Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
Hát én innen rendeltem elő, remélem ha többen csatlakoztok akkor nagyobb az esély a beszerzésre is.
Bár igen nagyok a kétségeim az eddig olvasottak alapján, s remélem konzolon azért elég élvezhető lesz majd.
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Wolverine
félisten
-
whitezo88
nagyúr
nagyon szépnek tűnik, bár beta-ba nem válogattak be, pedig emlékszem még kb első nap jelentkeztem mikor meghirdették anno. gondolom sima előfizetéses lesz, nem f2p-szerű, mint sok mai? nem nagyon követem...
-
boost
addikt
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem fogok megvenni/előfizetni a teljes játékra. Köszönöm a lehetőséget.
-
DieHard
senior tag
Szevasztok.
Szeretném én is megvenni az Imperial Editiont. Ahogy látom kissé lecsusztom a szobrocskáról. Tudtok esetleg oldalt, akár külföldit ami ide is szállit?
-
-
Tarill
őstag
nem tudjátok most hétvégén is lesz stressz teszt?
-
cikasz
őstag
Azért az durva, hogy tovább tartott letölteni a klienst mint amennyit játszhattam vele
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
zone
őstag
Ez örökre kísérteni fog: [link]
Engem is az zavart, hogy semmi újdonság nincs benne, csak egy újabb átlagos MMO. Nekem olyan érzésem volt, mintha az Oblivionnal játszanék mulitban, 1-2 moddal felturbózva. A ló pedig marha drága.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Ellia
addikt
WoW-hoz nincs már viszonyítási alapom, a BC után abbahagytam. Tény, hogy a Wildstar grafikája rajzfilmszerű, a játékmenet amennyiben hasonlít annyiban el is tér (igazából ez bármelyik mmo-ra igaz lehet) de ami ott megfog a világ, hogy jócskán akad benne viccesebb/lazább karakter, végre egy kis sci-fi, ellenben a dungeonökben és a harcokban is van kihívás.
TESO-ban a legnagyobb problémám (ami kb minden ES játékban felróható) az animációk egyhangúsága volt. De azt se mondanám, hogy látványban veri a Skyrim-ot. A karakterek se tetszettek, az interface nekem borzalmas volt (lehet add on-al javítani rajta?) és a harc ami eddig az ES-ekben működött itt már nem működik igazán. Illetve még egy negatívum: itt már nem Te vagy a hős mint a többi ES játékban, hanem Te is csak egy hős vagy a sok közül...
Részemről kiöltek belőle közel mindent ami ES volt. Lehet egyetérteni lehet nem egyetérteni, fogad-el Én ilyennek látom Ha Te vagy akárki megtalálja benne azt amit keresett az online játékokban annak csak örülök.Uhh a végére majdnem elfelejtettem, hogy hiába nem tetszik a látvány amit a grafikus motorra produkál de ahol már íram az élményeimről mindenhova írtam is, hogy jár a pirospont a stabil fps-ért.
Szvsz: Nekem marad a Skyrim nektek meg lesz egy TESO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest