Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajuszatti
tag
-
Bicskás
senior tag
válasz bajuszatti #3001 üzenetére
Szervusz Atti !
Természetesen megvásároltam Steam-en.Lehet downgrade-elni a játékot arra a verzióra esetleg ?
Köszönöm a file-t. -
Ergo_Proxy
tag
Szervusztok, szombaton vettem meg a játékot, és van pár dolog amire még nem jöttem rá. Elkezdtem az egyik pályát felderíteni, ami sikerült is teljesen, leszállítottam azt a fa mennyiséget amit kellett, ekkor feljött egy szép fényes ablak, hogy mindent megcsináltam, és egyetlen opció az volt rajta, hogy vissza a főmenübe. Nem akartam kilépni, de mivel az ablak nem tűnt el ezért gondoltam rákattintok és utána visszalépek, ekkor láttam, hogy le nullázta nekem azt a mapot, nem tudtam onnan folytatni ahol voltam, pedig szerettem volna ott gépparkot bővíteni stb. Az előző mentésem akkor kuka? Illetve ha ennyit megcsináltam akkor kész is egy pálya, nincs valami kis gazdaság menedzsment benne? És még egy utoljára, hogy oldom fel a garázsokat? Köszönöm előre is, amúgy nagyon jó kis játék
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
zsiz
őstag
Ha valaki még nem vette volna meg a játékot, akkor most 2,5EUR-ért megteheti Steam-en. Plusz megjelent hozzá a Chernobyl DLC is 5 EUR-ért. Illetve kompletten a két fizetős DLC-vel együtt az alapjáték 8 EUR
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
bajuszatti
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
chris0000
őstag
válasz bajuszatti #3006 üzenetére
neked is és mindenkinek BUÉK!
aki mesetleg nem látta... SnowRunner: ALASKA ANNOUNCED!! FULL DETAILS & NEW TRUCK!
nem tudom,olyan átverősnek néz ez ki...arra gondolok,h a képek nagyon részletesnek tűnnek, de a játékmeneten meg a kinézeten nem látok semmi változást...Ti, h vagytok ezzel? üdv. -
Spike009
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek, mit kell tennem hogy a scavenger-nél tudjak rönköt felvenni. Hiába megyek oda darus, vagy sima kocsival, nem jelenik meg menü, hogy mekkora méretű fát szeretnék (úgy rémlik a kiosknál volt ilyen menü)
Ja, xboxon játszom ha ez számít.
Köszi! -
chris0000
őstag
ki, h látja az új Snowrunner beszerzését? elég jól összekalapálták és a gameplayek is sokkal jobbak... ráadásul itt már nem csak arról szól a játék, h vidd el A-B-be a fát... sokkal összetettebb és nagyobb... sg forumon van egy csomó friss hír, nem linkelgetem ide... aki szeretné megnézni, ugorjon át oda... üdv.
-
ot93
senior tag
hát ha úgy nézzük, hogy a game 1,69€, akkor arányosan nézve egy dlc 2,5€-ért nem éri meg
amúgy attól függ. Én mostanában hanyagoltam ezt a játékot, így nekem most a dlc nem éri meg. De ha megint előveszem és van benne tartalom (most pontosan már nem emlékszem mit is ad hozzá a játékhoz, csak arra, hogy vannak sugárzó területek ), akkor lehet megveszem... bár én inkább a snowrunner-re vagyok kíváncsi, de már harmadszorra megvenni a játékot kicsit vicces lenne[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Bike502
újonc
Nos, az új részt sikerült megint eléggé elcseszniük, szerintem. Még mindig inkább játszok a régiekkel mert az új rendesen felcseszett agyilag. Nem győzi az ember javítgatni a készítők helyett amit lehet.
-
CHIPman
nagyúr
Ha valaki esetleg meg akarja venni a SnowRunnert, akkor most 10€ kupon van az Epic store-on, így az alapjáték csak 29,99€.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
SenorGrande
senior tag
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Aethel
aktív tag
Hali!
Amióta elkezdték keményen patchelgetni, használhatatlan lett a multiplayer. Ha ketten játszunk még rendben van, de ha hárman ülünk be, az egyikünk folyton glitchel, villódzik az autó és csak az árnyéka látszódik. Aztán egy idő után nagyon durván elkezd akadni a game így. Tavasszal játszottunk így hárman, akkor még minden oké volt.. Van valakinek valamilyen tippje? Mit érdemes megnézni, állítani ,stb? Ja igen, folyton az bugzik aki legutoljára csatlakozott be. -
CHIPman
nagyúr
[link]
Mától egy hétig ingyen beszerezhető a Mudrunner.hardverapro.hu/tag/chipman
-
chris0000
őstag
hi. nem tudja vki, h a Spintireshez lévő Chernobyl DLC hova tűnt Steamről? most akarnám megvenni leárazásban, de sehol nem szerepel a játék oldalán... levették thx. üdv.
-
chris0000
őstag
válasz Mr.Csizmás #3026 üzenetére
thx, közben már egy trader ismerősömtől kaptam 400ért. thx. üdv.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni?
Az epicgames-től kapott ingyenes MudRunner-t szeretném magyarosítani/magyarítani, de a virusírtóm blokkolja a letöltést a magyar portál oldaról. -
blp85
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálom a lehetetlent, mivel látom, hogy 3 éve nem aktív ez a topik.
Tudja esetleg valaki, hogy mi történt a Spintires játékkal, mivel nekem megvolt Steamen, viszont most csak a Chernobyl DLC és valami oktató pálya van csak, a többi pedig eltűnt, hiába telepítem újra, az nem segít a dolgon. Elvileg tudom, hogy a Steam már nem árusítja, illetve a kínálatban sem szerepel, de mindenesetre furcsa, hogy nem az egészet gyalulta le, mivel egy DLC játszható maradt. Esetleg van valami módszer, hogy az alapjátékot és a DLC-ket visszahozzam, vagy ez teljesen esélytelen?A segítséget előre is köszönöm!
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
chris0000
őstag
hi szerződéses küldetést, h lehet újraindítani? (snowrunner) thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. a Spintiresben miért nincs hang, nem tudja vki? steames verzió... thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz bajuszatti #3033 üzenetére
hi. thx, úgy néz ki jó lett, egy újratelepítéssel.. üdv.
-
WhiteHawk24
tag
Üdv!
Az alábbi 4 achievement teljesítésére keresek társakat. (Spintires - The original game)
Írj privátba is, ha itt nem venném észre![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest