- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz bishoplogan #41 üzenetére
Jaja, nekem is feltűnt, hogy vajon ezzel rögtön bekategorizál-e, ha a háromszöget választom, de az volt a legszebb, nameg szeretem az ókori egyiptomot, és a piramisaikat. A kör talán felsőbbrendű geometriai forma, de így egymagában sokkal üresebb szimbólum. Az a vöröskeresztre és máltai szeretetszolgálat emlékeztető akármi kereszt meg .
A fegyverből én is a géppityóra nyomtam. Kinézetre jobban tetszett a díszes arany markolatú pisztoly, de azzal nem lehet hentelni, mint az automata gépfegyóval, márpedig kardozni semmiképp sem akarok, és ha már tüzelünk, akkor használati értékben inkább az automata, mint a díszes pisztoly, az csak dísznek lenne jó a géppityó mellé, hogy azzal fenyegetőzöl, ha vallatsz/megfélemlítesz/stb., és a géppityót kapod elő, ha hentelni kell, mert jönnek vagy 5-en a kardjukkal.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest