Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
Fosok tőle én is. Úgy látom az lenne a legjobb ha elkezdené az ember megint a sztorit az elejéről, mert ha csak replay-t nyomsz akkor minden cuccod bukod, meg a karakter se lesz felturbózva (health, stamina, dead eye). Nem biztos, hogy rámegyek a platinára pont emiatt, majd meglátom online mellett hogy lesz időm
-
negyven2
veterán
GTA Series Videos? (javítva a link)
Mindjárt végig érnek a játékon. Mindegyik küldetés Gold-r van megcsinálva.
Illetve még tanácsolják, hogy érdemes a maximum aim-ot bekapcsolni.
-
i@lex
őstag
válasz
Major Lion #4191 üzenetére
Gratula. :-)
A gold achira találjátok ki valamit, mert ahogy nézegettem egy-két oldalt, mindenki fel van háborodva, hogy hogyan is gondolta ezt a Rockstar...
-
törölt tag
válasz
Major Lion #4188 üzenetére
Akkor én tudom rosszul, mert gta topicban a topicgazda mindig a szerkesztésre hívta fel a figyelmet. Hol van az hogy külön hsz-ben kell válaszolni? az "illik" kifejezéssel csak finoman akartam fogalmazni.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Major Lion #4189 üzenetére
My bad, meg van a Trophy
A rákot nem regisztrálta be legutóbb, pedig még a kis listámról is lehúztam
-
i@lex
őstag
válasz
Major Lion #4189 üzenetére
Igen vannak, csak a studied és a skinned kell minden esetben.
A szigetről semmi nem kell. :-)
-
-
Skynet258
veterán
válasz
marilllyo #4161 üzenetére
One s-en nagyon nem ritka sajnos, st dennisben 24-25 fls-ig lemegy sokszor, régebben raktam be ide videót amiben szépen látszik melyik konzolon higy néz ki és mennyi az fps. A one s volt a leggyengebb a konzolok között, a One X pedig a legstabilabb és ott a legrészletesebbek a textúrák is.
-
Mike
veterán
válasz
Arsenal9507 #4150 üzenetére
lovak fejlesztésével. egy arabon kb 200 dollárt lehet keresni. meg küldetésekkel. de nincs jelentősége, most is van kb 2 ezrem, de nincs mire költeni, még elkártyázni se tudom.
-
betyar48
kezdő
Kösz. Megpróbáltam az XBox live gold 1 havi csomagot elérni csak próbaként de amikor bejelentkeztem és mentem lépéskétn kért egy kódot. Gondoltam az a kód amivel regisztráltam amikor a játékot megvettem és feltelepítettem. Ezt anno 10 napja el is küldték emailen. Most beütöttem ezt a 4 jegyű kódot amit emailen küldtek anno de azt írja hibás kód. Újat meg nem enged legalábbis nem látok ilyen lehetőséget
-
mályva
aktív tag
Sziasztok .
Lenne egy kérdésem . Ilyet még nem tapasztaltam csak a rednél.
Játszok jatszok a reddel.. és egyszer csak ezt írja ki:ce 34878 0 hibakód.
Nektek volt ilyen ??? Mi a megoldás ra ?
És kilépett a játékból.. -
betyar48
kezdő
-
Pepeninho
őstag
Specko csalival probaltam, de semmi. A furcsa az, hogy halat sem lattam.
Ijjal lottem, a megfelelo nyilvesszovel. Ezek szerint beremegek, vagy nemtom. -
Major Lion
senior tag
válasz
Küldetések, treasure hunt
-
Pepeninho
őstag
Ket kerdesem lenne:
Elysian pool legendary halja miert nem kap? Nem csak az, gyakorlatilag semmi kapas nincs a toban. Legendas halaknal is van megfelelo illetve nem megfelelo idopont a horgaszatra?
2. Aligatorteknost miert nem tudom 3 csillagra loni? 3 csillagos tekit talalok, meg is lovom a feje elejen, de 1 csillag lesz belole. -
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre #4148 üzenetére
Masodjara sikerult. A to felol mentem!
-
marilllyo
veterán
válasz
betyar48 #4153 üzenetére
~30 fps körül mocorog minden konzolon. Néha-néha ledroppolhat. Nekem PS pro-n egyszer droppolt le. Egy állat teteme felett keringő döglégyraj megtekintése közben... Na az durva volt. Egyébként nem vettem észre.
TV-nek ehhez igazából sok köze nincs. Legalábbis ONE S esetében biztosan nem. -
betyar48
kezdő
Hali. A játékban lassan lassan a finisbe érek , most kezdődőtt nekem az 5. chapter. Én már az online részén rugózom. Én most vettem ezt a konzolt Xbo one S fehér színű azt hiszem a 2. széria ,de úgy vetem észre pl Saint Denisben kicsit akad a játék. Van egyáltalán itt FPS( itt nem tudom hogy hívják) mérés ? Igazából csak arra vagyok kiváncsi mert nekem ez a konzol game és játék újdonság, szóval elég lesz ez a gép az online-hoz , nem-e gyenge teljesitmény vagy ez TV függő is? Én anno PC-n játszottam ott számított a hardver ahogy itt is gondolom de melyik gépen fut is el a játék optimálisan? ha valaki tudna tanácsot adni megköszönöm. Illetve ha jön a béta online az ott megszerzett felszerelések vagy dolgok átkerülnek ilyenkor már a teljes verzióba vagy ez sem tudja még senki? Kösz!
-
pulffy
őstag
válasz
Haladj a sztorival, jön elég, de ha nem elég akkor kincsestérképek felkutatásával lehet jól kaszálni, de a hullák lootja sem rossz. Én mást nem is csináltam pluszba hogy pénzhezz jussak.
-
wolf13
őstag
válasz
Aranyrúd kereséssel.
-
Arsenal9507
csendes újonc
Pénz kereseti tippek esetleg? Ti mivel akasztotok le sok pénzt a játékban?
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre #4148 üzenetére
De osszejott vegul? Te rohadek!
-
Pepeninho
őstag
Basszus, vegre beadta a Legendary Moose-t. 3 rifle golyot elhordott labon, aztan a 4. repeatertol megfekudt. Bele a toba, ahol nem tudtam megnyuzni. Gyorsan kikapcsoltam a gepet, remelem nem levadaszott allatkent fogja menteni.
-
törölt tag
Van egy kis gondom.
Nem tudjátok miért tünt el a DLC-lovam? csak valami 15 dolláros ló van helyette. De a neve is ugyan az tehát ez valami bug?
-
marilllyo
veterán
CH4-ben egy küldetés van a Money Landing and Other Sins-nek ... tudtommal?!
Azt megcsináltam... erre 2 főküldivel utána Rhodes-ban megjelent még egy... A temetkezési vállalkozónál. Hozzá tartozott egy korábban ch2-3 környékén, amit megcsináltam. De most szürkén megjelent viszont nem tudtam elfogadni, mert az egyik főküldiben és azt írja, hogy a "korábbi bűntetteim miatt". Persze a honorom 90%-on van a jó oldalon. Most viszont, hogy rendeztem a bounty-kat eltűnt az onnan...balhézol ugye St. Denisben -
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion #4142 üzenetére
A CH3 tábor alatti szigeteknél jellemző. Csak sajna ott nem tudsz menteni mert kitesz a szigeten kívülre. Nekem is kellene az a hülye bagoly.
Van Horn felett jobbra azon a háromszög alakú félsziget szerűségen is mondják, de nekem nem jött... :/ -
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre #4137 üzenetére
4 perc 10 masodperc volt, nem arabbal. Azert nem ertem miert nem adja be.
-
Pepeninho
őstag
Fort Wallace
Ma probalkoztam ott egy kis ramazurival. Mentettem egyet elotte, elkezdtem vadaszni a nepet. Bejutni nem tudtam. Csak en vagyok vele igy? Lehet, higy a sztori resze lesz? -
i@lex
őstag
válasz
Major Lion #4132 üzenetére
Igen a Florida Panther is ugyanott van. Én letettem egy szarvast oda, és kb. 5 Predator baitet odaszórtam, mentés, este vártam 5 percet. Ha nem jött, load és újra. Másodjára, és harmadjára is jött, másodiknál a semmiből a nyakamba ugrott a map se jelezte... :-D
-
Akra_hu
tag
Ch6-ban járok,de nem akarja legendás aligátort beadni az istenért se. Van vmi titka esetleg?
-
officaldonez
újonc
Nov 27-et suttognak...
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #4132 üzenetére
én a legendary buck-t képtelen vagyok megtalálni.
-
Pepeninho
őstag
Mentem egy Rhodes-Valentines tavot 5 perc alatt, de nem adta be a challenges-et. Vasutallomastol mentem egeszen a varos kozepeig. Mi lehet a gond?
-
Pepeninho
őstag
Specko csalival nem csak a legendary halak jonnek? Eg szivas!
-
BigStraw
senior tag
válasz
VikMorroHun #4109 üzenetére
Sikerült megcsinálnod? Vagy azt olvastad, hogy vissza kell térni néha?
-
mályva
aktív tag
Srácok tud valaki segíteni?
Beírtam az előrendelői kódot-reedem kod járt egy fekete ló, meg stb ..
látom a táborban a fekete lovat..de még mindig az a tehén mintás az alapértelmezett ló..és meg sem tudom közelíteni a feketét?Hogyan tegyem alapértelmezett lóvá? 2. chapterben vagyok
-
wollnerd
aktív tag
válasz
L-e-f-i-e #4098 üzenetére
Rendben köszi.
Más: Ma még azt is megpróbáltam hogy "bűnüldözős" ruhában és teljes arcmaszkban és fehér arab lóval belépni (3. fejezetben vok) a Blackwater vidékére, de nem működött... :/ Azonnal megtaláltak és rögtön kinyírtak. Pedig elv. képtelenség hogy tudhassák hogy ez Artur...
Na mindegy. Marad az a lehetőség, nekem hogy csak sztori után lehet(?) felfedezni, elméletileg. (NE mondjatok semmi spoilereset ezzel kapcsolatban! Végigviszem a sztorit és ennyi, meglátom majd.) -
wolf13
őstag
Ami a játékban van póker , az pontosan milyen póker ? (honvédségnél játszottam utoljára)
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Kaptam ehhez a fantasztikus játékoz egy reedem kódot. Ezt ha beírom ps-be akkor a kapott lovat, és survival kit-et egyből bele rakja a játékba? vagy hol fog nekem ez megjelenni? és csak ezek vannak hozzá a kód beírása után? köszi
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Arsenal9507 #4103 üzenetére
Valentine és St. Denis szalonban lehet pókerezni, késes játékot épp az előbb játszottam Lennyvel a táborban. Kemény meccsen nyertem 10 centet.
Elköltöttem valami 40-50 dolcsit új ruhákra, farmerre, eltároltam a pacin, hogy ez legyen a betörő álruhám, leparkolok a valentine-i seriff irodája előtt, hogy még egyszer nekifussak a doktor illegális üzletének (nem hagy nyugodni a dolog
), venném fel a ruhát, és nincs a pacin, csak a két alap öltözet. Tök jó.
-
dinostaRR
tag
akik majd online is fognak játszani psn-n azok vegyenek fel nyugodtan már most
dinostaRRHU
-
Mike
veterán
válasz
Arsenal9507 #4106 üzenetére
Rhodesben 21ezni tudsz a fehér épület emeletén, kártyázni meg mondjuk Valentineban a kocsmában. de tudsz még pókerezni az első táborhelytől délre a kis vasútállomáson is.
-
Mike
veterán
válasz
Arsenal9507 #4103 üzenetére
melyik fejezetben vagy?
-
Mike
veterán
van a szigeteken vmi érdekes?
a hajóroncsot már megtaláltam -
Arsenal9507
csendes újonc
Pókerezni,késes játékot jatszani hol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- GTA V
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Villanyszerelés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest