Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #5395 üzenetére
Újabb listával bővült a kedvencek menü.
Red Dead Redemption 2 OST - Ending Soundtrack -
S e t h
nagyúr
Nem tudja vki mi az a zene, ami az epilógus 2 végén a hegyen megy? Érthető módon később jutott eszembe, hogy azonosíthattam volna telefonos alkalmazással, de az élmény teljesen magával ragadott.
A zene szinte epikus és egyedülálló akár a western filmek leszámolós jelenetei között is. -
negyven2
veterán
válasz
Major Lion #5387 üzenetére
Én nem mondanám csalódásnak, de hogy egyrészt az, hogy játékmódok, lehetőségek tartalomhiányában szenved, az tény! Másrészt meg, jelenleg nincs is igazából cél, mint a GTA Online-ban. Hiába farmolod agyon magad, értelmes dolgokra nem lehet elkölteni a megszerzett vagyont. Főleg úgy, hogy sok dolog szinthez van kötve (meg csak aranyhoz). Vagyis igen, jelenlegi állapotában nem hiszem, hogy a Red Dead Online-ba is beleölök majd 5000 órát mint a GTA Online-ba.
Viszont én inkább mondanám a jelenlegi állapotát egy Early Access-nek, mint bétának. És valószínűleg sokkal több tartalom van már most benne mint amit látunk. csak jelenleg le van "tiltva".
Például a most érkezett Gun Rush játékmód már az online, november végi indulásakor benne volt a játékban, mert már akkor felbukkant a Quick Job menüben. Bár rámenni nem lehetett. A Co-Op küldetések is nagyon valószínűleg ott vannak, csak kivárnak. Az általad felsorolt játékmódok is bekerülnek majd. Bár vannak közte amik jelenleg, átalakítanák valószínűleg a játék működését. Például a boltrablás megszüntetné a boltokban lévő passzív területeket, ahol nem bánthat játékos. Bár lehetne csak NPC ellen, de akkor meg ott lenne a folyamatos trollkodás lehetősége.Én azon a véleményen vagyok, hogy jelenleg inkább az egész játék működése egy nagy telemetria, ahol folyamatosan elemezik, hogy valójában mire használják a játékot. A GTA Online 2013-as megjelenésekor is hiába jött rengeteg felé játékmód, azoknak csak egy kis részével játszatok igazán. És még a mostani GTA Online-ban is a játékmódok vagy felére alig találni játékost. Szerintem az ilyeneket akarják elkerülni.
De a hiba viszont ott van, hogy ezzel sok játékost veszítenek el (függetlenül, hogy már vannak 200+ szint fölött is játékosok a játékban). És még ehhez kapcsolódóan ott amit nem tudunk. Az pedig az aktív player base. Ami valószínűleg arányaiban sokkal alacsonyabb mint a GTA Online esetén. Itt nem az eladott darabszámra értem, hanem az azon belüli aktív játékosost ( durva becslés de pl. 100 millió eladott GTA V játékos 30% az aki online játszik vagy próbálta ki, de lehet, hogy a 20 millió RDR játékosainak csak az 5%-as játszik vagy próbálta ki).
De én még kivárok. Ha őszinte akarok lenni, jelenleg csalódás az Online. Olyannyira, hogy egy hónapja alig indítottam el az egész Red Dead-et (2 achi hiányzik és igazából nem is lenne nehéz, de most nincs kedvem ehhez a játékhoz). Inkább játszok AC Odyssey-t. Ami sok mindenben sokkal butább mint a Red Dead (grafika, játékbeli fizika, dramaturgia), viszont hangulatra, nagyon be tudja szippantani az embert a játék világa...
-
Mike
veterán
válasz
menj tüntetni
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #5389 üzenetére
gondoltam hogy fejlesztő vagy a Rockstarnál
ez inkább jelenti a tesztet, de ne törődj vele, hiszen ki vagyok én hogy kétségbe vonjam az állitásaidat?
-
Major Lion
senior tag
válasz
#81556480 #5388 üzenetére
Ugye tudod mit jelent az hogy egy szoftver beta állapotban van? Mert úgy tűnik nem. Béta állapotban a szoftver gyakorlatilag már készen van, jelentős változás nem lesz a teljes kiadásig. Azért tették rá a beta jelzőt, hogy ha össze fossa magát a rendszer akkor legyen mire fogni, és ne járjanak úgy mint a GTA Online-nal[
Ezen a játékon látszik, hogy nem készültek többel. Most majd jön a tűzoltás../OFF]
-
törölt tag
válasz
öö az megvan hogy ez BETA ?
-
Major Lion
senior tag
válasz
negyven2 #5379 üzenetére
LOL, elmennek a p*csába ezzel a szöveggel. Hol a tartalom? GTA V több tartalommal indult mint ez, nevetséges. Miért nem lehet pókerezni egymással, dominozni, kirabolni egy üzletet, postakocsit, járókelőket. Tanyát venni, házakat venni, lovas kocsit venni.. tényleg azért robotoljak, hogy lehessen egy újabb lovam 50 aranyért? Hatalmas csalódás az Online.
-
törölt tag
Ehhez az újításhoz jött patch? vagy kellett volna valamit letölteni? Mert nekem elindult az online frissítés nélkül.
És play disc nélkül megy a játék.
-
Pepeninho
őstag
válasz
bagyulajuve #5383 üzenetére
Akkor passz. Nekem az aligatorteknos volt a szopoag.
-
negyven2
veterán
Red Dead Online Beta Update
-
Pepeninho
őstag
válasz
bagyulajuve #5376 üzenetére
Az rejtely. Autoaim-mal nekem sokszor osszejott. Varmint es ij is jo. Totemet van? Hasznos lenne ehhez!
En a kocsog fakopanccsal szivok.
-
bagyulajuve
addikt
Hogy nekem miért ne m sikerül 3 csillagos mókust vadásznom
. A kisállat nyíllal és 0.22-es puskával is próbáltam, pedig perfektnek indul, de a halál után már csak "good" a tetem, legalább 10 ilyen esetem volt.
-
szajmi222
csendes tag
Legendary hal: amikor belépünk a területükre, jelzi a program, hogy ott vagyunk, és frissíti a térképet. Ha nem fogjuk ki, hanem később visszanézünk, elég ha a környéken pecázunk, vagy megint ki kell írnia, hogy legendary hal területén vagyunk, különben nem tudjuk kifogni?
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
A RDR2 történetéhez mennyire kell az első rész ismerete? Tehát végig kell azt is vinni hozzá, hogy érthetőbb legyen a story? -
bexinho23
őstag
válasz
Pepeninho #5353 üzenetére
Értem. Akkor pont kifogtam egy órát, amikor mindössze csak 2 emberrel találkoztam a hegyekben. Éppen egymással párbajoztak a fák között... nem zavartam meg őket.
Rendben, írni fogok mindenképp, mert egyedül biztosan nem olyan élvezetes. GTA5-öt is emiatt untam meg nagyon gyorsan. Mindenesetre már szeretném letudni a sztorit a mellékküldikkel meg a legendás állatok levadászásával. Utóbbit csak most kezdtem el egy mobilapp segítségével. Ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne:
- ha megnyúzok egy legendás állatot, és a hosszú visszaút közben elhagyom a prémet, akkor azt már sehogy sem tudom megtalálni? Elveszett? Azt az állatot már nem tudom újra levadászni? -
Pepeninho
őstag
Fu, ezt most visszaolvastam. Tobbet nem irok az elso kavem elott, vezetes kozben!
-
Pepeninho
őstag
válasz
pompom89 #5359 üzenetére
Udv Vadnyugaton!
Van par Trapper a terkepen, az egyik rogton a Legendary bear leolese utan aktivalodik. Nem emlekszem a jatek elejere, de gyanus, hogy azert nem latod, mert valami mas a fontos a sztoriba most neked. A medveborod ha nem is sajat kezzel adtad le, de a Trappernel lesz. Ez egy vedelem a jatekban, ha valaki levadaszik egy legendas allatot, de nem jut el a Trapperhez valamiert akkor is odakerul. Azt probalnam meg a helyedben, hogy levadaszok egy masik legendas allatot a es ugy neznem, hogy beadja a Treppert vagy sem.
-
pompom89
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég szert tettem erre a játékra ps-en, hát nekem idáig nagyon bejön...igaz nem sokat játszottam még vele.Még az elején van egy olyan küldetés amikor medvére kell vadászni..megtörtént.A medve bőrét hol tudom eladni? Olvasgattam ,hogy az erdőben a mancs ikon jelzi a csókát aki átveszi...eleinte ott volt lattam,de én küldetés után nem oda,hanem vissza mentem a táborba. Később gondoltam vissza megyek az erdőbe és eladom a cuccot,de nézem nem jelzi a térkép sehol a csókát az érdőben :/ Így most csak tartogatom a bőrt. Valaki tud valamit,hogy ez mitől lehet? (a táborban lévő hentes nem veszi át azt írja,ott nem tudom leadni)
Bocsi a tudatlanságértElőre is köszönöm aki segít
-
törölt tag
Dutch Plan der Linde
-
eL Geri
őstag
válasz
Pepeninho #5354 üzenetére
Ok, köszi!
Az első istállóra emlékszem is
Akkor ha jól értem, amikor átnyergelek egy új lóra (mert pl. legutóbb nekimentem egy másik ártatlan lovasnak, aki úgy leesett a lóról, hogy meghalt... nekem meg megtetszett a lova
), akkor a régi lovam nem fog elveszni, hanem megtalálom majd az istállókban?!
-
Pepeninho
őstag
válasz
bexinho23 #5350 üzenetére
Playstationon eleg jol porog. Unnepeke kozott nagyon ment, most, hogy mindenhol folytatodik a nagybetus elet kosse visszament a letszam, de meg mindig klassz. Irj ha gondolod es nyomhatjuk par PH-s arccal egyutt.
Beta allapotrol nem tudunk semmit. Illene januar vegere alkotni valamit a Rockstarnak es a hibakat kijavitani, mert van par bosszanto buta hiba. Johegne par uj helyszin is, mert 6-7 palya cserelodik es en szemely szerint mar kicsit jnom, hogy minden kovet ismerek. -
bexinho23
őstag
Ez a béta állapot meddig tart? Mennyire pörög a multi? Egyszer beléptem ünnepekkor és elég kihalt volt...
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Nagy örömmel játszottam már 20 órát a játékkal, de nem vesztem el a részletekben, főként csak a küldetéseket nyomom sorban egymás után.
Egy részletre viszont nagyon kíváncsi lett a feleségem
Van ugyebár egy lovam, akin a nyereg van. Nekem ő most az előrendelői dlc-ként kapott csataló. Őt nem szeretnénk elveszíteni teljesen, mert már jól fel is fejlődött, de jó lenne néha más más pacival is játszani.
Ugyebár ha csak ráülök egy másik lóra, akkor ő temporary lesz nekem. Ha viszont átrakom a saját nyergem, akkor ő lesz a fő lovam, de az eddigi sajátomat nem fogom elveszíteni? Pl. a kemp-ben meg fogom mindig találni? Vagy hogy működik ez, a lovak menedzselése?Előre is köszi a segítséget!
-
S e t h
nagyúr
Bármennyiszer meg tudom hallgatni.
Most játszom a God of war legutóbbi részével és nem fér a fejembe, hogy miként lehetett az az év játéka, hacsak azért nem, mert kevesebben szeretik a westernt és a komplikáltabb játékokat. A RDR2-hez képest olyan mint a tetris.
Ettől a játéktól az utóbbi évek legjobb western sorozatát kaptam és én voltam a főszereplője. Minden este néhány órára én voltam Arthur Morgan, lovagoltam, raboltam, menekültem, segítettem, köszi Rockstar.
-
STC Speed
őstag
Ps4 en hol tudom megnézni hány órát játszottam a játékkal?
Na sikerült végigtolni a gamet, elképsztő drámai volt, a végén a karakteres megoldást már a felénél megálmodtam előre, hogy Johnnal leszünk, így összekötve az első részzel, most még a Johnal csinálok küldiket, utána mihez kezdjek mivel érdemes foglalkozni? -
Madoc
veterán
-
Szabi®
addikt
válasz
eL Geri #5337 üzenetére
Az kevés ha csak vadászol meg pénzt adsz,fejleszteni kell a camp-et,van egy "ledger" nevü könyv a táborba egy hordon,ez tartalmazza a camp gazdasági fejlesztéseit+könyvelés a bevételröl,ebben tudsz vásárolni jobb minöségü kajákat,löszert és orvosságot stb. Ugyanis a megvett kaját nem csak te használod hanem a táborban lakók is,igy fogy.Csekély összeggel a lakók is beszállnak.
Ha már van egy tetemesebb Pl. 1000$ összeg a kasszába,akkor már a lakók is vásárolnak automatic élelem feltöltés maguknak a távollétedben,ez a könyvben bejegyzésre is kerül név szerint -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
A kempingemben látni három piros négyzetet. Gondolom valamivel támogatni kellene a bázist. Pénzt és kisebb kajákat szoktam adni, de hiába.
Mit kell tenni? -
sztpega
tag
Playstation 4-en a Special Edition DLC-jei elérhetők az összes ugyanazon a gépen primary accounttal rendelkező felhasználó számára is? Vagy csak annak aki beváltotta a kódot?
-
gyuromoj
veterán
Black Water-ban a bankból kifele jövet összefutottam azzal az angol úriemberrel aki még mindig Gavin-t keresi.
Csórikám eléggé le volt lakva. Ennek amúgy van valami megoldása vagy csak ennyi?
-
wolf13
őstag
válasz
Oposzumtoszó #5330 üzenetére
Szia.
Lehet a sztori végeztével mászkálni , viszont egyes mellékküldetések nem lesznek elérhetőek.
New game + nincs.
-
marilllyo
veterán
válasz
Oposzumtoszó #5330 üzenetére
1: Igen!
2: Nincs sajnos. -
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Ha végigjátszottuk a játékot, lehet még utána bóklászni, feladatokat, mellékküldetéseket csinálni, mint az első részben?
Valamint, hogy van e new game plus?Előre is köszi!
-
gyuromoj
veterán
November 25.-e óta nem játszottam. Most megjött a kedvem és pont CH6 utolsó küldetése(folyama) volt már csak vissza.
Összességében maga a sztori elég jó volt,Arthur-t nagyon megkedveltem, egy könnycseppet el is morzsoltam a naplementénél, hiába tudtam hogy mi lesz vele. Jó volt a zene amikor lovagoltam vissza a táborba és közben hallani a szövegeket. Remélem John-al jól bosszút állunk érte.
Epilógusban első küldetés megcsinálva,kicsit fura volt, de szerintem meg fogom szokni az régi-új karaktert. -
betyar48
kezdő
X boxon nem játszik valaki Online?? Fent vagyunk a red dead facebook oldalán ha valaki fel akar venni, többen vagyunk már akkor gt: Bucs Cassidy
-
STC Speed
őstag
Amúgy hany chapter van?
Érdemes a mellékkuldeteseket csinalni először? Tehat a fo kuldiket nyomom akkor lehet nem lesz tobb lehetosegem a mellékre?Koszi a valaszt
-
Pepeninho
őstag
Nekem par kuldi sikerult aranyra.
szoval nem vagyok nagy penge!Mondjuk az egyik egy falledontos loval a masik meg a hazepitos, Az idokorlat nem veszes, jellemzoen nekem azert nem jott ossze, mert en mindig zsebeltem ki a halottakat kuldi kozben is. A csunya dolog amikor a pontossagot igenyli a jatek. Azok kozott van par lehetetlen, pl. amikor egyszer maximmal kell lehozno X fejlovest. Az szerintem lehetetlen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
brodarics #5320 üzenetére
Elméletileg amikor csinálsz egy küldetést, akkor meg tudod nézni, hogy mi a feltétele az aranynak, ezüstnek.
Gyakorlatilag nem tudom hol nézhető meg, mert én csak mindig a küldetés teljesítése úton néztem meg, amikor feldobta a képernyőre.
Általában időkorlátot állapít meg, tehát adott időn belül kell megcsinálni a küldetést, de vannak olyan kritériumok is, hogy hány embert lőj fejbe, milyen fegyvert használj, hány ember esetében legyen dead eye-os halál.
Nekem volt pár arany medál, de erősen rontotta a feelinget amikor görcsöltem, hogy úgy csináljam ahogy előírták.
Egy open world full western világban én úgy csinálok mindent ahogyan szeretnék és egyébként piros pont a rockstarnak hogy nem erőltette ránk az idióta időkorlátos húzását, hogy ha nem csináltál meg egy küldetést x idő alatt, akkor buktad és kezdhetted elölről. -
szajmi222
csendes tag
-
brodarics
tag
sziasztok,
pár napja kezdtem el vele játszani, engem megvett teljesen. itt tényleg egyszerre kell megcsinálni az összes feltételt, hogy arany legyen a végén a küldetés? a gta-ban legalább megvolt az opció, hogy 1-1 alkalom alkalmával lehessen különböző kikötéseket teljesíteni. így elleszek vele egy pár hónapig... van köztetek olyan akinek sikerült az összeset arannyal kijátszani? tipp esetleg?
-
Reaper
őstag
Én Van Hornban jártam úgy, hogy kerestem a késes játékot, közel mentem valami fazonhoz, aki erre beszólt nekem. Én visszaszóltam, akkor rámjött, elkezdtem elverni, majd a házak közül még vagy 10en előszaladtak. Egy ideig jól ment a bunyó, majd előkerült egy kés, majd később valaki fegyvert rántott és meglőtt, na arra én is elővettem a stukkert és elkezdtem lekapni a népet. Persze azonnal én kaptam a körözést meg a negatív honort / fő. Inkább visszatöltöttem.
-
Szabi®
addikt
válasz
szajmi222 #5309 üzenetére
Én akkor jártam igy amikor megmentettem egy nőt,kérte hogy vigyem el,,el is vittem,beértem a városba (este) és egy járókelö a szó szórós értelemben a ló elé ugrott,egyből pirosra kapcsolt,a nő leugrott mögülem nem kaptam töle semmit és még löttek is rám +körözés
A másik valentinbe a hotel elött kikötöttem a lovam,beléptem a hotelba kivettem egy szobát és egy piros pötty jött is utánnam a lépcsön,vulcanoval leápoltam és kaptam egy jó summába kerülő körözést
Én nem is értem hogy tudott a Rockstar ugy emllé nyúlni hogy abszolut semmi respectje nincs a karakternek,mindegy milyen kemény tagokkal bandázol,mit viszel véghez,még sheriff csillaggal a melkasodon is ugyan ugy beléd áll a leg jelentéktelenebb figura is
Azért akkoriban a leghirhedtebbeket meg környékezi sem merték,nemhogy tök alap tornácon lebzselő figurák álljanak beléd. Sajnos ezt a ziccert kihagyta a Rockstar pedig ettöl nagyon reál lett volna.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre #5312 üzenetére
Most hivtalak partyba!
-
Pepeninho
őstag
válasz
Azert en beszoptam itt-ott ezzel a mentalitassal, de azert elheto. Igaz a vegigjatszas utan felcseszett valamivel a Rockstar amit nem akarok leirni, mert spoiler lenne. Mindenestre amig nem ragjak a kuszobomet a Rockstartol addig lazadok a story ellen es csak online-ozok. Kepzelem mekkora bajban lehetnek.
Ba van kedved akkor csatlakozhatnal az online bandahoz. Irj nevet, vagy hogy egyaltalan tolod-e aztan uccu neki. -
BaLee
addikt
válasz
Én is jártam hasonlóan. Igazából a trappernél voltam egy olyan területen ahol bounty volt rám, otthagytam kicsit a gépet, rámjött egy sheriff vagy fejvadász, lövöldözés volt a trapper meg emiatt bezárt / elköltözött. Ilyenkor sajnos úgy veszi a játék, hogy te lövöldöztél emberek környékén, emiatt bezárnak a boltok. Ez nem tudom mennyire tartós dolog.
-
szajmi222
csendes tag
Hello!
Végigolvastam a hozzászólásokat, jó volt látni, hogy másokat is beszippantott ez a műalkotás. Én az abszolút rajongói táborba tartozom, miután másfél hónapig csak a youtubot néztem, csak a játék miatt vettem egy ps4 pro-t 40 éves fejjel. Mások is jártak így, ahogy láttam. A fősztori annyira nem is érdekel, mivel videókon majdnem az összes főküldit láttam, de olyan Pepeninhosan játszva, teljesen jól elvagyok a vadászgatással, kolbászolással. 2 hét alatt ch3-ig jutottam. Bár inkább Strawberry hotel a bázisom, onnan indulok portyázni.
A fanyalgókat is megértem, nem mindenkinek való ez a tempó, nekem nagyon bejött. Mivel nem megjelenéskor vettem a játékot, bugokkal szinte alig találkoztam, egyszer beragadtam Dutchékkal egy végtelen pecázásba, egyszer pedig egy legendary halat sima 1.91 kilós halnak vett, pedig a ló is megrogyott alatta, akkora volt.
Ennyit szerettem volna elmondani, illetve egy kérdés: a Strawberry feletti trappernél eladás közben rámjött egy Grizzly. Ment a diCapriózás, majd egy lövés kellett még. A medve elhunyt, a boltos elszaladt, ellenem pedig vizsgálat indult rend megzavarásáért ha jól fordítom. Jöttek is sheriffék szaglászni. Először tiszta ideg lettem, hogy kitüntetést érdemeltem volna a hősies késharcom miatt, nem büntetést, de aztán azon filóztam, szándékosan így van megírva a program. Szerintetek? -
wollnerd
aktív tag
válasz
Pepeninho #5299 üzenetére
Van egy módja...
De csak glitch segítségével lehetséges. Itt van két videó róla: How to Reach Mexico & Guarma in Red Dead Redemption 2 (after Patch 1.05 without cheats)
Reach Guarma (Out of Map) in Red Dead Redemption 2 (RDR2)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest