Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nem nekem való játék ez, kaptam kulcsot, azt írják folytatódik a béta. Itt a kulcs, aki kapja marja, nekem nincs szükségem rá.
WTNTA6PW9M67EERCCDTA
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #141 üzenetére
Skyrim-nél, főleg az elején én is ezt éreztem, de számomra itt másról van szó. Más a loot rendszer is, elég keveset ad a játék, meg nem tetszik, hogy más el lootol előlem. Kíváncsi leszek arra, hogy a jövőben lesz-e mód arra, hogy Single-t csináljak ebből magamnak. Ha offline lenne akkor 2 hónapra meglenne előre a fix szórakozásom.
Egyébként ha valaki kipróbálná nálam lehet érdeklődni acc-ért, mert odaadom másnak, használja.
Egyébként a zenék és a hangok nagyon jók, mint minden TES-ben. Grafika is rendben van.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Kipróbáltam én is, Tamriel-ig mentem, ott még eltöltöttem 5-10 percet, aztán megdöglöttem két szörny kinyírt.
10 éve játszom TES játékokat, nagy rajongója vagyok, imádom az univerzumát. Ez is jó lenne, ha nem lenne online, számomra a TES mindig is történet orientált játék marad, ez online-al számomra elég elképzelhetetlennek tűnik. De lehet csak maradi vagyok... vagy inkább az ízlésem más.
Mint online játék és csapatmunka másokkal kéne TS-en beszélgetnem közben. De hogyan hallgassam az NPC-k szövegét, ha TS-en folyton beszélgetnek mellette? Üti a kettő egymást, nem hallom egyiket a másiktól.
Mondjuk hozzáteszem sosem voltam egy multis emberke, számomra a játékok mindig is Single-k maradnak, elvonulok magamnak és játszok, sosem lesz számomra ebből tömeges tevékenység. Persze ez ízlés kérdése, valaki meg a Single-ket nem szereti, nem vagyunk egyformák szerencsére. Én 99%-ban Single-t szoktam játszani, néha kis CS vagy BF de gyorsan megunom mindkettőt és megyek vissza Single-zni.
Mivel TES muszáj volt kipróbálnom, de az MMORPG-ket sosem szerettem, 10 percig bírtam a WoW-ot is annak idején, aztán gyors uninstall. Ez jobban tetszik annál mindenképpen, de sajnos online, pedig úgy érdekelne a történet az elejétől a végéig, de ez a fajta játék nem nekem készült, ki kell hagynom. Ugyanez volt az Old Republic-al is, imádtam a KOTOR 1-2-t, aztán a folytatást elbasszák online-al.
Mindegy, tudom, hogy itt legalább lesz TES VI, az való nekem.Azért annak örülök, hogy elmondhatom voltam Coldharbour-ban, abban a realm-ben még nem jártam. Molag Bal-t is láttam.
A Skyrim-os UI azért befigyelt, egyből megismertem az elején. Most azon agyalok hogyan csináljak ebből magamnak Single-t, de mivel szerver kell hozzá nem tudom letiltani az exe-nek a netet, szóval passz... meg nem tudnám kijátszani szerintem egyedül.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest