Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SenorGrande
senior tag
Értettem én, hogy kérdés.
Sokaknak elszállt; de már legalább annak örülhetünk, hogy van külön pályánként mentés. Ehhez is fél év kellett, eddig ha új térképen kezdtél, felülírta a régit, egy "mentés slot" volt. Vagy a garázsmódszer, hogy átnevezed a mentésed magadnak, és mehet a másolgatok-átnevezgetek, mert mikor melyik pályán van kedvem játszani. Manuális mentés nincs, kilépéskor ment automatikusan a játék.
Próbálom szeretni a játékot, de nem megy, és haragszom magamra, hogy kiadtam érte anno 23€-t.
A sok kis sz@rság benne felidegesít; röhej például, hogy még mindig nem lehet a kontroller beállításain módosítani, és még mindig nem tudtak egy getva gombot kiosztani rajta a csörlőnek, így nyomkodhatjuk állandóan a billentyűzetet ez miatt... abszurd a sok kis, egyébként pillanatok alatt orvosolható - butaság benne. Ez például nem lenne több 2 sornál a kódban... -
SenorGrande
senior tag
Ma jött hozzá frissítés, egy új - jó bugos - térképpel, ettől mindenkinek elszállt a progress-e.
"lesz ez javítva"
Ezzel kapcsolatban rossz hírem van, nem tudni egyelőre semmi biztosat a játékról, mert a kiadó (Oovee Games) eléggé összerúgta a port a a fejlesztővel (Pavel). Ettől zeng a hivatalos és a Steam fórum is, mindkét fél máshogy emlékszik, és máshogy látja az anyagiakat...
Én már lemondtam a játékról, maximum majd jól meglepődöm/pozitívan csalódom. A 2011-es első techdemo óta követem figyelemmel a játékot, - sajnos - a 2013-as techdemoval jobban szórakoztam, mint a megjelent teljes játékkal. Megbántam a megjelenés előtti, teljes áras vásárlást. Őszinte leszek, életem első (és egyben utolsó!) teljes áras, pre-order-e volt. Nagyon szépek és jók voltak a Kickstarteres ígéretek, ahhoz képest elég gyenge lett a kezdés, és sajnos azóta sem túl erős a folytatás fejlesztés, bugfix téren... Nem tudom pontosan mi az oka, van sok egyfejlesztős játék, ami jóval gyorsabban fejlődik/fejlődött, most meg a vita sem könnyíti meg a dolgot. Ígéretek azóta is volta, nagyon szépek, hangosan csattanóak, de kutya füle sem valósult meg.
Nem mondom, hogy rossz játék, de számomra nagyon-nagy csalódás még mindig! Elég csak megnézni az elmúlt napokban született értékeléseket a Steamen.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Van a játékban több méretű fa, az első két méretet ki lehet dönteni ,a legkisebbet simán kiviszi, az egyel nagyobbaknak kell egy kis nekifutás, kisebb fenyőket is ki lehet vinni csak sérül a kocsi..
Egyébként az engem is zavart hogy egy két nagyobb fát nagy lendülettel se lehet kivinni, többszöri próbálkozásra sem, de mondom a kisebbeket szépen döntik a kocsik. -
tasnadi3
tag
Üdv mindenkinek ,
Mível már régen játszottam a játékal , így hát most újra le töltöttem , egy kis nosztalgia miatt,
az első kérdésem az lenne a Dev demoba a térképet hogyan tudom elő csalogatni mert sehogy nem tudom,
sajna nem a telepítős verzót szedtem le így hát a magyarosítást hogyan tudom meg csinálni rajta ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest