Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
Én elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a tesztnek nincs különösebb jelentősége, csak azért tették ki, hogy bevezesse kicsit az embereket a játék világába, építse a hájpot
Ami a karakterválasztást illeti, több mint valószínűnek tartom, hogy nyomulhatsz majd egy előfizetéssel több karakterrel, más-más társaságokban. Már csak azért is, mert mind3 frakció rengeteg egyedi tartalmat kínál majd (fegyverek, modellek, taktikák, sztori, küldetések stbstbstb...), és nem lenne túl költséghatékony, ha egy játékos ezeknek csak egyharmadát ismerhetné meg.
-
janos666
nagyúr
Szerintem egyszerre többel nem lehet tolni, csak ha törlöd a régit, és előről kezded egy újjal.
Lehet hogy azért is hozták össze a beta jelentkezést a teszttel, hogy ideális számú emberrel töltsék fel a frakciókat a teszthez, és így osztanak majd meghívókat.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bozont
veterán
Nem, szerintem nem ilyen egyszerű. Csináltam egy tesztet ahol a háromszöget és a pisztolyt választottam, mégis dragon frakcióba sorolt. Vajon mindegyik kérdés/válasz azonos súlyú? Lehet egyik többet nyom a latba mint a másik, de ez igazából lényegtelen, hiszen így is úgy is azt választod amelyik neked tetszik.
A másik kérdés ami foglalkoztat, hogy vajon csak annál a frakciónál lehet játszani amit a játék elején kiválasztunk, vagy lehet egyszerre indíni több karaktert is más-más csoporttól? Erre még nagyon kíváncsi vagyok. -
Tyberius
aktív tag
válasz nemethati #45 üzenetére
Lehetséges, de ismerem a fickó örökségét az Anarchy Online-ból, és játszottam a játékkal Craig "Silirrion" Morrison bábáskodása alatt is (ő egyszerű játékosból küzdötte fel magát, ő volt az első Game Director, akinek igazából volt "ingame" neve, illetve aki ténylegesen kommunikált is a közösséggel), és hát azt kell mondjam, hogy Gaute nem különösebben hiányzott senkinek Ellentétben Silirrionnal, aki egy eléggé "tetszhalott" állapotából ébresztette fel a játékot.
Szóval persze kellett valaki, aki elviszi a balhét az AoC elcseszett indulása miatt, de Godagert ismerve valszeg nem véletlenül esett őrá a választás és ha valaki vissza tudja állítani a játék jó hírét, az az utódja, Craig Morrison.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz bishoplogan #41 üzenetére
Jaja, nekem is feltűnt, hogy vajon ezzel rögtön bekategorizál-e, ha a háromszöget választom, de az volt a legszebb, nameg szeretem az ókori egyiptomot, és a piramisaikat. A kör talán felsőbbrendű geometriai forma, de így egymagában sokkal üresebb szimbólum. Az a vöröskeresztre és máltai szeretetszolgálat emlékeztető akármi kereszt meg .
A fegyverből én is a géppityóra nyomtam. Kinézetre jobban tetszett a díszes arany markolatú pisztoly, de azzal nem lehet hentelni, mint az automata gépfegyóval, márpedig kardozni semmiképp sem akarok, és ha már tüzelünk, akkor használati értékben inkább az automata, mint a díszes pisztoly, az csak dísznek lenne jó a géppityó mellé, hogy azzal fenyegetőzöl, ha vallatsz/megfélemlítesz/stb., és a géppityót kapod elő, ha hentelni kell, mert jönnek vagy 5-en a kardjukkal.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
jaksajani
csendes tag
válasz nemethati #42 üzenetére
Én visszamentem 1.5 hónapra, mert megint behülyítettek, a rengetek tartalom dologgal. Beléptem az akkor félbehagyott karakteremmel, és egyetlen questet sem találtam, ami azelőtt ne lett volna ott, az pedig kevés vagy már nem arra a szintre volt ahol álltam (52-53). Kérdeztem chat-en nagyvárosban, napokig utazgattam, sehol semmi újdonságot nem találtam. Lehet magasabb szinten van változás, mindenesetre én már megbántam az a 10 eurót is amit erre költöttem. De mindenből tanul az ember Egyedül az a nagyon jól eltalált harcrendszert sajnálom, mert az kanfasztikus, elviszi a játékot a hátán...
Illuminátus: Az épp aktuális "Angyalok és démonok" filmben és (inkább) az eredeti könyvben elég sok dolog van róluk, érdemes tájékozódni Brown bácsi tudja mit csinál!
-
Tyberius
aktív tag
válasz nemethati #42 üzenetére
Nem emlékszel valszeg, de a Funcom első MMO-ja, az Anarchy Online is pont így indult... csak ott még alapvetőbb problémák voltak, mert jellemzően nem is tudtak belépni a játékosok, mert bugos volt az egész. Az a játék idestova 8 éve fut, és termeli a zsét a Funcomnak, és még mindig fejlesztik... úgyhogy én nem tartok az AoC kipurcanásától Ja, és ami még fontosabb: Funcom megvált Gaute Godagerről, aki mindkét játék indításáért felelős volt. Úgyhogy reméljük a legjobbakat
-
nemethati
senior tag
AoC nagyon sokat fejlődött az elmúlt időben, rengeteg új küldit írtak minden szintre, sok bugot javítottak, új fegyverek/páncélok stb...
Az hogy jön egy kieg mindenképpen jót fog tenni, mert amíg a "nagyok" el lesznek azzal tudnak szórakozni a kisebbeknek szánt tartalmakon, mert elég sokan visszajöttek!
Nekem spec iszonyatosan tetszik, és temették már páran, de azért még megy!Remélhetőleg tanultak a hibáikból és ez a játék végre tényleg olyan lesz, mint az AoC-nak kellett volna lennie!szerk. Mellesleg csak én kapom fel a fejem, amikor azt mondják: ez egy modern-kori, okkult MMO lesz vagy tán van hasonló jelenleg?
[ Szerkesztve ]
-
bishoplogan
senior tag
Én is megcsináltam a tesztet, Illuminátus lettem Egyébként volt két kérdés, ahol lehet már szakosodni úgymond a rendekhez. ez pedig, amikor megjelent 3 geometriai halmaz (vagy mi) ott én természetesena triangulumot választottam, ami az Illuminátira terjed ki. Meg a másik a fegyveres választásnál én a gépfegyvert választottam. Kiváncsi vagyok, hogy ha a katanát választottam volna, akkor mibe sorolt volna be
Nem tudom ki olvasta ki a Tomb Raider könyvet, de ott szépen taglalta az író az Illuminátusokat, mikor alakult, stb, és hol.
Az Illuminati rendet, a könyv írója szerint valahol Észak-Itáliában alapították. hogy mikor arra már nem emlékszem.
a Triangulum, meg a Mindent Látó Szem.... ez a kulcsszó náluk[ Szerkesztve ]
-
jaksajani
csendes tag
válasz Wolverine #32 üzenetére
Szvsz a Funcom megtanulta az AoC-ból, hogy az über grafikával kihozott MMO-val senki sem fog játszani - mert nem lesz meg hozzá a szükséges erősségű konfigja
Szerintem azt tanulja meg inkább, hogy tartalom nélkül nem adunk ki egy MMO-t, szedjünk degeszre magunkat a tudatlan vevők pénzéből és állunk tovább egy másik projektre. Mert amit azóta műveltek AoC-vel, az csupa parasztvakítás, és még jön egy kieg? Egy vicc! A grafikával semmi gond nincs, mai átlag configgal simán lehet futtatni szépen (de ezt már megbeszéltük valahol máshol, ha jól emlékszem). A lényeg, hogy legyen tartalom benne, és akkor nincs gond...
-
Wolverine
félisten
A WoW a Warcraft 2-3 grafikai stílusát vitte tovább. Első belépésnél iszonyú flash volt látni azokat a figurákat 3D-ben, akikkel korábban a stratégiában is tolta az ember
Igen, van, akinek ez nem jön be, ez tény. De az is biztos, hogy egy MMO brutálisan eszi a gépet, és ez a gépigény a textúrarészletesség növekedésével exponenciálisan nő; ráadásul minél több player van egy helyen (lásd tömeg PvP), annál durvább a helyzet. (persze aki szerveren játszik, az ezt nem venné észre - de kinek van otthon szervergépe?)
A LotRO pl. meglepően szép ahhoz képest, hogy milyen gépeken tud szépen futni. A Fallen Earth is jól néz ki - de az én gépemen már zárt tereken is szaggatott, nyílt téren meg 1 frame/perc sebességre esett le - vagyis lépni sem bírtam, mindezt abszolút minimumon 800*600-ban."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
4d
aktív tag
A Dragon sztem valami jakuza brigád lehet
-
4d
aktív tag
Templar lettem a teszt alapján... várjuk nagyon
-
hommeros
őstag
Jó a videó. Jah, hogy ez Funcom. Akkor mindegy, HYPE termék.
AOC? Az is gatya, alig van játékos, mindenkinek lerágott csont a "miért".Ez egy ilyen ide kapok oda kapok cég az én szememben most már.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
janos666
nagyúr
válasz Wolverine #32 üzenetére
Ha visszalapozol a kapcsolódó cikkek közt ott vannak előzetes ingame képek az alfából, attól rosszabb semmiképp sem lesz, csak jobb.
Szerintem meg lenne igény szép MMO-ra. Én pl. hányok a WoW-tól. Bármennyire is sikerült függőség kiváltóra megírni, én biztos nem tudnék rászokni, mert már a grafika elriaszt (és a mesevilága is, de azt már csak akkor láttam meg foltokban, mikor rávettem magam hogy bámuljam pár percig a fost).
Persze nem Crysis kell, de valami olyasmi, ami Low grafikán elfut az aktuális belépő szintű 10k-s cerregőn, de az aktuális csúcskártyát is meg lehet már vele izzasztani VeryHigh-on, és akkor pillanatnyi örömöt is okot, és pár évig nézhető lesz (nameg aki Low-on kezdi, az mikor új gépet vesz, megörül a Med-nek, majd a High-nak, stb...).
Mert nehogy már megveszi a játékot 10-15k-ért, netán előfizet havi 2-5k-ért, és nem tud venni mellé egy 10k-s VGA-t, amin Low grafon már kifogástalanul fut. Az meg megint ne fájjon már senkinek, hogy a Tesco gazdaságos gépen nem fut VeryHigh részletességgel, és akkor már Mediumon őt nem is érdekli (pedig ha eleve úgy nézne ki legmagasabbon, mint most Mediumon, akkor játszana vele).
Valakinek meg kell venni a drágább kártyát is, hogy lehessen olcsóbb kategória is (nem csak egyféle, ami akkor nem lenne olyan olcsó), és ő szeretné élvezni a gépe tudását...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
LackoMester
addikt
piha,ez nem semmi,nagyon komoly igéretes gamenak tünik
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Wolverine
félisten
Szvsz a Funcom megtanulta az AoC-ból, hogy az über grafikával kihozott MMO-val senki sem fog játszani - mert nem lesz meg hozzá a szükséges erősségű konfigja
A teaser szép, de egyértelműen render - az in-game nagyon nem így fog kinézni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bozont
veterán
Nagyon tetszik és már nagyon várom a harmadik videót az Illuminati-ról is.
Engem a Dragon frakcióba sorolt, de amúgy is azt választottam volna asszem. Azért remélem mindhárom oldalt ki lehet majd próbálni. Jó lenne bekerülni a bétára.
-
Adams007
tag
Tényleg nagyon ütős a videó, nagyon jó hangulata van
-
RexpecT
addikt
A videó überbrutál .
-
Devid_81
félisten
Ez jónak tűnik
...
-
aram01
nagyúr
Jó game lesz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Tyberius
aktív tag
Nem keverem, ugyanis van átfedés: az Illuminátusokat szabadkőműves szervezetnek tartják, a tesztben látható egyik kép, a piramis felett lebegő háromszögbe foglalt szem szintén összefüggésbe hozható a "mindent látó szem" szabadkőműves jelképpel, bár a szabadkőművesek cáfolják ezeket a kapcsolatokat. És igen, az összeesküvés-elméletek már csak ilyenek, itt a szabadkőműveseket emlegetik, ott az Illuminátusokat meg még ki tudja, mely szervezeteket.
Véleményt nem nyilvánítottam, csak arra akartam rámutatni, hogy - többek között - azért találom érdekesnek ezt a játékot, mert a mai világból merít anyagot, nem csak a helyszín tekintetében, hanem pl. a ma létező, titkos társaságokról szóló legendákból és összeesküvés-elméletekből.
(egyébként én is kitöltöttem a tesztet és engem is az Illuminati-hoz akart besorozni )
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Jól néz ki!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
VIBO
őstag
ányáád áz fászá cácc lász
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
nemethati
senior tag
Na megcsináltam a "tesztet" meg fel is iratkoztam!
Aki AoC-zik tudja milyen küldetések vannak benne, ha hasonló jó munkát végeznek itt is, tuti siker lesz, és az sem baj ha nem lesznek szintek. Csak akkor mi fogja megkülönböztetni a játékosokat
Ez a rendekbe tömörülés tetszik nagyon! -
Tyberius
aktív tag
Közben kiderültek újabb részletek is egy ipon-cikkben...
Vicces, hogy sokan (megfigyelésem szerint tipikusan szélsőjobbosok) már isten tudja mióta szövögetik az összeesküvés-elméleteiket az Illuminátusok rendjéről, Tornquist bácsi meg fogta ezeket, és egy az egyben beemelte őket a játék világába Egyre jobban piszkálja a fantáziámat ez a játék. Csak legyen kész hamar!
-
AXisBOLD
addikt
nagyon komoly lesz ha megtartják ezt a hangulatot. más kérdés hogy nem fogok vele játszani, mert nem az idegeimnek való game .
Aurea mediocritas
-
- = Zk = -
félisten
első ránézésre jó. Jöhet a többi....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
őstag
ütős
nagyon szépen nézz ki
nekem a supernatural jutott róla az eszembeVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
konas
senior tag
Azt a rohadt mi volt ez?Errol a jatekrol nem is hallottam meg..
-
ABee
tag
Ez az elsô MMO ami ugy igazán felkeltette az érdeklôdésem. Tetszik ez az új trend hogy elhagyják a grindolást. Jó lenne már egy olyan MMO amiben egy kezdô is hasonlóan jól el tud lenni mint egy régebbi felhasználó és nem az menne hogy a 239410-es szintû kecsegek szivatják az újoncokat.
-
Elijah Baley
tag
Kicsit átlépve, a "vajon milyen vason fog futni" témát - hiszen azt sem tudjuk, hogy mikor jeleneik meg pontosan..., így amondó vagyok, hogy azzal tudunk foglalkozni, ami a "kezünkben" van, az pedig egy előzetes render - amely igen jóra sikeredett...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
janos666
nagyúr
Hát, ha ugyan az írja a storyt, mint aki a DreamFall (és korábban a The Longest Journey) alá, akkor arra nemigen lehet panasz (már ha nem kötik meg túlzottan a kezét, és célzottan valami szart íratnak vele -> adatnak ki a neve alatt...)
A MassEffect-en kívül a DreamFall (és a TLJ) az egyetlen szerepjátékok amikkel képes voltam játszani, sőt, még meg is szerettem őket. Utóbbiaknál is előkerül a varázslat és mágia világa, mégsem érzem úgy magam, mint mikor ránézek egy WoW-ra, és menekülni akarok a monitor elől (mondjuk az a menekülést nem is a mágiavilág miatt van, azt valami más váltja ki, inkább a grafika... De a HP szintű varázslás is riasztó azért benne).
Viszont végre rájöttem, hogy akkor ez lesz az a játék, amiről még csak az "egyszer lesz majd valami"-ként emlegetve olvastam, mikor próbáltam informálódni a DreamFall esetleges folytatásáról.
És igen, még dühít is, hogy azért nem készül a DreammFall: Cahpters, mert ezzel az MMO-val vannak lekötv.[ Szerkesztve ]
-
Tyberius
aktív tag
Na ne izéljünk már. Crysisban egy 4770-nel el tudok érni 30 FPS-t, 1600x1200 high-on. Az alatta lévő vas is olcsó kategória. Mire ebből játék lesz, addigra egy Cerkával meg egy alsó-középkatos kártyával is menni fog a Crysis szintű grafika...
Egyébként ez még csak concept art, trailernek se nagyon neveném, inkább teaser. Az engine render-től meg még pláne messze vagyunk
Kérdés, hogy mit hoz ki belőle a Funcom. Grafikai forradalmat nem várok tőle, elképzelhető, hogy az első két MMO-juknál már bevált Dreamworld engine-t fogják használni.
A látványvilágot amúgy nem féltem, Ragnar Tornquist, a dizájner egy zseni, ehhez kétség sem fér. Az AO és az AoC nem túl sikeres nyitánya után végre arra is rájöttek, hogy Gaute Godaugerre nem szabad MMORPG-t bízni
Ha még azt is el tudnák találni, hogy mi az a szint, ahol ki lehet adni egy játékot (Anarchy Online - pre-alfa, Age of Conan - béta, talán most már képesek lesznek egy RC szintű release-re), akkor lehet még ebből sikeres MMORPG
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Állítólag a Crysis is sokal gyorabban futhatna, ha nem aszerint az elv szerint írták volna a programot, hogy mindent a lehető legkisebb verziójú shaderkóddal kell programozni, és ott kell csak magasabbért nyúlni, ahol a korlátok miatt nem kivitelezhető az elképzelés.
Az önjelölt ATI-marketingesek állítása szerint, ha átírnának mindent 4.1-es shaderre, kapásból 1,5-2x annyi FPS-el futna a Crysis (ha azt is olyan jól optimalizálnák, mint a mostani enginet, mert állítólag szénné van az optimalizálva, csak ezzel a technológiával, ez a képminőség ekkora hardwaret igényel...). Persze én ebben részben kételkedem (logikusabbnak is tűnik az előbb vázolt elv), de ha azt nézzük, ez a motort évekkel később jelenik majd meg, lehet hogy többet ki tud majd hozni ugyan abból a hardwareből is. De csak azért, mert MMO-nak szánják, így szeretnék, ha lasabb gépeken is jól futna...Meg úgy egyébként is, a Crysis már elfut egy 4870x2-n, vagy egy GTX-295-ön, és van már piacon más játék is hasonló hardwareigénnyel, ami képminőségben viszont messze jár. Hihető, hogy jól van az optimalizálva.
A mindíg mindent a létező legújabb technológiával, meg szerintem csak ilyen túlszofisztikált utópista álom. Ott a frissebb technológi magában hatékonyabb, de kevésbé kiismert, így önmagához képest lehet sokkal kevésbé optimalizálni...[ Szerkesztve ]
-
Put2
tag
Az biztos.. Ez nem engine grafika szerintem sem, hanem render..
De erre az "úgymond optimalizálodik"-ra reagálnék! Az a baj, h nem a program javul, hanem a hardver gyorsul.. És ezáltal lesznek jobbak a játékok.. Jó lenne 1x azt megélni, h pl 1 játék ugyanazon a herdveren gyorsul a többszörösére, mert optimalizálják a dolgot, de ez addig nem fog a PC fronton megváltozni, míg hónapról hónapra újabb hardverek jönnek ki! Nézd meg a ps2 vagy xbox-ot amikor megjelentek milyen "gagyi" szinten volt rajtuk játék.. És amikor bevégezték a váltás miatt, ugyebár ps3 xbox360 akkor már egészen jó grafika volt! Ezzel csak azt szeretném mondani, h nincsenek a programozok rákényszerítve arra, h optimalizáljanak, mert majd jön 1 jobb cucc amin majd megy mint állat... Jó lenne 2-3 év szünet minden hardverfejlődésben, akkor talán megérnénk azt, h jobb "cuccot" adnának ki... De sajnos a pénz beszél... és nincs idő OPTIMALIZÁLNI
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
#5-re, és #6 végére együtt:
Mikorra kijön, már lesz olyan megfizethető VGA, amin jól fut a Crysis is, és mára ugyan az a szint már jobban tartható lesz kisebb erőforrásokkal is (úgymond optimalizálódik).
Viszont, ha túl sokáig nem jön ki, már nem is lesz olyan látványos, szerintem ezek a videók fel vannak azért tupírozva egy kicsit, nem fog ilyen jól festeni az otthoni képernyőn minden jelenet.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
L_ajos
őstag
Látvány szokásos über, de ez kevés. Ha elbaxják a történet vezetést a balacot ( mondjuk kezdéskor mint ahogy ez nemes szokásuk ) akkor ebből se lesz semmi.
No de pozitívkodjunk Hála ég nem most jelenik meg a közeljövőben
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Put2
tag
Jó lenne tényleg 1 olyan MMO ami Pl:. Crysis szintü grafikával menne... De jobban optimalizálva Kiváncsi leszek a fucsör fegyverekre majd.. Remélem lesz benne!
[ Szerkesztve ]
-
MrAndree
csendes tag
Nem vagyok nagy MMO-s de ez egyelőre érdekel. Meglátjuk.
Why so serious?
-
nrgia
őstag
Bejövős...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
P00By
nagyúr
Ez egy ilyen nap. Remek videó! Csak rövid
-
nemethati
senior tag
Húha, hangulatban nincs hiány és a videó is nagyön ütős! Grafikát nem kell ecsetelni - lásd AoC, ami egyre jobb - gyönyörű lesz.
Egy úgymond manapság játszódó, "realisztikus" MMORPG ötlete régóta a parlagon hever, és kivitelezhető, csak ne kapkodják el...megint
Én spec megőrülnék egy olyan MMO-ért amihez a küldi felvételéhez fel kell lifteznem pl a harmadikra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest