Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
Zane jött, és jólmegmondott; majd most meglátjuk micsoda frissítések jönnek a Spintireshez. Részemről mondjuk mindegy, a két játékért kiadtam közel 12K-t, de egyik sem jobb a másiknál, és közel sem tartották az ígérteket. Eltemettem őket.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
chris0000 #2968 üzenetére
Meg kellett célozni az amerikaiakat, ill. az amerikai járművek rajongóit, ez ennyiről szólt. Ráadásul rafkósabbak, mint gondoltam, mert így azokkal a fentebb említett rajongókkal is megvetetik az alapjátékot, akiket eddig az nem érdekelt. Ezzel egy időben visszavonták a ST tulajok 50%-os kedvezményét, így most már nem lehet mudrunnert kedvezményesen beszerezni. Ennyi, dől a lé.
Szerintem ezért a tartalomért elég vastagon fogott a tolluk az árképzésnél is. Persze felőlem az veszi meg, aki akarja; meg aki nem akar kettőt kattintani a workshopban...
A Focus egy fikagolyóval nem jobb, mint az Oovee volt, Pavel meg maradt Pavel, hozza "a" szintet. -
SenorGrande
senior tag
válasz
#93754368 #2964 üzenetére
De látod, a nép zabálja ezt is, holott valós tartalom nem sok van benne. Még mindig ugyanaz, hurcolj fákat, kész, kifújt. Térkép + kamionok, remek, töménytelen mennyiségű szerezhető be mod formájában... Továbbra sincs érdemi fejlődés. De majd a Mudrunner 2-ben!
Ja, és elvették az St tulajoktól az 50%-os Mudrunner kedvezményt...
Köszi a munkádat! -
SenorGrande
senior tag
Megint van - régi - Spintires - 2 pack Fanatical-on, SPRING10 voucher-rel 4.49€-ért. (~1400 HUF)
-
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS #2861 üzenetére
Elnézést, nem tudtam, hogy csak PH! kedvence ranggal lehet tényeket közölni!
"...nagy felelőtlenség" -?! Mert milyen következménye lehet a mondatomnak?Nyilván feltételezés, de elmondod nekem ha lesz workshop map support, te konkrétan mennyit adnál egy DLC-ért a játékhoz, ami ugyanolyan tartalmat ad (járművek, térkép), mint amilyet ingyen letölthetsz pár kattintással? Ha más jellegű tartalom lesz, rövid időn belül szintén megjelenik mod formájában.
Továbbra is él kedvezmény, és a gift lehetőség, aki akarja, kedvezményesen szerzi/szerezte be. Honnan lesz pénz a jövőbeni fejlesztésekre?Birkázás. Ne erőltesd rám a saját gondolataid; ráadásul pont az egyetértő többség szokta hülyének nézni a máshogy gondolkodókat!
2014. Megjelent a játék. Erősen early access/beta állapotban. Persze nem volt annak jelölve. Azután sok minden nem történt körülötte az azt követő 2 évben! A Spintires címet körülövező ígéretekből már tele a padlás.
Kérlek próbálj meg végre érveket, saját gondolatmenetet felvázolni, mert egyelőre a kóstolgatáson, és azon kívül, hogy te hiszel a fejlesztőknek, semmi érdemit, racionálisat nem írtál.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS #2859 üzenetére
De naiv vagy, pajtás!
Csak kérdezem, ha DLC lenne, te beleírnád egy bejelentésbe? Bele, persze, tartalom a játékhoz, nincs ezen mit titkolni, de egy alacsonyabb árcédulát jelentene. Viszont ha önálló játék, beleírnád? Nem, dehogy, nem kell minél hamarabb magadra haragítani a vásárlókat, hogy nem a jelenlegi játékkal foglalkozol, és vastagabban foghat a tollad is! Egyébként a "work-in-progress title" és ebből is a "title" szó nem elég beszédes?
Workshop map supportnak örülsz? Sokan. Hát még a kiadó, fejlesztő, hogy nem neki kell tartalmat gyártani a játékhoz, a modderek ingyen megcsinálják!De az alapjátékot ehhez ugye meg kell venni! Csing-csing $.
Jövőbeli frissítés alatt mire gondolsz? Érdemi tartalom nem lesz már, hát, a bugfix meg azért csak egy elvárt dolog.
Tisztázzuk, 2011 óta követem figyelemmel a játék alakulását, játszottam az összes techdemoval nem keveset. 5 éve olvasom a Spintires körül az ígéreteket, egy hajszál választott el tőle, hogy dobjak nekik Kickstarteren! A megjelenés után a fejlődési görbe olyat koppant, hogy azóta is kong!
22.49€-ért vettem az első részt, előrendelve, a Mudrunnert szintén előrendelve, 13.49€-ér, közel 12K huf! Én dobtam a kalapba bőven...
Engem megtalálsz a topikban megjelenés óta, nem ilyen volt az én hozzáállásom, ezt ők csikarták ki!
Nem a politika volt a lényeg, csak hoztam egy szemléltető párhuzam. Nem baj, ha nem érted. Gondolom te is dobtál pozitív szavazatot mindkét játékra, mert ez így rendben van! Ráadásul ez világtendencia, a Magyarországozás szánalmas.
Maradok is komolytalan, mint hogy a "nekemigyisjaó" Pisták közé álljak be.
Béke. -
SenorGrande
senior tag
Az új bejelentésen már csak (kínosan) mosolygok...
Dolgoznak:
-update, év elején (annak lassan vége szerintem...), térkép workshop támogatással,
-a játék Nintendo Switch kiadásán,
és egy új játékon, tádáámmm: MudRunner USA!!!Beszarsz, micsoda fejőstehenet találtak ki! Sok meló lesz vele... Az alap vastagon megvan, kell pár új térkép, és pár új modell (járművek/épületek), plusz a járművek képességeibe kicsit belenyúlni. Kész, lehet felpattintani Steamre 30$/30€-ért! És ahhoz már nem lesz kedvezmény, mert zsír új játék!
Bezony!
Túlbecsültem a múltkor, a Mudrunner nem fogja megérni támogatásban a jövő év elejét sem.
De a fanboyok még mindig tapsikolnak! (Mondjuk nem csodálkozom, a "kormányunk" is meg lesz szavazva megint...)
-
SenorGrande
senior tag
Erről beszélek; ez fejlesztés? Hogy kerülhet ki ilyen stable branchben? Hol volt a tesztelés? Mikor tűnnek el az ezeréves bugok a játékból?
Pavel a vezető fejlesztő, de nincs benne tapasztalata. Az elődben sem a bugokat irtotta, hanem sötétben világító bogarakat, dudát, és annak hangjára felszálló madarakat, és egyéb haszontalan ficsört programozott. Minek? Ezeknek kellett volna a legutolsóknak lennie, mert a játék mindeközben bugoktól hemzseg(ett).Picit meg kéne próbálni látni. Ez egy rétegjáték, és a vásárlók jelentős része komoly kedvezménnyel veszi/vette meg a Mudrunnert.. Puszira nem fognak fejleszteni, ez kőkemény üzlet, nyereséget várnak. Viszont nincs komoly vásárlóerő mögötte, így véleményem szerint vagy sürgősen - minőségi(!), és itt lesznek a gondok - fizetős DLC tengert kell kitolniuk, vagy megy a levesbe ez is. És én ezt tartom valószínűnek.
Hasonló lehet a kimenetel, mint az elődnél, egyre ritkuló patch-ek, majd kuss. Véleményem szerint év végén majd még erőlködnek kicsit, hogy a téli vásáron eladjanak pár példányt, de jövő év elejétől el lesz kaszálva a játék. Én addig sem várok érdemi fejlesztést, csak annyit, amennyitől csak a tömeg kis része zúgolódik.
Ez a véleményem, meglátásom; ne legyen igazam. -
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS #2825 üzenetére
Csak annak 6€, akinek megvan Steamen az előző rész! Alapesetben 30% kedvezmény van rajta, és így 21€.
(Lehet giftbe venni Mudrunner-t, úgy be lehet szerezni 6€-ért olyan segítségével, akinek megvan az előd.)Egyébként - régi - SPINTIRES 2-Pack Fanatical-on (volt Bundle Stars) - €4.99; az egypéldányos pedig €3.74.
-
SenorGrande
senior tag
Mudrunner, szerintem:
Szóval, részemről semmi előrelépés, ez a játék még mindig egy hulladék, pedig nagy potenciál lenne benne. Maradtak az ígérgetések, érdemi változás minimális. Kontent nincs, tartalmat még mindig a modder szcéna kalapál alá, változó minőséggel. Fanboyok persze tapsolnak, nem veszik észre, hogy a fejlesztő lófaszt sem csinál, de a dellát ő és a kiadó viszi.
Ötlettelen ficsörök, challenge mód, ami világ legolcsóbb és legprimitívebb trükkje a játékidő kitolására...
Még mindig vannak bugok, amik az elődből jöttek át(!!), a normális analóg irányítás elvétele meg a legszarabb húzás volt, amit a játék elszenvedhetett. A hajam tépem ettől a kormányzástól! A fülke nézet, ahogy meg lett jósolva, fun factor 6 percig, de igazából érdemileg használhatatlan, az meg hogy pontokat gyűjtögessek, hogy térképeket oldjak fel, hát, anyukájuk jut róla eszembe. Hát nehogy már! (Pedig de.)Előrendeltem az elődöt (bő 7K), meg ezt is előrendeltem a kedvezménnyel (~4K), így már lassan 12K fizettem két szar játékért, amiket nem tudok élvezni, és ami még mindig nem éri el azt a szintet, amit ígértek Kickstarteren.
Mit látok? Érdemi kontent már nem lesz (tudom, olvastam, free dlc, wow...
), pici bugfixek még talán, aztán jön majd a fizetős dlc tenger, de haszontalan, ötlettelen kontentel.
Álmodni sem merek róla, hogy legalább egy truck trial módot összekalapálnak, pedig adott lenne hozzá minden, vagy egyéb dolgok szállítása, ááá, dehogy. Esetleg majd a 4. fejőstehén Spintiresben...Az biztos, amelyik játéknál Pavel Zagrebelnyy nevét legközelebb meglátom, messziről kerülni fogom a jövőben.
-
SenorGrande
senior tag
Látod, ez a problémám nekem is. Ez nem egy patch - pedig annak illene lennie - , hanem egy új, különálló játék. Viszont számottevő változás nem látszik, és a hírek is csak olyan ficsörökről szólnak, amit még az előző játékhoz ígértek (éveken át, már a megjelenés előttről).
(#2673) sutyi^:
Én sem támogattam Kickstarteren, de előrendeltem, mivel már a legelső techdemo óta játszottam vele, és követtem figyelemmel. Jöttek az ígéretek, majd a megjelenés, és a pofára esés. Aztán megint ígéretek, hogy igen-igen, tudják, nem ezt mondták, de hatalmas terveik vannak, és meg lesz minden ígért dolog valósítva. De közel sem történt ez.Én értem, hogy jó szórakozás azoknak akik nem követték végig, hanem csak véletlenül rábukkantak Steamen, bárhol máshol megjelenés után, de a többieknek úgy gondolom, csalódás volt a játék. És most vegyem meg újból, hogy megkapjam azt, amit már az előzőbe megígértek...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
WhiteHawk24 #2668 üzenetére
Milyen jogokra gondolsz? Szerintem a néven kívül semmi nincs az Oovee-nél, azt meg a hajukra kenhetik.
Spintires: MudRunner trailer, kiadó a Focus Home Interactive.
(Saját vélemény, hogy Pavel kopogtathatott volna a SCS Software-nél, nem tudom megtette-e, de szerintem ők igencsak értékelték volna a játékot.)
Pár info:
Előrendelői kedvezmény 10%.
Spintires tulajoknak 50%. Ebből arra következtetek, hogy Steames lesz ez is.Google fordítás oroszról:
- 9 küldetés egyetlen játékos számára (bónusz feladatokkal)
- jelentősen megváltoztatta a régi játékból származó térképeket (és a Vulcan kártyát teljesen újratelepítették), az új funkciók a kártyákhoz (útlezárások, autós teleportálás, véletlenszerű spawn gépek a térképen)
- azok számára, akik nem játszottak a régi játékban, hozzáadták a teljes edzést és a legegyszerűbb játékfejlesztést (a térképek egymás után nyílnak meg)
- közös játékfejlesztés - multiplayer mentés, hang chat, kilátás a pilótafülkéből, javult a növényzet, a piszok és a víz fizikája
- teljes mértékben támogatja az egyéni térképeket a műhelyben (képes létrehozni saját feladatait a kártyára) *
És még sok más!
De a legfontosabb dolog természetesen a grafikai fejlesztések, amelyek még a screenshotokból is becsülhetők!Nem tudom mennyi lesz az ára, de a videó láttán ez szinte ugyanaz a játék. Az előzőt előrendeltem, frankón vegyem meg még egyszer (féláron). Minek?!
Egyébként pedig amíg Pavel továbbra is egyedül kódol, nem lesz itt semmi jó. Ekkora projectnél egy ember arra sem elég, hogy a jelentett bugokat javítsa... -
SenorGrande
senior tag
Állítólag ez egy Pavellel készített rövid kis beszélgetés. Orosz!
-
SenorGrande
senior tag
válasz
#10234880 #2315 üzenetére
Jól látod. március 9-én ígérték be a következő frissítést. Biztos jó sokat dolgoznak rajta...
Továbbra is az a véleményem, hogy ezek a férgek csak ígérgetni tudnak, évek óta. Az pedig, hogy továbbra is jó értékeléseket kap Steamen, egyenesen röhej.
-
SenorGrande
senior tag
Bundle Stars akció:
SPINTIRES - €6.24
SPINTIRES 2-Pack - €9.16Hivatalos forgalmazó, nem ügyeskedő szürkeforrás.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
#93754368 #2063 üzenetére
A Steam/Valve önmagától nem tilt le semmit, nem jár utána mi honnan van, ki az eredeti alkotó; azt a kedves felhasználók bejelentéseinek köszönheted. Valószínűleg azoknak, akik "nyafognak" mindenért.
De azért azt hozzá kell tenni, hogy alapvetően saját munkát lehet(ne) csak feltölteni, de egész biztosan pontosan le van ez írva.
Nézelődtem most kicsit a workshopban, szerintem a modok jelentős része már ránézésre is használhatatlan szemét, csak párra tudtam azt mondani, hogy használható, igényes, és nincs mondjuk tulajdonságaiban teljesen eltúlozva. (Mint ahogy említettétek a nyergesvontatót, ami jobban megy a sárban a normál gumikkal, mint az orosz vasak a terepkerekekkel... )
-
SenorGrande
senior tag
válasz
PeeterssoN #1888 üzenetére
User guide, de van Steamen is jó pár útmutató.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
#93754368 #1821 üzenetére
Pont erre lenne végre jó a multi mentés, de nem, sokkal fontosabb volt a dudaszó, az erre felröppenő madarak, a sötétben világító bogarak, és hagy ne soroljam a lényegtelen fejlesztéseket. Mindegy, ezt anno előrendeltem, de már tavaly év elején eldöntöttem, hogy ennek a brigádnak egy forintot nem adok többet. Addig meg végképp nem, míg ezek a suttyó angolok diktálnak. De Pávelt sem értem rendszeresen, hogy gondolkodik ő a fejlesztések fontosságával kapcsolatban.
-
SenorGrande
senior tag
Úgy néz ki valami készülődik, megjelent pár Workshop elem Paveltől. Meglepődve láttam a barát-aktivitások közözött, aztán eszembe jutott, hogy feliratkoztam rá még a greenlight-os időkben. Pár órája tölthette fel őket, még a lista tetején voltak.
De attól még szakadjon rá az ég az egész brigádra... -
SenorGrande
senior tag
válasz
gabee jr #1228 üzenetére
A szép kis monológod miben változtat azokon a tényeken, hogy nem hivatalos bolt/forgalmazó, ismeretlen eredetű kulcsokat árul, és találsz károsultakat szép számmal mind az eredeti játékok - best buy, mind a Steam topikokban egyaránt, a már említett Ubisoftos ügyön kívül is?
Szerinted azért írtam amit, mert én nem akarom hogy mások olcsón vegyenek játéko(ka)t?! Nem egyszer osztottam meg itt - hivatalos shopra mutató - akciós linket én is, ahol ha gond van, a support biztosan intézi az ügyet. Ez a g2a-ra nem igaz egyértelműen, ez is tény. Továbbra is tartom, akkor ajánlgasd kiemelve, vastagon szedve, ha felelősséget vállalsz... Téma részemről zárva.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
gabee jr #1218 üzenetére
A G2A nem hivatalos forgalmazó, nem több, mint egy "piactér" jellegű weblap, az ott árult kulcsok forrása teljesen ismeretlen. A mögötte álló cég székhelye Hong Kong, nem véletlenül, nem kell adózniuk, így ha jogkövetően ki is választod az országod, és ráteszik neked az áfá-t, ők szépen zsebre teszik.
Egyetlen hivatalos shopban sem fordulnak/fordulhatnak elő olyan dolgok, amik rendszeresen megtörténnek a G2A-n, aztán csak futhatsz a pénzed után.
Twitch csatorna, szponzorálás, semmit nem jelent, van rá pénz, és remek reklám.Azután ajánlgasd kérlek, majd ha vállalsz felelősséget az ottani vásárlások után.
A Windows licenc meg aztán külön érdekes, vettél egy kulcsot ami működik, lehet még legális is, de te azt illegálisan használod, így annyit ér, mintha warezoltad volna...
-
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
A mai update-tel érkezett, 3D-s jellegű GUI.
(#1107) Pityesz82:
Több mint egy órája kint van.
Igen, az Steam ficsör, hogy ne egyszerre töltsön mindenki a szerverekről. De felül lehet bírálni szerencsére. -
SenorGrande
senior tag
Friss changelog, pár képpel kiegészítve.
-
SenorGrande
senior tag
A Bundle Stars webshopban 8.80€ (~2700 HUF) most a játék.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
zolee5016 #1077 üzenetére
-Modolhatóság - félhivatalosan, korlátozottan - megvan.
-Belső nézet - szvsz - fun factornak jó, de nem lesz különösebben használható, illetve előrevetít rengeteg plusz buglehetőséget, ettől már előre tartok. Pedig én is mindent belsőnézetből tolok, de itt be kell látni, hogy nem árt, ha alaposan körbe tudod nézni a gépet.
-Teljes kormánytámogatás ugyan most bugos az utolsó frissítés óta, de van már egy ideje.
-Karácsonykor 8€ volt a Steamen. -
SenorGrande
senior tag
Dióhéjban, mert én is csak átfutottam; Oovee és Pavel között barátság és szerelem van újból, mindenki happy; változik a betatesztelés menete, így remélhetőleg kevesebb hibás javítás, felesleges ficsör jön az éles játékhoz; áprilisra mod supportot, májusra belsőnézetet ígérnek. Legyen így, de az ígérgetés az eleje óta nagyon megy nekik. Jelenleg a manuális váltó bug, és a multiplayer mentéseket fejlesztik/tesztelik.
-
SenorGrande
senior tag
Van új patch, a dátumok a betabeli megjelenést jelentik:
Hi Everyone,We have pushed the recent build live as Default Public Build (Stable) - below is the changelog for recent changes and improvements.
Note: The changes in this version will overwrite all saves.
25/01/15
-all maps improved
-volcano map remade!
-log cart for big MAZ truck
-rotation marker lights instead of old "static red lights"
-honking added (environment reacts properly)
-daytime lighting improved (more variations, transitions within single day)
-mud physics improved: heavy vehicles (e.g. MAZ) extrude terrain faster
-ferns break into chunks29/01/15
-fireflies added for luminescent flowers
-damage only affects truck behaviour in hardcore mode; damaged behaviour changed
-various UI, gameplay, sound, visual fixes and improvements30/01/15
-utility cart added for ZIL
-stumps now break into pieces
-new sounds and SFX improvements04/02/15
-sounds improved
-special effects improved
-logs now react to mud (gets wet and dirty too)
-more changes to damaged truck mechanics and visuals
-gamepad layout changed a bit
-more changes to maps
-some trucks configurations changed/improved/fixed
-minor changes to ingame UIFigyelem, a pályákhoz is hozzányúltak, a mentések megint mennek a levesbe!
(Ha onnan akarjátok még folytatni, megoldás lehet a teljes játék kimásolása, mentésekkel együtt, még a frissítés előtt!) -
SenorGrande
senior tag
válasz
huszar90 #923 üzenetére
Pavel írta ezt a hivatalos vk profilon, oroszul.
"Greetings!
At the moment I'm working on the game again (as in the past, mostly alone, some people make cars, maps, some little things).
Some time ago I was seriously going to throw Spintires - and our Oovee tried to do something on their own. This led to a loss of efficiency of the game (lol!), But such an event stimulated Oovee get in touch - and finally we've got to talk to them!Previously, we have agreed on the terms on which I will continue to develop trucks. So I finished my card "Flood" and now I will finish support mods and editor trucks (steam workshop). Next in line --level tutorial.
This whole scandal seems undermined game rating (based on reviews of the incentive). Well, it's not such a big problem - if I work on Spintires, the game will be all the "list" (snow, wind, rain, view from the cockpit, tracked vehicles, large maps, a variety of gameplay, improved graphics and performance) - it should be interesting to players in the game must remain popular.
And when we finally agree with Oovee, will be able to hire people to work and it will go faster.
What will happen next - we'll see!
Thank you for your interest in Spintires!Pavel Zagrebelny"
És ez, ill. ugyanezen topik nyitó hsz-e, ami mindig aktuálisan frissítve van.
Oovee fórum.Remélem most már lesz valami érdemi, komoly változás.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Musicking #806 üzenetére
Nem pánikolok, leírtam, én már nem várok semmi érdemi javulást a játéktól.
Jelenleg nincs semmi beta, a 24-én jött, új pályát tartalmazó, stabil(nak kinevezett) kiadást sem merném stabilnak nevezni; ráadásul nem is tudni, ki "fejezte be", mert egyáltalán nem biztos hogy Pavel. Ez, és hogy 16-a óta (ekkor volt Pavel "kirohanása" a vk oldalán) nincs semmi állásfoglalás, csak a marketing - minden rendben, csak kommunikációs gondok voltak az Oovee és Pavel között - bullshit, eléggé aggasztó szerintem. Illetve mielőtt Pavel eltűnt a hivatalos Oovee fórumról (aláírásában elköszönt, utána törölgették pár hsz-ét), leírta, hogy még összekalapál egy szerkesztőt a játékhoz, és részéről vége a projectnek. Rá nem sokra orosz oldalakra "valahogy" felkerült a pályaszerkesztő.3rd party cuccok nem érdekelnek, nehogy már egy alap dologhoz külső - nem tudni milyen - forrásból származó szoftvert kelljen használnom.
Nem kell nekem egéremuláció a csörlőhöz (de megoldható lenne, mert egyszerre nem csörlőzöl és daruzol), de single player esetén elég macerás egy kézzel a kontrollerrel irányítani a vasat, a másik kezem meg egy az egyben lefoglalja, hogy egy F betűt nyomok a billentyűzeten. Szintén nem érdekelnek 3rd party cuccok, mint írtam, max 2 sor a kódban... Egyszerűen ezt nem engedhetné meg magának egy kiadó/fejlesztő sem. Abszurd. Én kifizettem a terméket (, megjelenés előtt, a tett ígéretek miatt!), le akarok ülni, és játszani, nem pedig egyéb szoftvereket telepítgetni ahhoz, hogy az rendesen, élvezhetően működjön.
Oovee azt írta, bármi történjék is, folytatódna a fejlesztések. Arra kíváncsi leszek, hogy egy külsős hogy fog boldogulni, mert az még egy jól kommentezett kódnál is nagyon nehéz...
-
SenorGrande
senior tag
Értettem én, hogy kérdés.
Sokaknak elszállt; de már legalább annak örülhetünk, hogy van külön pályánként mentés. Ehhez is fél év kellett, eddig ha új térképen kezdtél, felülírta a régit, egy "mentés slot" volt. Vagy a garázsmódszer, hogy átnevezed a mentésed magadnak, és mehet a másolgatok-átnevezgetek, mert mikor melyik pályán van kedvem játszani. Manuális mentés nincs, kilépéskor ment automatikusan a játék.
Próbálom szeretni a játékot, de nem megy, és haragszom magamra, hogy kiadtam érte anno 23€-t.
A sok kis sz@rság benne felidegesít; röhej például, hogy még mindig nem lehet a kontroller beállításain módosítani, és még mindig nem tudtak egy getva gombot kiosztani rajta a csörlőnek, így nyomkodhatjuk állandóan a billentyűzetet ez miatt... abszurd a sok kis, egyébként pillanatok alatt orvosolható - butaság benne. Ez például nem lenne több 2 sornál a kódban... -
SenorGrande
senior tag
Ma jött hozzá frissítés, egy új - jó bugos - térképpel, ettől mindenkinek elszállt a progress-e.
"lesz ez javítva"
Ezzel kapcsolatban rossz hírem van, nem tudni egyelőre semmi biztosat a játékról, mert a kiadó (Oovee Games) eléggé összerúgta a port a a fejlesztővel (Pavel). Ettől zeng a hivatalos és a Steam fórum is, mindkét fél máshogy emlékszik, és máshogy látja az anyagiakat...
Én már lemondtam a játékról, maximum majd jól meglepődöm/pozitívan csalódom. A 2011-es első techdemo óta követem figyelemmel a játékot, - sajnos - a 2013-as techdemoval jobban szórakoztam, mint a megjelent teljes játékkal. Megbántam a megjelenés előtti, teljes áras vásárlást. Őszinte leszek, életem első (és egyben utolsó!) teljes áras, pre-order-e volt. Nagyon szépek és jók voltak a Kickstarteres ígéretek, ahhoz képest elég gyenge lett a kezdés, és sajnos azóta sem túl erős a folytatás fejlesztés, bugfix téren... Nem tudom pontosan mi az oka, van sok egyfejlesztős játék, ami jóval gyorsabban fejlődik/fejlődött, most meg a vita sem könnyíti meg a dolgot. Ígéretek azóta is volta, nagyon szépek, hangosan csattanóak, de kutya füle sem valósult meg.
Nem mondom, hogy rossz játék, de számomra nagyon-nagy csalódás még mindig! Elég csak megnézni az elmúlt napokban született értékeléseket a Steamen.
-
SenorGrande
senior tag
Ne haragudj, de miért nem néztél utána vásárlás előtt, mit veszel? Töménytelen információ van róla a neten, hogy mi ez. Mi tudtuk mit veszünk...
Egyébként adja magát az egész, nem jött még ide senki ilyen problémával; ráadásul a játék tud magyarul is, ha az idegennyelv okozna gondot.
-
SenorGrande
senior tag
Röhej, megjött az update, a bugok egy része ugyanúgy a játékban van, de legalább most már nem lehet csörlőzni a fákhoz. Ez már a vicckategória...
-
SenorGrande
senior tag
Egyik szemem sír, a másik nevet.
Végre lassan itt a patch (14.10.22.), de miért kell(ett) erre több mint 4 hónapot várni?! Les*arom, hogy kis csapat, akkor indították volna early access-ben, vagy jelent volna meg később... Ha ezt tudom, megvártam volna a karácsonyi vásárt, és megvettem volna csökkentett áron; nem pedig a megjelenés előtt 23€-ért. -
SenorGrande
senior tag
Kellemes ígéretcsokor, kíváncsi vagyok mi és mikorra valósul meg...
-
SenorGrande
senior tag
Többek közt ez is egy ismert bug.
Csak engem zavar most már rohadtul, hogy ennyire nem történik semmi a játékkal/játék körül? Értem én, hogy egy ember programozza, de akkor adták volna ki 2015 elején, jobb állapotban. Van vagy fél tucat dolog, amit nem is értek, hogy gondolták 2014-ben. Nincsenek profilok, meg külön pályánkénti mentéskezelés? A multilobby milyen már?! Ezek a srácok nem játszottak az elmúlt tíz évben, vagy mi van? Vagy akkor miért nem tartottak szélesebb körű betatesztet? Ha jól tudom, alig pár ember tesztelt nekik. És persze kuss van már több mint 2 hónapja, ezalatt kaptunk két jelentéktelen, minimális fix-et. Vicc, ennyi pénzért!
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog #459 üzenetére
Nem sok, de több mint a semmi. Pár valóban nagyon idegesítő hibát legalább javítanak végre.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog #413 üzenetére
Megjelenés óta ki lehet benne cserélni meglévő teherautókat, de csak az egyjátékos módban működnek. Ez nem hivatalos modtámogatás, Steam workshop lehet/lesz a jó megoldás, de hogy mikorra implementálják, ki tudja...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog #411 üzenetére
Ott van a video leírásában is, hogy ez egy mod.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
westcoastog #404 üzenetére
Egyelőre semmi.
Tehát lassan időszerű lenne. Jól hangzó kérdések-válaszok, kíváncsi vagyok mi fog valóban megvalósulni belőlük, mert eléggé csalódtam. Nem is igazán a játékban, hanem az eddigi hozzáállásukban. Gondolom egyen akarnak egy/több nagyobb patchet kiadni, de mindenkinek jobb lett volna mondjuk hetente egy kicsi. Most mindenki néz nagy kerek szemekkel, hogy mi van, lesz patch, nem lesz, vagy már elutaztak nyaralni a lóvén egy egzotikus szigetre hetekre, vagy wtf?!
-
SenorGrande
senior tag
Igazad van, de ideje lenne a srácoknak összekapni magukat. Lassan egy hónapja jelent meg, és azóta egy pindurka patch jött, holott van hiba bőven. Pattogó kövek, csörlőtől repkedő autók, random appcrash-ek, a szörnyű lobby, a chatbug-ok, és a beígért moddolhatóság és kormánykezelés is az ablakban van.
Nem szeretném megélni, hogy most pénzben fürödve nagy ívben letojják a cuccot.Hozzáteszem, nem rossz a cucc, élvezem, hiánypótló, de (túl) sok munka van még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest