Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Már írtam korában, hogy van HDR PS4 Pron is, meg hogy a mosatni valamivel jobb mint ahogy tavaly kijött, de ettől függetlenül fake (8 bites van felkonvertálva 10-re).
-
negyven2
veterán
Ha valakinek mégis jelenne a lenti rész akkor az tudja, hogy ez Spoiler!
...Thomas Downes... Deck: Ki tudja, lehet végre PC-re meg tudták oldani azt ami rajtuk kívül szinte mindenki másnak konzolon sikerült. HDR! Vagy lehet konzolra is jön rá javítás (a sztori extráit biztos megkapjuk mi is később).
Viszont ami érdekes, hogy a cikkben nem eset szó egy esetleges PC-s Rockstar Editor-ról
-
negyven2
veterán
Itt már írtam erről kicsit, ezt bővíteném még ki egy kettő azóta érkezett dologgal.
Ahogy már írtam, a másik topikban, itt RDO-ban már nincs olyan külön lobby rendszer mint GTAO-ban. Konzolokon is mindenki egyfajta lobby-ba tud csatlakozni (Free Roam), függetlenül attól, hogy milyen célzásrásegítés használ (vagyis Free Aim-es játékosok és Asssites Aim-es játékosok együtt játszanak).
GTAO-val ellentéteben itt csak egy karakter tudsz csinálni.A külön is indítható Online Story Mode a A Land Of Opportunities küldetések, a bizonyos idöközönkét induló Free Mode Eventek és a PvP alapú játékmódok kivételével minden a Free Roam-ban játszódik.
A mostani update behozott újdonságokat is, nem is keveset (legalábbis ahhoz képest ami előtte volt).
Bejött 3 un. Role amiknek az elindításához darabonként 15 Gold kell (Gold a játékban is megszerethető, de amúgy valós pénzért is vehető játékbeli valuta). Ezek bizonyos szinten hasonlóak a GTAO-os különböző pénztermelőkhöz. Mindegyik Role saját XP rendszerrel rendelkezik amiböl 20-as szint a maximum. Minden egyes szinthez 2000 Role XP kell. Ezeket a XP-ket Role specifikus dolgokért kapjuk és csak akkor jár ha rendelkezünk az adott Role-al (vagyis megvettük 15 Gold-ért). Minden Role tartalmazz ingyenes és fizetős extrákat is, amiket azoknak az előrehaladtával tudunk megszerezni. Valamint minden Role-hoz tartozik legalább egy Free Roam Event is amiket a 4. szint után kapunk meg.-Bounty Hunter: Ahogy a neve is mutatja itt fejvadászkondi fogunk tudni. Miután 15 aranyért megvettük a fejvadász engedélyünket (elvileg ez PC-n is ingyenes lesz, ha rendelkezünk Twitch Prime-al), a térkép 13 forgalmasabb pontján (seriff hivatalok és villamosmegállók) levő hirdetőtábláknál már fel is tudjuk venni. Egy táblán 3 célpont van, de egyszerre csak egyet tudunk felvenni. Első körben csak könnyű célpontokat tudunk begyűjteni. Az 5. szint után már közepes, míg a 10. szint után már nehéz vérdíjjal rendelkező NPC-k ellen is tudunk menni egyedül, vagy Posse-ban. 12-es szint után már a magas vérdíjjal rendelkező (20$+) játékosokat is el tudjuk kapni.
-Collector: Ha Madam Nazar-tól 15 aranyért megvettük az un. Collector Bag-et (elvileg ez is PC-n ingyenes lesz, ha összeszedtük a 54 kártyát GTAO-ban), akkor elkezdhetjük felkutatni a térképet különböző gyűjthető dolgok után, amiket aztán neki eladva szép is pénzt kaphatunk. Vagy ezeket a dolgokat kollekcióban adjuk el akkor még több pénzt kaphatunk. Ezeket a dolgokat random bokszolva, Madam Nazartól vett térképek által, vagy a neten már megtalálható Online térképek által tudjuk összeszedni. Kettő fontos dolgot érdemes majd megvenni hozzá, hogy a maximális pénzt tudjuk kiszedni belőle. Az egyik az első Role szintöl elérhető ásó ami 350$, valamint az 5. szintöl elérhető 700$-os fémdetektor.
-Trader: Ha segítünk a táborunkat felügyelő kicsit zakkant Crips-nek, 15 arannyal beindítani a Cripps Trading Company-t, akkor kapunk lényegében egy toltál klasszikus GTAO-s business-t. Viszont itt messze nem annyira küzdelmes és veszélyes az egész. Lényegében ugyan úgy kell supply-zni, ráadásul kettő fajtát. Az egyik a folyamatosan bevihető material-ok, amik lelőtt állatokat (nem megnyuzot és nem hall), vagy állatok különböző részeit (bőr, toll, fogak, agyarak) jelenti. A másik pedig bizonyos időközökét lévő supply-k (ez röviden úgy néz ki, hogy egy fullos tábor max. 100 árut tudd előállítani. Egy supply run pedig 25 áru előállításához elég, egy árút 2 per alatt gyártódik le). Eladásnál ugyan úgy kettő opció van. Közelre biztonságosan (ilyenkor nem jelez minket se a térkép se a játék más játékosoknak, hogy épp eladunk), valamint a távoli ami nagyobb haszonnal jár (+25%), de kockázatos. Ez utóbbi esetben más a közelben lévő játékosok (vagyis nem az egész lobby-nak) látják, hogy eladunk és ők ilyenkor el tudják azt lopni.
Illetve érkezett még egy Battle Pass rendszer is a játékba.
De persze ezen kívül sok mást is lehet csinálni a free roam-ban a vadászástól kezdve, más játékosok zargatásán keresztül a dinamikus random eventeken át egészen a NPC banditák leöléséig sok minden.
Lényegében szinte mindenért cselekedetünk után jár valami jutalom. -
Micsurin
nagyúr
Addig írtam a PC-s hír alá amíg megint telepít a box... pedig két hete egész tiszta voltam se RDR2 se Arkham Knight. Csak minimális WoW.
-
Wesder
titán
Spoiler. Aki végigvitte segítsen kicsit.
Ugye az első (vagy màsodik) uzsora quest végén mondja nekünk Strauss hogy van még egy ember, akit nyugodtan megverhetünk, ha nem fizet. Nem lehet hogy Arthur tőle kapta el a betegségét? Még mondja is a felesége hogy ne bàntsuk a férjét, mert nagyon beteg.
-
Skacok, itt az online "endgame" az hogy néz ki pl: egy GTAhoz képest? Mi a napi "rutin"?
-
negyven2
veterán
-
rup1u5
nagyúr
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
válasz
Triathlete #7076 üzenetére
Már megírtam a GTA V topikba, hogy igazából mindegy, hogy ez közös topik lesz-e vagy lesz külön PC-s részleg. Ezt majd a közösség, meg a moderátorok eldöntik.
Amit viszont nem értek még mindig, hogy minden más játéknál működik a "mindenki egy helyen" szisztéma, csak itt meg a GTA V-nél nem igazán akar (az meg, hogy a topik a konzol játékok részlegen van, az nem oszt, nem szoroz, mert más multiplatform játék is van itt). -
rup1u5
nagyúr
válasz
Triathlete #7076 üzenetére
Egyetértek.
-
Triathlete
senior tag
válasz
negyven2 #7074 üzenetére
A topikfasizmus elburjánzása végett is, illetve véleményem szerint is jó lenne külön PC-s. Elkerülhetetlen lesz a feszkó, hogy a konzolosokat idegesíteni fogja a PC-s nyűgjeink (nem indul, nem jó, ilyen a kép, olyan a kép, mit állítsak, stb..), főleg ha ezt "jó" szokásainkhoz híven oldalakon keresztül taglaljuk, és a konzolosnak majd kell 20-30 hsz-t görgetni. Egyáltalán nem támadásnak szánom, csak így működik az ember, és jobb a békesség, a fölösleges beszólogatást megelőzni már akkor amikor lehet. Ez pedig most van!
Gondolom nem megoldhatatlan feladat, és nem fogja a PH-t sem hazavágni! -
negyven2
veterán
A PC-s kiadás grafikailag ennyivel tudd majd többet:
- Increased draw distance
- "Higher quality" global illumination and ambient occlusion
- "Improved" snow trails
- "Improved" reflections and higher resolution shadows
- Tessellated tree textures
- "Improved" grass and fur textures
- HDR support
- Unlocked resolution (4K and higher)
- Ultrawide aspect ratio and multi-monitor support
- Unlocked framerateEzt meg tartalmilag:
3 new Bounty Hunter Missions
- Herman Zizendorfhas been stealing tools from tradesmen—track him down in
Blackwater.
- Ex-Confederate Cavalry Officer Camille de Mi//emont is wanted dead or alive
out by Catfish Jacksons, but his loyal men are never far behind.
- Bart Cavanaugh and his men are camping out in Big Valley. Take Bart dead or
alive without alerting the others if you want to avoid a whole mess of trouble.2 new Gang Hideouts
Take on the deadly Del Lobos gang in new hideouts at Gaptooth
Breach and Solomon's Folly.2 new Treasure Maps
Search for treasures across the new Landmarks of Riches and The Elemental
Trail maps for gold bars and other rewards.New Story Mode weapons
- MI 899 Pistol: All-new Semi-automatic handgun with clip loaded ammunition
- Evans Repeater: High capacity repeater (previously available in Red Dead
Online only)
- High Roller Revolver: Ornate double-action revolver (previously avai/ab/e in
Red Dead Online only)
- Le Mat Revolver: Powerful revolver with the ability to shoot shotgun shells
(previously available in Red Dead Online only)New Story Mode horses
- Warped Brindle Arabian: A fast and agile mount.
- Few Spot Appaloosa: Beautiful and hardy, idea/ for cross-country journeys.
- Perlino Andalusian: A healthy, sturdy animal, idea/ for hunting (previously
available in Red Dead Online only).
- Red Chestnut Arabian: A fleet-footed beast with a distinctive coat (previously
available in Red Dead Online only).
- Plus 3 new wild horse variations: Keep an eye out for wild herds featuring
the Buttermilk Buckskin Kentucky Saddler, Liver Chestnut Morgan and Gold
Palomino Tennessee Walker.New Mission 'To The Ends of The Earth'
-Collect requested herbs for a range of rewards.5 new trinkets
- Hawk Talon: Permanently decreases Stamina bar drain speed by 30% when
drawing a bow
- Cat Eye: Permanently increases the length of Fortifying tonic effects by 20%
- Shark Tooth: Permanently increases horse bonding experience bonus by 10%
- Turtle Shell: Permanently increases health bar refill speed by 10%
- Crow Beak: Permanently increases looted ammo by 10% -
rup1u5
nagyúr
Na akkor ide gyülhetnek a PCsek is?
-
wolf13
őstag
Red Dead Redemption 2 minimum gépigény
Op. rendszer: Windows 7 - Service Pack 1(6.1.7601)
Processzor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300
Memória: 8GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Szabad hely: 150GB
Hangkártya: DirectX-kompatibilisRed Dead Redemption 2 ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10 - April 2018 (v1803)
Processzor: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Memória: 12GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
Szabad hely: 150GB
Hangkártya: DirectX-kompatibilis -
Vidd el a második fejezet elejére, szerezz meg minden normális fegyvert és eszközt, majd úgy indulj neki a sztori küldetéseinek, hogy elsőre meglegyen az arany fokozat (mivel ilyenkor még nem írja ki a játék, ezért a netről kell lenézned, hogy mik a feltételek). Ami fontos, hogy ne mission selectből indítsd a küldetést, mert olyankor egy annyira alap felszerelést fogsz kapni, amivel lényegében lehetetlen megcsinálni őket.
-
Quchy
csendes tag
válasz
psycroptic #7062 üzenetére
A single player story mode mission-ökre gondoltam!
-
Quchy
csendes tag
A 70 Gold medal in story mode trophy-hoz van valami tippetek vagy tanácsotok, mert iszonyat szenvedősen haladok...
-
válasz
negyven2 #7053 üzenetére
Kösz az összefoglalást! Értem a logikát a csoportosítás mögött, csak ettől függetlenül nem tetszik. Kifejezetten a HT kellene nekem, mert az MVP-t abban elég egyszerű megszerezni, de az istennek se akarja beadni ma este. Délután a második meccs ez volt, ma este már a tizediket nyomom zsinórban, és nem akar jönni. Sajnos a többi mód messze nem annyira érdekes/élvezhető, hogy öröm legyen rajtuk játszani.
-
Wesder
titán
válasz
VikMorroHun #7054 üzenetére
Pedig a Spiderman még legnehezebb fokon is könnyű.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
negyven2 #7014 üzenetére
Igen, ezt már én is olvastam. Arra kíváncsi volnék, vajon mikor jönnek rá a fejlesztők, hogy ha meredeken zuhan a játékot végigjátszók száma a történet előrehaladtával (lásd az előbbi példát) annak esetleg lehet némi köze ahhoz is, hogy k...va nehéz lett a játék. Ezt általánosan tapasztaltam, nem kimondottan a RDR 2-re értem. Pl. a Spiderman esetén (legkönnyebb fokozaton) kb. fél tucat alkalommal voltam úgy, hogy ennyi szívatás elég volt, inkább hagyom az egészet - pedig a történet jó volt, szívesen végigjátszottam volna. (90% körül aztán tényleg ott is hagytam.)
-
negyven2
veterán
Külön sehogy sem tudod. Magát azt a kategóriát kell elindítani, csatlakozni, amiben van Ez a Hostile Territory esetén a Takeover Series. Ugyanis az RDO-ban elkerülvén azt ami GTAO-ban van, már 3 kategóriába szedték szét a kompetitív PvP részt. ezekben automatikusan pálya és mód választással jönnek egymás után a különböző játékstílusú pályák. GTAO-ban hiába van kismillió fajta játékmód, ha rengetegszer alig találni rá játékost.
Ezért itt fogtak 3 fő kategóriát, és ezekbe tették be a játékmódokat. Ezek így nagyon röviden
-Shooutout: Ez alapvetően egy klasszikus DM/TDM ahol az ellenfél megölésélet jár a pont, és a legtöbbet összegyűjtő nyer.
-Takeover: Csapatalapú játékmódok, ahol különböző célok elérésért küzdenek a játékosok egymással.
-Elimination: Last man/team standing (modern néven battle royale). Itt a játékosoknak csak egy élete van és az a játékos, csapat aki a meccs végére életeben marad (vagyis mindenki más halott).Ezen kívül még vannak a Race Series-ek, amiben szintén többfajta játékmód játszódik egymás után, illetve minden héten egy egy játékmód külön ki van emelve játszhatóként, csak Free Aime-ben.
Vagyis magát az adott kategóriát kell elindítani és a matchmaking rendszer egyszer majd beadja.
Ezeket 4 helyről lehet indítani: főmenüben,a D-Pad balos quick menüből, a térképről, vagy a játékban kihelyezett oszlopokról. De szinte igazából teljesen mindegy, hogy honnan indul. -
Na, így két nap Online után azt kell hogy mondjam, egész szépen kikupálták. Eleinte számomra nagyon üres volt, és nagyon lassan lehetett fejlődni, de így, hogy tele van eseményekkel és tennivalókkal, már rögtön pozitívabb az összkép.
Viszont a menürendszere kicsit zavaros. Ha teszem azt, hogy Hostile Territory játékmódban szeretnék játszani, akkor hogyan tudom elindítani?
-
törölt tag
egy vicces videó, nem tudom máshogy betenni
-
törölt tag
válasz
negyven2 #7027 üzenetére
Na ebből nem lesz PC topic.
Pont most fejtettem ki GTA V topicban, hogy kb az 1% különbség miatt semmi értelme új topicnak a PC-verzió miatt, csak megosztottság lenne. Itt se érdekel senkit hogy xboxon vagy PS-en játszol, ha kérdésed van. GTA V-nél más volt, mert ott az új verziók ( két konzol is együtt jött a PC-ssel) más lett az xbox 360/ps3-hoz képest.Rengeteg hasznos infó van már itt,m ha valamelyik pcmasterrace nyit egy PC topicot, sok értelme nem lesz.
-
Mike
veterán
válasz
gyimger #7033 üzenetére
Miért lenne savanyú a szőlő? Egy éve játszom a játékkal szinte minden nap. Plusz nem én fogok szopni kontroller nélkül. Mert a célzás egy dolog, de azért vágtató lovon megnézem mit találsz el egérrel. Vagy a madarakat. Mert itt egy lövetű puskák vannak, nem mp5. Az asztalit egyébként nem dobtam ki, de egy éve nem kapcsoltam be
-
gyimger
őstag
Szoktam olvasni a PC-s hírek alatti kommenteket, onnan ismerős a neved. Nem mennék bele, főleg nem itt, de nekem az jött le rólad, hogy kényszeresen utálsz minden PC-s játékot vagy utólagos megjelenést, mert minek az. Az ilyen rosszmájúság miatt nem olvasok más híroldalakat se. Nem fogok idézni.
-
gyimger
őstag
Elmentettem ezt az oldalt is, hogy beleolvassak, hogy ismerkedjek a játékkal, de látom, itt a gamestar szint a módi. Először azt hittem, savanyú a szőlő, mint wesder fórumtársnál, de Ti csak szimplán undokok vagytok.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Major Lion #7031 üzenetére
Meg a kimijendrájverthasznál hogynekresseljen kérdések oldalakon át.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre #7030 üzenetére
ja, majd jönnek a nektek hogy fut 1048x673-ban kérdések, mert nekem néha beszaggat, pedig kikapcsoltam a x-t meg y-t, meg ablak módban fut
-
Deck
titán
válasz
BornToBePuli #7028 üzenetére
Akkor az az 1 kivétel de az nem mai játék.
-
negyven2
veterán
GTA V esetén ez úgy történt anno, hogy amikor bejelentették a PC-s kiadást, az addigi konzolos topic átalakult PC-re az ott lévő konzolosokat meg megkérték, hogy fáradjanak át máshová. Amit én már akkor hülyeségnek tartottam, de... mindegy. A CrossPlayt meg még mindig konzolok között értettem (bár ha normálisan van megcsinálva akkor be lehet kapcsolni, hogy kikkel szeretnél együtt játszani.
felixo: Miért lenne nagy hiba? A technikai oldalt leszámítva tök ugyan az a játék. Maximum egy-kettő dolog másképp fog működni PC-n, mert picit bele kell nyúlni az irányításba (hülyén nézne ki lovaglásnál, ha folyamatosan püfölni kellene egy gombot
///tudom, be lehet állítani, hogy nyomásra működjön///). Maga a sztori és az Online ugyan az lesz (utóbbinál max egy két kitalálás, mert sok értelmetlen dolog lenne egy 1:1 a konzolos dolgokat kapná meg ///pl. kártyák egy része, defensive mode///
GTA V topicban is jó pár példa volt rá, hogy elhajtatok valakit mert konzolon játszik. Közben meg csak a sztoriban akadt el. -
Deck
titán
válasz
Carlos Padre #7020 üzenetére
Sok más játék topikjába is van hasonló.. :/
-
negyven2
veterán
válasz
psycroptic #7019 üzenetére
Alapvetően én a PC felhasználók esetén, nem igazán a bugok miatt tartanék elsősorban, hanem a csalók miatt.
Pepeninho: Én most egy időre megint elengedtem a játékot (nem a bugos karakter szerkesztő miatt), hanem mert részben kicsit kiégtem megint. És nem is azért mert 2 nap volt nekem az outlow pass, egy hét meg az össze Role. Csak úgy ráuntam most megint (na jó, azért bevallom sok volt a közel 800 000 XP 3 hét alatt). Meg mondjuk a társaság egy jó része most elment Destiny 2-be, ugyhogy ismét soloban vagyok.
-
Carlos Padre
veterán
Jajj ne, kezdődik a végtelen pécés ménemmegy sirám.
-
PeAdam
tag
Fiúk, lányok. Pc-s megjelenéssel kapcsolatban érdeklődnék, hogy kizárólag az Online miatt megérné arra is megvásárolnom? Ps4-en kizárólag a sztorival játszom, nincs PS Plus előfizetésem, viszont így, hogy Pc-re is megjelenik, az Online miatt kipróbálnám mit tud a jóval erősebb asztali gépemen. Vélemények?
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #7011 üzenetére
Igazából azért hoztam ezt fel, mert itt is megmutatkozik az a trend, hogy a mai játékoknál a hype mennyire nagy vásárló erő. Nekem is a meglévő Xbox ismerőseim jó része megvette a játékot, még szinte premierkor (kb 50 fő), azóta ezeknek kb a harmada játszotta ki a sztorit, másik harmada max. pár órát játszott vele, Online-ban meg kb. 6-8 fő aki szokott közülük lenni max. (annyit tudni kell még, hogy ismerőseim nagy része szereti a Rockstar játékokat, főleg a GTA V-öt).
És ezt más sokszor írták a játékfejlesztők (nem kifejezetten a Rockstar), hogy hiába fogynak jól a sztoriorientált játékaik, ha azokat a játékosok csak kis része viszi végig (és ez még a Sony exclusiveokat is erősen sújtja). És az azért fejlesztöknek nem igazán esik jól, hogy bár jól fogy a játék, de utána nem játszanak vele. Nem hiába jönnek aztán pl. az EA-nél olyan nyilatkozatok, hogy a játékosokat nem igazán érdeklik a sztori alapú játékok (ami nem igazán így hangzott el anno, de ez nem az a topic).
-
-
törölt tag
válasz
negyven2 #7010 üzenetére
Én a legutolsó DLC miatt(amiből 90%ban collectort toltam) értem el az 50-es szintet. ( 42 ről kb ugrottam a 65-re csak a megjelenése óta) Előtte nekem kínszenvedés volt az online fejlődés.
Szerintem még mindig gyenge az online, de azért mar van benne tartalom.
( GTA-ban van olyan dupla eventes verseny néha ahol ha fullon vagyunk, lehet egyszerre 2-3 szintet lépni, de ezt te is tudod)
-
negyven2
veterán
Amúgy egy kis érdekesség. Xbox-on (de ha jól tudom PS4-en is) ugye meg lehet nézni, hogy a játékot valaha is elindítok közül, hány százalék szerzet meg egy adott Achievement.
Nos a legelső Sztori Achi-t (Just a Scratch) a játékosok 79,69%-a érte el.
Az utolsó küldetésért járó Achi-t (Endless Summer) a játékosok 23,38%-a érte elAz Online-ban elsőnek megszerezhető Achi-t (Breakout) a játékosok 39,95%-a érte el
A 10-es szint elérésért járó Achi-t (Getting Started) a játékosok 18,35%-a érte el
Az 50-es szintért járó Achi-t (Notorious) a játékosok 1,16%-a érte elPS4-en nem tudom, hogy mi a helyezte de gondolom ott is valami hasonló lehet.
GTA V-el összehasonlítva (bár ez csalóka bizonyos szinten mert sokkal régebbi játék):
Első Sztori küldetésért járó achi-t a játékosok 64,70%-a
Az utolsó küldetésért járó achi-t a játékosok: 14,76%-aOnline intro-ért járó achi-t a játékosok 51,99%-a
25-ös szintért járó achi-t a játékosok 28,71%-a
50-es szintért járó achi-t a játékosok 19,18%-a
100-as szintért járó achi-t a játékosok 10,35%-a -
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #7007 üzenetére
Azért egy ilyen lehetőség elmulasztása eléggé rosszul esne azon játékosoknak, akik át szeretnék vinni az elért eredményeiket. Továbbá GTA-nál azért szüntetek meg, mert ott könnyen lehet módolt profilokat átdobálni jelen generációra/PC-re. És mivel egyik jelen generációs konzolt se törték még fel (pontosabban nem úgy mint az előző generációt, vagyis hogy Online-ban ugyan-úgy lehet csalni mint PC-n), így max ami gondot okozhat az a Glitch-ek által szerzett arany/pénz.
Amúgy gondolom érthető, hogy én itt az Online részre értem a Character Transfer-t
-
negyven2
veterán
Ahogy már írták ilyen esetekben Parley és vagy Press Charges (csakhogy érezze a törődést). Ahogy írod a Deffensive Mode az nagyon nem ugyan az mint a Passive Mode GTAO-ban.
Ez szerintem pozitívum is, de vannak negatívumai is. Ugyanis lényegében mindent tudsz ugyan úgy csinálni, jelzi a többi játékosnak, hogy nem igazán vágyol PvP-re. Ugye a működése abból indul ki, hogy a célzásrásegítés ebben a módban nem fog be téged (és te se tudod a játékosokat befogni). De mivel pont, hogy szinte mindent tudsz csinálni ezért nem vagy sebezhetetlen más játékosoknak. Főleg ha eleve Free Aim-ben játszanak.Egy GTAO-s/Parly alapú deffensive/Passive mod azért nem működne megfelelően mert pl. így könnyedén el tudnák lopni az általad leölt állatokat, vagy amíg te ép kitakarítasz egy rejtekhelyet addig könnyedén kifosszák a hullákat.
A külön lobby meg azért bonyolult, mert itt RDO-ban már a játék gazdasági rendszere nagyon épít a Free Roam-os fejlődésre. Egy üres lobby-ban lényegében kockázatok nélkül tudnál fejlődni. Ha meg korlátozva lenne a privát lobby akkor meg a fejlődés lenne nagyon lassú. Természetesen nem igazán jó a mostani rendszer, de teljesen meg lehet érteni a mögötte lévő okokat (mégha ezek főleg pénzügyi szinten vannak).
Én amióta megvan a Deffensive mod, csak abban játszom és minimális azok esetek száma ahol belém kötöttek. Pontosabban ahol belém kötöttek és nem mutattam meg nekik, hogy ez nem valami jó ötlet részükről). De egyébként is maga térkép méretéből a játékbeli közlekedés sebességből adódóan nem igazán vannak itt GTAO-s public háborúk. De ha ilyenekbe ütközöl akkor menj át másik lobby-ba. Vagy menj be pl. egy On Call küldetésbe majd vissza, mert ilyenkor lobbby-t és tartózkodási helyet vált a játék.
LaciCRM: Így jár az ember ha csak felületesen futja át a híreket.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Megtollasodik középkategória
- Futás, futópályák
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- Trollok komolyan
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- EA Sports WRC '23
- CPU léghűtés kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest