-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz Szpisti #15139 üzenetére
Thx, rosszul írtam, jó hogy javítasz: a OneUI-lett 6-os nem a Wearos.
2 év 2 hónapja használom, azóta nem volt visszaállítás.
Engem a "szenzorok" adatai érdekelnek elsősorban, másodsorban az értesítéseket figyelem ha véletlenül ne láttam volna előbb a telefonon, nincs "nyomkodva" különösebben. Aod sincs.
Most 1 nap használat után kerül ~65%-on a töltőre, előtte ez inkább max. 55% volt.
"Magabiztosabb" lett az üzemidő, így tudnám megfogalmazni....Remélem még kiszolgál...mert ár/érték arányban mint okosóra szvsz jó cucc.
Használj Te is szabad szoftvert !
-
morfondőr
őstag
válasz Szpisti #15111 üzenetére
Na ugyanez a Kft., akkor lehet ez is szolgáltatós. Az SHM modot csináltam meg rajta, de elvileg az nem befolyásolja a frissítést, még írják is a faq-ban. Ha nem jön még egy darabig, akkor kénytelen leszek egy resetet csinálni.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
-
morfondőr
őstag
válasz Szpisti #15056 üzenetére
Én ez a videó alapján pillanatok alatt megcsináltam, semmi extra mókolás nem szükséges hozzá: How to enable ECG and Blood Pressure on Galaxy Watch for non-Samsung Phones (NEW UPDATE FOR 2024)
A módosított app feloldja a Samsung telefon és a régió korlátozást.
De azért azt hozzá teszem: csak saját felelősségre!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz Szpisti #15048 üzenetére
Pixel 7 telefon, az XDA-s megoldással sikerült működésre bírni, nem is volt túl bonyolult.
patex1983: eszembe jutott nekem is, ha nem lesz "elegánsabb" megoldás, akkor nem marad más, este feltöltöm, kikapcsolom és reggel teli akkuval kezdek.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
fater01
tag
válasz Szpisti #15015 üzenetére
Mindenre nyitott vagyok. Mondj egy okosórát ami hosszú üzemidővel rendelkezik, jó a sportkövetésben, lehet vele fizetni, és adott esetben még vészhívásra is alkalmas! Nem baj, ha nem 350000-be kerül, mint a Garmin csúcskütyüje. Huawei watch4 pro. Nincs európában fizetés. Ticwatsch5 pro. Nincs lte. Sorolhatnám, de nem teszem. Amire nekem kell, kompromisszumokkal de pillanatnyilag a samu és ez a xiaomi jött szóba. A samu (galaxy watch4 lte 44mm) üzemidőben leszerepelt a felhasználói szokásaimmal. Két évig használtam. Így maradt a xiaomi. Nincs más a piacon!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Szpisti #14973 üzenetére
Tudom, korábban hackeltem is rá, de telefon cserével ugye resetelni kellett az órát, talán most már nem kell?! Macera volt és felesleges, kifizeted, megveszed erre ezt csinálják. Az újak is ilyenek? Akkor tuti nem lesz több Samu órám.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
subset
senior tag
válasz Szpisti #14793 üzenetére
Részletesebben:
"WATER RESISTANT 50M vagy 5 ATM (vízálló 50m) * az óra viselése megengedett úszásnál, autómosásnál, fürdésnél, zuhanyzásnál, hegymászásnál, ejtőernyőzésnél, sárkányrepülésnél vagy síelésnél. Ellenáll az izzadtságnak, kondenzálódásnak és esőcseppnek."
De gondolom még mosogatásnál, akváriumtisztításnál locsolásnál stb. is viselhető[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
patex1983
őstag
válasz Szpisti #14707 üzenetére
Beígért funkciókról beszélek, pl.:
"Az Irregular Heart Rhythm Notification funkciót egészen visszamenőleg a Galaxy Watch4 termékekig fogja a Samsung frissítés formájában elhozni."Várom azóta is, hogy elhozza
#14708 akibor000: Látom a szövegértés neked sem az erősséged.
[ Szerkesztve ]
X
-
PACSA75
őstag
válasz Szpisti #14606 üzenetére
Nekem is megvolt a napi rutinom a töltésre, de évek óta váltogattam az Apple Watch és a SGW - ok között, és most elég lett ebből a vonalból.
Hidd el, hogy tök szuper 2 hetente töltőre tenni az órát.
Ráadásul ez az óra még szebb is és mindent tud, ami nekem kell.
Megjegyzem szerettem Samut, nagyon jó óra, de az akku mellett a formáját is meguntam már. -
sepyi
aktív tag
válasz Szpisti #14389 üzenetére
Ūgy érti, hogy csak aktív kijelzőnél jön meg az üzenet. Az a52 5g forumban ugyanerre panaszkodik egy felhasználó, bár neki csak az email nem akar megjönni csak feloldott kijelzőnél. Meggyőződésem, mindkét esetben beállítási probléma.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
joshua7
veterán
válasz Szpisti #13817 üzenetére
A kommentek alapján lehet, még úgy is, hogy a mentés off, nem készült még mentés korábban sem, az órán ki van kapcsolva a wifi és a telefon is offline üzemel. Mások is írták, hogy akkor is csinál mentést (de miről, hogyan, ha nincs is hálózaton?). Egyedül a telefon és az óra között van BT kapcsolat.
Legközelebbi ciklusnál reggel megnézem az akkuhasználatot.Semper Fi
-
novoszath
senior tag
válasz Szpisti #13787 üzenetére
talaltam egy nagyon jo leirast hogy mikent lehet felrakni
[link][ Szerkesztve ]
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
válasz Szpisti #13785 üzenetére
nekem az SHM MOD van fent ott mar be tudom kapcsolni csak a healt alkalmazasba nem szinkronizalodnak at az adatok
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
PubliCat
tag
válasz Szpisti #13690 üzenetére
S20fe-vel hasznalom. A legjobb idom az 60ora, az atlag viszont kb 53-54h.
ami megy:pulzus,alvas, estenkent zseblampa, minimal ertesites(bank, messenger,sms).
huawei p20lite-al is hasznàltam, ugyanez volt az ido"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
-
válasz Szpisti #13682 üzenetére
nem, majdnem minden megy, nfc always on, wifi és mobilnet auto, bt always on
ja, ami még fontos, non-samsung telefonnal használom...
udpdate elött 1 napos volt az üzemideje
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
novoszath
senior tag
válasz Szpisti #13677 üzenetére
lecsereltem fem szijra de az is neha laza de ha megduzzad a kezem a melegtol akkor meg szorit nem akarnek meg szemet ki szedni belole mert akkor nem jon mar a kezemre akkor a fem szij az nem megoldas ezek szerint....
-
MODERÁTOR
válasz Szpisti #13671 üzenetére
Nálam is szarabb lett. Addig rendben, hogy néha tovább mér. Eddig is így tett. De tegnap este pl bealudtam film alatt. A bealvást a tegnapi alváshoz csapta, a felebredésem utáni rendes elalvást meg már mára vette be. A maitól volt kb 20 perc különbség míg fent voltam, a tegnaptól egy fél nap..
Plusz frissités óta szerinte nincs mélyalvásom. Előtte mindig rendes ciklusokat mért.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
PedroPascal
őstag
válasz Szpisti #13604 üzenetére
Előrendeléskor vettem a GW6C lte órát és azóta nem jött egy frissítés sem. Google play itt is a legnagyobb fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
deka10
senior tag
válasz Szpisti #13436 üzenetére
Nagy nehezen sikerült hozzáadni az órát, az eljárás teljesen a fordítottja mint a Huawei Mate 10 Pro-val. Az órán factory reset, a wearable, Samsung health app adatok törlése a telefonon az alkalmazásoknál, a telefon újraindítása. Az órán a nyelv és régió kiválasztás újraindítás. A telefont bluetoothon keresztül párosítjuk az órával (na ez az ami korábban a mate 10pro-nál nem így volt, mert ilyenkor a csak 85%-ig jutott el az óra csatlakozása és ismeretlen hibával megszakadt, megállt) mikor ez megtörtént akkor már a Samsung health appon keresztül megindul az óra csatlakozása és hiba nélkül lefuttatja a telefon. Ha nincs bt párosítás egyszerűen nem lehet elindítani az óra csatlakozását, mert - a telefon nem támogatott - üzenet ugrik fel mindenféle próbálkozásra.
Azért írom le ha valaki más is próbálkozik és a korábbi leírás alapján nem megy.Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
TomPack
őstag
válasz Szpisti #13342 üzenetére
Én használtam egy ideig Amazfit GTR4-et, azon rendes OS-volt, a ZeppOS! Alkalmazásbolttal (külső fejlesztőknek is), és csak napi 4-5%-ot merült az aktivitáskövetéssel, értesítések jelzésével, néha Bluetooth-hívással, és esti kocogác közben YouTube-zenevezérléssel.
Ami miatt újra próbát tettem a Samsunggal az a SmartThings hiánya volt.
De semmivel nem gondolom "butább" órának az Amazfitet.
Galaxy Watch 4 Classic fogyasztásban biztosan 10x butább, cserébe lekapcsolja a tévém ha elalszom, és több app van rá az áruházban.
De nem hinném hogy okosság mércéje az alkalmazások száma lenne, mert abból még valóban kevés van az Amazfit áruházában.
Vagy szerintetek mitől lesz okos egy fitness karkötő?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
-
qltsar
veterán
válasz Szpisti #12816 üzenetére
OP 9 Pro + Előző software verzió esetén nekem sem merítette. De mivel telefon váltás miatt kellett egy FR az órán, az S23+-szal és az új óra software-rel brutálisan merül nálam, kikapcsolt WiFi megoldotta a problémát, de 2-4 órával még mindig karcsúbb lett az üzemidőm, mint az előző verzióval.
-
gombasm
aktív tag
válasz Szpisti #12446 üzenetére
Párosítani valahogyan tudtam, de semmit nem ért, mert a Samsung accounttal nem szinkronizált sehogyan sem, így az órán rögzített adatok nem kerültek be a többi közé.
A P30 még megvan, szóval érdekel, ha valaki ezt megoldotta valahogyan![ Szerkesztve ]
Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1
-
-
axlfsi
veterán
válasz Szpisti #12015 üzenetére
Jó kérdés. Ez ilyen.. Gyárilag
Ebben úgymond a túlzsúfoltsága a szép. Már akinek, de nekem bejön illetve az is, hogy inverzbe is megadhatom a színeket így fekete alapon (egy nagyon halvány szürkével, ami az "LCD" sziluettjét ábrázolja, fehér számokkal (piszkos fehér) a számlap. Egész akku-barát így.[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
rotring
csendes újonc
válasz Szpisti #11895 üzenetére
Üdv. Írtad, hogy megkaptad a GWA3 frissítést. Én is. Nálad nem okozott galibát? Nálam igen. Kinyírta a telefonnal való kapcsolatot. Újra kellett indítanom az órát. Ami miatt számos (előző) beállított funkciót újra kellett aktiválni. Ez még nem lenne probléma... de az "üzemidő" vagyis az óra működése 4 órára lecsökkent. Kiiktattam WiFit, LTE-t, helymeghatározót, 3G-re állítottam, mégis "felmelegszik", és hamar lemerül. Ez a frissítés számomra tragédia... Van valami ötlet: Frissítés elött 1,5 napot kibírt... R895FXX1GWA3 Wearos verzió: 3.5, rendszerverzió: 11...
[ Szerkesztve ]
-
-
Mi a Manó?!
tag
válasz Szpisti #10535 üzenetére
Mi a neve annak a kiegészítő programnak és honnan lehet letölteni mert az óraban lévő GooglePlay alkalmazás nem dob fel Viber telepítési lehetőséget. Lehet csak az E-sim verziós óra támogatja? Bár érdekes lenne mert akkor a Pc-re miért lehet a vibert tükrözni, abban sincs sim kártya....
-
Tin
veterán
válasz Szpisti #10481 üzenetére
Köszönöm, akkor majd be merem frissíteni.
Valakik írták, hogy lemerülve érkezett az óra. Az enyém nem, az imént vettem át, a doboz alapján 2022.10.27-i gyártású, és a töltőre rakva 68%-ról indult a töltés. Tehát ez korrekten 70%-ra volt töltve, ahogy indulóban lennie kellene.
Megjegyzem év elején a feleségem 40mm-ese is taccsra merülve érkezett kb április mások felében, az januári gyártású volt. És használja azóta, nincs vele baja.
Amúgy nincs kis csuklóm, a 44mm-es méretre nem is mutat nagynak a kezemen, de aki ezt a szíjat kitalálta, hogy eláll, nem is értem, miért...
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz Szpisti #9420 üzenetére
Köszönöm a linkeket a fórumtárs nevében is,nekem is hasznos.
Ha felteszem ezt az apk-t ezzel a bugjaeger-rel,az óra ugyanúgy fog frissíteni(és a garim nem ugrik elvileg,ha jól értem az angol leírást),mintha 'full' gyári lenne?“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
PeteePeti
őstag
válasz Szpisti #8517 üzenetére
Ezt most úgy linkelted ide, mintha itt bárkinek is újat mondtál volna ezzel!
Amúgy meg annyira nem drága most! Én nekem a bluetooth pro nagyjából 65-be fog fájni! Kuponokkal és készülékbeszámítással 136 ezerre le tudtam vinni árat! Beszámítandó Watch 4 44mm bluetooth ajánlat 53 ezer, ami annyi is lesz, mert makulátlan (használt piacon se menne el többért, főleg, hogy nagyjából 65-ért vettem azt is hónapokkal ezelőtt)! Buds Live is talán elmegy 20 körül! Szal 136-53-20=63 a vége! Így azért már nem is annyira rossz ár érte![ Szerkesztve ]
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
krisz12071
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ