Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Healbacsi #219 üzenetére
Ilyet nem irtam! En az uzleti dolgaikat kiritzaltam es te hoztad fel, hogy boven van meg mit tenni a jatekban holott egyaltalan nem is kapcsolodott a dolog ahhoz amire valaszoltal.
Nem az a gond, hogy nincs mit tenni a WoW-ban hanem inkabb az, hogy minden jatekban a WoW-ot keresem
TESO-ban es GW2-ben pont semmi hasonlosagot nem talalni es ezek meg pont ettol jok.[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
válasz Healbacsi #219 üzenetére
ha ugyanazt lenyomod lfr-ben flex-ben, normálban, meg hc-ban az nem tartalom, max ha nagyon lassú a felfogásod. pláne, hogy az első 6 boss egy közepes pug-al is lemegy hc-ban.
unalmas már a nagyon ostoba hozzáállás, ha nincsenek tények akkor rögtön másfelé terelődik a téma és mindenki hülye csak te vagy helikopter. nyilván nem játszom vele ha meguntam... kivettem a Reins of Galakras-t, a két pvp reward mount-ot, kifarmoltam 500k-t egy spectral tigrisre, 4 alt-nak a legendary köpönyeget, tankoltam Garrosh-t részemről ennyi, account froezen.
-
törölt tag
válasz Healbacsi #176 üzenetére
Ezek a dolgok egyaltalan nem erdekelnek mert ezekhez energiat es tobb szabadidiot kell belefektetni a jatekba mint szorakozast. Nem kivanom a sajat eletemet ezekert feleldozni csak jatszani akarok es nem leszek attol boldok ha a hardcore maghoz fogok tartozni mikozben elmentek a honapok/az elet mellettem.
Azt ne mond, hogy meg ezekert vagy jatekban 9 eve mert azt nem hiszem elMas: NDA feloldasrol van mar valami info?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Healbacsi #134 üzenetére
TESO endgame ha jol lattam akkor MassPvP 50lvl-tol es Master dungeon (ami fogalmam sincs, hogy mi mert minden MMO-ban utaltam a PvE-t )
A WoW-al mar az a gond, hogy havidijas es jobban fejlodik a shop resze mint egy mikrotranzakcios jateknak. Vagyis tobbet fejlodik a shop mint maga a jatek WoD bejelentesnel biztosra vettem (akkor meg), hogy tuti vetel lesz. Biztos jo kieg lesz, de lesz 5 content patch es 10x mount skin 10x pet skin es darabja 20 EUR aron a shop-ban. Diablo 3 is tuti kap AH utan egy combos shop-ot ez 100%.
WoW-ban egy jo dolog van, a Shaman(#165) stevve:
Nincs azzal gond ha egy F2P jatekba eurot kell belerakni de ne egy havidijas jatekba kelljen mar meg azon felul is ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest