-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Most nézem, hogy a tegnap még működő GPay mára azt írta ki, hogy ezen a helyen még nem használható. Ilyenkor mi a teendő?
-
insight
aktív tag
Ma érkezik a 46mm Classic órám, és egy nap alatt el kéne döntenem, hogy visszaküldöm-e. Mit próbáljak ki először rajta, hogy kiderüljön, hibás-e? Rakjam töltőre, frissítsem? Valami tipp?
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
Shader
aktív tag
Megjött a frissítés 46mm LTE.
Frissítés után az első 5 percben meg volt az első túlmelegedés is...(csak egy ébresztőórát akartam feltelepíteni). (Ha már nem futotta egy gyári önállóan is beállítható ébresztőórára...). Se egy LTE-n is szinkronizáló önállóan is beírható naptárra...de ez van...--- Sent from mobile device ---
-
autotaxmo
őstag
Nem ugy volt hogy a 3G-t lelottek es nem lehet mar azt hasznalni?!?
-
autotaxmo
őstag
Ma reggel megerkezett az uj szoftver a 44mm LTE verziokra. Lehet tolteni!
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1780 üzenetére
Szolj ha kiprobaltad az onallo oras sms ertesitest amikor nem fogadott hivasod van de az lte off az oran es visszakapcsolasnal mi zajlik le :)
-
szilasz007
aktív tag
válasz autotaxmo #1775 üzenetére
Az AoD es pulzus kovetes sokkal kevesbe meritene majd, mint a vizben tartott ora es LTE bekapcsolva hagyva. Ha egy napot akarsz strandon az oraval, akkor imho repulobe kell tenned majd.
Tiszta oras hivas emlekeztetot meg nem probaltam. Telefonrol remote connection-on persze atjonnek az ertesitesek, igy ertesulsz, mint SMS, mint a telefonos ertesitesrol... Hogy az ora kulon kap e SMS-t? Na ezt meg nem probaltam. -
Beaumont
aktív tag
Nekem LTE van. Melegedest meg soha nem tapasztaltam vele, maximum ha toltorol vettem le, akkor is inkabb melegebb volt. Edzesre, futasra is hasznalom. Nem volt veszes a merules. LTE valoban meriti, legalabbis nalam a cegnel, bar igaz, hogy elegge fedett helyen dolgozom, es valoszinu a folyamatos halozatkereses okozza a merulest. Ha kikapcsolom, akkor jo, otthon (vagy jol lefedett teruleten) bekapcsolva nem tapasztaltam hatalmas merulest.
Lefekves elott feltoltom, ejszaka rajtam van (alvas figyeles, meg egyebek on), napkozben melo, aztan edzes vagy futas, es meg igy is ritkan megy 50% ala. Melohelyen LTE resz off a fentiek miatt.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
jupp008
senior tag
Az LTE órán van arra lehetőség, hogy lehessen választani hálózati módod úgy mint a telefonon, hogy 3G vagy LTE hálózaton legyen ?
Mert ha igen akkor 3G -vel még jobban kitolható lenne az üzemidő ... -
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1773 üzenetére
Az mondjuk nem rossz, mert ha strandolsz egesznap akkor aod off, pulzus off, egy par fizetes, lte bekapcsolva, meg max par 1 perces hivas es kesz. Akkor kibirja reggeltol estig szerintem. Bar arra lennek kivancsi, hogy ha nincs nalad telefon es az lte is off, multisimrol beszelunk természetesen, es ha hivnak a számon, de ugye az ora nem csorog mert nincs halozaton, de amikor visszakapcsolod az lte modot, akkor mutatja hogy volt nem fogadott hivasod sms formajaban? Csak ugy mint ahogy a teloknal szokott lenni?
-
-Maci-
addikt
Minél többet olvasom ezt a fórumot, annál kevésbé van kedvem ehhez az órához.
Fontos lenne a vérnyomás mérés és konkurenciánál nem találtam.
Szomorú, hogy ahogy olvasom, egy napi túrázást is csak enccesen bír ki.
Még az ára az hagyján, nem azon múlik. De most azért, hogy bosszantson?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
thboxx
aktív tag
Na, engem is utolért 'A' hiba! Nekem az a gyanúm,hogy a wear OS-ben van valami csúnya bug. Ami akkor jön ki, ha a user tölt le valamilyem vaccsfacét... Tegnap ugyanis lehúztam a Frontier (Samu sajátja!) face-t, előtte már volt lenn egy Outlookos is. De az utóbbi után elkezdett merülni,mint a tóban a nyeletlen fejsze. Most face-t letöröltem, órát kikapcsoltam,mert nem bírta volna a napot ki. Remélem indítás után elfelejti a hülyeségét és nem kell FR,mert t*kön szúrom magam...
Jó lenne ha jönne már valami javítás LTE verzióra is...Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
autotaxmo
őstag
Amugy masnak nincs problemaja az utobbi idoben a pulzusmerovel? Nekem nyugis setak kozben 130-140-es pulzusokat mér es az atlag boven 100 felett van az eddigi 80-as ertekek helyett...
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1760 üzenetére
Ebben a tesztben vegig szinte kizarolag lte halozaton logott az ora? Mik voltak rajta bekapcsolva? Aod, pulzus stb?
-
insight
aktív tag
válasz szilasz007 #1765 üzenetére
Értem, tehát a Simple nem megy az órán, a google pay
miatt meg Curve-t kell beiktatnom… a Curve is feltöltős kártya mint a Revolut?aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
szilasz007
aktív tag
válasz insight #1764 üzenetére
Ez nekem így nagyon zöldség.
Az órán Google Pay-t lehet kényelmesen elérni. Ez alá OTP-s bankkártyán, csak Curve közbeiktatásával tudsz betenni.
OTP Simple app androidos telefonon van, telefonon ad csak NFC-s fizetési lehetőséget. Órára nem települ.
Viszont telefonon is elérhető a Google Pay, amit, szintén, mint OTP-s, csak Curve közbeiktatásával tudsz használni. -
insight
aktív tag
Valaki meg tudná erősíteni, hogy az OTP Simple segítségével lehet-e terminálon fizetni Watch 4 Classic-kal?
most térnék át apple watchról, és nem szeretném feladni az órás fizetés lehetőségét.aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
kchris78
veterán
válasz szilasz007 #1759 üzenetére
így van és nem is értem miért kellene másra használni... amatőr sportra több órás túrára szintén alkalmatlan! már csak az antenna méretek miatt is.. erdőben fontos a rádiós egység érzékenysége.. hogy legyen térerő. plusz legyen tartalék aksi kapacitás. hát ebből egyik sincs meg egy ilyen órában. túrára garmint kell venni vagy mást, folyamatos mobil lefedettségre egy 5000mAhs telefont és egy túra GPSt vagy valamilyeket ezekből pénztárca függően.
-
Szpisti
addikt
válasz szilasz007 #1760 üzenetére
Volt fent MD számlapom is 500ft-ért, de az nekem nem mutatta a lépésszámot és a pulzust normálisan, hanem tök mást...
-
szilasz007
aktív tag
Üdv!
Most tettem vissza a töltőre az órát.
Ez lett a vége:
Délben ebédeltem. 12:36-13:39 között lefeküdtem olvasni, tabon. Fém. Lehet árnyékolta, mással nem tudom magyarázni a 24%-os esést. Utána néztem, hogy 3%-ot kezdett esni. Gondoltam kap egy restartot. Restart után, LTE, overheat, majd overheat után visszakapcsolta a BT-t, Wifi-t. Ezt úgy vettem észre hogy fél 4-kor volt egy telefonom, azt az órával vettem fenn, aztán telefonhoz nyúlva nézem, telefon hívásban, BT-n óra. Mondtam anyád, kösz. Szóval valahol itt a folyamatba magától visszakapcsolta az adókat.
Utána ismét beállt a normálisabb 2-3%-ba.
Sima Bt-n ez inkább 1-2% szokott lenni negyed óránként.így összegezve, aki azt mondja, hogy kb közel kétszer jobban merül LTE-n, mint BT-n, annak igaza van. Emellett meg még szeszélyesebb is. Ha le van árnyékolva, vagy messze a cella, akkor stage dive indul.
Az biztos, túra közben, hegyekben, LTE-n futtatni ezt, maga a halálos ítélet.Ha a testösszetétel, EKG, vérnyomás, google pay neked fontos és az üzemidőhöz tudsz alkalmazkodni, akkor igen.
Ha üzemidő fontos, sokat jársz a szabadban és folyamatos LTE mellett is fontos üzemidő, akkor inkább mást választanék. Ha több napra el akarsz menni kirándulni, és követni akarod a tevékenységet, akkor se ajánlanám ezt. Akkor arra már inkább valami Garmin jellegű óra. Az meg persze azért butább, de már tudhat NFC-t...Ez egy átlagos usernek, átlagos napjára, némi pár órás extra mozgással, mindennapokra elég. Komoly sportra alkalmatlan. Több napi távollétre töltés nélkül is az. De minimum nagyon-nagyon kompromisszumos.
Szóval van sok szempont ami alapján el tudod dönteni, hogy mi a megfelelő kütyü neked. Remélem ez valami támaszt ad.
[ Szerkesztve ]
-
tranq
csendes tag
válasz Anathema67 #1757 üzenetére
Köszönöm a választ 🤝
The suspicious things are those that aren't suspicious.
-
tranq
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy egyértelmű és rövid(igen/nem) választ adni arra a kérdésre, hogy fogom-e tudni használni a watch 4 nfc fizetési funkcióját nem Samsung de androidos nfc nélküli telefonnal? kösziThe suspicious things are those that aren't suspicious.
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1753 üzenetére
Pontosan en is ezt irtam a forum tarsunknak, el kell felejteni az osszes nem gyari sz*rt.
-
OhYeah
kezdő
válasz JockeyEwing #1746 üzenetére
Online nem megy az eSIM csere - csak ha bemész a boltba
-
-
Tybike81
őstag
Nekem is kb ugyanezek vannak, csak mozgásra kapcsol a kijelző, plusz minden közösségi értesítés. Lehet a nem gyári számlap a bűnös akkor.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
JockeyEwing
aktív tag
Köszi a részletes tájékoztatást. Akkor felcsillant a remény, úgy néz ki, hogy működni fog.
Én most az o2 weboldalán a chrome fordítóval nézegettem, elvileg meg lehet online is vásárolni a prepaid sim kártyát, csak azt nem láttam, hogy esetleg online is ki kehet e cserélni e-simre? Vagy online már rögtön e-simet adnának? Erröl esetleg nem tudsz valamit? -
OhYeah
kezdő
válasz JockeyEwing #1731 üzenetére
Szia, sikerült beszélni nekem is telefonon élőben O2 emberrel :
- először chaten ahol a hölgy nem tudott angolul, de kért hogy adjak meg egy szlovák telefonszámot és azon megpróbálnak elérni angolul beszélő kollegák. Mondtam csak magyar számom van, ok akkor nem gond adjam meg azt és megkeresnek. Majd ezután kaptam egy angol levelet a szlovák O2 szervíztől hogy állnak rendelkezésemre és délután 16:00kor meg fognak csörgetni, megcsörgettek. Ezt csak a hozzállás kontrasztja miatt írtam le, Magyarországon sajnos nem ezt tapasztalom -
és elmondta az ember hogy nyugodtan tudom használni a pre-paid kártyájukat minden olyan eszközben ami eSIM képes, több ismerőse is van aki órában használja, és működik. Amiért az oldalra nem írják ki hogy garanciát vállalnak okosórás használatra is, mert azokban az O2-nek nincs lehetőségük kipróbálni, csak telefonban, mert azt árulnak fő profilban. Nem kell hozzá szlovák lakcím, se szlovák személyi megvehetem boltban magyar személyi igazolvánnyal is. Ugyanezt erősítette meg anyanyelven az ismerős aki a mai napon bement a szlovák O2 boltba és megkérdezte tőlük azt amit én is angolul.
Ma megrendeltem az Emagról az órát és már csak 1 kérdés maradt : vajon az szlovák O2 kártyát fel tudom-e tenni órára magyar Vodafone-al, vagy keresnem kell egy O2 szlovák kártyával valami ismerőst de ez legyen a legkevesebb, elkérem a boltostól 5 percre a sajátját
-
Tybike81
őstag
Nektek nem merül jobban a frissítés óta?
-
pleslie82
tag
Viszont...jól látom, hogy ha használni akarom az órás fizetést, akkor minden egyes alkalommal fel kell oldani a zárolást az órán? Ez azért nem valami kényelmes, ha meg akarok nézni egy üzenetet...
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Tegnap azzal szembesültem, hogy a Matteo Dini-s számlapokat nem engedi telepíteni azzal a hibaüzenettel, hogy nem kompatibilis...😐 Más is találkozott ezzel esetleg? 3 MD számlapom van, eddig nem volt gond!
Pozitív viszont, hogy tegnapi gyors Revolut/ GPay regisztráció után ma a Spar-ban és dzsunka kínaiban is fizettem az órával, gyorsabb, mint a Note 20 Ultrát előrángatni és feloldani..tetszik nagyon! 🙂Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
OFF
csendes tag
Tegnap sikerült SOS üzenetet produkálni az órával.
Redőnyt szereltem, nem estem el és nem voltam mozdulatlan. Kiabáltam Nejemnek és fiamnak jöjjenek egy kicsit segíteni, lehet "hallgatózik" az óra? -
Rolinkoka
újonc
Nekem napi szinten eltűnik a Google pay alkalmazás a feltelepített appok listájról, csak az újratelepítés segít. Erre valami megoldás?
-
undercover
őstag
Ez a stressz szint mérés jó valamire? Én annyira nem láttom, hogy megalapozott lenne.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1732 üzenetére
Szuper, azt megkoszonnem ha teszel majd egy probat hogy meddig birja ha csak lte-n log az ora.
-
Stillx
csendes tag
válasz szilasz007 #1727 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!!! Várom a szerdai teszteredményt!! Eddig nem hangzik túl jól!! Ezek mellett ajánlod az órát?
-
OhYeah
kezdő
válasz autotaxmo #1729 üzenetére
Igen, de Szlovákia is EU így nincs roaming. Meg nekem inkább amúgy is arra kell, hogyha mobil nélkül mennék valahova, akkor csak a mobilban lévő kártyát atiranyítom, a órában lévőre, hogy elérjenek. Net+telefonálás indítás sem létszükséglet, inkább az elérhetőség. Nagyon-nagyon emergencybe a telefonálás talán.
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Hogy lehet az olyan watchfacet az órára telepíteni, ami az órán mint apk már fent van, a play áruházban már rányomtam, hogy telepítés órára, de még se csináln semmit.
[ Szerkesztve ]
-
szilasz007
aktív tag
válasz autotaxmo #1730 üzenetére
Azt nem próbáltam. Több helyről azt írták, hogy kb felezi az üzemidőt, ha csak LTE-ről megy.
Emellett meg számít, hogy milyen a cellával a kapcsolata. Ha messze van, merül, ha közel, akkor kevésbé. Függ a körülményektől.
Szerintem 24 órát, max nagyon takarékosan lenne képes csak LTE-n túlélni. 12-t, talán? Ha másnak nincsen jobb tapasztalata, max szerdán hagyom LTE-n szaladni. -
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1727 üzenetére
Ha aod, pulzus, stressz vegig on es nincs edzes benne, akkor mennyit bir neked kizarolag lte halozaton logva?
-
Shader
aktív tag
válasz vinczetibor #1722 üzenetére
Nagyjából én is így jártam.
Hiába írtam be kalibráláskor a felkarossal mértnél kisebb értékeket, az óra mindig többet mért SYS-re. Elemcsere után a felkaros is magasabbat mért.--- Sent from mobile device ---
-
szilasz007
aktív tag
Én all-in használom, AoD, folyamatos stressz és pulzus követés. Így BT-n egy nap.
LTE-be 4-5 óra, benne egy 2.5 órás termi edzés 50%...
Nagyon sok függ attól, hogy hogyan használod.
Pl fürdőbe levittem még nyáron az órát, 2 óra alatt csontra szívta az LTE, mert küzdött rendesen a rádiójelekkel, a víz alatt. És persze ott találkoztam túlmelegedés figyelmeztetéssel. Ha beviszed termálba, szinte garantálom, hogy bedobja neked a "melegem van"-t. Azóta persze jött ki frissítés az LTE-re, ami állítólag javított ezen, de azóta nem pancsoltam. Más majd kiegészít. :pA lényeg, fürdőbe inkább repülő módba legyen, ha hosszú távon vagy vízben és max amikor szárazon pihentek, kapcsold be. Úgy túléli szuflával. És emellett meg nyirbálni kell a feature-öket, ha hosszú üzemidőt akarsz.
-
Dodeszh
tag
Egy ideje az óra a telefonon fogadott és felvett hívásaimat nem fogadott hívásként jelöli. Telekom kártya a telefonban és multisim hozzá az órában is, bár lte modell, de BT a kapcsolat, mellettem van a telefon. (Classic 46 mm lte)
Jelez rendesen híváskor az óra, de ha a telefonon felveszem a hívást, akkor nem fogadott hívás értesítés jelenik meg az órán. Korábban ilyen nem volt és nem rémlik, hogy bármit állítottam volna. Normális ez így vagy nálam ment valami félre? -
OhYeah
kezdő
válasz JockeyEwing #1690 üzenetére
Részinfo O2 Slovakia-tól emailben:
"eSIM activation is avaliable for every mobile program in our portfolio, even for prepaid card O2 Volnost. Change to eSIM is €10/card.
Our eSIM is compatible with the devices (phones, tablets) listed on our page: https://www.o2.sk/ponuka/telefony-a-zariadenia/esim. We do not guarantee functionality in other devices, but have no restriction for smartwatches.
You can request the issue of eSim in our O2 Stores: https://www.o2.sk/podpora/centrum-podpory/kontakty/o2-predajne.An O2 Slovakia sim card cost €2 but also comes with €2 credit. Calling costs €0,10 per phone call only, sms €0,05. The data can be topped up with the following packages:
€1: 1 GB for 1 day.€2: 1 GB for 1 week.€3: 1 GB for 4 weeks.€5: 2 GB for 4 weeks.
Data of the above O2 Slovakia data packages is valid in Slovakia and all of Europe.
The SIM card expires 12 months after last recharge (per the literature that comes with the SIM card.)"
Eddig biztató - szerintem ez működhet. 2 EUR a kártya amit lebeszélhetsz, és 10 EUR amiért eSIMet csinálnak belőle. Szlovák ismerősöm remélhetőleg ehéten be tud menni 1 boltba és lekonfirmálja a fentebbieket szóban is anyanyelven. Ha úgy is OK, akkor veszek egy SGW4 LTE-t.
-
nylacika
aktív tag
válasz undercover #1723 üzenetére
Teljesen egyénfüggő, testalkattól, edzettségtől, bármitől függhet. A séta tempójától, domborzati viszonyoktól...
https://www.webbeteg.hu/cikkek/sziv_es_errendszer/21142/tudnivalok-a-pulzusrol
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
undercover
őstag
A pulzusszámra mi amugy a normális érték?
Ha a nyugalmi 70-80 körül van lehet sétálás közben 100-110 vagy több?
-
vinczetibor
aktív tag
Ma érdekes dolog történt. A telefon jelezte, hogy az előző vérnyomás kalibrálás óta eltelt 28 nap, és ha továbbra is szeretném használni az órát vérnyomásmérésre, akkor újra kell kalibrálni.
A kalibrálás előtt, kiváncsiságból végeztem egy mérést és azt tapasztaltam, hogy nagy a különbség az óra és a vérnyomásmérő között. Az óra kb. 10-zel többet mutatott a felső és alsó értéknél is.
Kalibrálás után az óra továbbra is a korábbi magasabb értékeket mutatta, megmaradt a különbség a vérnyomásmérő és az óra között.
Már kezdtem csúnyákat gondolni az órára, mert biztos voltam benne, hogy az 50000 forintos Omron vérnyomásmérő mutatja a helyes adatokat, amikor észrevettem, hogy bevillant az alacsony töltöttségi szint a vérnyomásmérőn. Az Omron EVOLV-on a kijelző is a felkaron van és csak a végeredményt figyeltem azt nem, hogy bekacsolás után miket írogat. Új elemeket raktam a vérnyomásmérőbe és csodák csodájára a vérnyomásmérőn is magasabb adatok jelentek meg, vagyis az óra mutatta a jó adatokat és nem a lemerülőben lévő vérnyomásmérő.
Összegzésként, az óra a kalibrálás előtt és után is ugyan azt mérte, vagyis 28 nap alatt nem "állítódott el". Másrészt hiába írtam be a valósnál alacsonyabb értékeket a kalibrálásnál, mert a vérnyomásmérő a valósnál folyamatosan alacsonyabb értékeket mért, az órát ez nem érdekelte, nem mutatott a kalibrálás után sem kevesebbet, mint az várható lett volna.
Az óra vérnyomásmérésével teljesen elégedett vagyok, de most már nem értem, hogy mit csinál és mire való a kalibrálás. -
Stillx
csendes tag
Sziasztok!! Watch 4 Classis Lte vásárlasa elött állok (Telecom)! Aksi és tulmelegedes frontot van már valtozás? Meddig bírja nektek bt kapcsolattal és meddig önallöan Lte kapcsolattal? Pl. ha nyáron 6 órát strandolok akkor bírni fogja teló nélkül is? Vagy inkább erre a célra jobb kenne nekem egy watch gt 3 pro? Előre is köszi a válsszokat?
-
thboxx
aktív tag
válasz undercover #1715 üzenetére
Nem lehet, hogy csak bizonyos méretig jelenít meg?
Amit a feleségem küld telegramon az appal lőtt képet megjeleníti, de ha saját fotót küld azt pl nem.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
G-Bali
senior tag
Amúgy a Facebook Messenger képeit amit kapok nem is lehet látni az órán?úgy értem nincs rá mód hogy megjelenjen ?
-
kchris78
veterán
a mostani legújabb javítás hozott valami észrevehetőt?
-
autotaxmo
őstag
Elso dolgom volt lecserelni a gyári szijjat es nagyon jol is tettem, sokkal kenyelmesebb es vegre nem all el a kezemen a 44mm verzio illetve a brutal serulekenysegi rizikot csokkentve, ment ra egybol a tok. Az elso idok az oraval nagyon nehezek voltak, sok fals meressel, parasztvakitassal, ezeket elengedtem es ma mar inkabb egy jo es szep jatek orakent tekintek ra amivel lehet fizetni, tavolsagot merni setanal, illetve latni az ertesiteseket. Osszesegeben tenyleg nem rossz az ora, bar van hova fejlodni. :) -
nylacika
aktív tag
Ma megnéztem a fogyasztást önálló használatban, egy óra futással, online rádióhallgatással, GPS, önálló mód, egyebek... Tehát, 1 óra alatt 55% merülés. Azt tekintve, hogy folyamatos nethasználat volt, szabadtéren, jó vételi körülmények között plusz az edzés, jónak tartom. Ezért vettem, nagyjából én erre használom és még a fizetésre is természetesen! Tehát nekem bejött, megfelel, már csak a túlmelegedést kell szoftveresen orvosolni és tökéletes lesz!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
OhYeah
kezdő
Egyébként van itt valaki aki fizikailag/való életben is kipróbálta már a Vodafone pre-paid eSiM-et órára rakni ?
Egyelőre annyit láttam itt hogy "Vodafone mondta/ Vodafone-nal beszéltem" aki tippre egy eladó/telefonos operátor akik meg annyira nincsenek képben, ezért kérdem.
Vodafone TUTI pre paid oldalon ezt írják:
"A TUTI+ tarifacsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. "
Ez lenne az alapja, hogy nem lehet órában használni, mert csak mobiltelefon-készülék van említve ? És mi van Laptoppal, otthoni telefonképes riasztóval, telefonképes gépjárművel, ilyen alapon abban sem lehet? Hogy veszik észre ha nem mobilban van ?
tényleg érdekelne hogy lett-e fizikailag le próbálva bárki által?
-
undercover
őstag
Üdv srácok!
A hosszútávú tapasztalataimról hoztam egy kis tesztet, örülnék ha ti is megosztanátok a véleményeteket
Nekem egy Galaxy Watch 4 Classic órám van.
Nos értesítések megjelenítésével nincs problémám, a gboardral lehet smst írni, hasznos ez a hívás inditás és fogadás dolog is. Viszont a gyári szíj így pár hét után mintha jobban kopna mint azt szeretném. Hasznos dolog az is, hogy google pay-al ha olyan bankártyája van az embernek tud fizetni.
Az egészségügyi funkciók viszont szerintem csak okésak ott lenne még mit javítani bőven.
Kezdjük a pulzusméréssel, az esetek többségében jó értékeket mutat viszont itt is néha szerintem túlbecsüli vagy felülbecsüli a dolgokat. Illetve ha olyan mozgási tevékenységet végzel ahol jobban mozog a kezed akkor van, hogy false értékeket mutat vagy nem is regisztrál be pulzusszámot.A vérnyomás értéke megközelítőleg jó viszont itt is előfordul, hogy túl vagy alulbecsüli szerintem a dolgokat.
A véroxigén mérés az úgy gondolom megbízható.Viszont talán a legnagyobb csalódás az alvásfigyelés mert az nem igazán működik. Nem tudom, hogy túl sokat forgolódok éjszaka vagy mi lehet az oka. De ezt már más teszten is láttam, hogy éjszaka az óra túl sok ébredést regisztrál be pedig a valóságban nem történik annyiszor felébredés és emiatt pedig alacsony pontszámra fog értékelni a végén.
Az akkumlátor pedig számomra kb 1 napra elegendő, talán max másfél nap.
Szóval hátha még jön pár patch és javítanak ezen azon.
-
Láttatok valahol szövet szíjat az órához? Persze a lényeg a 20mm gyorscsatlakozó a szíjban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
OhYeah
kezdő
válasz JockeyEwing #1690 üzenetére
De van, utána is járok 🙏- köszönöm a tippet👍 Jelzek mire jutottam.