Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
nem az enyém, de azthiszem eléggé idevaló:
"Apa-fia program "Kenguru" című '75-ös magyar film a Dunán....
Fater: - Látod? Olyan ZIL-lel vizsgáztam teherautóra, innen ered a "Széttaposta mint ZIL a fost...." kifejezés..." -
Rossi
addikt
Na, megvolt az összes pálya, természetesen normal nehézségen.
Nekem a fagyásokat 99%-ban az okozta, hogy aszimmetrikus volt a RAM kiépítése (3 modul).
Most 4 ugyanolyan van, azóta nem fagy le, kopp-kopp...
-
hali13
tag
válasz
FoxiestFox #895 üzenetére
-
-
hali13
tag
Az új grafika tetszik, viszont az nem, hogy a Force Feedbacket nem lehet állitani. Csak be vagy kikapcsolni, de bekapcsolt állapotban iszonyatosan birkózni kell a kormánnyal, pár perc játék után elfárad a kezem.
-
Rossi
addikt
Azért a patch-el látványosan fejlődött a grafika.
-
Musicking
aktív tag
Jó helyen kerestétek, csak időközben steamék eltüntették a fület, viszont nálam ellenőrzés után is megmaradt a korábbi beta státusz. Build id: 486111 elképzelhető ez lesz az új alap verzió.
Kínlódnak az OVIsok, léptek valamit az új térképek használhatósága ellen válaszul pár óra múlva jöttek a játékosok a megoldással mellesleg naponta befigyel 1-2 új térkép. -
Musicking
aktív tag
Spintires beta kompatibilis ,V3-ra módossított térképek (2015-01-06),
Agricultural, Sakhalin, Sent, New Earth 2
http://pastebin.com/24QLbqig -
Zolka75
tag
no sajna a game össze omlott
de valamit nagyon bekutyult ez az átkozott mód
mert a mentések vissza állítása sem hozta helyrejáték letörölt ! és polcra tevős egy ideig
ez sajna egy fél kész gamecsak ismételni tudom az előző hsz: okat
az ets2 ben valahogy müködnek ezek ennek is kb úgy kéne
OFF vége további jó szórakozást a Spintiresel mindenkinek -
Dtomka
veterán
Újraraktam a játékot...így feladom a moddolást. De most nem beta_next hanem sima. Hagyjam így, vagy nem is lehet már updatelni?
-
-
zolee5016
őstag
válasz
Musicking #877 üzenetére
érteném de nem
Az Ets-ben pont azért adnak ki havonta(akár 2x is) új pöcs-öt ,hogy az addigi mod-ok ne menjenek,az új verzsönnel......DLC-ket meg (mint pl hivatalos kamion)meg ők adják...és vesszük is,mert kell
De a moddolhatóság nélkül elveszne az ETS-is.
.ecetera
adnának szabad utat a moddereknek ezáltal
-megoldható lenne több variáns egy járműre
-több feladat egy térképen,szakaszon belül
-lehet a crashelést is orvosolnák
-egy adott szakaszon tovább eljátszana a játékos
ezáltal az Ovisok
-DLC térkép,jármű
-átemelhetnék a jobb modokat
-lenne több idő a gém kipofozására
nekem túl egyszerű ez? -
Musicking
aktív tag
válasz
zolee5016 #876 üzenetére
Nem te vagy az első ember aki ezt mondja hogy pont a moddolhatóság (+ a multiplayer) miatt lehetne további eladásokat generálni. Jelen pillanatban az OVInak annyi előnye van az orosz oldalakon keringő térképszerkesztővel szemben hogy ők tudnak teljes méretű 2048*2048as térképeket szerkeszteni. Aztán itt ki is merült az előny, mert ezen kívül semmi más nincs a kezükben, nem tudnak karrier módot beletenni, se a korábban beharangozott változó időjárási viszonyokat, mert a jelenlegi szerkesztő ezt nem tudja. Az elmúlt egy napban 'javították' a Pit térképet , de ez csak annyiban merül ki hogy induláskor aktív a garázs és a 2 lerakóhelyből csak az eddigi aktív van feladatlistán. Ha annyira hozzáértő elmék munkálkodnának az OVInál akkor a 2ik lerakóhely aktiválása a térképszerkesztőben egy kattintás lett volna az objective melletti active/inactive státuszjelzőn. Tehát az OVI az extra bevételeket az általuk összerakott térképektől várja (pl.dlc2 canyon) és perpillanat az a legfontosabb dolguk hogy lehetetlenné tegyék a moddolt térképek használatát. Jelen pillanatban az alap verzió még kezeli a modokat, de online módban crashel (kifagy vagy grafikai hibákat generál), a beta elvileg stabil viszont az alap térképek melett csak a Pit v2 indulását engedélyezi.
-
Musicking
aktív tag
válasz
SenorGrande #851 üzenetére
Mindenki maga dönti el használ-e 3rd party megoldásokat, a korábban említett programok szimulátoros berkekben már több éve elég jól ismertek és különösebb fenntartás nélkül használják is azokat. Többek között azért mert olyan megoldásokat kínál amit kb 15 éve már a windows is tudhatna, pl a kontrollerek gyártótól függetlenül teljes testreszabhatóságát.
A nem Click'n'Play játékosok az Xpadder programmal is rátehetik a kontrollerre a csörlőt.
A Pavel által kidobott pályaszerkesztő egyelőre figyelmeztető lövés, ugyanis lehetővé teszi a térképek szerkesztését, de egyelőre csak negyed akkora méretűeket mint az eredeti térképek.
Az Oovvee úgy ahogy fejlesztget (beta build Pit v2) ezt látni az elmúlt napok vacakolásaiból, meg a https://steamdb.info/app/263280/history/ alatti bejegyzésekből csak nehéz lesz eladni a bekészített DLC térképet ha elkezdenek özönleni a modoltak.
Mindemelett posztolva lett a másolásvédelem nélküli játék.exe is ami lehetővé teszi a futtatást akár steam kliens nélkül is (a steam nem is látja) , ha ehhez egy hozzáértő ír egy LAN támogatást akkor nehéz lesz eladni több példány a Spintiresből. -
Macka
veterán
Ha már lúd... Nem lehetne, hogy működjön normálisan ez a rohadt játék?
-
Dtomka
veterán
Ha már lúd akkor....legyen a Kamaznak is monster kereke
KamAZ-6520 Monster for Spin Tires -
Dtomka
veterán
Ezeket már beraktam és működik
KrAZ-255 Monster for Spin Tires -
Dtomka
veterán
Ha lenne pár defekted (nincs a játékban, ennyire nem reális szerencsére
), akkor sem lenne gáz:
KrAZ A 16x16 for Spin Tires -
Musicking
aktív tag
Mivel tartalmazza mod integrációt , elég a Media könyvtárba mappa helyesen bemásolni a modokat, térképeket.
Ha a mod tiltja a multit akkor hot-modding (gyk. elindított játék alatt ALT+TAB és úgy moddolsz), így játszható a multi is ha minden játékosnak egyformán moddolt játéka van másképp disconnect. Egyszerűbb moddolás a JSGME vagy a Kapuletti21 féle mod manager progikkal.
Ha sikerült módosítani a media.zip-et , mehet a steam fájlépség ellenőrzés. -
Dtomka
veterán
Nyugodtan kérdezz, én nem az az ember vagyok, aki lenézi, a másikat ha segíteni kell, és nem esik nehezemre sem. Nézz majd be pár topicba szinte még meghurcolnak, ha nem tudsz vagy kérdezel valamit...szánalom!
Én is sz*rrá fogom moddolni, mert elvesztettem az összes mentésem..fentebb láthatóak voltak, hogy hol tartottam.
Szóval mindenek előtt készíts biztonsági másolatot, az egész játékról!
Aztán amelyik jármű tetszik annak a fájljait másold be....a megfelelő helyre. Ha sikerült és működik, akkor én a media-zip fájlokat is el szoktam menteni másolatként....és újabb jármű csere.
Remélem érthetően írtam le
Az alábbi oldalakat nézegettem:
MAZ-535 for Spin Tires
SpinTires mods -
Zolka75
tag
köszi
esetleg tudnál valami oldalt linkelni ahonnan mondjuk járgányokat lehet
leszedni ? , bocs a láma kérdésért ,, tehát letölt bemásol az általad le irt mappába kicsomagol
és kész ?és ez ilyenkor cseréli a járgányt vagy pluszba tesz be ?
bocsi a láma kérdésekért még nem mokóltam így játékotelőre is köszi a választ és a segítséget
-
Zolka75
tag
Helló az esetleg elárulod hogyan ? érdekelne a dolog hogy a teljes verzióba- verziót hogy lehet
módokat esetleg más járgányokat berakni , vagy erről valahol van leírás magyarul
esetleg ha egy lírást vagy a menetét elmagyarázná valaki azt megköszönném
persze csak ha nemfog széthullani tőle a játék ( úgy értem egy ujj járgány berakása után is ) stabilan fut a gém ( már amennyire ez stabilan fut)
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a full verzióba is lehet tenni modokat vagy csak a dev kiadásba?
-
-
MrPetya19
addikt
válasz
Csörlőzés kontrollerrel: joy-t tologatva váltana a csatlakozási pontok között.
-
westcoastog
veterán
válasz
FoxiestFox #855 üzenetére
Lost alpha-t fel kéne tennem újra, valamiért letöröltem az elején..
Spintires meg a polcon pihen, nincs is feltelepítve..
-
válasz
westcoastog #854 üzenetére
Én is sokat játszottam velük, meg mostanában a Lost Alphával is, de szerintem a moddolhatóság ne menjen az alapjáték játszhatóságának rovására.
Érted, ez is egy termék, amiért pénzt kértek anno. Az LA-t nem szólom meg, mert free. -
westcoastog
veterán
válasz
FoxiestFox #853 üzenetére
Stalkernek legalább megvan a maga varázsa amiatt hogy végtelenül szanaszét moddolható.
Mai napig kedvenc játéksorozatom, istentelenül sok órát tettem bele, alapjátékokba és még mind 3 rész modolva is.
-
válasz
Én pont emiatt nem vettem meg egyelőre, pedig az első kipróbálható verzió óta vártam/követtem a cuccot, de olyan hiányosságokkal lett kiadva, hogy halogattam, és úgy néz ki, jól tettem.
Amúgy egyszerre szomorú és mókás, hogy kb az összes orosz/ukrán/hasonszőrű játék összehányva kerül ki.
Jó példa erre a S.T.A.L.K.E.R. sorozat, a remek atmoszféra és a jó grafika ellenére az összes rész összecsapott bughalmaz, és mindnél folyamatos kavarás van a kiadó és a fejlesztők között, képtelenek együtt dolgozni... -
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Musicking #806 üzenetére
Nem pánikolok, leírtam, én már nem várok semmi érdemi javulást a játéktól.
Jelenleg nincs semmi beta, a 24-én jött, új pályát tartalmazó, stabil(nak kinevezett) kiadást sem merném stabilnak nevezni; ráadásul nem is tudni, ki "fejezte be", mert egyáltalán nem biztos hogy Pavel. Ez, és hogy 16-a óta (ekkor volt Pavel "kirohanása" a vk oldalán) nincs semmi állásfoglalás, csak a marketing - minden rendben, csak kommunikációs gondok voltak az Oovee és Pavel között - bullshit, eléggé aggasztó szerintem. Illetve mielőtt Pavel eltűnt a hivatalos Oovee fórumról (aláírásában elköszönt, utána törölgették pár hsz-ét), leírta, hogy még összekalapál egy szerkesztőt a játékhoz, és részéről vége a projectnek. Rá nem sokra orosz oldalakra "valahogy" felkerült a pályaszerkesztő.3rd party cuccok nem érdekelnek, nehogy már egy alap dologhoz külső - nem tudni milyen - forrásból származó szoftvert kelljen használnom.
Nem kell nekem egéremuláció a csörlőhöz (de megoldható lenne, mert egyszerre nem csörlőzöl és daruzol), de single player esetén elég macerás egy kézzel a kontrollerrel irányítani a vasat, a másik kezem meg egy az egyben lefoglalja, hogy egy F betűt nyomok a billentyűzeten. Szintén nem érdekelnek 3rd party cuccok, mint írtam, max 2 sor a kódban... Egyszerűen ezt nem engedhetné meg magának egy kiadó/fejlesztő sem. Abszurd. Én kifizettem a terméket (, megjelenés előtt, a tett ígéretek miatt!), le akarok ülni, és játszani, nem pedig egyéb szoftvereket telepítgetni ahhoz, hogy az rendesen, élvezhetően működjön.
Oovee azt írta, bármi történjék is, folytatódna a fejlesztések. Arra kíváncsi leszek, hogy egy külsős hogy fog boldogulni, mert az még egy jól kommentezett kódnál is nagyon nehéz...
-
Musicking
aktív tag
Az Oovee meg a Steam pont a DLC eladásokból szeretne profitálni akkor gondolod hozzácsapják a neten keringő térképeket? A moddolást akarják kizárni ezért szarakodnak a szerverrel , ebből kifolyólag mindeki megszívja. Mellesleg a legegyszerűbb térkép is normálisan működik és nem úgy mint a The Pit. Továbbá azért ők se hülyég hogy ne lássák ezeket a mapokat nem nem 2 nap alatt rakták össze, ráadásul úgy hogy nincs is közkézen a térképszerkesztő. Ma is fentűnt egy új map (tegnapi szerkesztési dátummal), ráadásul az orosz srácok ott 'felejtették' mellette a prebuild fájlokat is, editor persze nincs.
A fórumra már tegnap kitették hogy dolgoznak a 'hiba' elhárításán, csak úgy elég necces hogy pont a kizárt fejlesztők nélkül teszik ezt.
Nem véletlen az sem, hogy tegnap stabilan megy a multi is, kijött 5 térkép pár órával később már a multi lobbyk is nyomatták az új pályákat, ma meg megint minden szar pedig frissítés nem történt.
Tegnap problémamentesen csapattuk 4-5 órát a Sakhalin multiban ma meg az alap mapok crashelnek random időközönként akár single playerben is. Egyelőre Pavelék (gyk. a kizárt fejlesztők) állnak nyerésre, a jelenlegi helyzett meg a Oovee és Steam kombónak köszönhető.
Akinek nem tetszik a dolog az steam és oovee fórumán nyugodtam elküldheti őket a k*rva anyjukba, minél többen teszik annál hamarabb lesz változás. -
Dtomka
veterán
Ma megint megpróbáltam és sikerült a garázsfeloldás. De elég kamu, mert sima plató volt rajta és mikor "teleportáltam" a garázsba akkor ott volt a lerakodás gomb, megnyomva aktivált lett.
(#846) Musicking
Én nem merem nagyon moddolgatni, nehogy gajra vágjam a játékot. Ezek a mapok steam update által nem kerülhetnek bele a játékba?(#847) Macka
Gondoltam, folytatom a játékot, ha már sikerült a garázst feloldanom a level_thepit mapon. Kb 2 perc után le is fagyott...
Remélem mielőbb megoldódik, mert így nem lehet játszani. -
Macka
veterán
Ugy látszik, ez csak minden második nap működik rendesen. Tegnap 2015-ös dátummal semmi bajom nem volt vele, ma megy megint kidobál.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Musicking #845 üzenetére
NEW EARTH 2 MAP – SPIN TIRES 2014
SLY ROAD MAP – SPIN TIRES 2014
Mivel ez egy mod , így ajánlott a JSGME (Jonesoft Generic Mod Enabler) és indítás előtt a clearcache használata.
-
Musicking
aktív tag
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking #842 üzenetére
Köszönöm, lehet én vagyok a láma, de nekem nem működött a garázsfeloldás
. Illetve az új map egy k@k@, mert az egyik célt teljesítettem, a másodikhoz (ugyanott van) leszállítottam a faanyagot, és mégis az első célnál 10/8 szerepel
(#843) Macka
Egyetértek! (pedig eddig csak dicsértem a játékot!) -
Macka
veterán
Na, az időátállítás működik, de a reggeli játékom után nem mentett, kezdhetem megint az egészet előlről. Erre van valami megoldás? Már a faszom kivan ezzel a játékkal.
-
Dtomka
veterán
Szánalmas egy játék.....nekem a jármű leesett a semmibe...majd felrobbant....persze repair nincs a legújabb mapon...h a ****...életbe....!
-
Dtomka
veterán
Én korábban az alábbit tapasztaltam. ALT+TAB -bal kiléptem a játékból, mert valamit meg kellett néznem a neten....visszalépve hibaüzenet ablakot dobot fel. Indítom a játékot és a vulkán map mentésem eltűnt. Több órányi játék veszett oda
Ezért kezdtem el az új mapot...ott az egyik cél már teljesítve lett. Remélem az emlegetett hiba nem okoz semmilyen mentés hibát....mert akkor sztem hosszú időre leteszem a játékot. -
-
Macka
veterán
Dátumállitást probaltatok? Steamen azt írjak működik. Én nem vagyok gép közelben.
-
goose87
tag
válasz
FoxiestFox #833 üzenetére
De azért engem érdekelne ha létezik.
-
-
goose87
tag
Sziasztok.
Magyarosítást hol találok a játékhoz?
-
válasz
FoxiestFox #821 üzenetére
Ok, visszavonom a kérdésem.
-
huszar90
aktív tag
Komolyan mondom ezen akkorát nevettem kínomban
Meg ha a Szaturnusz csillag megfelelő pályán áll akkor talán nincs valami kínja. Újra feltelepítettem valamelyik nap a játékot, hogy megnézzem az új pályát. Elindultam az egyik járgánnyal, valahol felborultam gondoltam vissza rakom magam a garázshoz. A kiindulópontnál nekem két garázst ír ki az egyik nem volt felodva nem lehetett rákattintan,i a másikra rálehetett és akkorát crashelt hogy újra kellett indítani a gépem... Úgy felhúztam magam ez sz....r, f...s idegesítő bugos játékon. Nem lehet valahogy a pénzt visszaigényelni ettől a bandától? Alig van ebben a játékban valami de még az se működik normálisan. Mindig beüt valami rejtélyes hiba ami elveszi az egésztől hónapokra a kedvem. Múltkor az hogy multiban ha magyar nyelven volt beállítva a csörlőzéstől fagyott... Eszem megáll
-
Macka
veterán
Sziasztok!
2 napig tökéletesen működött a játék, de ma reggel óta állandóan crashel. W8.1 van fent, Nvidia 970 GTX. A rendszeres semmi változtatás nem történt.
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking #816 üzenetére
AZ új térképen (level_thepit) nem lehet feloldani a garázst. Ezért Az utility és az üzemanyag-os járműnek nagy szerep jut.
SPOILER!
Én ugy fogom megcsinálni, hogy a szerpentinről ha feljöttem, oda viszem a 2 említett járművet, és akkor van repair és üzemanyag is.
Amúgy az új map nekem tetszik! -
MrPetya19
addikt
Megint eszembe jutott, hogy miért utálom a magyar fordításokat.
-
Sziasztok!
Hogy áll a játék pár hónap alatt? Foglalkoztak vele a fejlesztők?
Illetve van már benne hó (nem mod formájában)? -
Dtomka
veterán
válasz
westcoastog #817 üzenetére
Remélem, találnak megoldást.
Egy kis infó, leírás a játékról:
Spintires – off-road szimulátor inyenceknekSpintires....élőben:
С Богом! Переправа КАМАЗа через горную реку -
Musicking
aktív tag
válasz
westcoastog #817 üzenetére
A Spintires csak addig van veszélyben amíg Pavel nem publikálja a fejlesztői készletet , azaz elérhetővé válna a teljes térkép- és feladatszerkesztés, a többit a modderek megoldják az Oovee meg mehet a francba. Nem ez lenne az első játék amit a modderek tesznek teljessé vagy tolják ki az adott játék 'elavulási idejét' (pl. Skyrim, STALKER sorozat, stb). Az utolsó publikus verzió már tartalmazza a mod integrációt, tehát tudja fogadni az új tartalmakat. Itt az átnevezett menü MAP , ebből is látszik az **.stg fájl szerkesztése nélkül nem lehet hozzányúlni a feladatokhoz.
-
Musicking
aktív tag
The Pit garázsfeloldás, a rövid platóhoz , hozzárendel 4 garázspontot
mappahelyesen kibontod a játék főkönyvtárába -
TheGyurci
csendes tag
Sziasztok, jó játékot mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget. Hogyan lehet a kocsiról leszedett rönköket visszatenni újra? Beálltam a rönkök mellé, de így sem sikerül. Esetleg valami ötletetek volna?
Köszönöm,
Gyurihttp://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/28/280546_p5evnlgnp1hxidzd_2014-12-28_00106.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/28/280546_x718gdgoqbfzl5v5_2014-12-28_00130.jpg -
akyyy
senior tag
hanyas a legujabb verzio amie az úly pája is van?
-
Dtomka
veterán
A vulkán mapot választottam, az új helyett. A vulkán tetejéről nem akartam sok üzemanyagot fogyasztani, ezért kerestem egy rövidebb utat
SpinTires - Vulkán (legrövidebb út)
-
Musicking
aktív tag
válasz
SenorGrande #804 üzenetére
Egyelőre nem kell pánikolni mert ez a hír 18-án látott napvilágot, 24-ikén jött a friss térkép ma (25) meg next beta lett az alap verzió.
Az új térképen 2 bug van, inkatív a garázs (másik nincs amivel oldható lenne), és van egy láthatalan akadály bug az egyik úton ami csak eddig a kamaz esetén jött elő (az is lehet az új szikla elem paraméterei kicsit túlnyúlnak). Az hogy nem oldható a garázs az új térképen az nem olyan nagy baj legalább van egy kis hardcore feeling a 800 javító ponttal és a sérülékeny kamaz tankerrel.
A folyamatosan frissülő beták mentései se voltak kompatibilisek egymással, sőt ha a játék járművei közül csak egyet megcserélek már akkor sem jó az előző mentés.
A kézi mentésre már régótavan megoldás a folyamatosan frissülő Spintires launcherrel megteheted, főmenüben lépve alt+tab-al oda-vissza cserélheted a térképenkénti egyéni névvel ellátott mentéseket.
A csörlőgombot még rá lehet rakni a kontrollerre, de az egér emulációt melyik karra akarod rárakni? Az egyik kar az irányításért felel a másik a kamerakezelésért , rakodáskor mindkettőre szükség van.
Ha még mindig igényt tartasz a kontrollerrel való csörlőzésre a 771 hsz alatt ott van a program amivel mindez megoldható.huszar90:
Egyelőre még csak jármű modok vannak, ha azzal rakja tele a lelkes közönség attól még az alapkoncepció nem változik. Majd ha kiadják ehhez a verzióhoz való térkép- és feladatsor szerkesztőt (mert a úgy néz ki a térképfájlok tartalmazzák a pályára vonatkozó feladatot is) majd akkor beszélhetünk komolyabb moddolásról. Viszont a készítők is tisztában vannak ezzel, ha ezt meglépnék akkor a későbbiekben szinte semmit nem tudnának DLC-ként eladni. -
huszar90
aktív tag
De még modokat se lehet normálisan belerakni, hogy legalább a lelkes közönség megtölteni tartalommal ezt az üres vackot!
-
SenorGrande
senior tag
Értettem én, hogy kérdés.
Sokaknak elszállt; de már legalább annak örülhetünk, hogy van külön pályánként mentés. Ehhez is fél év kellett, eddig ha új térképen kezdtél, felülírta a régit, egy "mentés slot" volt. Vagy a garázsmódszer, hogy átnevezed a mentésed magadnak, és mehet a másolgatok-átnevezgetek, mert mikor melyik pályán van kedvem játszani. Manuális mentés nincs, kilépéskor ment automatikusan a játék.
Próbálom szeretni a játékot, de nem megy, és haragszom magamra, hogy kiadtam érte anno 23€-t.
A sok kis sz@rság benne felidegesít; röhej például, hogy még mindig nem lehet a kontroller beállításain módosítani, és még mindig nem tudtak egy getva gombot kiosztani rajta a csörlőnek, így nyomkodhatjuk állandóan a billentyűzetet ez miatt... abszurd a sok kis, egyébként pillanatok alatt orvosolható - butaság benne. Ez például nem lenne több 2 sornál a kódban... -
szacsee
nagyúr
Köszi a válaszokat!
SenorGrande:
A mondat félresikerült... kérdőjelet kellett volna tennem a "lesz ez javítva" mögé..
A játék elég sok kihívást tartogat és 1-1 küldetés megcsinálása a dagonyázás miatt elhúzódhat.. ha közben kapna megint egy jótékony "update"-t akkor lehet nem lenne őszinte a mosolyom.
Addig hanyagolom és mással múlatom az időt, bár most ünnepekkor játékon kívül is van mit tenni.
Ezek szerint nem csak nekem szállt el a single player a mentésem? -
SenorGrande
senior tag
Ma jött hozzá frissítés, egy új - jó bugos - térképpel, ettől mindenkinek elszállt a progress-e.
"lesz ez javítva"
Ezzel kapcsolatban rossz hírem van, nem tudni egyelőre semmi biztosat a játékról, mert a kiadó (Oovee Games) eléggé összerúgta a port a a fejlesztővel (Pavel). Ettől zeng a hivatalos és a Steam fórum is, mindkét fél máshogy emlékszik, és máshogy látja az anyagiakat...
Én már lemondtam a játékról, maximum majd jól meglepődöm/pozitívan csalódom. A 2011-es első techdemo óta követem figyelemmel a játékot, - sajnos - a 2013-as techdemoval jobban szórakoztam, mint a megjelent teljes játékkal. Megbántam a megjelenés előtti, teljes áras vásárlást. Őszinte leszek, életem első (és egyben utolsó!) teljes áras, pre-order-e volt. Nagyon szépek és jók voltak a Kickstarteres ígéretek, ahhoz képest elég gyenge lett a kezdés, és sajnos azóta sem túl erős a folytatás fejlesztés, bugfix téren... Nem tudom pontosan mi az oka, van sok egyfejlesztős játék, ami jóval gyorsabban fejlődik/fejlődött, most meg a vita sem könnyíti meg a dolgot. Ígéretek azóta is volta, nagyon szépek, hangosan csattanóak, de kutya füle sem valósult meg.
Nem mondom, hogy rossz játék, de számomra nagyon-nagy csalódás még mindig! Elég csak megnézni az elmúlt napokban született értékeléseket a Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest