Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
jól sikerült a patch. nálam semmilyen szinten nem követi a kamera a lovat, akár szemben is tudok lovagolni, kézzel kell utána tekernem, eddig ez nem ilyen volt. semmilyen beállításon nem változtattam.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre #4395 üzenetére
Mindig ugy tolom a hosszu lovaglast a feladatok fele. Legjobb!
-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre #4394 üzenetére
Nálam a játék az elején a hóviharos rész meg amikor kiköltözik a banda a mocsári nagy házba és amíg nem mennek Annesburg mellé kompletten, azok a részek voltak a kedvenceim. Annak ellenére, hogy St. Denisbe nem szívesen mentem be. -
Xaels
félisten
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #4382 üzenetére
Persze, hogy az van. Még júliusban előrendeltem az Ultimate-et. És igen. Xbox-os Ultimate tulajoknak nem működik az Online. De a Rockstar tudd róla. Az Ultimate dolgok meg Online-ba add pluszt. A Sztoriban a Speciális add (de ezt tartalmazza a Ultimate is. Csak azok be vannak építve a történetbe.
-
Pepeninho
őstag
Huha ez a
Igy mar le is sz@rom a multit.hajotorottes tema eleg durva volt. Mondjuk ugy voltam vele, hogy meglesem a szigetet aztan masfel ora lovoldozes, kiszabadulas, brutalis agyuzas. Mentesre (ha csak automatan nem mentett) nem nagyon volt alkalom. A zene amikor visszater az ember a szigetrol es menni kell a mocsari kuriaba az otthon maradokat felderiteni. Brutal. Visszafele mar nem volt idom menni, kezdodik a Konyhafonok. Remelem nem a szigeten mentett utoljara. Jajj, jo lesz holnap visszamenni a szigetre, gondolom van ra mod....
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok, egyelőre 2500 hozzászólásnál tartok, de szorgalmasan olvasom a beszámolóitokat, tegnap óta megvan a játék, de sajnos még csak fél órát tudtam vele foglalkozni, viszont most ültem volna neki de közben csorog le egy 5 gigás frissítés( ha jól emlékszem 1.03 vagy 1.3),ez mostani, vagy csak nekem új?
Lehet vhol látni mit tartalmaz a javítás? -
törölt tag
válasz
negyven2 #4378 üzenetére
Várj, több dolgot nem értek.
ez fogad minket tehát akkor neked is ultimate van?
Ha az ultimate tulajok nem tudnak játszani akkor senki se tud mert nem úgy van hogy ,ma az ultimateseknek elérhető?
Amugy valamit sejtek, mert olyan mintha semmilyen ultimate cuccom nem lenne elérhető, mintha nem érzékelné. És lehet ezért nem is enged multiba? na mindjárt megnézem, épp töltöm a patchet.
Ami rohadtul idegesít, hogy nem tudom a DLC lovat se megvenni. Egyszerűen ugyan azon a néven egy 15 dolláros gyenge valami van. A kovácsnál meg nincs is a listába csak 3 ló.
-
Pepeninho
őstag
A nagy online orulet kozben en csendesen atkalandoztam magam chapter 5-be. Brutalis, elementalis. Nagyon komoly a sztori es a grafika, egyre jobban elamit. Tudom, hogy 2018ban nem szabadna, de na...
A sracokat nagyon sajnalom. Pont a banda jobbik fele veszett oda. Remelem Charles nem halt meg. Szamomra a legszerethetobb figura. -
d3tox1c
senior tag
válasz
Major Lion #4308 üzenetére
Koszi
-
markknight
veterán
A red dead online még béta, kár leírni az 0. nap után, szerintem jó lesz ez, a GTA online sem volt valami nagy durranás emlékeim szerint.
-
törölt tag
Dél körül elment a netem , szóval királyság van.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #4371 üzenetére
Meg hogy a béta alatt mi van, mi nincs, nem jelent semmit
-
betyar48
kezdő
válasz
Major Lion #4371 üzenetére
Nézem a live streamet.
-
betyar48
kezdő
Én itt nem látok erre lehetőséget hogy lenne zárt session. Legalábbis a Beta stream szerint az egész mapon szabad a gyilkolászás sőt a városban sincs serif se senki ha lelösz valakit. Még az elején amíg xp*re gyúr az ember vagy a küldiket csinálja még nem lesz nagy hepaj de utána már csak egymás levadászása fog menni. Ha marad ez a rendszer. Mondjuk nem értem városban vagy akár azon kivül miért nem tettték be ezt a bounthy rendszert hogy ne lehessen akárhol gyilkolászni.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion #4360 üzenetére
Arra számítok hogy nem zaklatnak a többiek, és max küldiket csinálok co-opban másokkal, mrg heist-eket. Évekig elvoltam így a gta online-nal.
Egymás lelövöldözése sosem vonzott, gta-ban sem csináltam.
Szerintem semmi gond nem volt azzal hogy én így játszottam, ugyanis lehetőség volt rá.
Ez van, a co-opot szeretem.
-
Major Lion
senior tag
Nagyon sokat
Az hogy te zárt session-ben játszottál az egy másik dolog, de alapvetően a multi nem erről szólMajd csinálsz itt is egy zárt session-t aztán majd behívod akit akarsz... de alapvetően ez arról szól hogy le lehet egymás lőni. Reméltem, hogy majd jobban szabályozzák ezt, de egyelőre úgy látom elég szabadon lehet gyilkolászni, nem látom hogy szemtanúk rohannának segítségért mint single-ben.
-
Mike
veterán
válasz
Te nagy tévedésben vagy. Mennyit játszottál te a gta online-nal? Nem csak a public létezett. Időm legjavát zárt session-ban töltöttem. A singleben meg a szereplőkkel játszol egy olyan történetet amit mások találtak ki neked, nem a saját kariddal
-
betyar48
kezdő
válasz
Mi van ebbena játékban ha lelőnek? S nem coop modban hanem csak simán terepen. Bukhatod a pénzt ami nálad van meg a lovat gatyát?
-
-
Major Lion
senior tag
-
bexinho23
őstag
válasz
FIREBLADE78 #4348 üzenetére
Nálam küldetés közben jelent meg egy súlyosabb bug (restart mission lett belőle). Konkrétan nem tudtam tovább haladni a küldetésben. Át kellett vizsgálni a lakókocsit, ahol volt egy (talán)véres kád, amit a "megérzés" segítségével láttam, viszont nem volt aktív a tárgy, de a velem jött társam már kint várt a lovaknál. Tehát a játék már tovább pörgette a missiont, de a tárgy vizsgálata nélkül mégsem tudtam tovább haladni. Lehet hogy nálad is ilyen bug jött elő.
-
betyar48
kezdő
https://www.youtube.com/watch?v=Xmev3iJ_nEM.........online stream
-
marilllyo
veterán
Added support for Red Dead Online Beta.
Added fixes for crashing issues with Red Dead Redemption 2 version 1.03.
Added fixes for stuttering/lag issues.
Red Dead Redemption 2 1.03 for PS4 has fixed some glitches.
Added fixes for framerate drop and freezing issues.
Added performance and stability improvements.
Gameplay improvements added with Red Dead Redemption 2 1.03.
Added other minor fixes and changes with Red Dead Redemption 2 version 1.03Ps4
-
FIREBLADE78
addikt
Táborban a csajnak elvittem a harmónikát és ő hagyott vmit nekem a satornál. Van is egy pötty a térképen,de hiába nézegetem az asztalt stb,semmi. Illetve el sem tűnik abból a listából sem( talán tasks néven fut) Illetve a indián cuccokat is összegyűjtöttem,barlangban a titkos hely is pipa és mégis ott van a listában. Megoldás?
-
marilllyo
veterán
Van patch notes? Foltoztak az sp-n?
-
dinostaRR
tag
psn n csurog a patch 5.638 GB 1.03
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #4344 üzenetére
Ja, de ezt dumáltuk is mi nem? Írtad, hogy mindenért ad valamit. Na én most lassan prestige 3-at kezdem. [link] Ma meg kellene lépni.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #4293 üzenetére
A csonti nem egy szimpatikus arc...
-
negyven2
veterán
Xbox-on tölthető az Update! 5.65GB
PS4-en is elérhető már! (5.638GB)
-
.LnB
titán
Ezt az indiánosdit a játék időpontja nem engedi meg.
-
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #4335 üzenetére
Battlefield? Megvolt a BC óta az összes rész, de sose nyomtam velük sokat.
Egyébként van kihívás benne bőven. Pörgős, bejön. Hiába fikáztam éveken át a CoD4 óta az összes részt. Ehhez olcsón hozzájutottam, és kellett valami multi PS-re. Így kipróbáltam, és behúzott nagyon. -
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #4333 üzenetére
Hátööö... neménvótam..
-
.LnB
titán
Attól félek, hogy ha ez most behúz, akkor egy "életre" ott ragadok.
Már a sztori végigjátszására, bóklászásra is nagyon ráfüggtem. Aztán pihenés képen azóta nem is nagyon indítottam el. (gondoltam codozok helyette egy kicsit, aztán az is behúzott ugyan úgy mondjuk..) Szóval én már előre félek.
-
RudY
addikt
[link]
Make It Count: 32 játékos küzd meg egymással korlátozott számú/típusú fegyvereket használva, miközben egy kör egyre szűkül. Ennek Strawberry, Stillwater Creek és Tall Trees is helyszínéül szolgálhat.Most Wanted: Mindenki mindenki ellen játszik, az lesz a győztes, aki a legtöbbet öli. Minden gyilkossággal növekszik az elkövetőre kiszabott vérdíj, amit a többiek zsebelnek be. Saint Denisben, Tall Treesben, Thieves Landingen, Tumble Weedben és Valentine-ban játszható.
Name Your Weapon: Szintén mindenki mindenki ellen megy. Mi döntjük el, milyen fegyvert akarunk használni, viszont ettől függ, hány pontot zsebelhetünk be. A Lanik Electrical, Tall Treas, a Heartland Oil Fields, Fort Mercer és Annesburg szolgálhat az összecsapások színteréül.
Team Shootout: Sima TDM a térkép különböző pontjain.
Versenyek: Háromféle van: az egyikben A-ból B-be megyünk, egy másikban köröket teljesítünk, a harmadikban pedig ellenőrzőpontokon hajtunk át tetszőleges sorrendben.
Jól hangzik.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
#81556480 #4302 üzenetére
A legszebb, hogy csak egy napot nyertél
"A Red Dead Online-ba az alábbi sorrendbe lehet bejutni:
November 27-től az Ultimate Edition tulajok
November 28-tól azok, akik a megjelenés napján léptek be a játékba (Október 26-án)
November 29-től játszhatnak, akik az első hétvégén léptek be a játékba (Október 26-29. között)
November 30-tól pedig mindenki más belevetheti magát a többjátékos harcokba" -
Pepeninho
őstag
Kezd olyan erzesem lenni mint az elso reszben. Kipusztitottam egy egesz fajt. Mig az elsoben a bolenyekkel voltam igy ( szerintem szandekos fejlesztes volt a jatekban) most ezeket nyomorult teknosoket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pepeninho
őstag
Sracok! Csinaltam egy uj accountot a gepen. Termeszetesen a jatek az elejetol akar kezdeni. Van megoldas?
-
.LnB
titán
Padre és Mike!
Ha elindul az online, szívesen látlak majd benneteket a ranch-emen! Elalhattok majd a pajtában.
Ti gazfickók.
-
.LnB
titán
Van valami update egyébként? Ha igen mekkora méretű?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #4303 üzenetére
Nah hirtelen számítani fognak a hozzászólásaim a topicban
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kutya topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egészséges életmód
- Microsoft Outlook topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest