Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy más a játékélmény vagy a sztori. Szarabbul néz ki mint One a X vagy a Ps4 Pro verzió, ennyi. Ezen lehet rugózni de önmagában ez van. Nem is értem, ilyenkor mindig előjön hogy de XY vagyok és azon tolom és márpedig nem igaz. Nézd végig a videót, alacsony a framerate és jóval mosottabb a grafika, kevesebb a részecske effekt. Ettől még jót fogsz vele játszani de a tények attól még tények maradnak, nem?
Azt mondtam, hogy a játék szar? Nem, nekem bejön. Azt mondtam, hogy a One X verzió a legszebb? Igen, ez látható elég egyértelműen, nem kell pixelvadásznak lenni ehhez. A One S verzió a leggyengébb grafikailag? Ez is eléggé egyértelműen látszik.
Akkor mi a f@szság?Ha élességet tolsz rá nem a framerate-et, a felbontást vagy a textúra méretet növeled... Egy gyenge felbontású képet fel lehet húzni Lightroom-ban? Jah, valamennyire, de sose lesz olyan mint egy nagyobb felbontású kép.
Részemről amúgy ennyi a témában, kár belekezdeni ebbe itt a PH-n mert számomra érthetetlen módon elkezditek védeni a saját platformot, hogy márpedig... hát akkor ott az elemzés, nem egy Gamestar által összerakott valami szarság, elég korrekten el is mondják amit mutatnak (persze angol ehhez nem árt).
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest