Hirdetés
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrozeN`
tag
válasz
westcoastog #399 üzenetére
Jó látni, hogy mások is bár megvették, de egyelőre pihentetik picit (Te már a sokadik vagy, aki ezt írja, és én is inkább várok még), így legalább később biztos lesz kikkel kimaxolni a pályákat multiban is.
-
Musicking
aktív tag
válasz
westcoastog #393 üzenetére
Eredeti játékhoz van külön alkalmazás ami elmenti-visszapakolja az adott játékállást, virágboltinál meg kézileg is könnyen megoldható a fájlok mentése visszaállítása (nem kell kilépni a játékból elég az alt+tab kombó)
fájlok helye C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\SpinTires\UserSaves -
westcoastog
veterán
válasz
FoxiestFox #396 üzenetére
Hát, még ráértek volna kiadni 1 év múlva is bőven...
-
Így olvasgatva a kommenteket netszerte, számomra úgy tűnik, hogy ez még mindig ilyen alfa és béta közötti állapotban leledző projekt.. ráérek még beszerezni, úgy látom
-
válasz
westcoastog #393 üzenetére
Ez is egy hiányosság, de az ígéretek szerint az első nagyobb frissítés hoz majd egy mentés/betöltés opciót.
-
westcoastog
veterán
Most komolyan, hogy van ez?
Játszottam a coast mapon, voltak már megnyitogatva területek, mondom megnézem a hillt, aztán írja hogyha elindítom akkor elveszhetnek a dolgok, el is vesztek a coast-ról, most ennek így mi értelme van? Végig csinál az ember 1 pályát, átmegy egy másikra és minden elveszik?
Fú most elment a kedvem ettől. -
MrPetya19
addikt
-
PitLee
őstag
válasz
VegyesTamás #386 üzenetére
Ezért nincs a tengelyeken difizár, mert ilyen súlyok mellett egy pillanat alatt szétszakítod a bolygóművet vagy eltöröd a kerék tengelyt , ha nem old ki és kanyarodsz.
------------------------------------------------------
A fiataloknak meg pár kép hogy miért is van ilyen masinákra szükség a mai napig orosz honban , egyes régiókban a főút nem éppen személyautó barát
A 70 tábla megadja az alap hangulatot dagonya közepén amikor elakadsz, gondolom amikor száraz akkor lehet repeszteni.
Arra kérdésre a válasz, hogy a játékban miért nem lesznek kínaiak teherautók
http://www.youtube.com/watch?v=HscnaBhJ5DI -
Viktoár
addikt
válasz
Van, a 255-ös. Az 537-es MAZ -zal még nem sikerült elakadnom.
Más:
Katonai szolgálatom alatt történt hogy jött az őrmester a körletünkbe mert kellett neki 5-6 önként jelentkező aki segít eltolni a "kocsit" mert beállt a főtengely.Hát gondoltam úgyis csak unatkozok ezért inkább megyek és ezzel is szolgálom a hazát.
6-an kisétáltunk a gyakolró térre és akkor mondja az őrmester hogy: Na,ez lenne a gépjármű,feszüljünk neki és toljuk el az útból. Pontosan egy MAZ 537-es harckocsi vontató volt,hát mit ne mondjak,ugyan nekiálltunk tolni de gyorsan beláttuk hogy ide a fél század is kevés lenne.
Őszintén szólva máig sem tudom hogy mi járhatott az őrmester fejében mikor ezt kitalálta.(5-6 ember
) Természetesen aztán kerített egy tankos "kollegát" akivel elvontatta az útból.
-
westcoastog
veterán
válasz
Ez egy ural.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
westcoastog #385 üzenetére
Pont a 130-as ZIL a borítón?
vagy 131-es?
Difiistéma: bekapcsolt difizáral nem is nagyon szoktak kanyarodni, főleg nem szilárd burkolaton, mert eléggé legyalázná a difit, főleg ha jók a papucsok rajta
Áá tényleg kicsit fénylik, meg nem is nagyon látom
elsőre ZIL-nek tűnt mert azt jobban szeretem
KRAZ van a game-be?
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
sszemtelen #383 üzenetére
Köszi ezt még nem próbáltam, de működik!
-
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok! Egy "kis" bugot találtam, most nem tudom a további teendőket.
Épp csörlőztem a folyóba esett Uralt a nagy darus kocsival (nem tudom a nevét), eközben lett egy szép CTD egy hibaüzenettel karöltve. Na mindegy, gondoltam újraindítom, de a pályáról eltűnt az összes autóm, amit felfedeztem, csak a térképet tudom nézni a felderített területekkel együtt. Váltani nem tudok kocsit, mert egy sincs
És az a legjobb, ha kilépek és elindítom újra, még főmenüt sem kapok, csak betölt és berak a pályára egy álló kameraképpel autó nélkül.
Ilyenkor van valami reset parancssori kapcsoló, vagy csak az újratelepítés segít? -
fagy53
nagyúr
...és gyorsabb is lesz! A diffizár gyakorlatilag összeköti a jobb és baloldali hajtott kerekeket, így kanyarban ahol a külső íven futó kerék szögsebessége nagyobb kell, hogy legyen mint a belső íven futóé, nagy bajban lenne a rendszer ha mindez nagyobb tempónál történik.Bekapcsolt diffizárnál korlátozott kanyarodási képesség és korlátozott haladási sebesség, ha a játék így működik, akkor jól működik a szimuláció...
-
asvald
senior tag
azt is megfigyeltem , ha a difizárat kikapcsolom jobban veszi az élesebb kanyarokat mindegyik kocsi
-
asvald
senior tag
válasz
donmackó #375 üzenetére
ügyesség kérdése csak , a folyós pályát éppen most csináltam meg ezelőtt 2 órával
3:43perc alatt ,feloldottam mindent, és hosszú pótkocsival szállítmányoztam +ba egyszer sem borultam meg
csak egyszer elvitt a folyó ,de szerencsére felakadtam a kis szigeten -ott megjavítottam magam aztán gó tovább -
válasz
donmackó #370 üzenetére
Automatikusan csak a fűrésztelepen pakol fel, ha megfelelően pozicionálod a pótkocsit. Egy vonalba essen a teherautó és a pótkocsi hossztengelye, ehhez segítséget nyújt a pótkocsinál megjelenő piros nyíl. Ha balra és lefelé mutat, akkor a pót végét balra és lefelé kell irányítani. Ezt megteheted úgy, hogy előrefelé mész, amíg ki nem egyenesedik, vagy jobbra kormányozva óvatosan hátratolatsz (ha szerencséd van, akkor a pót ilyenkor balra kezd bicskázni).
-
donmackó
addikt
Sziasztok.
Ha leszereltem a darut a kocsiról, akkor hogy kell beállni a rönk rakáshoz hogy automatikusan felpakolja?
-
xrvman
őstag
válasz
westcoastog #367 üzenetére
Igen, határozottan kell még jó pár javítás.
Egyrészt várok egy akciót másrészt legalább a rendes kormánytámogatást várom.Mondjuk az a rángatódzás, pörgés, még muris, bevállalom simán.
-
westcoastog
veterán
válasz
SenorGrande #366 üzenetére
Így van, több patch és több kiegészítés kell hozzá, több küldetés, hatalmas potenciál van ebben a játékban, csak remélem ki is aknázzák és nem ablakon kidobott 6k lesz.
-
SenorGrande
senior tag
Igazad van, de ideje lenne a srácoknak összekapni magukat. Lassan egy hónapja jelent meg, és azóta egy pindurka patch jött, holott van hiba bőven. Pattogó kövek, csörlőtől repkedő autók, random appcrash-ek, a szörnyű lobby, a chatbug-ok, és a beígért moddolhatóság és kormánykezelés is az ablakban van.
Nem szeretném megélni, hogy most pénzben fürödve nagy ívben letojják a cuccot.Hozzáteszem, nem rossz a cucc, élvezem, hiánypótló, de (túl) sok munka van még vele.
-
pietrrr
aktív tag
Erről jutott eszembe (bár szerencsére ez sokkal kisebb bug), hogy nektek is szokott olyan lenni, hogy amikor mentek az úton, az út mellett néhány kődarab random módon felrepül pár méterre majd visszaesik? Elég viccesen néz ki
+ nálatok is összesz@rja néha magát és csak úgy kilép? Elég idegtépő tud lenni, ha régen "mentettem"...
-
PitLee
őstag
Pár pályán végig harcoltam és elképzeltem milyen jó lenne ha lenne TMM3 is, rákerestem guuglin , valaki próbálkozik vele, de még nem az igazi.
https://www.youtube.com/watch?v=GT3I8MddyFgAmúgy ilyen
http://www.youtube.com/watch?v=p0DiLVouY-Mhmm a régi szép idők
Az a Kraz-255B amivel én mentem, nem turbós, felező, 5 sebesség fokozat, összkerékhajtás, és a difizár ami alapból csak az osztóműben zárt és így a két hátsó tengely lett hajtott, a tengelyeken nem volt difizár.
Létezik-e másmilyen variációban nem tudom, de így játékban van egy kis hátszele -
Musicking
aktív tag
Az értelmesebb nem a casual 'dedós' nehézségen kezdődik, a hardcore szint pedig nem csak az automata váltón változtat.
A játék normálisan moddolható változatáig csak álmodozhatsz a komplex feladatokról.
Multiban viszont megmutathatod mit tudsz (hardcore, 3-4 fős coop), pm-ben tolj steam felhasznaló nevet. -
asvald
senior tag
Ez kemény kis vidi , (Én inkább a csávón nevettem )mint a játékon
-
Viktoár
addikt
válasz
Musicking #355 üzenetére
Köszi én valami értelmesebbre gondoltam.
Például egy nehéz rakományt A-ból B-be eljuttatni és a felmerülő problémákat megoldani. (üzemanyag utánpótlás vagy meghibásodott gépjármű javítása vagy ha nem lehetséges akkor vontatása a garázsba,kézi felpakolás (daruval) stb..)
Ezek a dedós kitalációk nem kötnek le hogy minél kevesebb üzemanyaggal megoldjam a pályát..Az orosz gépezetek nem a fogyasztásukkal vívták ki a tiszteletet (negatív értelemben lehetséges
) hanem a teljesítményükkel és hogy olyan helyen is boldogulnak ahol más nemigen.
A következő "feladat" is hasonlóan kreatív lesz?Igaz hogy normál játékmódban játsztottam de tulajdonképpen a szimulációs fokozat szabályait betartva mentem végig,kivétel a kézi váltós diffizár.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Normál módban végigjátszottam az 5 térképet.Van esetleg hozzá több térkép vagy más feladat?
-
westcoastog
veterán
válasz
FoxiestFox #352 üzenetére
Tessék keresni businessman haverokat és mondd nekik hogy játékot kérsz cserébe.
-
válasz
westcoastog #351 üzenetére
Én gatyába rázok négyet is, de business class alatt nem barátkozom
-
westcoastog
veterán
válasz
FoxiestFox #350 üzenetére
Én gatyába ráztam nekik 2 laptopot.
Megdolgoztam érte.
Igaz úgy beszéltük ketten vesznek 2 hátlapot a telefonomra, de mondtam inkább azt a 3k-t adják bele a játék árába, én meg adom a maradék 3-at, de ezt megbeszélem még velük hogy lesz. -
válasz
westcoastog #349 üzenetére
Nekem is megvehetnétek, akkor haverkodom veletek
-
westcoastog
veterán
Most írta haverom hogy megvették nekem.
Best meglepetés evör. Holnap adok a melónak akkor. -
xrvman
őstag
SG fórumon láttam ezt a kiírást:
SpinTires Bajnokság -
Vaddiszno85
újonc
Ha valaki szeretne játszani multiba vegyen fel ismerősnek steamen ! Vaddiszno85 néven vagyok!
Fasza a játék!!! -
VERESS96
csendes tag
Sziasztok feltettem a játékot eddig működött de tegnap óta nincs menü hiába nyomom az ESC-et nem történik semmi letöröltem a játékot töröltem a mentés mappát is most újra felraktam és ugyanott vagyok mint ahol eddig....
-
xrvman
őstag
válasz
VegyesTamás #340 üzenetére
Még nem támogatja a kormányt, de majd lesz benne:
"Q: Does SPINTIRES™ support USB steering wheels?
A: Not at this time - Such support will be added in the first major update."
Forrás:Én is várom, mert egy sima gamepadot sem lát még, sajni.
-
Musicking
aktív tag
válasz
VegyesTamás #340 üzenetére
Ha jelenleg nem támogatná, akkor az X360CE progival működésre lehet bírni, ha nem is minden funkcióját. Az emut gampad-ról, wheel-re állítani.
-
VegyesTamás
senior tag
Valakit ha megkérhetek dugjon már rá egy G25 öt, hogy mit
csinál a game. Köszi -
gabor128
aktív tag
Üdv,
Én is kipróbáltam ezt az új játékot. Hát nem egyszerű. A fa szállító járművel sikerül már az elején úgy beleragadni a sárba, hogy sehogy sem tudtam kijönni. Kb 100m-t vontattam magam egy-egy fához kötve, meg próbáltam másik kocsival is, de a jobb oldal úgy elmerült hogy sehogy sem akart kijönni, még normál talajon sem. Közben felcserélődött az előre és a hátra gomb. A jármű bal első kereke, meg úgy nézett ki, mintha kitört volna. Damage 0 volt.
Majd leraktam a szállítmányt, meg az utánfutót is, de úgy sem akart kijönni. Mintha bug lenne. a jármű jobb oldalán a kerekek húzták magukkal a kátyút normál talajra is és semmi esetre sem akartak kijönni. A billentyű bug ról meg nem is beszélek.Ez mennyire bug-os játék, vagy még fejlesztés alatt van?
-
Musicking
aktív tag
válasz
FoxiestFox #334 üzenetére
Aki ilyen ügyes az miért nem hardcore-n tolja? A tapasztalatom az hogy multiban az userek 80%a elmenekül ha szembesül azzal hogy hardcore lobby-ba lépett, a maradékból meg csak páran hajlandóak leküzdeni egy macerásabb akadályt, ez a vízválasztó aki maradt azzal végig is lehet tolni egy-egy komolyabb pályát is..
-
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
A darun melyik gombbal tudom összezárni a fogó "száját", hogy meg tudjam ragadni a farönköt, és felpakolni a járgányra? -
-
spank309
csendes tag
Sziasztok, most bukkantam rá erre a játékra és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem hogy honnan tudok letölteni egy teljes játékot mint amivel ti is nyomjátok, mert annyi féle változat meg minden van fent hogy nem tudom mi lehet a jó, amint látom vannak feladatok is benne? Tudtok torrent linket küldeni? Köszönöm.
-
joeetm
tag
Valaki látja a MAZ 7310-nak az ~értelmét? mert sok hasznát én még nem vettem, ami elakad, azt kihúzza az 537-es is
-
pietrrr
aktív tag
A coast pályán van egy bug:
Nyugaton kel fel a Nap -
Musicking
aktív tag
[ Módosította: Ndruu ]
-
xrvman
őstag
válasz
Csapi007 #321 üzenetére
Felmentem viszonylag könnyen
Jaahaj, el tudtam szakítani a kötelet!Kikötöttem a közepét (tehát nem az utánfutót) egy fához és elkezdtem tolatni, hogy ugye a segge fogva, eleje meg eltolja magát vissza a kanyarba. Kötél, egy idő után durr elszakadt. Szerencsémre pont elegendőt ment oldalra az eleje. A következő fordulókat már a platós teherrel segítettem ki. Felmentem, majd levontattam ez elejét.
Az a baj forgatni lehet a térképet. Hol az a hátsó? Tudsz mutatni egy képet?
-
Musicking
aktív tag
Az idehaza kapható lemezes verzió is steames, akkor gondolom az oroszoknál és az ukránoknál is. Tegyük fel ha én azért adok pénzt akkor azt se használhatom fel legálisan?
A Steam is elmehet a sunyiba, a support is egyre gázabb, ráadásul 100ból 2 cd-kulcsom ILLEGAL lett (pedig csak én használom a gépet), fél év alatt sehova se mozdul a dolog, csak jönnek mennek az emailek, de konkrét magyarázat nincs hogy miért lett tiltva.
Ha nagyon nem megy a dolog akkor a VPN miatt fogok beújítani egy 3ik steam accountot.
Direkt ki fogom próbálni hogy vpn-ről járatom a steamet egy darabig, azt nem szabhatják meg honnan használjam a klienst.
Ezek után dorogjanak a warezzal, hogy hiába van választék akkor is csak a drágábbat veheted meg. -
Azt írja, hogy angol, viszont VPN-es, tehát más régióban aktiválni nem éppen legális. Én is nézegettem korábban, hogy hol olcsóbb, de csak orosz (~3000 Ft) és VPN-es (~4500 Ft) helyeken volt olcsóbb. VPN-es aktiválás miatt akár Steam bant is kaphatsz, tehát nem éri meg ezzel szórakozni.
-
xrvman
őstag
Szerintetek ru verziós? [link]
-
copass
veterán
válasz
sszemtelen #313 üzenetére
de hogy miért nem a Q/E mint a másiknál?!
HÍREK, lesz időjárás nemsoká -
Francia91
veterán
válasz
sszemtelen #313 üzenetére
Na azt a 2 gombot nem próbáltam
köszi -
Musicking
aktív tag
válasz
westcoastog #303 üzenetére
A felborult vagy ledobott rakományt vissza tudod pakolni a daruval. 3-4 rönk a megfelelő megfelelő pozícióba, rákattintasz a felpakolt csak zöld pöttyöket mutató rönkökre és újra teljes a rakomány.
A lendületnek nagy szerepe van, mert adott terepen ahol lassna haladva felborulsz, ott 1+ ban nagy az esélye hogy átkavarsz, esetleg elkapar.
Automata váltó esetén mindig pakolja vissza a sebességeket ahogy kezd esni a fordulat, kéziváltónál ha jól kapcsolgatod a difit és az összkerekek akkor rugalmasabb a dolog.
Én még nem találkoztam két teljesen egyforma helyzettel pedig már beletoltam vagy 40 órát, ahogy változik a szétdagonyázott terep úgy változik az esélyed ugyanazon nyomvonalon.
Ha elkapod a játék feelingjét és kellően változatos modok fognak napvilágot látni akkor nem lenne kidobott pénz.
Örülnék olyan modoknak ahol idő, üzemanyag és javítási limit is lenne, esetleg csak 2-3 járgánny állna rendelkezésre az adott feladathoz. Legalább értelmét nyerné az üzemanyag takorékosság is, mert jelen esetben ez csak a pálya végig statisztikát szinesíti. -
Francia91
veterán
En egy palyat nyomok meg mindig, a Vulcant. Eddig nem sikerult sem elakadnom, sem felborulnom. Mondjuk eloszor a kis UAZ-zal korbejartam feloldani az osszes takarast es jarmuvet, es ezutan fogtam hozza a ket MAZ-zal fat szallitani. Mindkettovel elmentem a fatelepre, eloszor az egyikkel, majd a masikkal szallitottam le a fat. Volt par necces helyzet, ahol borulni akart, ott vagy a csorlo, vagy a daru segitett (nem csak fapakolasra jo az
)
Szegeny kis UAZ nagyon konnyen serul, mire felodottam a takarasokat, mar pirosban volt a serules szintje, eppen vissza tudtam csordogalni a garazsba
A MAZ-zal meg nem ragadtam be sarba, az UAZ-zal viszont eleg konnyen megesik -
válasz
westcoastog #303 üzenetére
Lesz sok mod, úgyhogy a szavatossága szerintem nem lesz problémás.
Én is várok még akciót, most bevásároltam pár játékot a sale-en, elleszek addig azokkal, és mire megveszem, már lesz is hozzá minden földi jó
Addig meg figyellek titeket. -
westcoastog
veterán
-
válasz
westcoastog #300 üzenetére
Sár-lacc -
válasz
westcoastog #298 üzenetére
Ahhoz képest még elég "elnéző" is a játék. Bizonyos helyeken üresen ~40°-os szögnél sem borul fel, megrakodva már kicsit jobb a helyzet, ott valóban lehet érezni, hogy éppen a határon van-e a jármű vagy sem.
Én eddig a Hill, Coast és Plains pályákat csináltam végig egyedül, a Volcanot multiban MrPetya19-cel. Azt kell hogy mondjam, hogy eddig messze a Plains volt a legnehezebb (a Hill sem kutya). 7-8 óra játék után újra kellett kezdenem a Plainst, mert az összes létező autóval elakadtam, felborultam vagy kifogyott belőlük az üzemanyag. Másodjára 2 óra 12 perc alatt sikerült teljesítenem a pályát, ehhez pedig az kellett, hogy más útvonalakat próbáljak ki és más módszerrel szállítsak.
Spoiler: A térkép közepén lévő, szép zöldnek és könnyűnek látszó részt tessék nagy ívben elkerülni. Amint megállsz egy járművel ezen a részen, azonnal elsüppedsz.
Korábban követtem az Oovee fórumán a tagokat, akiknek nagyon tetszett, hogy ilyen durva a sárszimuláció. Voltak köztük (állításuk szerint) hivatásos sofőrök is, akik ilyennel foglalkoznak a valós életben és ők is azt írták, hogy bizony nem egyszer előfordul ilyen sár a terepen.
Tehát a javaslat: türelemjáték, úgyhogy gondold át az útvonalat, találj ki más szállítási módot.
Más: El tudnék képzelni egy olyan kiegészítő pályát (vagy új játékot), ahol Truck Trial feladatokat kell végrehajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest