Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
Hát én innen rendeltem elő, remélem ha többen csatlakoztok akkor nagyobb az esély a beszerzésre is.
Bár igen nagyok a kétségeim az eddig olvasottak alapján, s remélem konzolon azért elég élvezhető lesz majd.
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Wolverine
félisten
-
whitezo88
nagyúr
nagyon szépnek tűnik, bár beta-ba nem válogattak be, pedig emlékszem még kb első nap jelentkeztem mikor meghirdették anno. gondolom sima előfizetéses lesz, nem f2p-szerű, mint sok mai? nem nagyon követem...
-
boost
addikt
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem fogok megvenni/előfizetni a teljes játékra. Köszönöm a lehetőséget.
-
DieHard
senior tag
Szevasztok.
Szeretném én is megvenni az Imperial Editiont. Ahogy látom kissé lecsusztom a szobrocskáról. Tudtok esetleg oldalt, akár külföldit ami ide is szállit?
-
-
Tarill
őstag
nem tudjátok most hétvégén is lesz stressz teszt?
-
cikasz
őstag
Azért az durva, hogy tovább tartott letölteni a klienst mint amennyit játszhattam vele
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
zone
őstag
Ez örökre kísérteni fog: [link]
Engem is az zavart, hogy semmi újdonság nincs benne, csak egy újabb átlagos MMO. Nekem olyan érzésem volt, mintha az Oblivionnal játszanék mulitban, 1-2 moddal felturbózva. A ló pedig marha drága.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Ellia
addikt
WoW-hoz nincs már viszonyítási alapom, a BC után abbahagytam. Tény, hogy a Wildstar grafikája rajzfilmszerű, a játékmenet amennyiben hasonlít annyiban el is tér (igazából ez bármelyik mmo-ra igaz lehet) de ami ott megfog a világ, hogy jócskán akad benne viccesebb/lazább karakter, végre egy kis sci-fi, ellenben a dungeonökben és a harcokban is van kihívás.
TESO-ban a legnagyobb problémám (ami kb minden ES játékban felróható) az animációk egyhangúsága volt. De azt se mondanám, hogy látványban veri a Skyrim-ot. A karakterek se tetszettek, az interface nekem borzalmas volt (lehet add on-al javítani rajta?) és a harc ami eddig az ES-ekben működött itt már nem működik igazán. Illetve még egy negatívum: itt már nem Te vagy a hős mint a többi ES játékban, hanem Te is csak egy hős vagy a sok közül...
Részemről kiöltek belőle közel mindent ami ES volt. Lehet egyetérteni lehet nem egyetérteni, fogad-el Én ilyennek látom Ha Te vagy akárki megtalálja benne azt amit keresett az online játékokban annak csak örülök.Uhh a végére majdnem elfelejtettem, hogy hiába nem tetszik a látvány amit a grafikus motorra produkál de ahol már íram az élményeimről mindenhova írtam is, hogy jár a pirospont a stabil fps-ért.
Szvsz: Nekem marad a Skyrim nektek meg lesz egy TESO
-
tskó
tag
azért annyi igazsága van, hogy a wildstar grafikája azért nincs túl messze a wow-os grafikától (meg a játékmenet se), a tesó meg sok helyen veri a skyrim-ot, pl a karakterek, stb. és ami meglepő, minden ultrára állítva. fullhd felbontás mellett 32-40fps-em volt kb mindenhol, pont, mint a wow-ban...
-
Ellia
addikt
Akkor Én is végigfosozhatom a TESO-t mert Nekem nem tetszik illetve mondjuk úgy, hogy irtó nagy csalódás?
Valahol feljebb már leírtam, hogy miért nem tetszik.
Amúgy csak arra akartam rávilágítani nálad, hogy lehet, hogy nem tetszik de attól még ne fosozzunk már. Azért az picit erős kijelentés.
-
cikasz
őstag
No offense de ha valami nálam szar akkor addig fosozom ameddig az!
Ha nem tudnak kiadni egy játékot (még bétát se) ami nekem nem adja meg legalább a minimális játékélményt akkor nekem fos ameddig ilyen.
Én csak a tapasztalatom irtam le.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Az ne zavarjon, hogy a wildstar jelen állapotban még betább mint ez illetve az egész alatt debug is fut na meg persze nem optimalizáltak rajta semmit se.
És ellen példa leszek: imádom a skyrimet, most is fent van rengeteg mod-al de ez nekem nagyon nem tetszik.
No offense csak nem szeretem amikor indulatból fosoznak valamit ami beta...
-
tskó
tag
"a még a class-okat kevésnem találom igy elsőre. Nincs igazi "warrior" akivel csak kaszabolhatsz ész nélkül pl.
Nincs kifejezett pap sem "csak" a paladin aki a warrior is."mert nincs hagyományos értelemben vett class, ha pl egy nigthblade-el kirakod a restro staff-ot és eleget pakoltál a magicka-ra az assasin képességek miatt, akkor tudsz heal-lni.
nekem megmaradt a multkori bétából a 13-as sorcerer-em, volt már pár kék cucca csak 3 pontot raktam a restro staff-re és tudtam szólózni a banished cell-t 17-es szinten... én azt látom vagy ijjász nigthblade-et 2h másod fegyverrel kiegészitve vagy sorcerer-t érdemes csinálni destro+restro staff-al. mindkettő cc-lockban tud tartani akármeddig és a druva selfheal mellett brutális dps-t tolnak.
-
cikasz
őstag
Aki szeretni a Skyrim és hasonló világot annak tökéletes. Nekem HIGH felbontáson akadás nélkül fut VERY HIGH-on is csak néha akad meg, nem úgy mint az a fos Wildstar. Az játszhatatlan volt még low-on is.
A Harc is "skyrim szerű". Engem kicsit zavar, hogy a karakter nem középen van ha kiviszed a kamerát hanem a jobb válla felett nézel mint a mass effect-ben pl. Meg hát ugye nem klasszikus "autoattack" harc van hanem ha támadni akarsz akkor használnod is kell az egeret.
A grafika szerintem nagyon jó a varázslatok is szépek.
Eddig egy rendszeres bug-al találkoztam. Ha vendornál vagyok és kilépnék tőle akkor többször nem adja vissza az UI-t csak az egérkurzort. De egy reloadui-val könnyen orvosolható és gyors is.Ja még a class-okat kevésnem találom igy elsőre. Nincs igazi "warrior" akivel csak kaszabolhatsz ész nélkül pl.
Nincs kifejezett pap sem "csak" a paladin aki a warrior is.[ Szerkesztve ]
-
-
tskó
tag
hmm ettől azért több commentre számitottam.
-
zone
őstag
válasz Wolverine #286 üzenetére
Pedig nem is csinálok extrém dolgokat, pl. beszéltem egy npc-vel, vagy a skillek leírását olvastam.
Bug reportot küldtem is minden összeomláskor és játék közben is, amikor beakadtam pár helyen, vagy a szövegben találtam hibát.
Nem egy bétateszten vettem részt, ezt inkább nevezném alfának. Kétlem, hogy egy hónap alatt használhatóra kalapálják.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Miért ne? A béta lényege, hogy bugos. Ha a kliens azt kéri, hogy küldj reportot a Zenimaxnak, akkor küldd el, hogy kijavíthassák.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
zone
őstag
Már nem is számolom hanyadjára állt le a játék... túlzásnak tartom ezt bétának nevezni.
-
cikasz
őstag
Hát ez halott ügy.
Tegnap reggel óta töltöm és 23%https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
RockHaRD
addikt
Olyankor mit lehet tenni, hogyha egy group-ba megyünk haverral, de nem látjuk egymást a játékban, csak a kis nyilat, hogy ott áll mellettünk, de nincs ott a karaktere???
-
nagyúr
az baj. próbáld meg újra letölteni a klienst. a launcherben találsz valami check for updates opciót.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
boost
addikt
Béta kulcs:
Y6YMAEXCCGTYYFX5CHPJ -
raven84
senior tag
HECC3LWD47DNTTHH43ET
3PW9AHX3YTNPT5D99A9CMűködő béta kódok akinek nem jutott.
-
Roxaar
tag
eso encountered a fatal error. (Error 12)
Description: Client Fatal Error
Sziasztok ez mi ? Az baj ha a Zenimax Online mapája 10 Gb-ot ír ? -
v-paci
aktív tag
Twitteren írták, hogy NA megaserver tesztje lesz most... van értelme egyáltalán letölteni ezt a 20+ gb adatot?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
tskó
tag
nézzétek meg, hogy nektek 103-as hibát ír a kliens vagy nem fogadja el a jelszót.
-
SKyle
tag
Sziasztok, van nekem is béta kulcsom, ha valakit érdekel írjon privátot.
They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
cikasz
őstag
2-300k-val jön lefelé a béta Kb. sose lent lesz a 2x giga
-
keIdor
titán
Nem nekem való játék ez, kaptam kulcsot, azt írják folytatódik a béta. Itt a kulcs, aki kapja marja, nekem nincs szükségem rá.
WTNTA6PW9M67EERCCDTA
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Ellia
addikt
Hali! Nekem a játék nagyon nem jött be, de nem trollkodni jöttem, elvileg van két beta kulcsom amit fel lehet használni még, szóval vigyétek élvezzétek:
H6RRENHKAWY46XYGRN5W
5CF7AEAWRK74MK4LT4DT -
LK
addikt
Sziasztok!
A kollégám és én is kaptunk béta kulcsot. Az előző béta kliens fent van,de a kollégámnak elkezdte letörölni,és újra felrakni. Nincs valami megoldás,hogy az előző klienst felhasználjam? 25 Gigát nem akaródzik úra leszedni.
köszi
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Tirexi
addikt
Nektek is jött pénteki BETA meghívó?
-
Roxaar
tag
Saving billing address failed. No postal code with city and no special characters, use only letters a-z.
Nem tudom regisztrálni a béta kulcsom, a confirmation menüpontnál (Reedem code) a fenti hibaüzenetet adja.
(address)
Beírom pestet sikerült.[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Sziasztok. Hány giga a beta kliens?
-
TTomax
félisten
válasz #57919488 #251 üzenetére
A GMG azonnal ad kulcsot amit be tudsz regisztrálni az accodra,semmilyen hátrányod nincs,most vettem meg az imperialt a normal áráért kb...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
warcat
veterán
A sima verzió most 29.99EUR-ért megvehető Paypallal [link]
Bár az oldal megbízható, szürkén árulják a kulcsaikat amennyire tudom(nem hivatalos viszonteladók,lengyelekhez bejelentve játszadoznak a régiós árakkal).Eddig mindig megkaptam amiért fizettem,de mindenki csak a saját számlájára vásároljon természetesenEA: It's in the crate!
-
törölt tag
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
warcat
veterán
Nem sokat vásárolhattál mostanában szerintem A 28k ha jól sejtem az valódi,dobozos Collectors ,nyomtatott térképpel, Molag Bal bábuval,míg a másik csak digitális kulcs formában létezik játékban elérhető extra dolgokkal,nem érdemes,nem fair a kettőt összehasonlítani.
Nincs olyan verzió amihez ne járna a 30 nap.
Kulcsos boltban is 10500 tehát valószínűleg tudják tartani az árat konzolokszervizénél isEA: It's in the crate!
-
tskó
tag
viszont az imperial az 28k az eredeti oldalon meg 24k.. szóval nem akarom beszivni, hogy most 10k aztán amikor megjelenik kiderül, hogy mégse 10, hanem18k. vagy azért 10k mert nincs benne gmtime... láttam én már karón varjút
egyébként lehet tudni, hogy marad ez a 8 karakteres limit/account vagy az csak a bétában volt így?
-
warcat
veterán
Na ezen aztán ne agyalj,hülyeség közvetlenül a Bethesdától venni,mint ahogy Steamen is az megjelenéskor 50 euróért játékot venni,vannak sokkal olcsóbb viszonteladók.
TTomax:persze hogy nem,még aznap pár óra után visszakerült a régiós vásárláskorlátozás,azért érdemes időnként ránézni.
EA: It's in the crate!
-
tskó
tag
az, hogy lehet hogy az alap játék durván 18k a hivatalos oldalon, ugyanakkor itt meg 10k?
-
nagyúr
válasz ThorsHUN #242 üzenetére
az első helyszínek nem túl nagyok, felteszem majd a magasabb szintű zónák már tágasabbak lesznek, és az élővilágnak is több helyet hagynak.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ThorsHUN
őstag
válasz #57919488 #241 üzenetére
Tapasztaltam. 2 mob sima volt, de 3 mar csak fullon indulva alacsony hpval a vegere ment le.
Ez tetszik. A szornyek fajtai amit keveslek. Keves tipus van.Amugy amit probaltam az a dk volt 2kezessel, kis selfdefense kepesseggel bolonditva.
Aoe tamadassal ami dmg absorbot is adott meg a dragon armor vagy mi ami armort meg ha jol remlik absorbot szinten.
Szal szolo aoe melee lett belole. Heal nem volt hianyzott is, de azert boldoguktam. -
törölt tag
válasz #67026816 #238 üzenetére
Aki keveset latott belole az lehuzza (en is igy voltam).
(#240) ThorsHUN:
Ez meg szerintem csak az alacsony szintek miatt van. Kezdetben meg 3-4 mob sem okoz gondot de lvl 8-10 korul mar azert figyelni kell majdMas:
Ami engem erdekelt az a pvp volt es jol megcsinaltak szerencsere
Hihetetlen jo Hybrideket lehet majd epiteni a jatekban
Meg a kezdo fajt sem tudom kivalasztani a racialok miatt mert jo az osszes.[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Mi baj az animaciokkal?
Engem sokkal jobban zavart az, hogy ha egy teruletre erek akkor ott van tuzbogar, oriashangya, meg max 2-3 fele (ijasz, melee, varazslo) gonoszcsávó.
Ennyi. A kov teruleten van egressziv meg nem agressziv ugyanugykinezo meduza, agressziv nemagressziv ugyanugykinezo Warhammer fele squig vagy mi.. meg ugyanaz a 3 fele gonoszcsavo.
A harmadik teruleten meg impek es dinok. Es kb ennyi kifujt.
Azert pl a wowban vagy a skyrimben is joval tobbfele enemy van. Itt ra kellene huzni a sracoknak.Tok jo, hogy sok npc sokat beszel, de a legtobben ugyis elkattintjak.
Kene lehetoseg a bevezeto sztori atugrasara is...Lehet amugy az a bajom, hogy maga a vilag annyira nem fog meg. Az ES jatekokban mindig is a szabadsag volt az ami nekem bejott. Nem feltetlen a sztori, sokkal inkabb a szabadsag.
Egy MMOban meg ugye ez azert alap
MMOban sokkal tobb tenyezonek kell megfelelni. Erdekes, de nem varazsolt el annyira mint amennyire vartam. -
törölt tag
Sziasztok! Végigolvasva az egész forumot, szinte csak lehuzos véleményeket olvastam, a guru meg 6 oldalon keresztul az egekig magasztalta. Akkor most mi a valos? Mert ez ket teljesen elterokritika. Vagy tenyleg mindenki a szar animaciok miatt kukazna?
-
warcat
veterán
Sigh,semmi pofátlan húzás nincs benne,csupán az EUban kötelező a sales tax-os árat(ÁFÁ-s) árat feltüntetni,ami az EU-n belüli székhelytől függően 20-25% közötti,többségében 20%,míg az amcsiknál nincs benne az árban,mert államonként eltérő,7-9%,illetve gyakran nincs,0% online digitális termékeknél.
Az a 20% pont fedezi az árfolyamkülönbséget a dollár és az euró között,így jön létre a remek dollár=euró váltás.Okold az EU-s törvényeket,vagy irigyeld az amcsikét,ahogy tetszik,én inkább ha van rá lehetőség,ott veszem ahol olcsóbb és annyiEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Megint megvásárolható Nuuvemen trükközés nélkül mindkét verzió,egyből kapod az explorer pakk kódot,amivel sikeresen aktiváltam is az 5 napos early accesst.
Fontos megemlíteni,hogy ez csak az Imperial editionhoz jár,a simához csak 3 napost kapsz,ha nem közvetlenül a Bethesda honlapról veszed,de nyilván az ára kedvezőbb.TESO
1 brazil reál kb 94 forintEA: It's in the crate!
-
törölt tag
válasz Healbacsi #219 üzenetére
Ilyet nem irtam! En az uzleti dolgaikat kiritzaltam es te hoztad fel, hogy boven van meg mit tenni a jatekban holott egyaltalan nem is kapcsolodott a dolog ahhoz amire valaszoltal.
Nem az a gond, hogy nincs mit tenni a WoW-ban hanem inkabb az, hogy minden jatekban a WoW-ot keresem
TESO-ban es GW2-ben pont semmi hasonlosagot nem talalni es ezek meg pont ettol jok.[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz velizare #227 üzenetére
Ezt mondtam en is amugy. Sokan mar csak szinte megszoksbol jatszanak a WoW-al no meg mert nem tudsz instant jobbat csinalni.
Mert a WoWot folyamatosan csiszolgatjak, hogy megfeleljenek az igenyeknek.
A WoWban az a szeduletes, hogy a casual playerek is kicst bele tudnak kostolni a high end tartalomba. -
nagyúr
sokan = buta újságírók, bloggerek? kifejezetten kerüli ma már mindenki az ilyen összehasonlításokat. a wow még mindig rajta ül a piac felén-kétharmadán egy olyan játékkal, amivel ha ma jönnének ki, még f2p-nél is alig marginális részesedést tudnának kikínlódni.
-
.LnB
titán
válasz ThorsHUN #225 üzenetére
Pandában addig jutottam, hogy felhúztam a mainem lvl90-re. Viszont, lehet a mai napig is nyomnám csak más családi okból kifolyólag be kellett fejeznem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ThorsHUN
őstag
Nekem spec a panda - eltekintve attol, hogy az egesz egy nagy kungfupanda koppintasnak tunik - az egyik legjobban elkeszult kiegeszito lett.
Ami a wowban most nagyon ott van az a casual letformaknak valo kedvezes.
Es EZ az amit meg kell tanulni atvenni. Nem csak a pve pvp balanszot, hanem a casual - hc jatekosok kozti balanceot.
Hogy konynen gyorsan lehessen contenthez jutni, hogy pveben es pvpben is ervenyesulni tudjon a casual is.Mert kulonben csak farmolas az egesz.
Unalmas. -
.LnB
titán
válasz ThorsHUN #223 üzenetére
Szerintem sem. Nekem az jelenti A játékot. Igaz egy ideje nem játszom vele, a Panda nekem sok volt. De soha semmi nem nyújtott olyan jó szórakozást mint az. A társaság és a játék együttesen, felejthetetlen játékórákat töltöttem el vele. Mostanába a WildStar beta-t nyomom, nem WoW verő az sem, de több mint bíztató. Nagyon tetszik az is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
ThorsHUN
őstag
Hola!
Tobben emlitettetek a negativ loot tapasztalatokat.
Az nem, baj hogy a mobok gyakorlatilag jelkepes osszeget dobnak, az osszes jatekban igy van ez. WoWban is altalaban jelzeserteku a mobok altal dobott loot.
Ami jobban zavart az az volt, hogy a dropokbol csak nagyon minimalis hasznalhato esett. A legtobb az szamomra hasznalhatatlan vacak volt. Ij, staffok, light vagy medium armor stb. Ugyanez a quest itemeknel is. Oke egy varazsloceh ne adjon nehezvertet. de egy zold pallos siman ferjen mar bele.. vagy trinket vagy necklace..Gearelodes... komolyan 10es szint korul velemenyt formaltok a gearelodesrol?
WoWban pl mikor volt szintenkenti gear csere?... sosem. Ott is leveling kozben 5 szintenkent csereltunk cuccokat... dropokbol es nem vasarlasbol.
Ami tetszett, hogy nem minden ment le elsore. Pl mikor behuztam 2 will o wispet siman leoltek. Vagy 2 imp utan a harmadiknal vegem volt.Szamit az is milyen classbol valo az ember. Tankkent regen a wowban is nehez volt boldogulni meg healerkent. Itt is ddkent sokkal jobb szolozni. Rangedkent meg plane (ha van hely). Meleekent ott van a hatrany hogy helyezkedni kell, rogton elkezdesz serulni, rangednel lehet huzni is a mobokat.
Oda kell figyelni a kepessegek osszeallitasara, hogy melyik megy manabol, melyik staminabol. Max 5 slot van es kesz... hogy ne ures staminaval menj az ellennek... mondjuk vannak buffok amiknel nem latom ha lejar... ez gaz.Alapvetoen jonak tunik a jatek de sok a bug es szerintem ilyen alacsony szinten keves a levonhato kovetkeztetes.
(Azert szurkolok, hogy a wow mintajara legyen casual mod is a jatekban... ne csak azok "szorakozhassanak" jol akik munkaszeruen uzik kemenyen raidelve naponta a real life rovasara... mert azt megegyszer nem szeretnem meg ugye kell a balance is, amirol most lovesunk sincs...)
-
tskó
tag
válasz Healbacsi #219 üzenetére
ha ugyanazt lenyomod lfr-ben flex-ben, normálban, meg hc-ban az nem tartalom, max ha nagyon lassú a felfogásod. pláne, hogy az első 6 boss egy közepes pug-al is lemegy hc-ban.
unalmas már a nagyon ostoba hozzáállás, ha nincsenek tények akkor rögtön másfelé terelődik a téma és mindenki hülye csak te vagy helikopter. nyilván nem játszom vele ha meguntam... kivettem a Reins of Galakras-t, a két pvp reward mount-ot, kifarmoltam 500k-t egy spectral tigrisre, 4 alt-nak a legendary köpönyeget, tankoltam Garrosh-t részemről ennyi, account froezen.
-
.LnB
titán
Nagyon meglepett ez a sok negatív kritika. Nem is Dave Cook-é, hanem amit ti írtatok itt kommentekben. Én az első videók alapján tudtam, hogy ez nem az én játékom lesz. Viszont amennyire sokan beharangozták ismét a nagy WoW verőnek. Úgy néz ki hamar ez a játék is a SWTOR sorsára jut.
-
Healbacsi
őstag
Igazabol baromira faraszt a veled valo ertetlenkedes. En es az osszes ismerosom (2 guild) koszonik szepen elvannak, maradt meg boven tennivalo. Mint mar emlitettem melysegeseg sajnalom, hogy neked es K-mesternek nincs. Amig kijon a kovetkezo kieg probaljatok ki mas jatekot es hanyagoljuk a temat.
-
törölt tag
A PvP-ben kellemeset csalodtam, alig esik le az FPS pedig nagy zerg-ek vannak. A legjobb, hogy nem fejetlenseg van hanem (total Mount & Blade hangulat kapott el) jol kiveheto, hogy mi tortenik eppen
Csak hat ehhez mar mindenkeppen lo kell mert sokat kell futni.
Csak a gepet tekeri teljesen ok nelkul, ez meg mindig az optimalizalatlansag lesz amit talan idovel megoldanak.[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
válasz Lézerparaszt #212 üzenetére
még vagy 3 óráig...
-
beef
őstag
Egy kicsit már jobban belemerültem, így leírom az eddigi tapasztalataimat. Követem a Tirexi által kiemelt részeket, mivel ő elég jól összeszedte.
Grafika:
Sok helyen teljesen vállalható, néha meg kidolgozatlannak tűnik, de az összkép jó. Nem egy világmegváltó, de így is eléggé leterhel egy közepesnél jobb gépet (a CPU-t sokkal jobban is kihasználhatná). A látótávval nem volt gondom. A TERA-val összehasonlítva még jobb is. Nem az orrom előtt rajzolja ki a játékosokat és az ellenfeleket.
Az animációk siralmasak.Hangok:
Rendben voltak, semmi kiemelkedő, de rosszat sem tudok róluk írni.Küldetések:
A szokásos menj ide, menj oda, hozz ebből tízet, verd le a főbosst. Eddig nem tűnt unalmasnak.Harcrendszer:
Hát ez számomra nagy csalódás Skyrim után. Auto targetes rendszer, íjjal elég kb. abba az irányba lőni ahol az ellenfél van. Ez nekem már kevés. Pont itt vártam volna fejlődést, de nincs.Loot:
Skyrim után, ahol mindenhová érdemes volt benézni, ez igen vérszegény. Könyvek az asztalon csak díszek, korsók nagy része nem nyitható, stb.
Kicsit kevés a halottakból felszedhető arany is, de ezzel együtt tudtam élni.Társaság:
Eddig nem csatlakoztam csapatba így arról nyilatkozni nem tudok. A chaten segítőkészek. Bizonyos helyeken ismeretlenül is segítettünk egymásnak.Tájékozódás:
Én is hiányolok valami jelzést legalább a főbb karaktereknél. Térkép rendben. Küldetés jelzések rendben.AI:
Nagyon gyors a respawn. Volt úgy, hogy lenyomtam egy főgonoszt és amíg felvettem a cuccait és szétnéztem a kis szobában (max 30mp) újraéledt. Itt pl. háromszor öltem le ugyanazt 2 percen belül.
Ugyanez igaz az alap mobokra is.Kezelőfelület:
Rendben van, átlátható.
Az inventoryban jobb szeretem a súly/méret határokat, ezt a van 50 slotod és tök mindegy mit raksz bele ugyanannyit foglal, nem kedvelem.Szerver:
A töltési idő rövid, viszont várakozás a szerverre nagyon hosszú, ha egy új pályarészhez érsz. Közben át szoktam váltani böngészőre és simán végig olvasok egy cikket, mire visszakapom kezelőfelületet.
Sokszor ragadtam már be beszélgetések végén, amikor nem tudtam mozdulni. Inventory stb. működött, de nem tudtam mozogni. Ezen vagy a ki/belépés, vagy türelmes várakozás (2-4perc) segített.Összefoglalva továbbra is tartom, hogy számomra ez havidíjasként nem éri meg, ha egyszeri fizetési módja lenne bevállalnám, de számomra pont a harcrendszere a leggyengébb.
-
nagyúr
válasz WaterWawe #203 üzenetére
én nem hinném, hogy ilyesmivel foglalkoznának.
@H@lede: bármilyen meg akármilyen gépen hasonló tapasztalata volt mindenkinek, a szerver oldali teljesítmény volt a szűk keresztmetszet. stressz teszt volt, úgyhogy ez eddig nem meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
H@lede
tag
A töltési idővel másnak is volt problémája vagy csak nekem? 10+ perceket kellett várnom karakterválasztásnál meg a térképen való mozgásnál (egy kisebb Pakson próbáltam ki)
Oblivion+Skyrim után egy picit csalódás, de várjuk ki a végét hiszem még csak egy 60%-os a játék.
Talán az első negatívum ami feltűnt nekem az a skillbar az 5+1-et kevésnek tartom, 1-2 slottal megtoldhatnák igazán. Annyi skill adott egy classnál amiket érdemes lenne használni.Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
Kareszovics
addikt
Kipróbáltam én is. Sokat nem is toltam. Valamelyikőtök még a topik elején nagyon jól fogalmazta meg kb egy gondolatban azt, ami engem is "távol tart" az egész cucctól: megcsinálod az Intro/Tutorial-t, kikerülsz az első "világba" és ott ugrál egy csomó "egyformaruhás emberke", ami egyből romba dönti az általam(!) "egyszemélyessuperhősösnek" elképzelt/felépített Elder Scroll világot.
Azt nem mondom, hogy szar a játék; 3 órát tolni egy MMO-ban és úgy képet alkotni felelőtlen dolog (ez is csak szerintem).
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest