Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tasnadi3
tag
válasz
SenorGrande #1090 üzenetére
Az új patchet hol tudom külön le tölteni ?
-
Rossi
addikt
válasz
SenorGrande #1090 üzenetére
Jól néz ki, várom, egy ideje pihentetem.
-
SenorGrande
senior tag
Friss changelog, pár képpel kiegészítve.
-
zsiz
őstag
ok, köszi mindkettőtöknek
This deal ends in...
01 DAYS 27 HOURS 14 MINUTES 30 SECONDSez véletlenül nem 2 nap 3 óra?
-
zsiz
őstag
válasz
SenorGrande #1085 üzenetére
és ez mennyire megbízható? steam store-ban mekkora leárazás volt a játékra?
-
SenorGrande
senior tag
A Bundle Stars webshopban 8.80€ (~2700 HUF) most a játék.
-
Zolly444
aktív tag
Hello
Magyarítást hol találok hozzá?
-
-
richie33
újonc
Üdv Srácok!
Így a játék vége fele kicsit unalmas lett, holott nagyon szeretem.
Ezért is gondoltam hogy megpróbálok mod-okat berakni a játékba, de szembesültem azzal a problémával, hogy nincs "ADD" fülem a jobb felső sarokban
Esetleg valami ötlet, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát? -
zolee5016
őstag
válasz
SenorGrande #1078 üzenetére
kijelölt játék, kijelölt topic...figyelem....
-
SenorGrande
senior tag
válasz
zolee5016 #1077 üzenetére
-Modolhatóság - félhivatalosan, korlátozottan - megvan.
-Belső nézet - szvsz - fun factornak jó, de nem lesz különösebben használható, illetve előrevetít rengeteg plusz buglehetőséget, ettől már előre tartok. Pedig én is mindent belsőnézetből tolok, de itt be kell látni, hogy nem árt, ha alaposan körbe tudod nézni a gépet.
-Teljes kormánytámogatás ugyan most bugos az utolsó frissítés óta, de van már egy ideje.
-Karácsonykor 8€ volt a Steamen. -
zolee5016
őstag
válasz
SenorGrande #1076 üzenetére
-Moddolás
-Belső nézet
-Teljes kormánytámogatás=
tuti vétel nálam..még 15k-ért is....
addig demo....... -
SenorGrande
senior tag
Dióhéjban, mert én is csak átfutottam; Oovee és Pavel között barátság és szerelem van újból, mindenki happy; változik a betatesztelés menete, így remélhetőleg kevesebb hibás javítás, felesleges ficsör jön az éles játékhoz; áprilisra mod supportot, májusra belsőnézetet ígérnek. Legyen így, de az ígérgetés az eleje óta nagyon megy nekik. Jelenleg a manuális váltó bug, és a multiplayer mentéseket fejlesztik/tesztelik.
-
Rossi
addikt
Kicsit OFF, de MAZ.
-
Dtomka
veterán
válasz
hubhorja #1072 üzenetére
Mivel így állsz a dolgokhoz, ezért keresgéltem és az alábbiakat találtam:
Invisible Mouse !
I have a problem -
hubhorja
újonc
Annyit valahogy sikerült elérnem hogy ablakos módban látszik a cucc!De ez még akkor is messzi van a jótól sajna!Na nem baj majd lesz valahogy!Azért valószínüleg akkor is megvettem volna ha tudom hogy ilyen bajok vannak vele mert hogy ilyen game nem nagyon van piacon!
-
Dtomka
veterán
válasz
FoxiestFox #1070 üzenetére
Jó igazad, van...
De bugmentes játék nem létezik. Ne feledjük, hogy ez nem egy UBISOFT, amely a szar optimalizálásról, és a szinte ugyanolyan játékokat kiadásáról szól. -
Ne vedd sértésnek, de ne vegyünk meg félkész játékokat, mert elszemtelenednek a fejlesztők.
Láthatod is sok helyen ma már.
Ha majd random 50 hsz. kisebbik része fog szólni a felbukkanó bugokról, akkor el fogok gondolkodni a megvételen.
Addig nem kergetem az őrületbe magam vele. -
Dtomka
veterán
válasz
FoxiestFox #1068 üzenetére
"úgyhogy egy ezrest is neccesen érne meg nekem" Ne vedd sértésnek de ne legyünk kicsinyesek...Elég sok órát el lehet vele játszani, van benne kihívás. A játék nem tökéletes (mert olyan játék nem létezik), de nincs még egy ilyen játék, és itt ez a lényeg. (legalábbis én nem találtam
)
-
válasz
hubhorja #1066 üzenetére
Akkor passz. Én még a dev alphával brümmögök néha, nem szántam rá magam a vételre, olvasva a topikot.
Ilyen frissítésenként elszaródó működéssel csak a hajam tépném, és a fejlesztő-kiadó ingatag viszonyából kiindulva ebben a formában a támogatás sem vehető biztosra, úgyhogy egy ezrest is neccesen érne meg nekem.
-
hubhorja
újonc
Poén az hogy a steames ablaknál működik de utána eltünik
-
hubhorja
újonc
válasz
FoxiestFox #1065 üzenetére
Már próbáltam!A demónál is fent állt ez a probléma de ott nem izgatott de itt már igen!
-
-
hubhorja
újonc
Sziasztok!Segitségeteket szeretném kérni!Betöltés után a főmenüben nem jelenik meg a kurzorom tehát nem látom mire kattintok!Már ujra telepitettem a játékot legfrissebb videókártya drivert,már másik videókártyát is próbáltam és semmi!A játék eredeti és a legutolsó frissités után már nem volt jó!Nagyon szeretem ezt a játékot és már nagyon idegesit hogy nem jó!Segitségeteket előre is köszönöm
-
Lacaaa69
újonc
Sziasztok!. én sajnos felborultam, és azelött átálítottam a billenytyüparancsokat. eddig mminden oké, de nemmüködik sem az Esc, sem az F1...szerintem átállitódott konzolra...megprobáltam kitörölni a mentést, de itt: C/users/username/ (eddig minden stimmel de nálam (Win7-en) nincs) /appData mappa...hogyan tudnám törölni a mentést? O.o kérlek segítsetek...
-
Musicking
aktív tag
Az orosz verziókon van régiózár (RU kód), ha nincs az aktiválási leírásban az hogy VPN-es aktiválás akkor global verziót veszel. A Steamet feltelepíted aztán játékok menü, termék aktiválása, ott bepötyögöd az kulcsot és ennyi. Amúgy meg az enyémet is egy lengyel webáruházból szerváltam, akkoriban ott volt a legolcsóbb.
Jelenleg a g2a-n olyan 12euro körül van az alapára, a galaxisban meg 6000 pénz. -
ZGO
tag
Sziasztok!
Lehetőségem van most ezt a szuper kis játékot megvenni, de nem itt hazánkban, hanem Lengyelországban.
Szenvednék ezzel idehaza valami hátrányt a steamen? Engedné regisztrálni magyar felhasználóhoz tartozó steam fiókhoz?
Azért kérdem, mert nem tudom hogy megy az aktiválása.
Nyelvet biztosan lehetne választani.
De nem tudom a multi részébe nem-e szólna bele.Azért kérdem, mert anno a Diablo3 régiózáras lett utólag, és aki pl orosz verziót vett annak törölték a regisztrációját és dobhatta a kukába. Vajon itt is van ilyen?
Ha esetleg blődséget kérdezek, előre is bocsánat mindenkitől.
-
Pityesz82
tag
válasz
SenorGrande #1057 üzenetére
Haha igazad van, csak már minden pályát letudtam 50x oda vissza hard core-ban minden járgánnyal minden út(talan) vonalon, ezért gondoltam hogy kimaxolom
Lassan bele kellene néznem a mod-okba.
-
Pityesz82
tag
válasz
Musicking #1054 üzenetére
Szia! Azt a leírást te csináltad? lol
Ezer hála érte, sehol semmit nem lehet találni ezzel kapcsolatban és nagyon megörültem neki !! Egyébként úgy néz ki hogy a bug lesz a felelős,mert amúgy működne a dolog. Értem ez alatt hogy megvan a gombkiosztás és csinál is mindent, de konkrétan elindulni nem bír. Motorbőgés, füst minden és csak 1-1 cm-t rángatózik előre, meg hátra is. A legacy-t akartam végül megpróbálni,de arra írták a steam-en hogy valszeg repülni fog minden achievement is. Na fasza, mondom ugyanis pont azért küszködök itt hogy végre meglegyen a 100%
Marad a pihi egyelőre, egyébként megmondom őszintén, hogy nem tartom fair-nek azt hogy egy achievement egy ilyen dologhoz legyen kötve, mint pl. legyen kormány/pedál szett vagy mehetsz a p....ba
-
Csapi007
veterán
válasz
nindzsavagyo #1053 üzenetére
Mivel az egy juniusi/juliusi verzio lehet. Tessek szepen megvenni, és akkor a legacy verzioval minden menni fog.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Pityesz82 #1049 üzenetére
Ha a leírásom szerint csináltad akkor jól kell működnie, annyiban macerás hogy a fokozatokat nyomva kell tartani ahogy a H-váltókar teszi a kormányok esetében. Még annyit tehetsz hogy visszaállítod legacy verzióra azalatt normálisan működik a váltókezelés.
nindzsavagyo:
Az SG-hez hasonlóan itt sem fogsz segítséget kapni a tört játék moddolásával kapcsolatban. Ha annyira bejön akkor miért nem veszed meg? Ha meg csak tesztelni akarod arra ott a demo. -
nindzsavagyo
tag
Üdv
Codex verzióval operálok,egy mapot se tudok berakni kivéve a sahalin-t minden másnál hiba üzenetet kapok mikor a pályát próbálom betölteni .Értesültem hogy ez nem annyira egy egyedi probléma van akinél még 1-2 mapot elindított..de ,mi lehet ennek a megoldása?Csak demoba lehet mapot rakni?
-
Rossi
addikt
Ez a patch elég szarul sikerült...
Földúton az üres autó is elsüllyed, alig halad, fával meg egyenes úton felborul, mert egyszer csak az egyik oldala 1 m-t süllyed...
-
Pityesz82
tag
válasz
SenorGrande #1050 üzenetére
oooo hogy az a......!!!!
Mondjuk legalább akkor tudom, hogy nem én szúrtam el valamit (remélem). Köszönöm a válaszod, hát így marad a várakozás a kövi patch-re -
Pityesz82
tag
Estét mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni a "manual gearbox" achievment-el kapcsolatban. Sajnos kormányom nincs és mostanában nem is lesz, szóval [itt] találtam meg hogy hogyan és mit kell csinálni a kuplung előhozásához. Beállítottam mindent ahogy kell, bill-kiosztás és a többi, de a problémám ott kezdődik, hogy egyszerűen nem bírom sebességbe tenni, illetve nem marad ott és nem moccan a gép, csak bőg a motor aztán fogaskerék darálás van, meg lefulladás jelző jön elő, de egyszerűen semmi. Esetleg valaki végigment már ezen a herce-húrcán kormány hiányában? Ez lenne az utolsó achievement, a többi kész lett végre, de ettől az egytől már a falra mászok
-
Musicking
aktív tag
válasz
kircsi28 #1037 üzenetére
Ha moddolni akarsz akkor a steames legacy verzióval próbálkozz, ez főként a pályákra érvényes.
Járműveknél nem szokott gond lenni max az árnyékukkal de az javítható.
A lényeg hogy mappahelyesen kell bepakolni a cuccokat media könyvtárba. Ami módosítja a játékfájlokat az tiltja a multit meg az acsikat , ezeknél játék alatt kell moddolni pl a JSGME-vel.Viper26: A karácsonyi akcióban volt 8 euro is akkor bezzeg senkinek nem kellett. Amint elkezdtek jönni a custom mapok mindjárt feljebb ment az ára 17ről 25re.
-
Dtomka
veterán
válasz
FoxiestFox #1043 üzenetére
nem...
elöször 5k-t írtam, majd visszakerestem hogy mennyiért vettem....elírtam, van ilyen. -
Viper26
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1043 üzenetére
Basszus most esett le.
-
-
Dtomka
veterán
válasz
kircsi28 #1041 üzenetére
Miért keresel kiegészítőket?
Ha most vetted meg, akkor még nem unhatod az alap járműveket mapokat...van benne kihívás bőven. A napokban adtak ki egy újabb patchet, szóval időben vetted meg.
(#1038) Viper26
~7500 ft? Én ~4600k ért vettem dobozos változatot a CD Galaxys-ból
[link] -
kircsi28
aktív tag
Letöltöttem pár járművet, de ami leírást itt találtam, az nem igazán a steames verzióhoz van......
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Steamen megvettem ezt a játékot, hogy kell beletenni a kiegészítőket?
Köszi -
raidmax84
újonc
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat én is arra gyanakszom, hogy elronthatták az update-el.
Átkapcsoltam auto váltásra és azzal működik rendesen.De azért várom, hogy javítsák.
Sziasztok -
raidmax84
újonc
Sziasztok!
Még új vagyok itt a topic-ban és egy kis segítséget kérnék tőletek!
1 hete kezdtem el játszani ezzel a játékkal és nagyon megfogott.
Kormánnyal játszom és idáig nem volt gondom, de tegnap ahogy beléptem és elkezdtem játszani, akkor a kuplung kiengedésnél folyton azt írja ki, hogy a motor lefulladóban...
Idáig ilyet nem csinált, nem volt semmi gond az elindulásnál.
Szerintetek mi lehet a probléma?Esetleg valami megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Sziasztok -
B_imi
csendes tag
Szerintem sikerült a játék élvezeti értékét lenullázni. Azt hiszem nem sokat fogok ezután játszani. Kár volt telerakni tuskókkal az utat. Az eddig kemény földút úgy süllyed, hogy alig lehet rajta üres autóval menni.
-
Dtomka
veterán
Azt nem vettem észre
#1024) Ndruu
"Nem bántam meg, mert bármikor remekül elszórakozom vele (ha van időm)." Teljes mértékben igaz, és én is így vagyok ezzel...Anno a screamer 4x4 is tetszett...de ez sokkal jobb...és remélem még jobb lesz(#1026) Pityesz82
Helyes!Majd véleményed írd meg. -
Pityesz82
tag
válasz
SenorGrande #1015 üzenetére
yeeessss !!! Már megyek is tesztelni !
-
válasz
Viper26 #1022 üzenetére
Sokak szerint jobb lett volna, ha úgy jön ki, de nem, ők a teljes játékot adták ki (sok-sok év fejlesztés után).
Ha a világa bejön, akkor akciósan biztos meg fogod venni, ha meg nem jött be a demó, akkor úgysem fogsz vele játszani.
Én alig bírtam kivárni, hogy kiadják, meg is vettem az elején. Nem bántam meg, mert bármikor remekül elszórakozom vele (ha van időm). -
Viper26
nagyúr
Várható megjelenésről van már valami infó?
-
Dtomka
veterán
Lejárt a szerk idő
Elindítottam és a volcano map kiválasztása után már egyből feltünt h a MAZ-zal is lehet fát szállítani
Na, így már teljesíteni fogomA másik, hogy a mapot is átszabták, nem is oda kellett eddig szállítani a fát. Vagy rosszul emlékszem?
Biztos még van változás de 1-2 perc alatt ezt vettem észre
-
Dtomka
veterán
válasz
SenorGrande #1015 üzenetére
Köszönjük, hogy megosztottad.
7végén kipróbálom, és majd leírom a tapasztalataimatA mentések már nem is izgatnak annyira, az achievement-ek úgy is tárolódnak.
(#1016) B_imi
Neked is köszi! -
SenorGrande
senior tag
Van új patch, a dátumok a betabeli megjelenést jelentik:
Hi Everyone,We have pushed the recent build live as Default Public Build (Stable) - below is the changelog for recent changes and improvements.
Note: The changes in this version will overwrite all saves.
25/01/15
-all maps improved
-volcano map remade!
-log cart for big MAZ truck
-rotation marker lights instead of old "static red lights"
-honking added (environment reacts properly)
-daytime lighting improved (more variations, transitions within single day)
-mud physics improved: heavy vehicles (e.g. MAZ) extrude terrain faster
-ferns break into chunks29/01/15
-fireflies added for luminescent flowers
-damage only affects truck behaviour in hardcore mode; damaged behaviour changed
-various UI, gameplay, sound, visual fixes and improvements30/01/15
-utility cart added for ZIL
-stumps now break into pieces
-new sounds and SFX improvements04/02/15
-sounds improved
-special effects improved
-logs now react to mud (gets wet and dirty too)
-more changes to damaged truck mechanics and visuals
-gamepad layout changed a bit
-more changes to maps
-some trucks configurations changed/improved/fixed
-minor changes to ingame UIFigyelem, a pályákhoz is hozzányúltak, a mentések megint mennek a levesbe!
(Ha onnan akarjátok még folytatni, megoldás lehet a teljes játék kimásolása, mentésekkel együtt, még a frissítés előtt!) -
Dtomka
veterán
válasz
richie33 #1012 üzenetére
Az első pár percben rájöttem miért vannak azok ott...igen a rutin meg az évek
Nem, és nem is kellene ilyeneken gondolkodnod, mert elvész a játék varázsa...Itt ebben a játékban nem működik az az elv, hogy a legrövidebb ut az egyenes, mert ha egyenesen mész akkor sokszor nem juthatsz el oda ahova szeretnél...
-
richie33
újonc
Üdv srácok!
Tudnátok segíteni nekem egy kicsit?
Az a gondom, hogy nem jelenik meg a térkép, azon része, ahol már jártam, ez hogy orvosolható? -
sanyx79
csendes tag
Köszönöm szét nézek.
-
Dtomka
veterán
válasz
sanyx79 #1004 üzenetére
Próbáld meg az alábbi topicba, szerintem ott tudnak majd segíteni:
Steam topicNézd meg az alábbit is, hátha találsz megoldást:
Steam tudástár -
sanyx79
csendes tag
Sziasztok nagy gondom van mért nem tudok barátot fel venni a steam-en meg ha meg hívnak be tudok lépni a játékukba de a hangos csevegésbe nem tudok belépni , A játék telepítve és eredeti "dobozoz" a licens .Mi lehet a hiba beállítás? , minden naprakész a frissítsek szerint van ez a béta részvétel ez is mi lehet ? Remélem tudtok segíteni köszönöm szépen.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #1002 üzenetére
Nem figyeltem, majd ha hazaertem, ralesek
-
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Melyik az a verziója a játéknak, amibe lehet járműveket is pakolni?
Egy ZIL-135-öst szeretnék betenni, de nem tudom, hogy az enyémbe lehetne-e, nem úgy nézem, mintha lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest