Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
betyar48 #5882 üzenetére
jaja, tudni kéne fogalmazni, hogy mi bajod, és nem azon sírni hogy nem tudsz mindenkit lelőni. miért legyek finom, rohadtul utálom azokat a gyökereket akik ok nélkül lelőnek virágszedés közben. a korom miért érdekel? az idősebbnek van mindig igaza? gta ph crew tag vagy? bemásoljam nekik amit itt irtál? aztán majd meglátjuk a többiek is félreértik.
-
John Marston
csendes tag
válasz
betyar48 #5883 üzenetére
Bocsánat, ez így egészen más. Ebben kb teljesen igazad van. Én is 130 felett vagyok, de soha nincs pénzem. ☺️ Gold 140 körül. De van 5 ló, fegyverek, ability cardok 3 szinten, napi 6-8 órát toljuk. Storyt mindenki félbe hagyta online miatt. Igen kevés a tartalom. Ez az update elég lightos lett. De maga a hangulat és a minőség magával ragadó. Gta 5 alapján nagyon bízom az online szekció éveken át történő támogatásában. Kitartás Cowboy. ☺️
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
betyar48 #5883 üzenetére
Szerintem lesz még pár új dolog ami bekerül az onlineba különböző frissítések során, ami mindkét oldal igényeit kielégíti, csak nem azonnal.
Am ugyanez ment a gta-ban is akik harcosabbak voltak azok nem tudták megérteni/elfogadni azt aki inkább ott is csak farmolt, és forditva.
Személy, szerint a mostani bounty rendszert én is kicsit másképp csináltam volna, az azonnali parley lehetősége viszont jó. Én nem riadok vissza egy kis gunfight-tól ez is a játék része, és ha belém kötöttek általában ők húzták a rövidebbet
, de pl ha valaki csak nyugisan akar játszani azt is meg tudom érteni, és igazából most már meg is van a lehetősége rá.
Aki meg free roam harcolni akar, azt hiszem akadnak még "piros" possek a térképen, velük el lehet szórakozni bármikor, ha arra van igény, ők nem igazán fognak parleyozni.
Lesz még lehetőség elkölteni a sok pénzt, emiatt szerintem annyira ne aggódjatok, de a játék támogatása hosszútávú, folyamatosan jönnek majd be dolgok, nagyobb pakkokban "dlc" heti adagolásan/"dlc"). Persze aki szétfarmolja magát annak ugyis annyi pénze lesz, hogy nem fogja el költeni soha, de ez gta-ban is így van.
-
John Marston
csendes tag
válasz
betyar48 #5873 üzenetére
Szia, nem bántás, ne vedd magadra. De ez a játék nem neked való.
-általánosságban: ez egy csodálatos JÁTÉK. Ez tény. A grafika, a mérete, az, ahogy lemodelleztek egy egész világot, mocsár, sivatag, hófedte hegy, az állat- és növényvilág, a rengeteg apró részlet. Ez hatalmas munka volt. Persze számtalan hibája van, ez is tény, de szerintem messze több a pozitívum.
-posse: minden játék hangulatát az egekbe tudja húzni, ha barátokkal együtt nyomod, hülyéskedtek, ökörködtök. Sok küldetés esetén kell közösen összedolgozni, tervezni, ez kommunikáció nélkül nem megy.
Vagy nincsenek barátaid, vagy nem jó emberekkel barátkozol. Mi 10-15-en játszunk, sokszor 2 posse-t kell csinálni, az együtt töltött órákat végig röhögjük.-stranger küldik: igaz, hogy lehetne több és változatos, de aki PVE élményre vágyik annak elég jó már most is.
-PVP: nem tudom, hogy te mit néztél, abban igazad van, hogy Gunrush sajnos elég nehezen jön össze jó létszámmal, viszont a Showdown problémát nem értem. A térkép mindig jelöli az ellenfelet, nem ártana nézni menete közben.
Egy tanács, ha nem bántalak meg vele: barátkozz 100+ szintű magyarokkal, kérj segítséget, ha pedig nem találod meg a játék szépségét, hagyd a csudába, van ezer más game.
(no offense)
-
Mike
veterán
válasz
betyar48 #5872 üzenetére
pont az volt a probléma, hogy egy lépést nem tudtál tenni a hozzád hasonló sok barom miatt. a legviccesebbek a hentes előtt lőttek le. most is le tudsz, csak nem veszik el a zsákmány. meg ha én nem akarom, akkor többet egy ideig nem lősz le. de biztos lesz olyan aki nem tilt le, hanem kiélheted vele vadnyugati vágyaidat
tudod, te az a barom vagy akinek arra áll fel, hogy a gta onlineban repülővel szétlövöd a milliós szállítmányomat. megsúgom, ezzel a mentalitással a ph crewba fel se vennének és úgy kickelnének a ph-s sessionből hogy a lábad nem érné a földet -
Pepeninho
őstag
válasz
betyar48 #5872 üzenetére
Nem biztos, hogy a filmekbol kene kiindulni. Szerinted a vadnyugaton mindenkit lelottek? Ha igen akkor miert nem csak egy ember maradt a vegen aki rohadt hires? xD Pont azert van faszan eltalalva az online resz, mert hajaz a storyra ami szinten nagyon jo volt. Ott is valaki lezavarta 1 het alatt, valaki pedig 2 honap alatt, mert 90 %ban felfedezte, megelte a jatekot. Csavargott, vadaszott, halaszott, segitette a lakossagot. Gyujtogette a gyujtogendo dolgokat, kraftolt. Es boldogga tette. Engem is kurva boldogga tett. Aki egesz nap meszarolni akar az ne ezt a jatekot vegye. Van ezer mas cim az ilyen hajlamokra. Ez gyakorlatilag egy vadnyugati eletszimulator.
Nehogy mar ne lehessen parleyzni rogton. Hogy irhatsz ekkora f@szsagot? Mi a francert kene nekem elturnom a turho gyoker barmok gyilkolasi kenyszeret? En nagyon remelem, hogy ez lassan 50 dollarjukba fog kerulni az ilyen gyokereknek. A legjobb az lenne ha tilthatnad amikor a kozeledben van es a frissitesnek hala latod, hogy egy agressziv barom.
Pont az ilyen jatekosokat nem csipem Ps-en sem. Frusztralt barmok.
Nem tuti az info, de elvileg hetente epitik be a most beigert frissiteseket. A jatekban pedig tovabbra is rengeteg lehetoseg rejlik. Remelem nem kapkodjak el a frissitest es az osszes gyoker leszokik a jatekrol es mennek CoD-ozni vagy banom is en. -
Mike
veterán
válasz
betyar48 #5866 üzenetére
hát szerintem meg egy játék ne arról szóljon hogy passzióból lelövöldözök minden arra tévedőt mert arra áll fel!
posse-ból most is tudsz lövöldözni másokra, csak most már csak akkor ha a másik is akarja
úgyhogy nagyon sajnállak, de ez pont a jó irány
vérengzél a meccseken! -
Pepeninho
őstag
válasz
betyar48 #5866 üzenetére
Napi feladatokat en sem erzem tul korrekt ido/jutalom aranyban. Opcionalis a dolog szoval nem kavar fel. A lovon marado allatokat jo dolognak tartom, ahogy a halal utano azonnali parley-t is. Az uj shoti szep, akinek nem tetszik nem kell megvenni. A bounty tenyleg karcsi, de szerintem emelnek majd rajta.
-
wollnerd
aktív tag
-
törölt tag
-
Carlos Padre
veterán
válasz
betyar48 #4753 üzenetére
Az a baj, hogy az alap játékban úgy a harmadik fejezet elején értékét vesztette a pénz és a vadászat, mert könnyen jött és nem volt mire elkölteni. Onnantól már lootolni is felesleges, rabolni meg összesen annyit raboltam, amennyi a cselendzshez kellett, mert nem vagy ráutalva. Ezután elég nagy különbség az online rész, ahol realisztikusabb minden.
-
Major Lion
senior tag
válasz
betyar48 #4753 üzenetére
Az a gold az 0.01 és 1, ugye? Azzal tisztában vagy hogy elég sok cucc csak gold-ért vásárolható és az árak nem tizedesben értendők?
Az a különbség a free roam és a posse között hogy egyik se szoba
A Free Roam a játéktér ahol játszol, az online, a posse meg egy banda, egy társulás haverokkal. -
Madoc
veterán
válasz
betyar48 #4596 üzenetére
Xboxon a barát nevére kattintassz és join to game. Vagy ha meghivsz akkor invite to game. Join akkor működik csak ha éppen az adott játékkal játszik. Invite akkir is ha be sincs a box kapcsolva, elküldi a meghivót telefonos appra is akár.
Amugy a játék bevezet hogy hogyan tudsz másokhoz csatlakozni. Én tegnap este akkor léptem ki amikor bemutatta.
-
-
RudY
addikt
válasz
betyar48 #4265 üzenetére
Ne kapkodj a Live Gold vásárlásával, nagyon sok helyen akciós, szinte mindig találni. (pl. itt most 3600/3 hó)
-
törölt tag
válasz
betyar48 #4259 üzenetére
Ha xboxod van, itt segítenek: xbox topic
-
marilllyo
veterán
válasz
betyar48 #4153 üzenetére
~30 fps körül mocorog minden konzolon. Néha-néha ledroppolhat. Nekem PS pro-n egyszer droppolt le. Egy állat teteme felett keringő döglégyraj megtekintése közben... Na az durva volt. Egyébként nem vettem észre.
TV-nek ehhez igazából sok köze nincs. Legalábbis ONE S esetében biztosan nem. -
RudY
addikt
válasz
betyar48 #4068 üzenetére
Egyelőre ennyi biztos:
"Rockstar’s said that Red Dead Online will release as a public beta in November 2018. It's since clarified that you should expect the public beta towards the end of the month. This means that you’ll be able to play the multiplayer mode in its entirety, but the publisher has warned that there will be “turbulence” at launch. In other words it’s expecting bugs and server issues and will probably require patches."
November végén publikus béta, a hibáktól függően alakulnak a továbbiak... akár jövő év eleje is lehet a teljes indítás. -
pulffy
őstag
válasz
betyar48 #4034 üzenetére
A legkisseb legendary állat az a Fox vagy a Coyote ami medium animal, de legendary állatokat amúgy rommá lehet lőni nekik mind 1. De ha kis állatok perfect 3 csillagos bundát próbálsz vadászni arra jó az íj small game nyilvesszővel amit craftolni tudsz vagy pedig a varmint rifle.
-
törölt tag
-
Pepeninho
őstag
-
Pepeninho
őstag
válasz
betyar48 #3823 üzenetére
Lovakbol 19 van ha jol remlik (azon belul meg a sorennyel es a farokkal tudsz egyedive tenni minden joszagot), fegyverbol talan 53 van (szinten 1000 fele dizajn). Vegig kovettek anlovak, de a tabortol 300 meterre az egyik lovam eltunt. Tobbszor nem probaltam, lehet en voltam balf@sz. Erdemes lehet kiprobalni, majd irjal rola, sokunkat erdekelne. Amit nem probaltam meg, hogy 2-3 felnyegelt lo is tud-e kovetni. Az aprovadakat nem lehet maskepp felakasztani a pacikra.
-
-
Major Lion
senior tag
válasz
betyar48 #3800 üzenetére
1. a szokásos gyűjtögetős része a játéknak, kaphatsz érte trophy-t
Szerintem ne bóklásszál mexikó felé, a játék el fog vinni mindenhová, közben adagolja az eszközöket, fegyvereket stb... a fórum alapján úgy látom elég sokan bele estek abba a hibába, hogy az epilogus után rászabadultak a világra, aztán nem tudták mit hogyan kell, és mit lehet mit nem, mikor, közben meg ha haladtak volna a sztorival is fele annyi kérdésük se lett volna, mert mindenre kaptak volna választ
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest