Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz #57919488 #241 üzenetére
Tapasztaltam. 2 mob sima volt, de 3 mar csak fullon indulva alacsony hpval a vegere ment le.
Ez tetszik. A szornyek fajtai amit keveslek. Keves tipus van.Amugy amit probaltam az a dk volt 2kezessel, kis selfdefense kepesseggel bolonditva.
Aoe tamadassal ami dmg absorbot is adott meg a dragon armor vagy mi ami armort meg ha jol remlik absorbot szinten.
Szal szolo aoe melee lett belole. Heal nem volt hianyzott is, de azert boldoguktam. -
ThorsHUN
őstag
Mi baj az animaciokkal?
Engem sokkal jobban zavart az, hogy ha egy teruletre erek akkor ott van tuzbogar, oriashangya, meg max 2-3 fele (ijasz, melee, varazslo) gonoszcsávó.
Ennyi. A kov teruleten van egressziv meg nem agressziv ugyanugykinezo meduza, agressziv nemagressziv ugyanugykinezo Warhammer fele squig vagy mi.. meg ugyanaz a 3 fele gonoszcsavo.
A harmadik teruleten meg impek es dinok. Es kb ennyi kifujt.
Azert pl a wowban vagy a skyrimben is joval tobbfele enemy van. Itt ra kellene huzni a sracoknak.Tok jo, hogy sok npc sokat beszel, de a legtobben ugyis elkattintjak.
Kene lehetoseg a bevezeto sztori atugrasara is...Lehet amugy az a bajom, hogy maga a vilag annyira nem fog meg. Az ES jatekokban mindig is a szabadsag volt az ami nekem bejott. Nem feltetlen a sztori, sokkal inkabb a szabadsag.
Egy MMOban meg ugye ez azert alap
MMOban sokkal tobb tenyezonek kell megfelelni. Erdekes, de nem varazsolt el annyira mint amennyire vartam. -
ThorsHUN
őstag
válasz velizare #227 üzenetére
Ezt mondtam en is amugy. Sokan mar csak szinte megszoksbol jatszanak a WoW-al no meg mert nem tudsz instant jobbat csinalni.
Mert a WoWot folyamatosan csiszolgatjak, hogy megfeleljenek az igenyeknek.
A WoWban az a szeduletes, hogy a casual playerek is kicst bele tudnak kostolni a high end tartalomba. -
ThorsHUN
őstag
Nekem spec a panda - eltekintve attol, hogy az egesz egy nagy kungfupanda koppintasnak tunik - az egyik legjobban elkeszult kiegeszito lett.
Ami a wowban most nagyon ott van az a casual letformaknak valo kedvezes.
Es EZ az amit meg kell tanulni atvenni. Nem csak a pve pvp balanszot, hanem a casual - hc jatekosok kozti balanceot.
Hogy konynen gyorsan lehessen contenthez jutni, hogy pveben es pvpben is ervenyesulni tudjon a casual is.Mert kulonben csak farmolas az egesz.
Unalmas. -
-
ThorsHUN
őstag
Hola!
Tobben emlitettetek a negativ loot tapasztalatokat.
Az nem, baj hogy a mobok gyakorlatilag jelkepes osszeget dobnak, az osszes jatekban igy van ez. WoWban is altalaban jelzeserteku a mobok altal dobott loot.
Ami jobban zavart az az volt, hogy a dropokbol csak nagyon minimalis hasznalhato esett. A legtobb az szamomra hasznalhatatlan vacak volt. Ij, staffok, light vagy medium armor stb. Ugyanez a quest itemeknel is. Oke egy varazsloceh ne adjon nehezvertet. de egy zold pallos siman ferjen mar bele.. vagy trinket vagy necklace..Gearelodes... komolyan 10es szint korul velemenyt formaltok a gearelodesrol?
WoWban pl mikor volt szintenkenti gear csere?... sosem. Ott is leveling kozben 5 szintenkent csereltunk cuccokat... dropokbol es nem vasarlasbol.
Ami tetszett, hogy nem minden ment le elsore. Pl mikor behuztam 2 will o wispet siman leoltek. Vagy 2 imp utan a harmadiknal vegem volt.Szamit az is milyen classbol valo az ember. Tankkent regen a wowban is nehez volt boldogulni meg healerkent. Itt is ddkent sokkal jobb szolozni. Rangedkent meg plane (ha van hely). Meleekent ott van a hatrany hogy helyezkedni kell, rogton elkezdesz serulni, rangednel lehet huzni is a mobokat.
Oda kell figyelni a kepessegek osszeallitasara, hogy melyik megy manabol, melyik staminabol. Max 5 slot van es kesz... hogy ne ures staminaval menj az ellennek... mondjuk vannak buffok amiknel nem latom ha lejar... ez gaz.Alapvetoen jonak tunik a jatek de sok a bug es szerintem ilyen alacsony szinten keves a levonhato kovetkeztetes.
(Azert szurkolok, hogy a wow mintajara legyen casual mod is a jatekban... ne csak azok "szorakozhassanak" jol akik munkaszeruen uzik kemenyen raidelve naponta a real life rovasara... mert azt megegyszer nem szeretnem meg ugye kell a balance is, amirol most lovesunk sincs...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest