Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#10234880 #2395 üzenetére
Szia!
Honnan tudom? A vk.com-on van sok a játékkal foglalkozó oldal ott írogattak róla.
Van a játékban állítólag a steam műhelyből alapból beépített legjobbnak ítélt mod. Pavel nagyon külön utakon akar járni szerintem mert többet foglalkozik ezzel és a konzolos verzióval mint az eredetivel. De nem akarok hülyeséget írni lehet más a felállás csak én látom így. Majd kiderül. Igazából én már nem is várok tőle semmilyen fejlesztést vagy javítást a játékhoz. A következő linken lehet megvásárolni elvileg a "másik" verziót. Bár ott az Oovee logo is.
[link]Google fordítás:
Купив игру, вы получаете: Эксклюзивную версию только для пользователей Mail.Ru, которая включает в себя: 14 новых машин, отобранных из наиболее популярных пользовательских модов, с исправлениями и локализацией Улучшенная графика и интерфейс Улучшенная физика и управление Новые игровые достижения Улучшенные игровые подсказки Новый саундтрек Все игры в цифровом магазине
Miután megvette a játékot, kapsz: Exclusive verzió csak Mail.Ru felhasználók számára, amely magában foglalja a 14 új jármű, kiválasztva a legnépszerűbb egyéni modok, a hibajavítások és lokalizáció Javított grafika és kezelőfelület Továbbfejlesztett fizika és ellenőrzésének új játék ötletek megvalósítása kiváló új soundtrack Minden játék egy digitális store
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest