Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Akkor sajna ott marad, mert nem tudok olyan közel menni hogy azt beadja csatolási pontnak. Nagyon mélyen van (ha a MAZ nem jött ki magától amikor sikerült talpra állítani, akkor az tényleg mély árok). Próbáltam print screent csinálni az esetről, de valamiért csak egy fekete képet csinált.
-
donmackó
addikt
Köszi. Akkor még várok rá.
Még egy kérdés:
A vulkános pályán beborultam a D537+benzines póttal (tele benzinnel) az egyik árokba. Sikerült E7310-zel (darus) kipecázni, de ehhez le kellet kapcsolni a pótot, mert a kettőt együtt nem bírta. Na akkor most a pótot hogy tudnám kivarázsolni? Még mindig ott van beborulva (vonóhorgos kapcsolást nem enged), nem messze tőle meg egy D537 hosszú rönk kocsival 0 benzinnel. -
Musicking
aktív tag
Az idehaza kapható lemezes verzió is steames, akkor gondolom az oroszoknál és az ukránoknál is. Tegyük fel ha én azért adok pénzt akkor azt se használhatom fel legálisan?
A Steam is elmehet a sunyiba, a support is egyre gázabb, ráadásul 100ból 2 cd-kulcsom ILLEGAL lett (pedig csak én használom a gépet), fél év alatt sehova se mozdul a dolog, csak jönnek mennek az emailek, de konkrét magyarázat nincs hogy miért lett tiltva.
Ha nagyon nem megy a dolog akkor a VPN miatt fogok beújítani egy 3ik steam accountot.
Direkt ki fogom próbálni hogy vpn-ről járatom a steamet egy darabig, azt nem szabhatják meg honnan használjam a klienst.
Ezek után dorogjanak a warezzal, hogy hiába van választék akkor is csak a drágábbat veheted meg. -
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
És érdemes beparkolni minden járművet a garázsomba amíg nem csináltam meg velük a feladatokat?
Ja és esetleg tudni hogy a játék hol tárolja a mentéseket?
Mert igazából most bűnbe estem, és nagyon remélem hogy jövőhéten megtudom vetetni a játékot, csak már nem bírtam kivárni, ki kellett próbálnom, na lényeg, hogy a mentéseket ha vannak jó lenne ha majd áttudnám vinni mikor megveszem a játékot. -
-
fagy53
nagyúr
Nagyon tetszik ahogy az UAZ ringatódzott a platón, akárcsak a valóságban! Félelmetes fizikája van, bár némely dagonyából csak itt a játékban lehet kijönni, így viszont nem unják meg 10 perc után egyesek a játékot. Tetszik a külső nézet is, bár kezdetben nem lelkesedtem érte, de itt a terepen jól jön, veszít ugyan a szimulációból így a játék, de élvezhetőbb....
-
-
pietrrr
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest