Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #10234880 #2395 üzenetére

Szia!

Honnan tudom? A vk.com-on van sok a játékkal foglalkozó oldal ott írogattak róla.
    Van a játékban állítólag a steam műhelyből alapból beépített legjobbnak ítélt mod. Pavel nagyon külön utakon akar járni szerintem mert többet foglalkozik ezzel és a konzolos verzióval mint az eredetivel. De nem akarok hülyeséget írni lehet más a felállás csak én látom így. Majd kiderül. Igazából én már nem is várok tőle semmilyen fejlesztést vagy javítást a játékhoz. A következő linken lehet megvásárolni elvileg a "másik" verziót. Bár ott az Oovee logo is. :F
    [link]

Google fordítás:

Купив игру, вы получаете: Эксклюзивную версию только для пользователей Mail.Ru, которая включает в себя: 14 новых машин, отобранных из наиболее популярных пользовательских модов, с исправлениями и локализацией Улучшенная графика и интерфейс Улучшенная физика и управление Новые игровые достижения Улучшенные игровые подсказки Новый саундтрек Все игры в цифровом магазине

Miután megvette a játékot, kapsz: Exclusive verzió csak Mail.Ru felhasználók számára, amely magában foglalja a 14 új jármű, kiválasztva a legnépszerűbb egyéni modok, a hibajavítások és lokalizáció Javított grafika és kezelőfelület Továbbfejlesztett fizika és ellenőrzésének új játék ötletek megvalósítása kiváló új soundtrack Minden játék egy digitális store

Új hozzászólás Aktív témák