Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #6099 üzenetére
Azért majd ha ráfekszel a 70 Gold medálra és jó párszor kell újraindítani a küldetést észre fogod venni, hogy az alakból is nagyon lassú játékon felül, nagyon látszani fog az, hogy mikor van agyon scriptelve egy jelenet. Vagyis amikor meg tudnád csinálni gyorsabban egyszerűbben, de maga a játék egyszerűen ezt nem engedi. És itt nem a narratív elbeszélés miatt, hanem mert pont úgy és akkor kell csinálni ahogy azt elképzelték. És ez sok helyen illúzió romboló lesz.
Például az utolsó küldetésben
. Úgyhogy igen ülepedjen kicsit.a hegyen lévő sniperet csak akkor tudod kilőni, ha fedezékből fedezékbe futva elérsz arra helyre ahol kiírja, hogy most már lelőheted, függetlenül attól, hogy már az elején ki tudnád lőni, plusz ezen felül a script pontig egy lövésből le szed ha nem úgy csinálod ahogy meg van írva Amúgy, hogy anno megcsináltam a játékban lévő összes küldetést aranyra, így visszatekintve nem maga a küldetések és az objektívek a nehezek, hanem tényleg a sok beépített felesleges időhúzás.
Ja és igen egy mini spoiler ami valójában nem az. Azoknak akik szintén mennének az arany medálokra és Special/Ultimate kiadás tulajdonosai, azoknak ugye jár egy bónusz bakrablós küldetés ami majd a negyedik fejezetben lesz elérhető. Ezért a küldetésért is jár egy arany medál. Ha esetleg ez kimaradt volna akkor ezt újra lehet majd játszani a menüből. Ahogyan azokat a küldetéseket is amiket esetleg a döntéseid miatt maradt ki.
-
törölt tag
válasz
negyven2 #6098 üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Nem akartam újrakezdeni, de ezek szerint muszáj lesz. 200+ óra single után kicsit beleuntam. Rohadtul tetszett a sztori, azt küldetésenként újranyomnám, de hogy megint farmolgassam a cuccokat az nem túl csábító. Lehet rápihenek pár hónapot.
A varmintos dolog szerintem működik mert én is azt használtam szinte mindenhol még a 100% végéig.
Lóhoz még valami: én végig a DLC-lovammal voltam. Elégedett is voltam vele, az meg kb a játék legelejétől elérhető. És itt véget is ér a plusz dolog amit a 30ezres játék adott
Na meg amivel nem éltem, az az extra bankrablás. Valahogy kimaradt. Most majd megcsinálom, és akkor több pénz jut kellékekre.
Egyébként ez is olyan mint a GTA, hogy a 100% után is találsz tennivalót. Most minden fegyvert megkerestem de a
még nem adta meg.vámpírost a falfirkák megkeresése után Ma láttam egy érdekes infót, amiről videók is vannak youtubeon.
Spoilerbe teszem, de semmi köze a sztorihoz:
Guarmába van cápa -
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #6091 üzenetére
Nem csak szerinted. Ezért is kezdtem előröl az egészet. Bár így is volt amit újra kellet csinálni. Amit tudok neked is tanácsolni, hogy amint megnyílik a "teljes" térkép (Chapter 2) akkor érdemes a karaktert felhúzni amennyire lehet. Kincsvadászattal a pénz (
), az élet és Dead Eye minél magasabbra húzásával, illetve megszerezni a Legend of The East satchel-t Pearson-tól. Ez utóbbi ízért jó, mert így lényegében televeheted azt Dead Eye-t töltő főzetekkel. Illetve vedd maxra az AIM-ot, és menj csak fejre (nem tudom, hogy még működik, de én szinte csak Varmital vittem így végig).Epilógusra is maradjon megtalálni való aranyrúd
Honorodat is húzd minél magasabbra, hogy olcsóbbak legyenek a dolgok.És mihamarabb szerezd meg a fehér Arab lovat (vagy vegyél valami jó gyors és lassan fáradót még a játék elején, de az Arab kb. az egyik legjobb ebben és ingyen van).
Illetve vannak még egy olyan kis trükk, hogy amikor küldetés sorozat van(vagyis amint már megcsinálsz egyet és jön a következő egyből), azt úgy csinálta, hogy amikor jött a következő küldetés akkor a menüben megnéztem, hogy arany-e lett. Ha nem akkor újra kezdtem, ha pedig igen akkor kikapcsoltam az automatikus mentést a következő küldetés alatt (amit aztán azért érdemes visszakapcsolni). Van pár darab küldetés, ahol nem gond ha csak checkpointot indítasz újra. Az esetek döntő többségébe nyugodtan átugorhatod a cutscene-eket (egy résszel találkoztam ahol nem érdemes, az pedig az az Epilógusba lévő küldetés, ahol
, mert ha skippeled az előtte lévő jelenetet akkor nem lesz meg időre).le kell rombolni a romos kunyhót a lovakkal És amúgy igen. Ez a medál rendszer az egyik legrosszabb. Föleg ha csak menüből szeretnéd replay-ezni őket, mert minden esetben egy alap karaktert kapsz alap képességekkel, és fegyverekkel (ami még a játék végén is ugyan az a gyenge karakter mint az elején). Sőt! Olyannyira, hogy egy csomó helyen egyszerűen bugos lesz, ha te más fegyvert használsz mint az alap (mert azt észreveszi ám a játék, hogy milyen fegyvert vettél később, de ha azt használód van, hogy nem tudsz lőni vele, vagy fedezékből kijönni).
Ráadásul az egyik küldetés nem is lehet így megcsinálni. Arról az Epilogus küldetésről van szó mikor mentek Uncle-t kiszabadítani és az a követelmény, hogy x számú embert lőj fejbe nyíllal. igen ám de ilyenkor a játék nem ad neked nyílvesszőt, és a lelőt embernél sincs (vagy legalábbis random a loot) .Vagyis nagyon úgy tűnik sokszor, hogy ezt a rendszert utólag rakták bele, hogy legyen ebben is.
-
-
marilllyo
veterán
Hogy lehet most only spoils of Wart indítani?
-
highness
tag
válasz
#81556480 #6091 üzenetére
Én pont a ti beszélgetéseiteket olvasva próbálom első végigjátszással megcsinálni a 70 aranyat valahogy. Persze minden küldetés előtt mentek, és ha nem sikerül visszatöltöm. Lehet, hogy jóval hosszabb lesz így a végigjátszás, de nem probléma. A chapter 5 végén járok, 53 már megvan a 70-ből. Ami max 3. próbálkozásra nem sikerül goldra, azt hagyom. Nagyon beszippantott a világa a játéknak, de februárban született az kislányom, így kevés idő jut a vadnyugatra.
Ja, és mindnyájatoknak sokat köszönhetek, mert nagyon sokat tanultam tőletek annak ellenére, hogy keveset írok, hiszen az elejétől napi szinten követem a fórumot.
Alkalomadtán majd szívesen multiznék is veletek, csak előbb végig szeretném vinni a játékot.
-
Pepeninho
őstag
Mai uj meccsmodtol se esik le a bugyink. Ugy tunik, hogy egy bow event es egy open horse race vegyitese lesz az egesz. Lohatrol kell ijjal kiloni 20-25 celpontot amik langolnak, majd talalat utan kialszanak. Majd talan a jovoheti...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
marilllyo #6085 üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond ( kamionba van időm
) meg van könyvem is hozzá.
Simán újrakezdem, mert a Friends with benefits acsi bebuggolt ( olyan százalékot ír ami nem is lehet).
Másik érdekes dolog , meg kéne kérdezni a rockstart mit gondol arról, hogy a mókusos acsit még is ki, és hogy jön rá magától. Teljesen magától. Mondjuk az 5. helyre ahová el van rejtve..
-
marilllyo
veterán
válasz
#81556480 #6084 üzenetére
Én Ch2-nél csináltam egy backup save-t egy felhúzott Arthur-ral, hogy erre az esetre majd azzal fussam végig.
Btw. egyébként koránt sem lehetetlen kihívás "rendesen" letolni. De youtube kelleni fog hozzá. A videót kell követni lépésről lépésre.
Van kb 40 mission, ami pitiáner. Főleg az epilógusoknál. ... Egy ~30-nál kell megszorítani az övet. Neten egész jó leírások vannak, hogy a küldik közül melyik hetvennek érdemes nekiállni. -
törölt tag
válasz
negyven2 #6083 üzenetére
Néhol én nagyon téptem a hajam. A Rockstar szintet lépett az értelmetlen idő rabló kihívásokban.
Most játszottam újra először egy missiont, és látom hogy egy rohadtul visszafejlesztett karaktert kapunk. Miért ?? még annál is sokkal gyengébb, mint az aktuális játékállásnál volt akkor, amikor ott tartottunk. Így ennek az újra játszhatóságnak semmi értelme.
Gondoltam a 70-aranyat majd így szedem össze, mint a GTA-ban is. De itt nehezebb mintha előröl kezdeném.
Más:
A 2 lépcsős dolog beállításánál folyamatosan: Error : Authentication failed, please try again.Erre valaki?szerk:
kb 2 hete próbálkozok, erre ahogy beírtam ide MS authenticatorral sikerült.. -
törölt tag
100% ✔
Még itt is van egy kis meglepi, szóval megéri megcsinálni.
-
marilllyo
veterán
válasz
#81556480 #6071 üzenetére
Biztos, hogy van adott idő, amikor aktívabbak.
Pl bagoly sem éjszaka keresendő, hanem ilyen hajnali négy körül.
Valentine-tól nem messze van az az olajkút cucc. Attól délre van egy mező. 12-16 óráig ha ott fel-alá lovagolgatsz, akkor az összes a játékban fellelhető énekesmadár elrepül fejed felett. It's art trófea / achi, study illetve pár challenge-hez is kellhet. -
marilllyo
veterán
Van team, akikhez lehetne csatlakozni? Online, PS4.
-
törölt tag
Szerintetek a játékbeli madarak hajnalban és viz mellett aktívabbak úgy, mint a valóságban?
-
törölt tag
Na akkor neked nem lesz a pókerrel gondod. A dominot meg figure leírása szerint csináld.
Én most ott tartok de nem teljesen értem. Mikor tudom hogy vesztésre állok? Azt írja 3 dominot kell nyerni. Ez egy komplett " meccs" vagy csak egy kör? Nem nagyon vágom hogy mik a szabályai a játéknak.
-
válasz
#81556480 #6067 üzenetére
Korábban dealerként dolgoztam egy kaszinóban, szóval valami közöm nekem is volt a pókerhez, de már előre ki nem állhatom a challenge-et. Ha a skilleket vagy a türelmet teszteli egy játék, az rendben, de itt azért a szerencse is jelentős faktor, ami szerintem nem fair annyira. Viszont a domino tényleg megtetszett, szerintem tök érdekes játék, bár háromszor nyerni zsinórban így is szép kanyar lesz.
-
válasz
nesh_019 #6063 üzenetére
A jó. A rosszról tudom hogy melyik, de a titkosról nem tudok. highness: úgy emlékszem hogy visszakapod.
Egyébként 99.4%-nál járok, egyedül a gambler challenge-ek vannak hátra, de ritka undorítóak. Valaki tud valami élhető módszerről, trükkről hogy könnyebben meglegyenek, vagy a szenvedés az egyetlen út?
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Csak akkor olvasd el ha végigvitted a játékot:Végigvittem a játékot, nekem az lett a vége amikor összeverekszik micahval és utána jön dutch stb stb és a végén tbcben meghal, nem lötte le Micah. Az melyik? Jó, rossz, szomorú vagy a titkos????
-
highness
tag
Sziasztok! A táska tartalmával kapcsolatban lenne egy kérdésem:
A chapter 6-ban vajon visszakapom ami a chapter 4-ben benne volt a tatyóban? A hunting request 5-höz megvolt minden ami kell, de elküldeni még ugye nem lehetett. Előre is köszönöm a választ. -
Mike
veterán
The Gator Hat, Ortega Vest and Woodland Gloves from today’s limited time additions to the Wheeler, Rawson & Co Catalogue.
On top of new gameplay, each week will feature different bonuses including XP boosts, discounts, care packages and more along with new limited time clothing coming in and out of the Wheeler, Rawson & Co. Catalogue. This week’s limited time additions to the Catalogue are:
Gator Hat
Woodland Gloves
Ortega Vest
Pelt Half Chapsmit ért itt limited time-on, azt hogy ezek csak egy ideig lesznek elérhetőek?
-
törölt tag
Ilyenkor mi van [link]????? én értem rosszul a feladatot ? ?
-
törölt tag
Jött tegnap ( vagy azelőtt) egy update , amióta a cover scent kb 4 percig működik, előtte kb fél napig. Ha meghalok , kilométerekkel arrébb rak le. sokkal sokkal odébb. Hát ez fantasztikus. ezeket jól elszarták. rohadt idegesítő lett.
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #6052 üzenetére
Érkező új játékmódok:
Március 26. - Open Target Races (30 napig PS4 exclusive)
Április 2. - Showdown Mode: Up In Smoke
Április 9. - Showdown Mode: PlunderIlletve a héten 30%-al több XP-t kapunk a vadászatok után valamint akik bejelentkeznek Online-ba ezek találják a táboruk ládájában, vagy postahivatalok lerakatába:
-5db Live Crickets
-1db River Lure
-1db Lake Lure
-1db Swamp Lure -
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre #6051 üzenetére
mi eh, teljesen jó
-
negyven2
veterán
Hamarosan újabb tartalmak és változások érkeznek a Red Dead Online-hoz!
Többek között lesz egyfajta újradolgozott Passive Mod, jönnek a további sztori Co-op küldetések és új Free Roam küldetések, és új dinamikus eseményekSzerintem amúgy a játék az esetleges PC-s kiadásig biztos béta lesz (már ha érkezik)
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #6046 üzenetére
Dead Eye-ban kell lőni a fegyverre, de kijelölés nélkül (ugye ilyenkor lényegében free aim-ben vagy). És érdemes olyan szituációban ahol több mint 3 ellenfél van (én 5-el csináltam mire megadta, pedig látszólag mind a fegyverre ment és mindegyik életben is maradt ). Lehetőleg valami nagyon pontos fegyverrel kell csinálni.
Legalábbis nekem így jött össze egyből
-
törölt tag
Még azt mond már meg ( vagy mondjátok) hogy a Sharpshooter 8 - Disarm 3 enemies without reloading or switching your weapon challange-nél mit lőttök? Próbáltam már többféleképpen is. Legtöbbször az jött be, mikor a felkart lőttem meg, akkor elejtette a fegyvert. Viszont elővesz akkor egy pisztiolyt. Vagy lőjjem a fegyvert? Volt hogy közvetlen közelről próbáltam, telibelőttem a fegyvert és nem történt semmi. Ugyan ezeket az anomáliákat olvastam yt kommentekben is
Van akinek kapásból 3 dead eye bejelöléssel megadta.
-
válasz
marilllyo #6039 üzenetére
Nekem a Fort Mercer volt a tuti, kell az idő a célzáshoz.
A növényeket tegnap csináltam meg, kicsit izgultam, mert mindent összegyűjtöttem, de a számláló 42/43-on volt, és úgy tippeltem, hogy talán a Queen Orchid volt az, amit a challenge megkezdése előtt vehettem fel. A gond az volt, hogy amíg nem értem el az Exotic questline utolsó részét, addig nem respawnolta a Queen Orchidot, így pár órám azzal ment el, hogy vajon tényleg az-e az utolsó növény vagy valami mást néztem be, és kezdhetem előről az egészet. Szerencsére bejött és este meglettek a vadászós küldetések is (a skin és a study még hátravan), épp most pakolászom a mókus szobrot.
-
marilllyo
veterán
Van egy Bandit camp valahol északon. Kis ház. Nem ugrik be a neve. Ha sunnyogsz és a háznál berúgod az ajtót, akkor 4 enemy lesz benn fegyverrel a kezükben.
Én az egzotikus növények gyűjtögetésénél adtam fel egyelőre. Skin, study megvan. Challengek nagyrészének az uccsó hiányzik. Kicsit besokalltam. Most tervezem folytatni a multit. Lvl 25-> 50 aztán vissza single.
-
negyven2
veterán
válasz
Pepeninho #6036 üzenetére
Az csak a nyers játékidőt mutatja meg. Töltéseket, online-t, meg amikor nem a sztoriban vagy, hanem pl. menüben azt nem, vagyis csak a tényleges játékban eltöltött időt. Pontosabban minden egyes végigjátszás különböző időt fog adni. Tehát ha előről kezded a sztorit akkor az a számláló is 0-rol indul.
-
válasz
#81556480 #6033 üzenetére
Én nem tudom, hogy mennyi ideje játszok (PS4-en nem lehet megnézni), de olyan 150 órára tippelem, most járok 96.8%-nál. A hunting requestek utolsó köre jön (épp Blue Jay-re vadászok), kellenek a legendary fishek, amivel meglesz a Surival 9, még 4 fegyvert kell használnom és kell a Gamber challenge-ek nagy része. Ezekkel elvileg meglesz a 100%, utána még a Compendiummal kell szenvedni egy sort és megvan a single.
A perfect skunkot Flatneck Station felett lőttem (a Legendary Buck Trinketet érdemes craftolnod ha még nincs meg).
A Bandit 7-et csináld úgy, hogy veszel egy vonatjegyet, majd amikor megérkezel a célállomásra, akkor nem leszállsz hanem végigrabolod a kocsit. Általában mindenkinél 6-7-8 dollár van, úgy elég könnyen összejön ez. Utána egyébként lesz egy olyan challenge, hogy 5 vonatot rabolj ki anélkül hogy meghalnál, ugyanezzel a módszerrel simán megvan.
A Sharpshooter 8-at csináld Fort Mercernél. Fogd a Carcano rifle-t, menj az erőd északi kapujához olyan távolságra, hogy még ne lőjenek rád, és lődd ki a kapubán álló őr kezéből a puskát (ha jól emlékszem, a jobb kezét kell lőni, ami neked a bal). Ha megvan, rohanj el az út mentén addig, amíg a minimapról el nem tűnik a piros ellenséget jelölő sáv, és mehetsz is vissza eljátszani ugyanezt.
-
törölt tag
213 óránál járok és 95.6%-nál. Az előző 3% kb 40 órába tellett. Elég kínkeserves. Leghosszadalmasabb eddig a zoologist és a skin deep acsi volt. Most a challangekkel foglalkozok. de még csak 72/90. A horgászat nekem elég jól megy. Legendary halat hozzá való lure-al próbáld.Tekered és engedd, majd húzd. Mikor csapkod akkor meg húzod magad felé, de nem tekered. Nekem már rég megvan az összes legendary hal.
Perfect skunk-ot (carcas) nem tudok lőni jó pár órája.
Bandit 7 challange (50$ -os) apró rablásokkal egy örökkévalóság, és rengeteg bounty.
Sharpshooter 8 -nál képtelen vagyok egymás után 3 embert lefegyverezni. Max kettő sikerül.
és ezeknél csak rosszabb lesz.Ezt a játékot megcsinálni 100%-ra aztán tényleg nem egyszerű. Sok értelmetlen fárasztó rengeteg gyűjtögetnivaló. Egymilliószor belovagoltam már az egész mapot.
GTA V-t 3x csináltam meg 100%-ra. Mindig kb 20 óra volt a sztori, és 80 körül végeztem minden sztori acsival plusz 100%. Most 200+nál vagyok,és ez csak a 100% ( zoologist és skin deep megvan) ezen kivül a 70-aranyas acsi egy újabb végigjátszást igényel, közben a medvéssel is haladok de a kis medve elmenekül , nem támad, nagyot meg alig találni. a 18 támadás 27%-nál tart úgyhogy ez is eltart még egy darabig.
Ezek után online elvergődök az 50-es szintig és meg is van minden
(nameg van a friends with benefits amit végigjátszás után vettem észre hogy nem kaptam meg mert bugos. )
-
válasz
Carlos Padre #6022 üzenetére
A 100%-ra gyúrok. Nem teszi tönkre a legendary-ket?
-
wolf13
őstag
válasz
Pepeninho #6025 üzenetére
A single nem kizárt, hogy megy neki, de multiplayer része kétlem.
De ha mégis, akkor ő kivétel
Rockstar Servers DOWN: Red Dead Online and GTA 5 Online Not working - Server Status Latest
@Mike ,én tudom , ugyan az a szerverpark amúgy. Mást kell meggyőznöd.
-
Pepeninho
őstag
A mai frissites csak engem szivatott meg, vagy mast is? Nem akar indulni az online. 0x50000006-os hibakod.
-
A pecázáshoz tudna valaki tippet adni? Egyszerűen nem megy a nagyobb halakkal. A part közelébe dobom, elkapja egy hal, majd egy-két percen belül már tíz méterre van tőlem. Amikor szünetet hagy, akkor tekerem mind az őrült a jobb sticket, amikor pedig ő húzza, akkor vele ellentétesen nyomom a balt, de mégis azt látom, hogy egyre csak távolodik. Én csinálok valamit rosszul, vagy tényleg ennyire rossz? A kicsi halakkal nem volt gondom, de már a medium is teljes halál. Az előbb adtam fel egy nem legendary hal kifogását, mert 10 perc után ráuntam hogy semerre nem haladok.
-
wolf13
őstag
Múltkor volt lehetőség 2 lépcsős bejelentkezés aktiválásához, ajándékba ha jól emlékszem gold bar járt.
Be is kapcsoltam, teszteltem , nem volt probléma. Ma gondoltam leszedem PC-re a GTA V (nem steames) , így kérte is telepítéskor a kódot , amit egy app (iOS Authy) 30 másodpercenként változtat. Na ezt már nem fogatta el. Ki is akartam kapcsolni social clubba. Hát ott sem sikerült. 1h20 perc chat a supportal ,(aki nagyon segítőkész és megértő volt) küldött egy linket, s így sikerült deaktiválnom ezt a jóságot. Lehet jól működne, ha nem egy plusz app kellene hozzá. Originbe és steambe ez teljesen jól működik.
Gondoltam leírom, nehogy valaki beleszaladjon.
-
Gery9112
őstag
Nem tudom, hogy vótmán' de ez a videó hatalmas.
-
marilllyo
veterán
Mennyi XP kell lvl 30 körül egy ugráshoz?
-
chris0000
őstag
jó majd én is lefóliázom
-al és eladom mikor már nem kell...van a konyhában...
egyébként abszolút nem bántam meg,h megvettem...pl.:ad egy keretet a chaptereknek is,ha már megcsináltad vmelyiket,h akkor,h is lehetne jobban megcsinálni,vmit kihagytam,stb...számtalan apró dolog ami fontos lehet...persze az is tökéletes ha neki indulsz a nagy világnak és a felfedezés alatt majd helyére kerülnek a dolgok...üdv.
-
ughhh
senior tag
válasz
Carlos Padre #6010 üzenetére
Köszi, közben véletlen meglett
Xbox LT X -
ughhh
senior tag
Üdv!
Multiban mikor lőnek ránk, hogyan lehet vetődve elugrani?
-
melega
őstag
válasz
Pepeninho #6005 üzenetére
Sajnos a játék kimaxolására nem jutott időm.
A platina azért nincs meg a legendás állatok levadászása, meg a legendás halak kifogása hiányzik, de újra visszakérni a játékot már nem tudom, és mivel minden küldetését amit tudtam megcsináltam fő és mellék így nem fogok érte már pénzt adni. A teljes délután 1 órától este 10 11 óráig tartott ebből 2*3 órát töltöttem kertmunkával.
-
chris0000
őstag
válasz
Carlos Padre #5997 üzenetére
nekem is megjött ma a könyv...tényleg profi,én is megerősíthetem! igényes és nagyon részletes...üdv.
-
Pepeninho
őstag
Le a kalappal. Bar attol fugg, hogy hany ora neked a teljes delutan. Szerintem en 2 het alatt se tudnam platinazni, annyi kis marhasag van. A nyillal lelovos pumas challenge is ketszer 2-3 oraig tartott.
-
melega
őstag
válasz
marilllyo #6003 üzenetére
Muszáj volt sietnem hogy haver visszakapja mielőtt eladja, amúgy a 6 teljes délután alatt átfutottam a sztorin, meg megnéztem tüzetesen a videókat, ha akartam volna sem fektethettem volna bele több időt.
kicsit off:
Nem tudtam teljesen kiélvezni a játékot, a Resident Evil 2 remakért kaptam cserébe, azt holnap kapom vissza, azt viszont kiélveztem 3 teljes hete játszottam a 2 kampánytAmúgy az Red Dead Redmption 2 nél utolsó mentésem a sztori mód 100%-os az önálló mentésem sztori befejezése után 50 valahány %.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Steam deck OLED 1tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest