Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS #2859 üzenetére
De naiv vagy, pajtás!
Csak kérdezem, ha DLC lenne, te beleírnád egy bejelentésbe? Bele, persze, tartalom a játékhoz, nincs ezen mit titkolni, de egy alacsonyabb árcédulát jelentene. Viszont ha önálló játék, beleírnád? Nem, dehogy, nem kell minél hamarabb magadra haragítani a vásárlókat, hogy nem a jelenlegi játékkal foglalkozol, és vastagabban foghat a tollad is! Egyébként a "work-in-progress title" és ebből is a "title" szó nem elég beszédes?
Workshop map supportnak örülsz? Sokan. Hát még a kiadó, fejlesztő, hogy nem neki kell tartalmat gyártani a játékhoz, a modderek ingyen megcsinálják!De az alapjátékot ehhez ugye meg kell venni! Csing-csing $.
Jövőbeli frissítés alatt mire gondolsz? Érdemi tartalom nem lesz már, hát, a bugfix meg azért csak egy elvárt dolog.
Tisztázzuk, 2011 óta követem figyelemmel a játék alakulását, játszottam az összes techdemoval nem keveset. 5 éve olvasom a Spintires körül az ígéreteket, egy hajszál választott el tőle, hogy dobjak nekik Kickstarteren! A megjelenés után a fejlődési görbe olyat koppant, hogy azóta is kong!
22.49€-ért vettem az első részt, előrendelve, a Mudrunnert szintén előrendelve, 13.49€-ér, közel 12K huf! Én dobtam a kalapba bőven...
Engem megtalálsz a topikban megjelenés óta, nem ilyen volt az én hozzáállásom, ezt ők csikarták ki!
Nem a politika volt a lényeg, csak hoztam egy szemléltető párhuzam. Nem baj, ha nem érted. Gondolom te is dobtál pozitív szavazatot mindkét játékra, mert ez így rendben van! Ráadásul ez világtendencia, a Magyarországozás szánalmas.
Maradok is komolytalan, mint hogy a "nekemigyisjaó" Pisták közé álljak be.
Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest