Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nah, hol aza nagy frissítés..
-
törölt tag
válasz
#93754368 #2465 üzenetére
, hogy értve nemjó ember?? tán bűnöző?
. ám ennyi erővel törölhetne is a gémet steamről, mert igy semmi haszon, semmi új nincs benne. és ha mapok nincsenek tök unalmas, nade már új gépeket próbálnák ki,amiket bele rakott,és nem gányolt sz@rokat. de így? ez esélytelen.
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #2461 üzenetére
háát, ez elég sivár, és hangulat leverő,...
-
törölt tag
válasz
#93754368 #2459 üzenetére
kapcsold ki a hangot
amúgy most,hogy 17-es év van, most bátorkodom rákérdezni,hogy jött már új frissítés erre a,....................... játékra???? vagy levan sz@rva??? és ezt mindenkitől kérdem. és aki amit tud, nyugodtan irja le. mert én semmit sem tudok. mert akkor eddig is némikor milyen frissülések jönnek,ha semmi változás nincs a gémben???
-
törölt tag
valaki tud valamit paveltől????? pl. mikor hajlandó a steamre visszatárni??? és mérnem foglalkozik ezzel???
-
törölt tag
másnak is olyan nehezen jön le sharemodsról? nincs fent véletlenül megán valakinek? már most kellett vagy 4x ujra a legelejétől elkezdeni tölteni,mert mindig a végére leesett 0 bajtra
. és 0 meg 100kilo között van csak a letöltés.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #2409 üzenetére
Ááááá, véégree, van isten . Köszönöm / köszönjük, hogy végre valaki feltette így, hogy nemkell érte fizetni
-
törölt tag
válasz
#93754368 #2399 üzenetére
na, a másik legfurcsább, megleltem másik oldalon, minden szép és jó,. igen, másodpercekig, mert onnan úgy van megcsinalva,hogy átirányitson, arra az oldalra,ahol van, és jelentkezz,regizz be, jó,oké,. ezt még lenyelném,hogy beregizek, és leszedem, de mielőtt letölteném, 1.99 rub kér, vagyis 8-9 euró összeget, amiután ha kifizetted engedi,hogy letöltsd.
-
törölt tag
hali. állítólag ma jött frissítés a steamen. mi az? valami új??? és az úgy,hogy a verzió szám meg, nemváltozott??? valaki tud erről valamit? vagy mit rontanak el megint???
-
törölt tag
válasz
SenorGrande #2316 üzenetére
ha ezt előre tudom, megsem veszem, kár volt akkor érte, 1 hét alatt szinte kilett játszva az összes pálya is. igaz vannak 3ik felektől származó térképek is,.de a javarésze nemjó,vagy hibás, vagy olyan a terep, hogy hű de rossz,vagy csak 1 autó van benne és annyi. komolyan ,nemértem ezeket,mire jó ez nekik? vagy örömmel olvasnak fikázásokat,vagy rágalmakat,amiket irnak a játéktulajdonosok okkal, mert csak igérnek,de látszattja nincs semminek?
-
törölt tag
Hali mindenki!
Jól látom,hogy hónapok óta nincs semmi új,komolyabb, meg apróbb változás sem ebbe a játékba????? Most ugye ez csak valami vicc???!!!Nemár.! Azt hittem, hogy eddig belekerül, minimum 2 új pálya, új járművek, meg még kitudja mik, pl. másabb környezet (környezetváltozás) , etc,... de nem. legalábbis nálam a 3.3.16 verzió van. és azóta semmi??? Vagy már annyi,és semmit sem csinálnak vele? Valaki tudna friss infókat adni, hogy most mi a helyzet? lesz e valami,vagy nem? vagy ha igen,akkor mi, és remélhetőleg már most az "e hét végén?" Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #2086 üzenetére
tegnap vagy mikor lejött valami 500 kilo körüli update. fene se tudja mi volt az,vagy mi akart az lenni. és és itt ezen az oldalon a legfelső, Siberia mapot akartam tolni, mikor lefagyott, a játék, Vagy nembirta tölteni a több mint 700mb-s térképet, a 2.70ghz-s 4 magos, 120gb ssd ami 6gb/s-os gépem. autóba is nehezen ment,ült át. volt mikor dobott 1 kis ablakot,hogy a játék bekresselt. akkor az lehetett a frissítéstől is?
De pedig most bent vagyok 1 térképben,ami nem alap, és nemfagy, nemkressel,meg se semmi. most akkor?
-
törölt tag
Valaki multi? mer eddig olyan furák voltak,hogy csak na. nemazt csinalta némelyik amit kell,kellett. pl. megrakta magát fával,de odament,ahol nincs cél, vagyha megrakta magát,akkor visszament a lerakathoz,nemtudom mi a francnak. vagy bement a garázsba,és csak ott áltt percekig. Ha esetleg lenne 3 jelentkező multiba,aki azt csinalja amit kell? és megbeszélnénk,ki mit csinalna,hova menjen. hogy nelegyen az pl. ,hogy ketten menjenek 1 takaráshoz, etc. Nos?
-
törölt tag
Valaki megtudna mondani,hogy a bánatba kell irni multiba?
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #1996 üzenetére
na és mikor jön? mer nekem még 3.3.16.
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #1990 üzenetére
Persze, itt nézelődhetsz . de amikben nemcsak térkép van,hanem van mellette más mappa is, azzal vigyázz,mert fateromnak is gebaszt csinaltak, nemtudom,hogy és mint,de a térképeken nemtudott felpakolni,semmin. és rájövődött,hogy bekavart az a többi fájl, amik ha voltak a térkép mellett plusz. ugyhogy, azóta csak a sima térképet szedem,és semmi olyat,amibe van még mashes,meg egyéb hülyeségek.
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #1886 üzenetére
Vagy,úgy. sajnos ebbe én nemtudok segiteni,mer automatázok csak.
Többiekhez meg a kérdésem a kövi,mégpedig, bevannak mapok rakva a játékbe, és ha bemegyek a játékba akkor csak az alap térképeket mutassa,de amit plusz beraktam mod mapokat,az nincs ott benne. Valamiér nemlássa a játék. másnál is van ilyen? ha igen,akkor milehet a probléma?
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #1884 üzenetére
nebajlódj olyannal,ha nincs hozzá türelmed. ,hanem használd az automatikus fel,és lepakolást.
csak arra kell figyelned,hogy egyenesen álj be, ha van közepes rönkpótkocsid. mer addig azt fogja kiirni,hogy állítsd magad megfelelő pozícióba,vagy is tedd magad egyenesbe,.
-
törölt tag
-
törölt tag
Valaki megtudna mondani,hogy tudnék elvinni egyszerre 8 töltést? ugyanis nincs kerekes, közepes rönkű vontató,amit az első után lehetne akasztani.és nem csörlővel,.
-
törölt tag
Hahóóóóóóóó, valaki , valamit, ERRE??
-
törölt tag
Hali, ha ez az ami kell steamre, ésha beirom a kulcsot lejön steamen?
-
törölt tag
Hali. az lenne a kérdés,hogy ha van sok map plusz az alapok mellé,akkor mérnem lehet legörgetni? mert igy nemlátni már őket tovább,és nemtudom azokat elkezdeni játszani. nos? van rá valami magyarázat,megoldás? mert ha nincs,akkor korlátoznának,hogy akkor férjen be csak 8 az alap 6 mellé,vagyis 2 és kész. és nem világba,hogyha nemtudok lejjeb menni választani más mapot.
-
törölt tag
válasz
#93754368 #1579 üzenetére
azt én nemtudom holvan,azt sem tudom,hol keressem, mer 1. a játékkal most kezdtem csak,eddig ez kezembe sem volt, és 2. ilyen béna módszert eddig sehol sem láttam. 3. eddig mindenél,valahogy volt egy mod mappa, ha nem,akkor létrehoztad, és ha pl. zip volt,akkor csak szépen kibontottad oda,vagy bemásoltad, a játékba beaktiváltad profil szerkesztés részen, és kész. nemvolt és nincs igy túl bonyolitva,mint ennél.,
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #1576 üzenetére
Hát, énis nagyon remélem,hogy mihamarabb megcsinalják,hogy plusz mellé legyen térkép, mer ez igy nem állapot,és gondolom többeket is idegesit,hogy az egyiket kikell szedni,és betenni a másikat.
-
törölt tag
Nemértem mér ilyen "normálisak", hogy minden nyomi térképet a floodra kell rakni. mérnem lehet az összesre? mér 1re kell menni az összes csinalt térképnek??? :@ tiszta baromság, és az se norm,aki mindent egyre rak. igyha többet akarok próbálni,akkor nemlehet. mer vedd ki a térképet,. és tedd be amazt,.utana megint vedd ki,és megint rakd vissza. tiszta nemnormális,komolyan !!! -,-"
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #1563 üzenetére
ez nemfog menni. mer nem a legujabb verzit támogatja a 25.12.15-öt
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #1556 üzenetére
nekem külön kell plusz 8iknak,meg 10iknek. úgy mérnem lehet? nemakarom,hogy a originalt irja felül
-
törölt tag
Na megvan. az egyikre rálehet tenni.aminek jó duruzsulós hangja van mégpedig a D-535ös tipusra.
köszi mindenkinek a segitséget
-
törölt tag
Amúgy a hosszú rönkpótkocsi az mérnem elérhető? pedig mindent levettem ,hogy úgy hátha.de akkorsem. Valaki meg tudna mondani,mérnem elérhető? Pedig sokkal egyszerűbb lenne, mer hamarab le lenne tudva a 8pont, így meg kétszerre kell szállítani közepes rönköket.
-
törölt tag
válasz
bajuszatti #1543 üzenetére
nekem dec.25. majött most valami 8mb frissítés rá . ám köszi. megpróbálom.hátha külön lesz már a térkép 8iknak,és nem az egyiket fogja felül irni.
-
törölt tag
Hali,hogy lehet új mapot 8iknak betenni???? Hogy ne mondjuk a vulkánt irja felül, a 7iket, hanem plusz 8iknak legyen bent a játékban???Valaki?????? Kösziiiii
-
törölt tag
Hali. az lenne a kérdésem,hogy ebbe a játékba mér muszaj valamelyik térképet átirni, hogy bekerüljön az új mások által készitett map? nemlehet külön plusz 8iknak? vagy lehet,? ha igen hogy? irjátok meg légyszi. előre is köszi.
-
törölt tag
Hellóka ! Segitséget szeretnék,mer most kaptam rá erre a Spintires gém-re és nemtudom még,hogy működnek dolgok,vagy,hogy tudom működésre bírni pl. a darut, csörlőt, és hogy tudok különböző rönköket felpakolni az autóra, és elszállítani? Valaki? Légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest