Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteHawk24
tag
Üdv!
Az alábbi 4 achievement teljesítésére keresek társakat. (Spintires - The original game)
Írj privátba is, ha itt nem venném észre! -
chris0000
őstag
válasz
bajuszatti #3033 üzenetére
hi. thx, úgy néz ki jó lett, egy újratelepítéssel.. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. a Spintiresben miért nincs hang, nem tudja vki? steames verzió... thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi szerződéses küldetést, h lehet újraindítani? (snowrunner) thx. üdv.
-
blp85
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálom a lehetetlent, mivel látom, hogy 3 éve nem aktív ez a topik.
Tudja esetleg valaki, hogy mi történt a Spintires játékkal, mivel nekem megvolt Steamen, viszont most csak a Chernobyl DLC és valami oktató pálya van csak, a többi pedig eltűnt, hiába telepítem újra, az nem segít a dolgon. Elvileg tudom, hogy a Steam már nem árusítja, illetve a kínálatban sem szerepel, de mindenesetre furcsa, hogy nem az egészet gyalulta le, mivel egy DLC játszható maradt. Esetleg van valami módszer, hogy az alapjátékot és a DLC-ket visszahozzam, vagy ez teljesen esélytelen?A segítséget előre is köszönöm!
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni?
Az epicgames-től kapott ingyenes MudRunner-t szeretném magyarosítani/magyarítani, de a virusírtóm blokkolja a letöltést a magyar portál oldaról. -
chris0000
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3026 üzenetére
thx, közben már egy trader ismerősömtől kaptam 400ért. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. nem tudja vki, h a Spintireshez lévő Chernobyl DLC hova tűnt Steamről? most akarnám megvenni leárazásban, de sehol nem szerepel a játék oldalán... levették
thx. üdv.
-
CHIPman
nagyúr
[link]
Mától egy hétig ingyen beszerezhető a Mudrunner. -
Aethel
aktív tag
Hali!
Amióta elkezdték keményen patchelgetni, használhatatlan lett a multiplayer. Ha ketten játszunk még rendben van, de ha hárman ülünk be, az egyikünk folyton glitchel, villódzik az autó és csak az árnyéka látszódik. Aztán egy idő után nagyon durván elkezd akadni a game így. Tavasszal játszottunk így hárman, akkor még minden oké volt.. Van valakinek valamilyen tippje? Mit érdemes megnézni, állítani ,stb? Ja igen, folyton az bugzik aki legutoljára csatlakozott be. -
SenorGrande
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
Ha valaki esetleg meg akarja venni a SnowRunnert, akkor most 10€ kupon van az Epic store-on, így az alapjáték csak 29,99€.
-
Bike502
újonc
Nos, az új részt sikerült megint eléggé elcseszniük, szerintem. Még mindig inkább játszok a régiekkel mert az új rendesen felcseszett agyilag. Nem győzi az ember javítgatni a készítők helyett amit lehet.
-
ot93
senior tag
hát ha úgy nézzük, hogy a game 1,69€, akkor arányosan nézve egy dlc 2,5€-ért nem éri meg
amúgy attól függ. Én mostanában hanyagoltam ezt a játékot, így nekem most a dlc nem éri meg. De ha megint előveszem és van benne tartalom (most pontosan már nem emlékszem mit is ad hozzá a játékhoz, csak arra, hogy vannak sugárzó területek), akkor lehet megveszem... bár én inkább a snowrunner-re vagyok kíváncsi, de már harmadszorra megvenni a játékot kicsit vicces lenne
-
chris0000
őstag
ki, h látja az új Snowrunner beszerzését? elég jól összekalapálták és a gameplayek is sokkal jobbak... ráadásul itt már nem csak arról szól a játék, h vidd el A-B-be a fát... sokkal összetettebb és nagyobb... sg forumon van egy csomó friss hír, nem linkelgetem ide... aki szeretné megnézni, ugorjon át oda... üdv.
-
Spike009
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek, mit kell tennem hogy a scavenger-nél tudjak rönköt felvenni. Hiába megyek oda darus, vagy sima kocsival, nem jelenik meg menü, hogy mekkora méretű fát szeretnék (úgy rémlik a kiosknál volt ilyen menü)
Ja, xboxon játszom ha ez számít.
Köszi! -
chris0000
őstag
válasz
bajuszatti #3006 üzenetére
neked is és mindenkinek BUÉK!
aki mesetleg nem látta... SnowRunner: ALASKA ANNOUNCED!! FULL DETAILS & NEW TRUCK!
nem tudom,olyan átverősnek néz ez ki...arra gondolok,h a képek nagyon részletesnek tűnnek, de a játékmeneten meg a kinézeten nem látok semmi változást...Ti, h vagytok ezzel?üdv.
-
bajuszatti
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
zsiz
őstag
Ha valaki még nem vette volna meg a játékot, akkor most 2,5EUR-ért megteheti Steam-en. Plusz megjelent hozzá a Chernobyl DLC is 5 EUR-ért. Illetve kompletten a két fizetős DLC-vel együtt az alapjáték 8 EUR
-
Ergo_Proxy
tag
Szervusztok, szombaton vettem meg a játékot, és van pár dolog amire még nem jöttem rá. Elkezdtem az egyik pályát felderíteni, ami sikerült is teljesen, leszállítottam azt a fa mennyiséget amit kellett, ekkor feljött egy szép fényes ablak, hogy mindent megcsináltam, és egyetlen opció az volt rajta, hogy vissza a főmenübe. Nem akartam kilépni, de mivel az ablak nem tűnt el ezért gondoltam rákattintok és utána visszalépek, ekkor láttam, hogy le nullázta nekem azt a mapot, nem tudtam onnan folytatni ahol voltam, pedig szerettem volna ott gépparkot bővíteni stb. Az előző mentésem akkor kuka? Illetve ha ennyit megcsináltam akkor kész is egy pálya, nincs valami kis gazdaság menedzsment benne? És még egy utoljára, hogy oldom fel a garázsokat? Köszönöm előre is, amúgy nagyon jó kis játék
-
Bicskás
senior tag
válasz
bajuszatti #3001 üzenetére
Szervusz Atti !
Természetesen megvásároltam Steam-en.Lehet downgrade-elni a játékot arra a verzióra esetleg ?
Köszönöm a file-t. -
Bicskás
senior tag
Szervusztok, kedves topiklakók !
Segítséget szeretnék kérni.
Valamikor réges régen, egy messzi messzi galaxisban volt egy szívemnek kedves ZIL 130 Terminator névre hallgató mókás mod, amit szeretnék feltelepíteni újra, érdeklődni szeretnék, hogy honnan tudom letölteni a modot, és hogy hogyan tudom feltelepíteni.
Bocsánat az amatőr kérdésért, de már annyira régen volt, hogy teljesen elfelejtettem minden lépést.
A segítséget előre is köszönöm.Üdv: Bicskás
-
FatMonster
tag
válasz
bajuszatti #2998 üzenetére
Jó is lett a frissítés, nekem el sem indul.
-
Peathee
senior tag
Van itt kérem szépen folytatás. Jön a SnowRunner!
-
WhiteHawk24
tag
Ingyenes!
Expand your MudRunner experience with the Old-timers DLC!
Drive 2 new vintage General Motors trucks and explore the brand new Rocky Hills map designed to challenge your pick-up truck mastery.
This pack includes:
-The Rocky Hills map, a brand new sandbox environment without garages, for even more challenge!
-Chevrolet Napco 3100 (1957, 4x4 scout vehicle)
-GMC DW950 (1952-54, truck)
-Loaded log cart add-on, able to carry 2 points.
-Scout trailer add-on, fitted with 1 garage point -
ot93
senior tag
válasz
SenorGrande #2993 üzenetére
hát én is kicsáncsi leszek. Érdekes lesz látni, ha tényleg fejlesztik a sima spintirest, hogy az milyen irányba megy el, mert a murdrunner, a javított grafika, belsőnézet, nem valódi járművek, meg néhány egyéb fejlesztést beleszámítva nem igazán fejlődött... Pontosabban el lett már megint hanyagolva. Én már tuti nem veszek meg mégegy spintires játékot, sőt dlc-t sem, max ha látom, hogy csinálnak is valamit.
Attól függetlenül el lehet lenni a játékkal a temérdek pálya, jármű miatt egy ideig, de elég sok lehetőség lenne ebben a játékban. Például egy időjárás szimuláció, mondjuk télen a befagyott folyók, tavak, vagy a szárazság, vagy hirtelen vihar, ami a terepet sártengerré változtatja hirtelen, stb. -
SenorGrande
senior tag
Zane jött, és jólmegmondott; majd most meglátjuk micsoda frissítések jönnek a Spintireshez. Részemről mondjuk mindegy, a két játékért kiadtam közel 12K-t, de egyik sem jobb a másiknál, és közel sem tartották az ígérteket. Eltemettem őket.
-
ot93
senior tag
most ha valakinek xboxra kéne a játák és van live gold-ja, akkor most ~2600-ért meg tudja venni
[link]
és akkor ez most véglegesen megmarad azután is, hogy ha valakinek már megszűnik a live-ja? -
bajuszatti
tag
Sikerekben, Egészségben, Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
pokers
senior tag
Érdekes
Wernher topiktárs miért lett törölve??? -
törölt tag
válasz
bajuszatti #2986 üzenetére
Én is épp egy új map-on dolgozom. Rég készítettem, ezért nekiugrottam egynek.
-
bajuszatti
tag
Eléggé csendes a topik. Nagyon bejön ez a spintires.zrt nevű térkép, elsőszámú kedvencem lett.
-
törölt tag
És végre! Sikerűlt rájönni hogyan nyitható és változtatható meg a játék exe fájl kiterjesztése. Már csak a gépi kódolást és vagy egyéb programnyelvet kell megtanúlnom és máris visszarakhatom a játékba a Spin-ből jól ismert és általam nagyon hiányolt kerék szetteket. Hmmmm.... Nos, ez is időbe fog telni, de én ráérek.
-
Viktoár
addikt
Srácok, letöltöttem ezt a térképet mert olvastam hogy nagyon nehéz. Valamiért nincsenek benne autók és nem tudom elindítani. Még hely sincs hogy én válasszak induló járművet. Ötlet?
-
xrvman
őstag
válasz
bajuszatti #2978 üzenetére
Régebben a kamerát el lehet távolítani hátra, és fix távolságban maradt akkor is, ha daruztunk stb. Így jól lehet vele közlekedni, ill látni az utánfutót, esetleg a vontatott járművet.
Most ebbe sajnos már nem tették bele. Előrefelé lehet zoomolni, akkor átfordul és totál előre lehet vele nézni. Ez nem segítség. -
pokers
senior tag
Néha azért lehet találni igazán szép mapokat is. Ezen pl állandóan le akartam esni a szerpentinekről, mert mindig a kamerát forgattam és néztem a szépen megcsinált tájat
Bár felfedezve a mapot jöttem rá, hogy nem jó kezdő gépparkot választottam, kezdhetem elölről
-
bajuszatti
tag
Ha játszok, akkor a SpintiresMod.exe nevű programocska nagy segítség, töltsétek le és használjátok.
-
törölt tag
Elvenni dolgokat egy elkezdett térképen nem tanácsos mert ha vissza akarsz lépni akkor nem tőlti be hibára hivatkozva. Hazzáadni viszont lehet bizonyos mértékben. Például ha nem akarok a medium rönkökkel csak 4 pontot akkor átírom többre, vagy átírod az egyébb beállításokat, üzemanyag, motorteljesítmény, stb. Vagy közben beraksz egy mod pótkocsit vagy felépítményt és hasonlóak. Amit te írtál ezért érdemes a térképeket megbabrálni és több járművet elhejezni rajta illetve a kezdésnél több kezdö jármű helyet elhelyezni rajta. Vagy próbálkozhatsz az átnevezéssel, de abba bele fogsz kavarodni a végén. Tehát ha játszol egy Zil 130-al és kicserélnéd akkor azt a járművet nevezd át Zil 130-ra amit helyette akarsz. Lehet ez így kicsit érthetetlen, de nagyvonalakban ennyi. Ha szerencséd van a program nem fog hibára hivatkozni és minden megy tovább csak másik járművel. Ezt még nem tudom mitől függ, de van hogy elfogadja és van hogy nem. Nagyon nem cserélgetem a járműveket menet közben mert kezdés előtt előre átgondolom mivel mit szeretnék szállítani az adott térképen és úgy állítom össze a kezdő szettet. Lehetne ugye a játékhoz készített mindíg frissülő csalást is használni amiben alapból vannak map editorok és hasonlóak, de én azt nem szeretem. Jobban szeretek az xml fájlokban babrálni kézzel mint ilyen segedprogikkal, ezért nem használok jsgme-t sem ha jól írtam a nevét.
-
pokers
senior tag
válasz
#93754368 #2975 üzenetére
"...bármit megváltoztathatok ahogy akarom akár játék közben is..."
Ezt hogy érted pontosan?
Mert már régóta keresek olyan modot, amivel mentést lehet szerkeszteni, de eddig nem találtam.
Amire gondolok, hogy ha megunom a kezdéskor berakott mod járművet, azt ki tudjam cserélni egy másikra játék közben, vagy a mentésben.
Ilyenbe tudsz segíteni? -
törölt tag
Én szuperűl eljátszok egyedűl. Nem kell várni senkire, úgy oldom meg a helyzeteket ahogy akarom, úgy csalok ahogy akarok, úgy kínlódok a sárban ahogy akarok, senki nem szól bele, bármit megváltoztathatok ahogy akarom akár játék közben is, ha megunom abbahagyom, ha kedvem van újra kezdem, tehát teljes szabadkezem van és tejhatalmam. Sosem szerettem a multikat egy játékban max addig amíg a szükséges teljesítményeket elérem, de már ez a része nem érdekel a játéknak. Érdekes, de én sosem unatkozom egyedűl sem. Amíg van gép addig mindíg le tudom foglalni magam és nem feltétlenűl játékkal. Észre sem veszem a napok múlását.
-
xrvman
őstag
válasz
chris0000 #2973 üzenetére
Aki egyedül játszik vele, persze hogy keserű a szájíze. Ennek a lényege a multiban, azon belül is a csapatmunkában van. Bajba jutsz segítenek, s viszont. Megbeszéljük ki mit csinál, a takarásokat is párban fedezzük fel, sőt, mivel van mentés, van hogy konvojban megyünk, a la Camel Trophy.
Lehet a játékban csevegni, hülyülni, stb, szal... én mindkettőbe beleettem összesen több mint 2000 órát és csak annyi volt a single, amihez kellettek az acsik.
Tény, csak fa, meg stb, uncsi kezd lenni, jó lenne kocsikat is szállítani konkrétan, meg mi egyebeket, nagyon jó lenne. Ám a multi, az emberek feldobjákVan hogy direkt csinálunk valami veszélyeset, hogy aztán a baki miatt, mert ugye miért is sikerülne, a mentés elvesz simán 2 órát.
.
-
chris0000
őstag
válasz
SenorGrande #2970 üzenetére
igen ez is milyen már,semmi kedvezmény akinek megvan...ráálltak a profitra...keveset adunk de jó sokat kérünk...
-
törölt tag
válasz
SenorGrande #2970 üzenetére
Anno megvettem a Spint. Jó volt érdekes volt, igaz voltak hibák, de lekötött. Aztán olcsobban hozzájutottam így a Mud-hoz és a két DLC is ingyenes volt ugye. Így még meg is érte valamennyire, de most ezért ennyit elkérni és ráadásúl utána már csak a Mud2 lesz. Tehát harmadszorra is vegyem meg ugyanazt a játékot? Á a nagy lócitromot. Én már max csak akkor ha már senkinek nem kell és jóval le lessz árazva. Bánom is én ha éveket várok ezért, addig meg meghekkelem magamnak amit tudok az eredetihez. A Mud2 meg már úgy is törtben lesz meg mert tuti annak is csillagászati ára lesz és nyakamat rá hogy nem lesz túl nagy változás a program alap szerkezetében. Főleg hogy elvileg jövőre jelenik meg. Pavelt ismerve nem fog egy teljesen új alapokon nyugvó kódot írni szerintem.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
chris0000 #2968 üzenetére
Meg kellett célozni az amerikaiakat, ill. az amerikai járművek rajongóit, ez ennyiről szólt. Ráadásul rafkósabbak, mint gondoltam, mert így azokkal a fentebb említett rajongókkal is megvetetik az alapjátékot, akiket eddig az nem érdekelt. Ezzel egy időben visszavonták a ST tulajok 50%-os kedvezményét, így most már nem lehet mudrunnert kedvezményesen beszerezni. Ennyi, dől a lé.
Szerintem ezért a tartalomért elég vastagon fogott a tolluk az árképzésnél is. Persze felőlem az veszi meg, aki akarja; meg aki nem akar kettőt kattintani a workshopban...
A Focus egy fikagolyóval nem jobb, mint az Oovee volt, Pavel meg maradt Pavel, hozza "a" szintet. -
chris0000
őstag
ezekkel a kamionokkal a valóságban is szállítanak ilyen terepen farönköket?ezek nem alacsony járművek
-
törölt tag
válasz
SenorGrande #2966 üzenetére
Félek a MudRunner2-ben is csalódnunk kell. Azért csináltam ezt a modot mert az eredeti játékom mellé nem akartam feltelepíteni egy tört verziót is. Aztán gondoltam megosztom hátha másnak is jó lesz.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
#93754368 #2964 üzenetére
De látod, a nép zabálja ezt is, holott valós tartalom nem sok van benne. Még mindig ugyanaz, hurcolj fákat, kész, kifújt. Térkép + kamionok, remek, töménytelen mennyiségű szerezhető be mod formájában... Továbbra sincs érdemi fejlődés. De majd a Mudrunner 2-ben!
Ja, és elvették az St tulajoktól az 50%-os Mudrunner kedvezményt...
Köszi a munkádat! -
bajuszatti
tag
Mindig az stmods.ru oldalról szoktam letölteni az új Mudrunner verziókat és legtöbbjük működik Steam nélkül is. Ha véletlenül nem akarna, van egy qoob repack verzió is, az már tökéletesen megy.
-
törölt tag
Egy kicsit belebabráltam az újonnan kiadott DLC-be. Ennyi pénzt nem adok ezért a (gyakorlatilag) semmiért, max ha később leárazzák. Pavel-nek megint sikerült egy csaknem nulla kiegészítőt összehoznia, ráadásul elérhetetlen a szokott fórumon. Biztos nagyon elfoglalt és már nem ér rá velem írogatni. Leköti a nulla DLC-k programozása. Kilenc új jármű, két új map, két új kihívás. Ennyit tudtak összehozni ennyi pénzért? Szóval ha valaki ugyancsak nem vette meg, de azért játszana vele annak itt az általam írt mod. Természetesen a kihívás pályák itt csak mint sima map szerepelnek, de kipróbálhatóak. A járműveket át kellett nevezni kicsit akárcsak a kiegészítőket. Így működőképes a dolog. A két új térképet alapjában véve meghagytam ahogy voltak, csak minimálisan alakítottam rajtuk. Remélem mindent sikerült jól átírni és nem hagytam ki semmit. Elég sok kódsort kellett átnéznem és én is tévedhetek. Telepítés a szokott helyre a szokott módon. Nos, ennyi. Aki letölti annak jó játékot.
-
törölt tag
Már nem éri meg pénzt adni ezért a (sz@rért) játékért. Ha mindenáron ki akarjátok próbálni akkor innen letölthetitek. (Nem próbáltam hogy, működik-e.)
-
chris0000
őstag
most indult el a twich stream...American wilds...
-
pokers
senior tag
Aki még játszik ezzel a játékkal, annak ajánlom ezt a mapot. [link]
Nem egy nagy terület, viszont cserébe inkább a kisebb járművek használhatóak rajta. Szerencsére nem az az állandóan elakadós-csörlőzős, amiket egyébként se szeretek.
Nem sok map tetszik meg így elsőre, de ennek van hangulata.Mapról jut eszembe, valaki nem tudna Spintiresből Mudrunnerbe mapot konvertálni?
Keresgélem, de úgy tűnik az örök kedvenc Russian Taiga mapot nem frissítette a készítője Mudrunnerre -
pokers
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2952 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy az American Wilds dlc fizetős lesz.
Ezzel a kieggel véget is ér a Mudrunner "támogatása", a kiadó ezentúl a Mudrunner II-re koncentrál. -
törölt tag
válasz
bajuszatti #2954 üzenetére
-
törölt tag
De kihalt itt minden.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
american wilds hogy lesz elérhető a mostani tulajoknak?
-
Cooper911
senior tag
válasz
bajuszatti #2949 üzenetére
Köszi
A Mudrunner most akciós steamen! -40% akinek megvan a Spintires annak meg -90%.
-
Cooper911
senior tag
válasz
bajuszatti #2947 üzenetére
+ jó járgányokat is.
Én nem naponta, de azért szoktam nyomatni. -
törölt tag
A játék érdeklődés hiányában kinyiffant.
-
vacs
veterán
A Spintires: MudRunner július 5-ig csak €2.99 a steam-en (de csak akkor ha már megvan az alapjáték) > [link]
-
bajuszatti
tag
Van egy remek térkép számotokra, szerintem a legjobb az eddigiek közül:
-
chris0000
őstag
hi.
kinek,h tetszett a Ridge DLC?
én a traktorral nem is találkoztam... -
törölt tag
Sziasztok!
Elnézést ha valakinek későn válaszolok. Mint azt tudjátok (vagy nem) már új albiban vagyok vidéken. Leráztam Pest mo..kát magamról. Még nincs állandó saját netem így kicsit késve írhatok egyes kéedésekre, de majd idővel a netet is megoldom.
-
chris0000
őstag
válasz
#93754368 #2934 üzenetére
ok,thx.
a texturáknál én is észrevettem,h a fák között ahogy megyek előre csak ami elöttem van fatörzs azon van csak textura,már ami mögötte van 1 méterre azon nincs...pakolgatja befele ahogy megyek...
azért annyira nem nagy gépigényü a játék szerintem,meg nekem se őskori a gépem. -
törölt tag
válasz
chris0000 #2933 üzenetére
Akadnak olyan térképek ahol a textúrákkal vacakol ilyenkor kis időre megakad a dolog aztán minden megy tovább. A játék dds formátumu textúrákat használ de ami ettől eltér ott megakad és átkonvertálja magának dds-be és eltárolja, onnantól már legközelebb azt olvassa be. Leginkább ez miatt szokott lenni az akadozás.
-
chris0000
őstag
nektek szokott olyat csinálni,h hirtelen megfagy a játék,de csak egy pillanatra?
nem olyan sűrün,de 1x1x előfordul...utána megy tovább...thx -
törölt tag
A véleményem az új DLC-ről. Sikerűlt megint egy rakás sz.rt összehozniuk a fiúknak. Két nyamvadt új jármű ami gyakorlatilag két nagy nulla a trakival az élen. Egy új térkép ami ugyancsak egy nagy semmi. A srácok akik modolnak ezerszer jobb térképeket és járműveket készítenek a játékhoz mint ezek a p.csök. Megint csak sikerűlt felidegelniük a nulla teljesítményükkel. Még jó hogy ingyenes DLC mert egy forintot nem érne az tuti.
-
pokers
senior tag
Nekem valami nagyon összeveszett az új frissítéssel, nem akart fullscreenbe futni, ha átállítottam a felbontást és nyomtam egy alt-entert, szó nélkül bezárta a játékot. Nem reagált a space-re sem, így a kéziféket se tudtam kiengedni.
Hiába futtattam steam fájlellenőrzést, nem segített, csak a manuális teljes törlés még a user/appdata rejtett könyvtárt is töröltem.
Ezután újratelepítettem, és most már működik. -
chris0000
őstag
Ridge DLC aktiválódott már vkinél?én este nézek rá...üdv.
-
ot93
senior tag
válasz
chris0000 #2926 üzenetére
de, már a megjelenés tájékán minden pályát, de a challenge-eket nem, mert az alap pályák után új pályákat raktam be, meg sok járművet, azokkal volt olyan alap pálya amit megint megcsináltam illetve új pályákat is. De ha megint lesz időm, akkor a challenge-eket fogom végigvinni elsőként
-
pokers
senior tag
válasz
bajuszatti #2922 üzenetére
Mindenki várja az új DLC-t, ami elméletileg 29.-én kedden jelenik meg.
-
ot93
senior tag
válasz
bajuszatti #2922 üzenetére
ha optimisták akarunk lenni: mindenki játszik a játékkal és nincs semmi gondja vele
ha nem: alig játszik már vele valakiegyébként én az elmúlt hónapban nem is tudtam vele játszani mert nem volt időm, meg úgy még két hétig biztosan nem. De az új dlc-t várom, új pályák, járművek, játékelemek, játékmenetek nem ártanak
(habár még nem néztem meg mi is lesz benne
)
-
bajuszatti
tag
Eléggé kihalt a fórum, srácok.
-
batman91
őstag
Na végre eljutottam odáig, hogy kipróbáljam ezt a remek játékot. Már tavaly óta ott csücsül a fiókomban, de még nem szántam rá magam mostanáig. Úgy érzem nagyon jó döntés volt szavazni rá a Greenlight keretein belül. Nagyon durván jól van megcsinálva, mint ha igazi járműveket vezetnék. Fura is volt elsőre, meg kell szokni a viselkedésüket. Nem igazán vagyok az autós játékokhoz szokva. És a grafika is egyszerűen remek lett. Kiváló játék a járművek szerelmeseinek.
-
kornel315
csendes tag
-
törölt tag
Üdv!
Szóval haladgatok a mod dologgal és mivel eléggé szerteágazó, már egyre nehezebb odafigyelni arra mire, hol, milyen kiegészítőt rendeltem hozzá. Így most megosztom az [1.0 változatot] és csinálgatom tovább. Ha lessz rá érdeklődés a többi bővített változatot is felteszem, addig magamnak szerkesztgetem a dolgot. Szeretem ha egy járműből több színválaszték is elérhető ezért van egy típusból több elérhető színű. Kissé unalmas mindíg a katonai vagy egyébb alapszínekkel játszani. Több jármű is kapott új kiegészítőket egyébb modokból és ez még nem végleges. A Kiro is visszakapta régi kinézetét és kiegészítőit, persze az új dolgokat is meghagytam. A Kironál kellett egy kis plussz "kakaó" mert van egy pót amit megrakva a tesztpályán már nem tudott felráncigálni az emelkedőn és minimális plussz tapadást is kapott. A Maz 6317 és az MZKT 7429-nél mivel a titkosított mesh fájlokba 3D-ben nem lehet belenyúlni, ezért "maszkolással" csaltam a hűtőrácsoknál. Nekem még így is jobban tetszik mint a Pavel féle gusztustalan függőleges hűtőrácsok. Kép [elötte] és [utána]. Természetesen a többi jármű is visszakapta a normál hűtőrácsait, de ők már nem "maszkolással" mert hejettük volt eredeti régi mesh fájl. Szóval amint azt már írtam a többi Spin verzióból próbálom összehozni a gépeket. Itt egy kis lista melyikben milyen gépek találhatóak és a jelenlegi mod-ban mik vannak. Persze vannak még plussz kiegészítők is ahogy írtam, de csak a járműveket szedtem össze a felsorolásban. [link]
-
törölt tag
Na, eléggé sok apró hibát találtam az eddigiekben és mivel minden mindennel összefügg, ezért bár előbb is eszembe juthatott volna, de egy nagy (ha úgy tetszik javító csomagban) fogom összerakni ezt az egészet. Minek is aprózgatni. Ezek nem mások által kókányolt modellek hanem az eredeti játékokból áthozott gyári modellek. Most már megoldottam az alap gépek normál hűtőrácsait is, tehát ez is szép lessz alapból. Az anno csak Oroszoknál megjelent verzióból is megpróbálom áthozni a gyári plussz gépeket. Sok esetben elvették a difi ki-be kapcsolásának lehetőségét, ezt is orvosolom. A Zil 130 is visszakapja régi kinézetét alapból és nem ezt a gusztustalan Gaz hűtőrácsot. Sok járművön gyárilag letiltottak pár felszerelhető dolgot, ahol lehet és illik az adott géphez ezzel is kezdek valamit. Kibővítem a Zil felszereléseit is. Rosszúl beállított fényszórók javítása. Megkülönböztetett jelzés visszaállítása a járművekhez, ha már Pavel adott az új Kraz-hoz megint. Gaz 66 puttonyok stb. stb. Szóval eddig voltak olyan dolgok ami miatt bele kellett nyúlni az eredeti fájlokba. Ezt megszüntetem és egy nagy mod lesz amit csak egy létrehozott Média mappában a játék elérésénél kell bemásolni és kész. Nem kell semmit az eredeti dolgokhoz nyúlkálni. Ha már nem kell csak kitörlöd és minden visszaáll az eredetibe és ennyi.
-
törölt tag
válasz
kornel315 #2908 üzenetére
A RÁBA még biztosan várat magára mert új terveim vannak azzal a géptípussal kapcsolatban. Most megint megszállt az ihlet. Ugyan 3Ds képhez keztem el csinálni, de az alábbi képen látható jármű is megfogott a moddal kapcsolatban. Az a baj hogy megint ezer dolog cikázik a fejemben meg ezer felé kellene szakadnom és hol ebbe kapok bele hol abba. Itt a költözés is és lent lessz munkám is, tehát szoros lessz az idő mindenre. Ilyenkor olyan mintha egyszerre több 100 TV adást néznék egyszerre és minimum a fele érdekelne is, de csak egyre koncentrálhatnék, persze ez valamiért nem megy. Nem tudom kiszűrni azt az egy legfontosabbat és ilyenkor csak úgy zsong a fejem és közben ezer meg ezer ötlet pattan elő. Huhhh. Ehhez lassan doki kellene azt hiszem. Csak ha az meg le szedál akkor annyi minden TV adásnak és a kreativitásnak is.
-
törölt tag
Mivel elégé sok modolás van már nálam így előfordúlhat hogy pár dolog nem vagy másként működik. Ezek kijavítása időigényes, tekintve a több ezer fájlt és azok átnézését. (Csak a SpinTires-hez több mint 2000 letöltött átnézetlen modom van) Ráadásúl nálam naponta változik minden mert hol hozzáteszek hol elveszek a modok sokaságából.
-
törölt tag
Na végre!
Kezd fejlődni a Mud Runner!
Így hogy már a térképeket lehet konvertálni a Spin-ből és feltenni a Steam-re és a mesh fájlok is konvertálhatóak, gyakorlatilag úgy alakítom a dolgokat ahogy akarom az xml fájlok átírásával együtt.
Az idegesítő csillagokat is sikerűlt ki iktatni a járművekről a <CompletionStarsDecal Dir="(0.022; 0; 0.998)" Pos="(3.679; 2.162; 1.082)" /> sorok ki iktatásával.
A mesh fájlok konvertálásával a régi jól kinéző hűtőrácsos járművek is áthozhatóak végre.
Tudom eddig is le lehetett tölteni párat ezekből, de most úgy alakítom ahogy én akarom és nem kell más izléséhez igazodnom.
Na, így már jobb a Mud Runner és érdemes foglalkozni továbbra is vele.
Még a végén újra készítek modokat is.
Talán. -
bajuszatti
tag
Egy érdekesség a Mudrunnerhez, Spintiresben a "trolley" néven futó járgány személyében volt hasonló jármű. Ez most szerintem jobb lett: [link]
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
kornel315 #2901 üzenetére
A többi képet holnap este rakom fel az oldalamra ha érdekel, akkor készülök el a renderelésekkel. Az a baj hogy a Mud Runner akkora csalódás lett a számomra hogy kissé el is ment a kedvem a modolástól. Igazán nem tudom csinálok-e még a jövőben hozzá gépeket és főleg nyilvánosakat. Mindenesetre most nem megy, több kedvem van a 3D-s képekhez egyenlőre. Az mindíg kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest