Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marilllyo #6039 üzenetére
Nekem a Fort Mercer volt a tuti, kell az idő a célzáshoz.
A növényeket tegnap csináltam meg, kicsit izgultam, mert mindent összegyűjtöttem, de a számláló 42/43-on volt, és úgy tippeltem, hogy talán a Queen Orchid volt az, amit a challenge megkezdése előtt vehettem fel. A gond az volt, hogy amíg nem értem el az Exotic questline utolsó részét, addig nem respawnolta a Queen Orchidot, így pár órám azzal ment el, hogy vajon tényleg az-e az utolsó növény vagy valami mást néztem be, és kezdhetem előről az egészet. Szerencsére bejött és este meglettek a vadászós küldetések is (a skin és a study még hátravan), épp most pakolászom a mókus szobrot.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Steam Deck 1TB OLED
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest