The Secret World - a második menet

Az első videó hónapokkal ezelőtt, valamikor tavaszkor debütált a The Secret World című produkcióból, amely meglehetősen látványosra sikerült, főleg ahhoz képest, hogy egy MMO játékról van szó. A Funcom egy újabb videót adott ki, amelyben ezúttal nem egy bezárt lakásban fogjuk szűrcsölni a friss tejet, most éppen kint vagyunk hősünkkel egy játszótér kellős közepén és természetesen sötét van, s ugyan csak egy pokolbeli fajzattal gyűlik meg a bajunk. Reméljük a teljes játékból is így fog áradni a hangulat az online játékos felé, mint ahogy ezekben a videókban láttuk.

A két videó során két karaktert láthattunk; az előző jártas volt a harcművészetekben, a jelenlegi videó főszereplője pedig a fegyverekben, s némi okkultizmusban is. A videó vége szerint folytatás következik, tehát újabb trailert várhatunk, s reméljük, hogy a következő videó is ilyen hangulatfokozó lesz illetve bemutat még egy választható karaktert (pokolfajzatot), aki más tudásban lesz jártas. Hmm, talán a következő trailer egy mágust fog bemutatni?! No mindegy, a látvány ezúttal is garantált az alanti videóban.

Friss képekért klikk ide!

Azóta történt

Előzmények

  • The Secret World - debut trailer

    Debütáló tréler a The Secret World-ból.

  • The Secret World - új Funcom MMO

    Nem az Age of Conan volt az utolsó kirándulása a masszívan multiplayer online játékok frontján a Funcom-nak, a stúdió már készül a következő, The Secret World címmel ellátott MMO-jával. Az első képek.