Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeAdam
tag
Eddigi livestreamek alapján szerintem amblokk ugyanúgy néz ki, mint konzolon. Semmi egetrengető különbséget nem lehet észrevenni. Én gondolkoztam, hogy PS4 mellé megveszem PC-re, de videók alapján teljesen felesleges pénzkidobás lenne. Pedig nekem csak Slimem van.
-
PeAdam
tag
Fiúk, lányok. Pc-s megjelenéssel kapcsolatban érdeklődnék, hogy kizárólag az Online miatt megérné arra is megvásárolnom? Ps4-en kizárólag a sztorival játszom, nincs PS Plus előfizetésem, viszont így, hogy Pc-re is megjelenik, az Online miatt kipróbálnám mit tud a jóval erősebb asztali gépemen. Vélemények?
-
PeAdam
tag
Fiúk, lányok. Play Station 4-en hol lehet megnézni, hogy hány órát pakoltam eddig a játékba? Se ingame, Se a PS felületén nem találom, csak a játék haladását %-ban.
Köszi előre is
-
PeAdam
tag
Sztórimód véleményem.///
Ez a játék jelenleg messze a videójátékipar csúcsa. Már 20-30 órát legalább belepakoltam, így érdemileg tudok nyilatkozni. Egy kivételesen jó játékra számítottam, de amik ebben a játékban történnek, illetve láthatóak az véleményem szerint 3-4 évvel túlmutat a jelenlegi generációs játékokon. Nem akarok belemenni a részletekbe, napestig lehetne sorolni, de annyi olyan dolog van itt, amit még sehol máshol nem láttam, hogy az ember beleborzong sokszor. A Witcher 3 is csinált hasonlókat 4 évvel korábban, viszont azt a szintén lenyűgöző minőséget és világot a Rockstar még megfejelte egy egészen elképesztő realizmussal, így véleményem szerint az eddig etalonnak számító Geraltunk kalandjánál is fantasztikusabb játék lett ez. Ráadásul ez mellett a Rockstar is olyan sztorit rakott a stuffba CDPR-hez hasonlóan, hogy kalapot lehet emelni, nemcsoda hogy az év játéka szavazáson a legjobb narratíva díját ők hozták el.
Véleményem szerint akik erről a játékról rosszat tudnak mondani, egyszerűen nem tudják értékelni ezt a fajta minőséget, illetve elmerülni a részletekben. A prohardveres teszt egyenesen felháborító volt számomra.
Lényeg ami lényeg, minden idők legjobb játéka lett (számomra) 10/10 pont.
-
PeAdam
tag
válasz
SH4D0W2011 #6547 üzenetére
Fiúk, lányok, az miért van, hogy lóról leszállva gyalogosan Arthur vagy sétál, vagy sprintel? Valami kocogás opció nincs? (PS4)
-
PeAdam
tag
Nemrég vásároltam meg a game-et és őszintén nem értem a kritikákat, amiket olvastam a játékról. (sztorimód). Egy tucat órát kb már belepakoltam és le vagyok döbbenve. Ez egy remekmű minden tekintetben. A Witcher 3 és az Uncharted 4 után ez a 3. olyan játék, ami csont nélkül megérdemli a 10 pontot nálam. Számomra a GTA5 sztorimódja sok tekintetben csalódás volt. Ez a játék mérföldekkel túlmutat azon.
Olyan elképesztő részletek vannak ebben a játékban, hogy az hihetetlen. Ez az első olyan játék a világon, amiben még a lónak a lecsutakolásával, steakhús sütögetésével, a karakter pimpelésével is órákat lehet eltölteni, mindezt úgy, hogykib*ott élvezetes. Ez a játék nem a jelenlegi generációból való, hanem egy teljesen más szintet képvisel az open world műfajban. Az meg, hogy a fast travelt kihagyták véleményem szerint egy remek döntés volt. Tényleg annyira élethű és realisztikus sok tekintetben a játék, hogy az utazás, alvás, kajálás is legalább ugyanúgy hozzáad az élményhez . Technikai dolgokról, csak annyit, hogy egy sima PS4 Slimen tolom a játékot 1080p felbontásban, de egyetlen akadással, röccenéssel nem találkoztam. Egyszerűen néha nem hiszem el, hogy erre a kis konzolra hogyan lehet ilyen grafikát megvalósítani. (Ez már az Uncharted 4 esetében is egészen hihetetlen.)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest