Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
gyuromoj #486 üzenetére
nyitott és zárt szerverekkel?
és publicban majd a házad ajtaján se lehet kilépni, mert azonnal lelőnek a vérpistikék?
vagy megyek erdőn-mezőn, és kilövik alólam a lovat mert az mekkora poén, és kezdhetek nevelgetni egy másikat újra?modderek a ps szervereken is voltak a GTA V-ben vagy az csak PC-s kiváltság?
-
-
negyven2
veterán
25-én jár le az embargó. Akkor jönnek ki a tesztek a játékról.
-
hitchins
őstag
Nem nagyon kovettem a hireket mostanaban. Lesz benne valami multi vagy coop resz?
-
.LnB
titán
Kaptam választ az 576-tól,
"A gépcsomaghoz adott játékszoftver alap kiadás, a Specialt kizárólag önmagában vagy a gyűjtői kiadáshoz lehet megvenni. "
Volt téma korábban. KonzolokSzervíze is ugyan ezt írta természetesen.
-
BornToBePuli
aktív tag
Ma ebéd közben a szomszéd asztalnál az egyik férfi telefonon egyeztetett az új autójáról. Nem akart RDR rendszámot.
-
Megkérem proxky és .LnB usereket, hogy a jövőben az egymással szembenni táplált szívélyes érzéseiket tartsák magukban. Ne tessék összefosni a topicot cicaharccal.
- Köszi, a topic közösségének nevében is.
-
front3r
őstag
A 4-es 6-os villamos oldalán is a RDR2 pörög.
Fel lehet szállni a hype vonatra!😀 -
.LnB
titán
-Belinkeltem az eredeti interjút. (Gondolom elolvastad.
)
"The acting for Red Dead Redemption 2’s story mode is now complete, but as release day approaches, five hours of the 65-hour game are dumped."
De ez nem volt elég.
-Leírtam a kommentemben Magyarul, hogy
"a sztori 60 óra"
[moderálva]
[ Módosította: crey ]
-
prokxy
veterán
válasz
Scholes9 #457 üzenetére
A hangulat az mindig jó, ha ilyenek vannak itt (is), mint a zelenbé!
Bizony, köv héten release, meglátjuk mit ad még nekünk addig a rockstar, bár a hype vonat dübörög, de eddig, más játékokhoz képest kevesebb az infó.
Természetesen a jóképességű lnb-től választ nem kaptam, mert nem tudja, de belepofázik, facepalm, hogy a 60 óra az extrákkal vagy anélkül értendő?
-
.LnB
titán
válasz
Scholes9 #457 üzenetére
Ne is mond. Várom már, mert addig konzolom sincs. Szép nyugisan elleszek a játékkal. Remélem tényleg annyira tartalmas lesz mint amit belengettek. Leginkább a helyszín érdekel. Remélem lehet majd benne jókat kalandozni, vadászni. Megnéztem hétvégén újra a The Revenant-tot, a hangulata miatt.
Hangulat? Csak erőlködik szokás szerint.
-
Scholes9
nagyúr
Látom jó a hangulat
Na most már kimondhatjuk, hogy a jövő héten jelenik meg a játék
Én biztos úgy csinálom, hogy teszteket megvárom, csak a magam megnyugtatása végett és irány a PS store, egyre kisebb az esélye a lemezes változatnak
-
.LnB
titán
Most olvastam el én is a nyilatkozatot. Ott tényleg azt mondja, hogy a sztori 60 óra. És már ez is egy vágott változat.
Pár dolog nem működött, ezért kivágták, így lett kb 60 óra.
-
prokxy
veterán
GTA V-t sem vittem végig, kb 1,5 órát raktam bele, majd online, abba beleszaladt 500 óra legalább, de a single azóta is ott tart!
Mondjuk ott el lehetett ökörködni a járművekkel, venni, csicsázni őket, itt max lovaskocsival fogok randalírozni a vadnyugati sztyeppén, meg lehet kefélgetni a lovat! -
negyven2
veterán
Nem volt nagyobb, maximum a sajtó csinált minden pixelről külön cikket...
Illetve az utolsó hetében volt egy csomó szivárgás (térkép a guide-ból, warez verzió a játékból, illetve volt olyan is aki több ezer dollárt fizetett egy GameStop alkalmazottnak, hogy hamarabb játsszon négy példánnyal).
De hivatalos sajtó anyag nem volt sokkal több
Peace: Xbox-on úgy működik, hogy amelyik Storeban vetted a játékot annak az országnak az időpozonája szerinti 0:00-tól játszható. Vagyis pl. Ha Új Zéland-i Store-ban vetted akkor magyar idő szerint már 25-én délután 1-kor lehet vele játszani.
De gondolom ha magyar PS Store-ból lett véve, akkor 26-án 0:00 után.
-
Peace
nagyúr
Az valószínűleg nem úgy 60 óra, hogy csak és kizárólag a main story küldetéseket csinálja az ember. Az úgy brutálisan kemény lenne!!!
Iszonyatosan várom!!! Azt amúgy lehet tudni, hogy október 25. 00:01-től játszható-e már idehaza a digitálisan előrendelt változat? Előtöltésre azt írja, hogy várhatóan október 24.
-
front3r
őstag
Most mondta el a Rockstar: 60 órás lesz a főküldetés hossza a játékban.
Egyébként 500 ezer sor dialógust tartalmaz a RDR2, és 300 ezer animációt..LnB: Pedig én sem emlékszem, hogy sokkal erősebb lett volna a GTA V marketingje, legalábbis itthon, és a neten sem. Sokkal több ember várta, az egyértelmű. A RDR2 amúgy sem túl mainstream a témája miatt, ha a GTA V-höz hasonlítjuk.
-
Dniel
tag
Csatlakkoztam én is a közösséghez ps4-en DnielMilk néven
-
Edem05
őstag
Akkor ti ketten megnyithatjátok magatoknak az Értelmetlen emberek csoportot!
-
wolf13
őstag
Nem tudom ki hozta létre a ph-s RD online community-t , de csatlakoztam
Mar látom az alairasodban...
-
.LnB
titán
Nem tartok a játéktól, de számomra baromi fura, hogy két hét sincs már a megjelenésig, és még mindig alig csepegtetett infót a Rockstar. Ellenben, a GTAV-nek több tíz millió dollár (lehet volt az száz is) volt csak a marketingjel.
-
Kicsimix
őstag
MS áruházban az adatlapján 88.57gb-ot írnak X One-ra. Ez már tuti.
-
.LnB
titán
válasz
bexinho23 #407 üzenetére
Én is email-ben kommunikálok velük, ha úgy van. Pedig van telefonom is.
Szoktak válaszolni, csak időbe telik nekik.Pénteken is írtam nekik, hogy lesz e olyan PS4 Pro bundle amiben nem a játék alap változata lesz, de még nekem sem válaszoltak. (A KonzolVilág ellenben már válaszolt, hogy nem lesz.)
-
bexinho23
őstag
válasz
bexinho23 #409 üzenetére
Furának fog tűnni, de domino kártyás vagyok, amire mindig annyi keret van töltve, amennyit netezek (feltöltöm 4GB-vel). Évente 1-2 alkalommal van létszükségem telefont hívni, amit az otthoni ingyenes vezetékesről igyekszem megoldani. Többit mind messengeren, viberen, skypeon oldom meg (család, barátok, munka, de még az autószerelőt, magán fogdokimat is). Így ezekkel az offline típusú boltokkal (mint pl. 576) csak körülményesen tudom felvenni a kapcsolatot.
Mindegy, a lényeg, hogy 2018-ban egy 576 nem képes azonnali választ adni emailben, a rendszerüzenetükben meg javítani sem javítják a már nem élő email címet.
-
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Rajtam kívül ki rendelt még előre az 576-ból RDR2-t még a 19.000-es árral? Pár napja felemelték az árát, de nagyon bízok benne, hogy a korábban előrendelési áron fogják kihozni. Írtam nekik a help@576.hu-ra (ami a megrendelő email szövegében benne van, hogy azon lehet rendelést módosítani stb...), de mailerdaemon-nál visszadobja folyamatosan.
A help@576kb.hu email címre meg csütörtök 13:00 óta nem reagálnak.
-
törölt tag
Dübörög a hype vonat, én meg vigyorogva ülök rajta 🤠
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest