Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SenorGrande

senior tag

válasz KubanitoS #2859 üzenetére

De naiv vagy, pajtás!
    Csak kérdezem, ha DLC lenne, te beleírnád egy bejelentésbe? Bele, persze, tartalom a játékhoz, nincs ezen mit titkolni, de egy alacsonyabb árcédulát jelentene. Viszont ha önálló játék, beleírnád? Nem, dehogy, nem kell minél hamarabb magadra haragítani a vásárlókat, hogy nem a jelenlegi játékkal foglalkozol, és vastagabban foghat a tollad is! Egyébként a "work-in-progress title" és ebből is a "title" szó nem elég beszédes?
    Workshop map supportnak örülsz? Sokan. Hát még a kiadó, fejlesztő, hogy nem neki kell tartalmat gyártani a játékhoz, a modderek ingyen megcsinálják! :C De az alapjátékot ehhez ugye meg kell venni! Csing-csing $.
    Jövőbeli frissítés alatt mire gondolsz? Érdemi tartalom nem lesz már, hát, a bugfix meg azért csak egy elvárt dolog.
    Tisztázzuk, 2011 óta követem figyelemmel a játék alakulását, játszottam az összes techdemoval nem keveset. 5 éve olvasom a Spintires körül az ígéreteket, egy hajszál választott el tőle, hogy dobjak nekik Kickstarteren! A megjelenés után a fejlődési görbe olyat koppant, hogy azóta is kong!
    22.49€-ért vettem az első részt, előrendelve, a Mudrunnert szintén előrendelve, 13.49€-ér, közel 12K huf! Én dobtam a kalapba bőven... ;)
    Engem megtalálsz a topikban megjelenés óta, nem ilyen volt az én hozzáállásom, ezt ők csikarták ki!
    Nem a politika volt a lényeg, csak hoztam egy szemléltető párhuzam. Nem baj, ha nem érted. Gondolom te is dobtál pozitív szavazatot mindkét játékra, mert ez így rendben van! Ráadásul ez világtendencia, a Magyarországozás szánalmas.
    Maradok is komolytalan, mint hogy a "nekemigyisjaó" Pisták közé álljak be.
    Béke.

Új hozzászólás Aktív témák