
Egyébként daruval néha ki tudja magát rángatni, löködni a sárból.
-
Zolka75
tag
elvileg nincs is ! csak a régi dev demó és a másik próba verzióhoz vannak tudtommal ilyen lehetőségek
ígértek ,,,, sok mindent a játékhoz de egyenlőre ez csak ennyikár érte
sokan örülnének köztük én is ha lehetne módokat berakni a gémbe többek közt járműveketde erre sajnos úgy néz ki várni kell ki tudja meddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest