Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
hát ha úgy nézzük, hogy a game 1,69€, akkor arányosan nézve egy dlc 2,5€-ért nem éri meg
amúgy attól függ. Én mostanában hanyagoltam ezt a játékot, így nekem most a dlc nem éri meg. De ha megint előveszem és van benne tartalom (most pontosan már nem emlékszem mit is ad hozzá a játékhoz, csak arra, hogy vannak sugárzó területek), akkor lehet megveszem... bár én inkább a snowrunner-re vagyok kíváncsi, de már harmadszorra megvenni a játékot kicsit vicces lenne
-
ot93
senior tag
válasz
SenorGrande #2993 üzenetére
hát én is kicsáncsi leszek. Érdekes lesz látni, ha tényleg fejlesztik a sima spintirest, hogy az milyen irányba megy el, mert a murdrunner, a javított grafika, belsőnézet, nem valódi járművek, meg néhány egyéb fejlesztést beleszámítva nem igazán fejlődött... Pontosabban el lett már megint hanyagolva. Én már tuti nem veszek meg mégegy spintires játékot, sőt dlc-t sem, max ha látom, hogy csinálnak is valamit.
Attól függetlenül el lehet lenni a játékkal a temérdek pálya, jármű miatt egy ideig, de elég sok lehetőség lenne ebben a játékban. Például egy időjárás szimuláció, mondjuk télen a befagyott folyók, tavak, vagy a szárazság, vagy hirtelen vihar, ami a terepet sártengerré változtatja hirtelen, stb. -
ot93
senior tag
most ha valakinek xboxra kéne a játák és van live gold-ja, akkor most ~2600-ért meg tudja venni
[link]
és akkor ez most véglegesen megmarad azután is, hogy ha valakinek már megszűnik a live-ja? -
ot93
senior tag
válasz
chris0000 #2926 üzenetére
de, már a megjelenés tájékán minden pályát, de a challenge-eket nem, mert az alap pályák után új pályákat raktam be, meg sok járművet, azokkal volt olyan alap pálya amit megint megcsináltam illetve új pályákat is. De ha megint lesz időm, akkor a challenge-eket fogom végigvinni elsőként
-
ot93
senior tag
válasz
bajuszatti #2922 üzenetére
ha optimisták akarunk lenni: mindenki játszik a játékkal és nincs semmi gondja vele
ha nem: alig játszik már vele valakiegyébként én az elmúlt hónapban nem is tudtam vele játszani mert nem volt időm, meg úgy még két hétig biztosan nem. De az új dlc-t várom, új pályák, járművek, játékelemek, játékmenetek nem ártanak
(habár még nem néztem meg mi is lesz benne
)
-
ot93
senior tag
válasz
chris0000 #2790 üzenetére
Hát ja, de van olyan ahol többet kell rakni. Van ahol 2-t
de asszem van olyan ahol 4-et is (vagy 3-at, már nemtom). Függ attól, hogy milyen felépítmény van vagy milyen méretű fák. De amúgy valóban jobb lenne ha többet kéne rakni, mondjuk 5-6-ot.
A korábbi kérdésedre: nemtom hová menti a mentést, de szerintem gépre helyileg. de lehet cloud-ba is
Ja és azt nem is tudtam, hogy 9€-ért is volt már. Mondjuk én megjelenés utáni héten vettem meg "újravétellel", 16€-ért ha jól rémlik.
-
ot93
senior tag
válasz
Ga3rieL #2771 üzenetére
pályákat is újra be kell rakni, mert nekem a frissítés törölte a berakott pályákat... aztán ugye a mentés-t nem tudta ezért betölteni, de amikor beraktam újra az adott map-et, akkor már a mentést is be tudta tölteni
mert amúgy hirtelenen azt hittem elveszett a jópár órás játék az egyik modolt pályán...
-
ot93
senior tag
Na kinek mi a tapasztalata a mudrunner - el?
-
ot93
senior tag
Ma tényleg jött le nekem valami 58mb-ás cucc...
a verziónak most is azt a ~1évvel ezelőttit írja, de az az érdekes, hogy addig nem is engedte elindítani a game-t, tehát valami frissítés volt... -
ot93
senior tag
aki darut keresett, annak mondom, hogy van a steam műhelyben egy liebherr daru-s szörny, az akármit felemel simán, de összkerékkel úgy 100l-t eszik
-
-
ot93
senior tag
válasz
#93754368 #2336 üzenetére
Igen, pl. Amiket írtak, hogy időjárás, új eszközök (pl. fakivágó& gallyazó & daraboló -t (ami mindezt egyszerre tudja, nemtom mi a neve) el tudnék képzelni... és akkor lehetne választani, hol vágod a fát... multiban pl. Valaki fát vàgna mások meg szállítanák...) aztán a mentés elveszését is javíthatnák. Akkor új interaktív pálya elemek, mint pl. Leomló hegyoldal nagy súly esetén
-
ot93
senior tag
válasz
bajuszatti #2334 üzenetére
az kell még csak... spintires ps4-re mikor a pc-set sem fejlesztik...
ha esetleg készülőben lenne egy spintires 2 akkor megbocsátom nekik, hogy most már jó ideje nem volt fejlesztés a spintireshez...
-
ot93
senior tag
írtátok, hogy frissült a spintires, de nekem most is csak a 03.03.16 verzió van... Másnak mi a verzió száma?
-
ot93
senior tag
válasz
Debilon #1536 üzenetére
Én ugyanúgy jutottam fel az ott lévő maz-zal mint ahogy CskSimánGabi írja
összkerék és difi be meg csörlő, aztán fel tudtam kapaszkodni, bár ott még el kellett fordulni picit jobbra ami ezzel a géppel és helyszűke miatt további csörlőzést igényelt majd már csak a sűrű fákon kellett áttépni a maz-t
-
ot93
senior tag
válasz
#10234880 #1492 üzenetére
azt észre vettem
Őzek vagy valami más állat nem lesz?
mondjuk medve. Azt el kéne ijeszteni, kölünben game over
Én amúgy viccen kívül még időjárás változást el tudnék képzelni a játékban, pl. eső, hó, stb. Ha mondjuk esik az eső akkor sárosabb lenne a talaj és esetleg várni kéne, vagy a hó is akadály ugye, továbbá ha befagy a víz akkor könnyű lenne átkelni mondjuk egy folyónVannak olyan helyek nemtomhol ahol akkor dolgoznak csak amikor befagy a tó vagy mi mert máskor nem járható a terep
-
ot93
senior tag
Duda mire való ebben a játékban?
-
ot93
senior tag
válasz
#10234880 #1484 üzenetére
Rosszul írtam, bocsi
Tehát a Q és E gombokkal tudod emelni és süllyeszteni, A és D gombokkal balra ill. jobbra, W, S az előre-hátra, és az R ill. T gomb szolgál a markoló fej forgatására jobb és bal irányban. (Mindegyik gomb a markoló fejet mozgatja a megadott irányokba
)
És igen, akkor a V gomb megnyomásakor előjövő "menüben" lehet becsukni a markoló fejet, amire a 4-es gomb is használható
-
ot93
senior tag
Üdv,
Elmenne a játék i3-3220 integrált videokártyájával? vagy 4. generációssal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest