Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Srácok, letöltöttem ezt a térképet mert olvastam hogy nagyon nehéz. Valamiért nincsenek benne autók és nem tudom elindítani. Még hely sincs hogy én válasszak induló járművet. Ötlet?
-
Viktoár
addikt
Editorban csináltam egy teszt pályát, majd elmentettem. A két fáljt (.dds .stg) bemásolom a media/levels mappába de játékon belül nem látom.
Amit letöltöttem térkép azt ugyanígy bemásoltam és az ott van a játékban. Mi lehet a gond?
-
Viktoár
addikt
válasz
#93754368 #2872 üzenetére
Átérzem amit írsz.
A kerülők nem bosszantanak mert kellő mennyiségű üzemanyaggal bárhova el lehet vinni a rakományt. Igaz hogy időnkét kell üzemanyag szállítóval is furikázni de a játék része.
Egy dolog "idegesít", az pedig a kövek fizikája. A 10m-es rönköket csak úgy hajigálom a kocsira de egy fejnagyságú követ nem tudok elrakni az útból mert nem bírja el a daru?
A kövek nem süllyednk el a sárban (még akkor sem ha rámész) amiben az autó szinte félig, inkább megakasztják az gép futóművét, felakad az alváz, a kerék nem képes áthajtani rajta. Valamint furcsa mód sérül tőlük a jármű. Elég idegesítő tud lenni.
-
Viktoár
addikt
válasz
#93754368 #2870 üzenetére
A sorompók mellett általában kerítés van hogy ne lehessen kikerülni. Ha van elég hely akkor a kerítés felett át tudod pakolni a rönköket egy másik járműre amivel a túloldalra állsz. A sorompónál nem működik mert nem enged a közelébe ha rakománnyal vagy, de mellette már igen.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tudnátok jó élvezetes térképet linkelni ami azért kihívást jelent? Nem olyanra gondolok ahol csak fától fáig lehet csörlőzni hogy haladjunk is.
Amit pokers linkelt nemrég az jó térkép volt, hasonló nehézségű érdekelne még.
-
-
Viktoár
addikt
Elkezdek egy térképet csinálni,néztem pár videót az editorról. Mekkora a normál (gyári) térkép mérete,csakhogy tudjak viszonyítani mekkorával kezdjek?
Az editorba lehet tenni több tereptárgyat?
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
Lenne nekem is pár észrevételem a játékkal kapcsolatban.
Egyszer elkezdtem egy platós kraz-t megpakolni kövekkel.(tudom hogy nem erre van kihegyezve a játék)
Valami brutálisan nehezek még a kis kövek is.
A rönk pakoló daruval alig lehet felemelni mert nem fogja elég erősen.
A kitámszatott/rögzített autó is úgy billeg jobbra-balra mikor fordítom a darut (kővel) mintha egy hajó lenne.
Ha kicsit messzebbre nyúlok vele akkor simán "lehúzza" a darut a földig.Felraktam 7-8 követ a krazra,borszatóan ült szegény,főleg amikor egyoldalra csúsztak a kövek.A plató úgy állt mintha éppen oldalra szeretném lebillenteni.
Mégegy dolog amit kipróbáltam,belementem egy jó nagy/mély sárba a teherautóval,el is merültem rendesen.(az egész kerék elsüllyedt.) Tettem követ a sárba,de az nem merült el hiába bizonyult brutálisan nehéznek. Sőt ha rámegyek teherautóval akkor sem süllyed el,ellenben a kerekeim igen így "felakad" a kövön a jármű és kész a cumi.
Szóval a köveken és az ebből adódó fizikai hatásokon lenne mit csiszolni szerintem.Sok helyen az ember kerülgeti a köveket mert attól kell tartani hogy felakad vagy megborul vagy egyszerűn nem kap fel rá a kerék és elsüllyed a kocsival.Kicsit furcsa hogy az önmagában 12 tonnás teherautó (+rakomány) ilyen nehezen vagy néha nem képes leküzdeni egy kismacska nagyságú követ/köveket.Ugyanez vonatkozik a kidöntött (fix,csörlőző pontoknak lerakott) fenyőkre is.Azok is tudnak sérülést okozni az által hogy nem süllyednek bele a talajba és amikor áthajtunk rajta akkor a jármű alja felül rá vagy hozzáverődik.
Hangulatosabb lenne ha nem csak kidőlnének a kisebb fák,de mondjuk a nagyobbak ágai letörnének vagy már az eleve kidöntött fák,gallyak kettétörnének,szétroppanának a kerék alatt.
-
Viktoár
addikt
Valami jó nehéz,izgalmas pályát tudtok ajánlani? Az after hard path 3-at most játszottam végig, jó pálya volt.
-
Viktoár
addikt
Ennek a spintires.net weboldalnak a nyelvét nem lehet angolra váltani?
Szednék le 1-2 térképet,de jóformán semmit nem értek belőle.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van benne pályaszerkesztő? Gondoltam megpróbálkozom vele vagy nagyon bonyolult egy pályát "összedobni"?
-
Viktoár
addikt
válasz
bajuszatti #1679 üzenetére
Köszi,megnézem őket.
Wernher: Esetleg angolra nem lehet váltani?
Hogyan tudom beletenni a letöltött térképet?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Térképet honnan tudok leszedni a játékhoz mert az a pár gyári már nem nagy kihívás.
A steam műhelyben nem találtam. -
Viktoár
addikt
válasz
donmackó #516 üzenetére
Multiban játszottunk 4-en amikor 3-an elmentek a kamazért én meg a krazért.Utána jöttek át a folyón ott középen ahol berajzoltad. Valamiért elakadt az első kamaz ,a többiek próbálták kikerülni de csak rosszabb lett a helyzetük.Az egyiket fel is borította a víz,Szerencsére a krazzal kitudtam húzni az egész bandát.
Szerintem az egyik legjobb térkép a river.Bízom benne hogy lesz hozzá még sok kiegészítő térkép és feladat.
Én még hiányolom belőle hogy egyszerre csak egy ponthoz lehet vontatókötelet kapcsolni.Milyen vagány lenne 3-4 autót összekapcsolni egy adag szállítmánnyal és "vonatozni".Ehhez már a multi is kellene mert a többi gépet is irányítani kell és az auto irányítás hagy némi kívánni valót maga után.
-
Viktoár
addikt
válasz
donmackó #513 üzenetére
Nekem nagy kedvencem a kraz,bár néha érdekesen sérül a gép.
A river elég jó térkép,én zilre felrakom a láncot meg a platót (súlynak) és nyíl egyenesen a garázs/kraz felé veszem az irányt.A térkép bal széle felé át is gázolok a folyón,bár nem egyszerű feladat.Mostanra már kitapasztaltam a vízalatti utat és mielőtt belegázolok a vízbe,megfordulok a zillel.Magyarul tolatva próbálok átkelni mert így olyan mintha elsőkerék meghajtású lenne a masina és jobban kapaszkodik kifelé.Persze így sem garantált az átkelés de nálam javarészt bevált.Nem egyszer próbáltam.
Utána krazzal feloldom a garázst,bevontatom a közelben tanyázó mazt is és nincs akadály.
Elhúzhatom a kútra is de nagyon nehéz az odavezető út és lassan halad a kraz mögötte a döggel. -
Viktoár
addikt
válasz
neduddki #500 üzenetére
Nem kell a számba rágni,csak félmondatokban beszélsz és azt is elég sok hibával.
Azt mondtad hogy elmész a zillel az uralért és megrakod őket.Előtte meg azt hogy viszel 2+2 pontot platóval és utána 6+6-ot a hosszú rönkszállítóval.
Akkor most melyik az igaz? Ha elmész a garázsba platóra cserélni akkor az megint plussz üzemanyag oda-vissza.Szerintem hagyjuk mert összevissza beszélsz.
Az hogy a mazt tankolni kell hogy jön ide?
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz
neduddki #492 üzenetére
Ez így baromi gazdaságtalan,már értem hogy miért jegyezted meg az üzemanyagfogyasztást.
Ebben az esetben nagyrészt üres trélerrel szaladgálsz egyik pontból a másikba.
Persze ha már egyszer végigjátszotta az ember akkor kitalál mindent hogy hogyan lehetne "színezni" a játékot.
Sajnos én már meguntam az összes pályát,pedig én is vontattam/szállítottam mindent mindennel.
Gondolkoztam hogy teszek rá modokat de az nem az igazi mert a meglévő járműveket írja felül.
-
Viktoár
addikt
válasz
neduddki #490 üzenetére
Én értelek viszont 8 pont kell egy feladathoz,és a két 6 pontosból nem tudsz 8-at lerakni.Vagyis a második 6-ból nem tudsz lerakni csak 2-őt hogy maradjon 4 a tréleren a következő lerakóhoz.
A legésszerűbb ha két közepes (4 pontos) trélerrel mész mert abból is két kör kell és így nem viszel feleslegesen súlyt és pontot.
-
Viktoár
addikt
válasz
neduddki #486 üzenetére
A rövid farönk 2 pontot ér tehát a két autónyi fa egy közepessel ér fel.
A kevesebb fogyasztás pedig nem épp nehezítés valamint vész esetén tudsz a második autóval is segédkezni.
A két maz hosszú rönkkel már izgalmasabb lehet,de ha a második gépre a 4 pontos garázspótot rakod az mégjobb.Elhúzod a garázsig,azt "kinyitod" és utána feltöltöd mindkettőt és felrakod a hosszú rönpótkocsit a második gépre is.
Azthiszem csak az utolsó pályán van két 537-es maz úgyhogy a legtöbb pályán marad az ural vagy a kraz "vontatmánynak".A zil-t és kamazt nem mondom mert szorult helyzetben nem tudnának a mazzal mit kezdeni.
-
Viktoár
addikt
Hát néha elég nagyot sérül de ha óvatosan viszed akkor nem számottevő a sérülés. Viszont nem érdemes átváltani egy harmadik járműre mert sokszor "összeakadnak" és brutális sérülés illetve borulás lehet a vége.
Inkább csak unaloműzés/szórakozás a cél. Vittem a zil-t is a közepes rönkszállítós maz-zal.
-
Viktoár
addikt
Én sorban végigmentem az összes térképen így elkerültem a mentés hiányát.
A virágbolti verziónak is megy a multi része,ott is mentem jó pár kört.
Lassan jöhetne új térkép és komplexebb feladat,mert "csak" fát szállítani egy idő után mononná válik.
-
Viktoár
addikt
Találkozott már valaki olyannal hogy az egész kerék elsüllyedt a sárba és eltűnt?
Nekem a bal első csinált így,hiába csörlőztem/emeltem ki a kocsi elejét a kerék nem volt sehol.Illetve lehet hogy volt valahol a sár alatt mert folymatosan "lehúzta" a bal elejét a sárba.
-
Viktoár
addikt
válasz
VegyesTamás #386 üzenetére
Van, a 255-ös. Az 537-es MAZ -zal még nem sikerült elakadnom.
Más:
Katonai szolgálatom alatt történt hogy jött az őrmester a körletünkbe mert kellett neki 5-6 önként jelentkező aki segít eltolni a "kocsit" mert beállt a főtengely.Hát gondoltam úgyis csak unatkozok ezért inkább megyek és ezzel is szolgálom a hazát.
6-an kisétáltunk a gyakolró térre és akkor mondja az őrmester hogy: Na,ez lenne a gépjármű,feszüljünk neki és toljuk el az útból. Pontosan egy MAZ 537-es harckocsi vontató volt,hát mit ne mondjak,ugyan nekiálltunk tolni de gyorsan beláttuk hogy ide a fél század is kevés lenne.
Őszintén szólva máig sem tudom hogy mi járhatott az őrmester fejében mikor ezt kitalálta.(5-6 ember
) Természetesen aztán kerített egy tankos "kollegát" akivel elvontatta az útból.
-
Viktoár
addikt
válasz
Musicking #355 üzenetére
Köszi én valami értelmesebbre gondoltam.
Például egy nehéz rakományt A-ból B-be eljuttatni és a felmerülő problémákat megoldani. (üzemanyag utánpótlás vagy meghibásodott gépjármű javítása vagy ha nem lehetséges akkor vontatása a garázsba,kézi felpakolás (daruval) stb..)
Ezek a dedós kitalációk nem kötnek le hogy minél kevesebb üzemanyaggal megoldjam a pályát..Az orosz gépezetek nem a fogyasztásukkal vívták ki a tiszteletet (negatív értelemben lehetséges
) hanem a teljesítményükkel és hogy olyan helyen is boldogulnak ahol más nemigen.
A következő "feladat" is hasonlóan kreatív lesz?Igaz hogy normál játékmódban játsztottam de tulajdonképpen a szimulációs fokozat szabályait betartva mentem végig,kivétel a kézi váltós diffizár.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Normál módban végigjátszottam az 5 térképet.Van esetleg hozzá több térkép vagy más feladat?
-
Viktoár
addikt
A felfedezett garázst hogyan tudom unlockolni?Mivel szerzek garázspontot?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Feltelepítettem a játékot,de mi a lényege? Elindulok egy teherautóval és merre vagy mit kell csinálni?Kell valami feladatot választani,térképet merre találok mert így csak megyek a nagyvilágba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest