Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Amiket lootolok a halott ellenfelektől, pl gyűrűk stb, azokat hol lehet eladni?
Illetve kaptam egy tippet, hogy raboljak ki egy házat. A térkép nem mutatja, de a mellékküldik között ott van. Ezeket a dolgokat hogy lehet megtalálni?
-
törölt tag
válasz
Major Lion #1294 üzenetére
Az engem is zavar , hogy ott nem lehet futni, de várjuk ki a végét, mert GTA onlineban is meglépték már párszor, hogy az apartmanban nem lehetett futni, aztán visszatették, aztán ki aztán megint vissza
-
Fred23
nagyúr
A pc változat kábé jövő ilyenkor várható?
-
wolf13
őstag
A GTA V -ben megszerzett 2 fegyver felodása van a videóban.
-
mettek
addikt
válasz
Sirandrish #1282 üzenetére
Hivatalos felhasználói konyv a játékhoz. 300valahány oldal! Benne van az összes küldetés leírása, felfedezhető helyek, játékmechanikai leírasok...szóval minden! Plusz baromi szép. Annyira bejött hogy meg is rendeltem belőle a collectors edition-ös változatot ami keménykötésű. Az megy a polcra. Ezt az olcsóbbat meg lapozgatom
-
mettek
addikt
Ha igény van a gyűjthető
helyének térképére (megvettem a RDR2 könyvet amiben minden benne van) akkor szóljatok és befotózom.cigarettás dobozok illetve a csontvázak A mai esetem: megyek megyek, térkép jelez egy npc-t az út szélén aki a lovát patkolja vagy valami olyasmi...megállok, megszólítom hátha tudok segíteni...csóka feláll..erre fejbe rúgja a lova és meghal...én meg állok ott a holtteste mellett tanácstalanul....gyors utnak eredtem
-
Mike
veterán
illetve mégegy: lehet itt szakmát tanulni? mint pl a skyrimben a kovács. pl lehetnék fegyverkovács. legjobb fegyvereim lennének plusz el is adhatnám a fegyvereket. (senki el ne kezdje hogy a gta-ban utáltam dolgozni, ahogy 1800as években pörögtek az emberek, ha pár nap alatt elkészítek egyet, az is bőven jó)
-
Mike
veterán
válasz
Gery9112 #1267 üzenetére
akkor már a scriptelt dolgok zavaróbbak. volt az hogy pénzt kellett begyűjteni, volt az a csaj a fószerral aki nekiáll püfölni amikor szólsz, hogy jó lenne fizetni. másodszorra már úgy csináltam, hogy takarásban legyünk a kiváncsi szemek elől, de a szemtanú így is észrevette amikor elszedtem a fickótól a pénzt. egy egész tárat bele kellett eresztenem mire feldobta a pacskert. tényleg, úgy nem lehet vkit megverni, hogy ne haljon meg?
másik: valaki fogott már be vadlovat? nekem majdnem sikerült. már rajta ültem. de miután fejbecsapott egy fa, úgy elszaladt, hogy nem találtam meg többé
-
Mike
veterán
válasz
front3r #1265 üzenetére
szerintem is. elsőre a komplikált irányítás zavart, de pár óra alatt meg lehet tanulni. én lekapcsoltam a radart is, csak küldetés alatt kapcsolom vissza (a medve vadászatnál volt olyan, hogy mondta az öreg fószer hogy tegyem le a csalit a nagy szikla elé. pont szemben volt egy, letettem, csakhogy a program nem oda gondolta, checkpoint restart, tényleg, ebben lehetne rugalmasabb), és a zenét is lekapcsoltam. oké így kevésbé filmszerű, de Arthur nem visz magával egy bandát ami az aláfestő zenét húzza amíg ő lovagol
-
ragehu
csendes tag
válasz
front3r #1265 üzenetére
Én felváltva játszom a két játékkal (ez és az Odyssey) szerintem marha jó mind a kettő, egyik sem enged el órákon át. Teljesen más játékok, nem is lehet őket összehasonlítani.
Nekem mindkettő nagyon bejön
:-)A RDR2-ben az angol beszéd ugye természetes, az AC-ben kár, hogy nem lehet görög szinkront választani angol felirattal, ott ez az egy, ami ugye kicsit furcsa.
-
Gery9112
őstag
válasz
front3r #1265 üzenetére
Pontosan. Tegnap mikor játszottam pont az AC jutott eszembe. Egyetlen eleme van a játéknak, amit egyszerre szeretek és a gyűlölök az pedig a "körözés".
Egyfelől imádom mert tényleg minden egyes NPC-nél háromszor meg kell gondolnod, hogy megölöd mert a szemtanúk beköphetnek vagy ha holtestet találnak akkor elkezdenek keresgélni. Tényleg ad egy olyan érzést, hogy emberekről van szó és minden kioltott életnek súlya van. Plusz van, hogy napokkal később ha random köszönsz valakinek visszaszól, hogy elég gondunk van, nem volt szükség a múltkori vérfürdőre.
Itt jutott eszembe az AC, hogy nehéz lesz ezek után leülni elé, amikor fél Budapest lakosságát leölöd a város főterén és 10 másodperccel később minden NPC csinálja a napi rutint és köszönnek neked, hogy de szép napunk van, mintha semmi se történt volna.
Másfelől utálom mert nem egy küldetést kellett újrakezdenem azért mert a városban az NPC kisétált elém, Géza (a lovam) pedig úgy ugrotta át, hogy fejbe rúgta. A faszi szörnyethalt rám pedig jött egyből a seriff meg pár fegyveres és game over. Küldetések közben lehetne ez a rendszer elnézőbb.
-
ragehu
csendes tag
Én beállítottam a control settingsben a 'Toggle to Run'-t, így csak menet közben egyszer meg kell nyomni a Futás gombot (Xbox-on A) és onnantól sokkal gyorsabban megy a táborban is, nem vánszorog
(Ha megállsz, s továbbmész, újra meg kell nyomni egyszer, de legalább nem folyamatosan)
-
front3r
őstag
Jobb ez így. Nem egy arcade érzése van az embernek, jobban átjön az akkori világ ritmusa.
Pedig ahhoz képest ez is fel van gyorsítva ám.
A Rockstar mondta is hogy ez miatt lehet nem jön be annyi embernek a játék. De nem akarnak egy olyan mainstream címet, ami pl. minden kisgyereknek bejön ala Fortnite.
De már a játék megjelenése előtt hangoztatták, hogy ez egy lassú ütemű játék lesz, ezen ne lepődjünk meg.
Most hogy nézne ki, ha a GTA ritmusát venné fel a játék? Kizökkentene a beleélésből rendesen.Na ez az, amit egy Ubisoft nem tud megadni nekem egy mostani AC-val. Egyszerűen nem jön át a kor szelleme. Mondjuk ezekkel a játékokkal nagyobb baj is van. Pl. a dialógusok nevetségesek egy görög világhoz képest.
-
-
MM01
tag
A megnyuzott allatokkal lehet vmit csinalni? Mert a taborban odaviszem a csavohoz (Pearson talan), de nem csinal semmit
-
Tatyla
őstag
valahol elhagytam a rendes puskám hogy tudom vissza szerezni, vagy vennem kell újat? Nincs a lovon sem
-
válasz
Gery9112 #1257 üzenetére
Az nem kérdés szerintem!
"Csupán" 2000 embert kell kifizetni, ennyi zséből biztos, h bőven jut nekik is. Valamivel fent kell tartani a lelkesedésüket.
vonSux: A bónusz sem kevés, de engem leginkább a 6 milliárd dolláros tavalyi bevétel lepett meg - amit a GTA V multija hozott össze. És mindezt úgy, h kiadásuk nem sok volt.
Beszarás.
-
vonSux
őstag
válasz
bulikavagyok #1256 üzenetére
Az
már egész kellemes kis összeg. Bónusznak kicsit mellbevágó.
Gerry9112: biztos bele számít a GTAV idei eladásai is
-
Gery9112
őstag
válasz
bulikavagyok #1256 üzenetére
Azért remélem ebből csurran cseppen a fejlesztőknek is. Mindenki megérdemli, aki részt vett ebben a játékban mert eszméletlen minőséget tettek le az asztalra.
Ilyenkor eszembe jut, hogy nincs már igény a single player játékokra.
-
RDR 2 - csinos bónuszt kapnak a Houser-tesók - durva számok.
-
Gery9112
őstag
-
törölt tag
válasz
Cobra652 #1215 üzenetére
Nem, a mozgás nem realisztikus a játékban, hanem lassú. Nézd meg Arthur hogy vánszorog a camp-ben, az minden, csak nem realisztikus. Olyan, mintha ólomsúlyokat tettek volna a vállára.
Engem az nem érdekel, hogy nyilvánosan hülyét csinálsz magadból egy fórumon, mert az elvakultságodtól nem látsz az orrodnál tovább. Minden, amit felsoroltam, kivétel nélkül kritikaként jelenik meg mások szájából is, nézz körül kicsit a Resetera-n, nagyobb oldalak komment szekciójában, a Metecritic nem nulla pontos értékeléseiben.
Én leírtam a véleményem, neked ezzel semmi dolgod nincs. Nem kell meggyőznöd az ellenkezőjéről, nem kell vitatkoznod vele, mert ez az én véleményem, és akkor sem fogom másképp gondolni, ha bilit húzva a fejedre pörögsz itt a fórum közepén egész nap. Két dolgot tehetsz vele: nem olvasod el, vagy elolvasod, és ugyanazzal a lendülettel mész is tovább.
-
vonSux
őstag
válasz
#20844032 #1246 üzenetére
Pár dologban hasonlóan érzek. Miután túltettem magam a játék kezdeti negatív dolgain (páran már megénekelték itt is), elkezdtem a tennivalókat. A táj nagyon szép, a zene, zörejek nagyon tetszenek. A főhős karaktere kb 15 óra játék után még nem nőtt a szívemhez, de pl Dutch figurája legalább érdekes. Baromi sok lehetőség és tennivaló van. Nem tudom hány küldit nyomtam le, de mindegyik más és más volt. Viszont nekem is hiányzik egy vezérfonal, ami visszahúzna a játékhoz. Mert oké, minden egyes melléküldi is egy külön történet, de valahogy fragmentált az egész élmény. Darabonként nagyon jó, de nekem nem nyújt egységes hatást. Ettől még látom, hogy nagyon jó játék, csak nem feltétlenül nekem. Ebben az is benne van, hogy egyre kevésbé vágyom a videójékotól ilyen second life-szerű élményre, legyen az bármennyire is fantasztikus és kidolgozott világú, játékmenetű. Belegondolok, hogy mennyi időt kér a játék a teljes élményért cserébe, és inkább elmegyek motorozni
Még tartogatom magam a Cyberpunk 2077-re, de simán lehet, hogy kikopott belőlem ez a zsanra.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre #1245 üzenetére
azt hogy kell? vagy a kabátot levrnni? reggel még csak 1 fok volt, de aztán már 15, elég lett volna egy vékonyabb a meleg helyett. ugyanakkor nem melegedett ki a nagy rohangálások közepette amikor a vadlovat üldözte
-
törölt tag
Szerintem ez a játék gyönyörű, a világa csodálatos, nekem ráadásul nagyon fekszik a kor, az aprólékosság egészen döbbenetes, és ezzel együtt tegnap azon kaptam magam, hogy mással játszok. Nem jók a játékban az arányok, sem az, ahogy felépíti magát a játékot. Ebben az első rész sokkal jobb volt, Nem az a baj, hogy a játék lassú, azzal nekem nincs bajom, szeretek szőszmötölni a játékokban, de olyan dolgokat erőltet, amit az elején még nagyon nem kéne, és emiatt széttöredezik minden. Nincs rendes narratíva, nincs rendes tutorial, nincs rendes adaptáció, csak nyúlik minden, mint a rágógumi, miközben a játék elején a lehetőségek még korlátozottak.
-
boost
addikt
Nekem nagyon tetszik a játék, de egyetértek azzal a véleménnyel, hogy látszik, hogy 6-7 évig dolgoztam rajt, és az akkori játékmenetet vették sok helyen alapul. Nyílván ettől még nem 0 pontos, és ANNY helyen hozzáad a játék, hogy szerintem simán 8-9 pontos cucc. Nem éri el az új Zeldát, de majdnem, tényleg.
Olvastam egy véleményt, és egyetértek vele: Ez a játék azokban a pontokban gyenge, ahol egy 2-3 éves ciklussal rendelkező játék sokkal jobban működik, modernebb, fluidabb a játékmenet, áttekinthetőbb az inventory rendszer. pl az AC Odyssey.. Minden másban jobb az RDR2.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Veszekedést fejezzétek be!
-
Mike
veterán
majdnem sikerült befogni egy vad lovat, már rá is ültem, aztán sikerült lefejelnem egy fát
-
törölt tag
A térkép körül lévő kis jelek közül, az egyik szív alakú néha átvillan egy piros kosárszerűségre. Az mi lehet ?
szerk: egy kefe az, és koszos a lovam
-
Scholes9
nagyúr
Döbbenetesen komoly a látótávolság (is) a játékban, már már hihetetlen
-
Mike
veterán
lehet a játékbán kutyád? Arthurnak egy vizsláról van fotója, a városban meg azt írja róla hogy vadászathoz kiváló
-
Neoteric
addikt
Eszmeletlen ez a cucc, nem tudom mikor valtotta ki belolem egy jatek utoljara azt, hogy ne tudjam letenni.. ~20 orat toltam bele, es meg mindig csak 28%on van a story. Nem rohanok sehova, side questeket is csinalom ha jonnek szembe - marpedig jonnek dogivel-, illetve a vadaszassal sem nehez elidozni. Leginkabb az tetszik, hogy minden el korulottem, a valtozatos tajak, questek meg csak hab a tortan. Grafika szvsz szep (PS4 Pro), foleg annak tukreben, hogy mekkora vilagrol van szo. Illetve ami latvanyra nekem sokat szamit, hogy nincs az mint gtaV-ben, hogy a szemem lattara jelennek meg a texturak. Valoban lehetne szorszalt hasogatni az arcok vegett, de sztem nem erdemes, ez legyen a legnagyobb hianyossaga. Barcsak minden kiado ugy allna a jatekaihoz, mint a Rockstar.. utolso centig megerte az arat mar most.
-
Tatyla
őstag
Szerény véleményem jópár óra játék után.
Olvastam rengeteg kritikát a játekosoktól és meg értem őket meg nem is.
A játék olyan új technikai élményt nyújt amit még eddig nem sokan tudtak hozni. Rengeteg részlet van benne az időjárás minden formájára, minden tökélyre fejlesztve. De sokaknak ez kevés olvastam hogy rengetegen unalmasnak találják a sok lovaglást, kevésnek érzik az akciót persze mivel ez nem a GTA.
Ehez tényleg western rajongónak kell lenni hisz a western filmek is ilyen lassúak és kopárak. Elég ha csak az alap Volt egyszer egy vadnyugatot nézzük. De a készítők ismertebb és kevésbé ismert filmek kliséit is bele tették és ez így van jól. Én aki imádok szöszmögni meg órákig csak gyűjtögetni ez maga a mennyország, de sajnos a pörgősebb játékok kedvelői kínosan fogják magukat érezni pár óra után. A lényeg hogy itt nem szabad végig darálni gyorsan a sztorit hanem hagyni hogy sodorjon magával az élmény a táj és a környezet. Szóval aki tényleg unatkozik rajta ahogy sokan kifakadtak az magát a western történeteket nem értékeli és nem érti. -
prisz
senior tag
Vessetek meg, de bekapcsoltam. Isten bizony csak még egy órácskára... Ráadásul még a Shadow of TR-t sem pörgettem ki, de lesz@rom. Na joccakát mindenkinek...
-
freeknight
őstag
válasz
#80123904 #1206 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam neten a megoldást, ps4-en még külön le is kell tölteni, nem húzza le automatikusan a lemezes verzió, hiába aktiválod be a kódot
Ezt azért jobban megoldhatták volna - bár ez a sony sara.prisz: ne is mondd... először nekem se tetszett a játék, de ma nyomtam még 1 órát (sajnos csak ennyi időm volt), és teljesen behúzott... Még sosem csináltam ilyet, de szerintem hétfőre szabit veszek ki, és egész vasárnap éjjel tolom majd
-
prisz
senior tag
Srácok! Ez hihetetlen... Most hagytam abba, hogy holnap folytatom, de már elvonási tüneteim vannak. Most kapcsoljam be megint?
-
törölt tag
válasz
freeknight #1205 üzenetére
[Red Dead Redemption 2: How to Access Your Pre-Order Content]
Ezt nézegesd végig, hátha segít valamit, bár ahogy látom jó helyen keresed őket. :/
-
Lefty
addikt
válasz
#95558144 #1194 üzenetére
Hat nem tudom, Miniterkep hogy hogy lathatatlan? Ezt ertelmezni sem tudom. Iranyitas tok jo, loval is jo, hogy kulon sebessegfokozatok vannak. Gunplay szinten fasza, foleg dead eye-al. Az az erzesem, hogy neked nincs lehetoseged vele jatszani (lehet ez hibas feltetelezes) es ezzel probalod kompenzalni. Szerintem folosleges itt vitatkoznod, akik itt vannak azok jatszanak vele es arrol kellene beszelgetni.
-
Lefty
addikt
válasz
gyuromoj #1198 üzenetére
Nagyon durvan viszi az idot igen... hihetetlen egy jatek lett, nagyon komoly. En 10 ora alatt ma vagy 3 kuldetest csinaltam meg, nem is tudom mar mivel ment el az ido. De a lovat csutakolom, furdom, vagy most epp masfel orat pokereztem a barban. De ilyen full odaillo reakciok, szovegek, mar ahhoz amik lejonnek lapok.
@freeknight: a kodot aktivaltad hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- macOS PC-re
- Hővezető paszták
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest