-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz bexinho23 #14934 üzenetére
Minden megjön rendben.
Más!Hova tünt a maximális pulzus kézi megadása? Volt ilyen a samsung healt-ben, de megnéztem minden menüpontot és nem találom. Egyébként a pulzuszónákhoz kellene. Mert honnan tudja az óra hogy nekem mennyi a max pulzusom, hiszen az életkorral az edzettségi állapottól függően mindenkinek más.
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
válasz Szpisti #14389 üzenetére
Ūgy érti, hogy csak aktív kijelzőnél jön meg az üzenet. Az a52 5g forumban ugyanerre panaszkodik egy felhasználó, bár neki csak az email nem akar megjönni csak feloldott kijelzőnél. Meggyőződésem, mindkét esetben beállítási probléma.
-
sepyi
aktív tag
Google Wallet ügyben érdeklődnék. Telon a simple classicot használom és teljasen jó. Órán viszont a Wallet az egyetlen opció és mivel hozzájutottam egy lte-es verziójú órához, megörültem, hogy nem kell telot magammal hordani a bringázáshoz. De...! Feltettem a Wallet-ot. Az első helyen dohánybolt pöccre indult, tudtam fizetni. A második helyen Lidl, többszöri próbálkozás után is skertelen. A harmadik hely független benzinkút, másodszorra sikerûlt fizetnem. Ez ilyen, vagy idővel lesz jobb is? Mert ez így elèg kellemetlen, fōleg a Lidl-ben. Telo elő és simple fizet.
-
sepyi
aktív tag
Cib bankos kártyát sikerült valakinek hozzáadni a google wallet hez? Visszadobja hibaüzenettel a kártya ellenőrzést.
-
sepyi
aktív tag
válasz vilmose33 #13411 üzenetére
Egyszerűen engedélyezi az értesítéseket a messengernek. Válaszolni lehet csak új üzenetet nem lehet indítani.
Más! Ez a google wallet nem győzött meg. 3 fizetésből egyszer tudtam. Ez így max vészmegoldás lehet, de a simple mellett kb. a használhatatlan kategória. Egy szóval nem mondom hogy az óra nfc-je gyenge, de valami nem kerek.
-
sepyi
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #13408 üzenetére
Nekem akkor dobott ilyet, amikor már hozzáadtam a kártyát. Megpróbálom érthetőbben Nem engedte ugyanazt a kártyát kétszer felvenni.
-
sepyi
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #13378 üzenetére
Nem lehet hogy a simple és a google alkalmazásnál egy adattörlés megoldaná? Tudom macerás, de egy próbát nem érne meg? Nekem simán hozzáadta a kártyát ma a google pay-hez. Igaz galaxy a 52 5g a telo és watch4 bt az óra. Bár nem hiszem hogy van jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Azt meg lehet csinálni, hogy a telefonon a simple, órán a google wallet legyen a fizetős alkalmazás? A simple-ben azért sok okosság van amit használok.
-
sepyi
aktív tag
Talán történik valami, eddig válaszra sem méltatták az ilyen értékeléseket. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #12226 üzenetére
Hiába vitatkozol! A kollégának igaza van! Furcsa dolog a matematika. Teljesen egzakt. A kolléga meg sem említette a javítási költséget. Azt mondta: ha nem fizet biztosítást, van 24000 forintja. Ha elromlik a készülék, (aminek 0.1% a valószínűsége) akkor a javítás összegét figyelmen kívül hagyva 27000 forintot hozzátesz a ki nem fizetett biztosításhoz és van egy teljesen új készüléke. Tehát teljesen mindegy hogy a kijelző 40000 vagy 50000 mert nem erről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Hozzászólnék én is. Lassan egy éve van meg a 44mm-es BT.
A múlt héten egy két órás bringás edzes után kalibráltam az órát. Az első mérés 138/88 lett. Aztán kimaradt két mérés rossz illeszkedés miatt. A második értékelhető mérés 128/85, a harmadik 122/82 lett. Természetesen a pulzus is mindegyik mérésnél csökkent. Azóta ilyen.
Jah! Mindegyik ellenőrizve felkarossal is. Egy pár sistoles eltérés van. A diastoles általában jó.[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz stigma #11155 üzenetére
Az a hackkelés amiről beszélsz, két modosított apk telepítés. Mintha idegen forrásból telepítenél. És igen működnek a frissítések. Xiaomi telefonnal tesztelve.
Egyébként meg a lecsatkakozás sem mindenkinék probléma. Legalábbis nem tömegesen jelentkező. A családban kettő 4-es van. Egy lte és egy Bt verzió. Egyik sem produkálja a Bt eldobás problémát. Ha kimegyek a hatótávból lecsatlakozik, ha visszatérek újra csatlakozik.
A frissítések telepítésénél jelentkező brick sem volt tömeges. Szépen sorban felpakoltam a Bt-s verzióra a megjelenés napján mindíg a frissítéseket Soha nem volt gond. Egy éves az óra. Az lte-es órára (két hetes) is sorba felmentek a frissítések egymás után probléma nélkül.
-
sepyi
aktív tag
válasz Barthezz2 #11013 üzenetére
Szép Napot!
Az órán már volt FR. Ki kellene próbálni egy másik telefonnal. Teljesen mindegy hogy milyennel, mert úgyis csak a Bt-t kell tesztelni. A telefon egyébként csak az órát dobálja? Ha csak az órát dobja le akkor szerintem nem a telefon a ludas, de egy másik teló sok mindenre rá tudna világítani.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
Simple-et vagy a Simple plus-t lehet felheggeszteni?
A simple-et megpróbáltam, de a jelszókérés után kilép. Be sem engedi írni.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Nem emlékszik valaki melyik volt a Bugjager után a másik alkalmazás amivel file-okat lehetett másolni az órára? Volt róla szó, de nem emlékszem. Pontosabban apk filokat
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
A múltkor én is kérdeztem, de nem válaszolt. Mintha az lett volna a nyűgje, hogy nem tudja felmasolni az órára a file-okat. De ha a leírást követi, akkor ott nem lehet gond.
Fejlesztői menü/wifi hibakereses/vissza egy menü/wifi cím másolása a(:) utáni rész nem kell a bug jagerbe. Ott be kell tallózni a telefonra mentett két file-t. Telepítés az órára és kész. De van hozzá video is.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
Mi a teendőm,ha új telefonnal szeretném párosítani az órát?
-
sepyi
aktív tag
Tehát kicsi. A Higgs-bozon is kicsi mégis tudják detektálni. Ebben a kérdésben abszolut nem vagyok pesszimista. Egy-két év és orvosi tudású eszközök lesznek az emberek karján. Mert ez az érdeke az egészségbiztosítóknak is.
-
sepyi
aktív tag
válasz autotaxmo #6673 üzenetére
Emlékszem a Jelly Beam idejében az okostelefonok fényképészítésére ugyanezt mondták. És nézd meg, mit tud fényképezés terén egy középkategóriás telefon. Tehát nagy összegbe ne fogadj az órák jövőbeli egészségügyi képességei miatt. Annál is inkább, mert igény van rá. Mégiscsak olcsóbb az embereknek is meg az egészségügynek is, ha nem szaladgál az ember orvoshoz, mert nehezebben veszi a levegőt. ( Magánvélemény)
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz hitchins #6425 üzenetére
Órára egyik alkalmazás sincs. Ez nem függ telefontól. Megkapod az alkalmazások értesítéseit, tudsz válaszolni, de nem tudsz indítani. Talán majd valamikor. A vérnyomás és ekg pedig megoldható max 15 perc alatt. Nem tudom milyen honor, de xiaomi telefonokkal biztos megy.
-
sepyi
aktív tag
válasz Luigi962 #5575 üzenetére
Szerintem a 47% éjszakára sok. Kb. 13-20 nak kellene lenni. Ha akku lenne, akkor ennyit sem birna. Valami rossz beállítás okozhatja. Javasolhatom esetleg próbaképpen: wifi legyen automatikusra állítva. Kijelző ébredjen érintésre. Alváskor ne mérjen véroxigént, és ha különösebben nem vagy kíváncsi hogy horkolsz-e akkor azt se figyelje. Egyenlőre válassz a samsung által javasolt rátelepített óralapok közül. Mindenesetre egy kikapcs bekapcs sok mindent meg szokott az androidon oldani.
-
sepyi
aktív tag
válasz anti1966 #5553 üzenetére
Easy fire tools lesz a nyerő program a play-ről. Az ip cím beírásánál a :5555 nem kell.
Tehát: az órán. Fejlesztői menü/ hibakeresés bekepcs./ hibakeresés wifin bekapcs. Vissza egyet, kiírja az ip címet a wifinél. A feltelepített Easy fire tools-ba a beállításokban az ip címet beírod a :5555 nélkül, majd connected. Amikor létrejön a kapcsolat, betallózod az órára való apk-t. (Whm) talán, már nem emlékszem, de "w"-vel kezdődik. Ennyi az óra. A hibakereséseket ki is kell kapcsolni. A telefonra meg a két alkalmazás értelemszerú. A mapparendszer fontos, mert csak úgy tud szinkronizálni.[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz anti1966 #5521 üzenetére
#2200 hozzászólás.
Egyszerűbb, mint amilyennek látszik. Kb. 10-15 perc alatt megvan. Én egyszer felraktam, talán januárban, azóta nem bántottam, pedig kaptunk frissítést is. Működik minden funkció. Poco x3 nfc telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz andrisms #5503 üzenetére
Van egy egy igp10 kerékpáros computerem. Az óra és a computer között 48 km-en 20 méter különbség van. Az átlagsebességet az óra kicsivel alábecsüli. Mintha egy kicsit később fogná fel, hogy szünet van. A computer 10 km-en 31 avg-t hozott, az óra 30.5-öt. A gps az órában pontos, nekem még nem dobta el a jelet. Viszont a pulzusnál volt hogy kihagyott. Hozzátartozik a dologhoz, hogy javasolják edzéskor a szíj megszorítását. Én ezt elmulasztom és kicsit lazán van a kezemen. Szerintem abszolút alkalmas edzéskövetésre, bár nyilván nem egy garmin céleszköz. A garmin pánt és az óra között kettő, három különbözet van. Szerintem nem ezen múlik az olimpiai arany. Nem triatlonozom. Csak a futás és kerékpározás van meg, azokat jól méri. Az úszást még nem teszteltem.
Synar. Nagyon jó az a számlap. A lépések helyett mondjuk az időjárás? Az lenne a
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
A71 telefonon működik minden funkció?
Elsősorban attól érdeklődnék, aki ilyennel használja. Köszönöm.És még egy kérdés.
Eddig egy poco x3 nfc-vel használtam. Ha hozzá akarom adni a samuhoz, gyalulni kell az órát?[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Az elején feltettem a moddolt SHM-et és Healt Monitort, mást nem bántottam. A frissítés után aZ SHM kényszerített leállítása. A jogokat újra megadtam és tökéletesen működik. Szinkronizál mindent. Edzések, vérnyomás, EKG. Poco x3 nfc telefon.(Ez is Xiaomi)
[ Szerkesztve ]
-
-
sepyi
aktív tag
Egyetértek. Csak a működés elve miatt linkeltem azt a mérőt. Valóban eltéréseket detektál. És az nem mindegy hogy a bőrön milyen feltételek vannak. A cikk is leírja, hogy nedves bőrröl máshogy verődik vissza a fény. Fürdés után biztos hogy más eredmény fog születni. Aki naponta 1X méri a vérnyomását a tendencia miatt, biztos vagyok benne, hogy hasonló körülményeket teremtett eddig is. Kb. ugyanabban az időpontban modjuk olvasás közben felpattintotta magának a felkarost aztán mért. Most meg azt várod, hogy búvárkodás közben, vagy a sivatagban kirándulva, vagy egy futóedzés közben pillanatnyi aadatokkal és pontos adatokkal szolgáljon. És lehet hogy lesz idő, de egy pár szoftver frisítés még kell hozzá.
-
sepyi
aktív tag
Igéretemhez híven, nem samsung, de a PPT sensor működése: https://www.polar.com/hu/smart-coaching/polar-heart-rate-measurement-technology
Azt nem tudom mennyire öntanulók ezek az eszközök, de a cikkben leírt algoritmus is adatokból dolgozik. Innentől vagy a samu mérnökein múlik a dolog vagy (ha van az órában AI)akkor annak a tanulásán. Mindkettőhöz használati adatok kellenek. Részemről ennyi a témához
-
sepyi
aktív tag
El lehet engedni, de azért hozzátenném hogy elég sokáig európában nem kapott engedélyt a samu órája vérnyomás és ekg mérésre. Klinikai vagy orvosi tesztekre volt szükség, mire talán egy év után engedélyezték. Fogalmam sincs, de igérem utánanézek (ha van valami irodalma) hogyan mér a bioérzékelő. Biztos vagyok benne, hogy nem mér azonos eredménnyel nedves bőrön vagy laza szíjjal, vagy a csukló tövén, ne adj isten a csukló belső vagy külső felén. De honnan kellene tudnia, hogy mit mérjen, ha nem tanítod meg neki? Sok időt fordítassz arra, hogy tanulgasd, beállítgasd óralapokat tölts le hozzá. De arra nem szánsz két esetleg három naponta időt, hogy három mérést csinálj ( kalibráld), mert az három-négy percet elvesz az életedből. Engedd el tényleg!
Hgábor: fogalmam sincs, ezt reggel mértem.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
válasz szilasz007 #2999 üzenetére
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy elmondjam, a leírás alapján minden funkció tökéletesen működik Poco3 nfc telefon és watsh4 44mm között.
-
sepyi
aktív tag
Nincs samsung telefonom, de rá lehetne venni a Bixby-t, hogy (ha van) elérhető mentett wifi hálózat, akkor automatikusan kapcsolja ki a bluetooth-t az órán? Természetesen, ha nincs, akkor meg kapcsolja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Szép Estét!
Tulajdonképpen a frissítések letöltésén kívül mire használja a wifi-t az óra? Kikapcsoltam a bluetooth-t, és nem jött át az órára semmi, pedig ugyanazon a wifi hálózaton volt a telo is és az óra is. És ha az órán töltök le a play áruházból, aktív bluetooth-nál azon tölt le.
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz PACSA75 #2904 üzenetére
Mert évek óta használom és azt sem tudom hol van a fizikai kártyám. Neked meg a zsebedben kell hordanod, mert hol itt-hol ott nem tudsz fizetni vagy nem fogadja el a terminál.
Egyébként szerintem a sima watsh-on nem fog működni. Nem fogja engedni a kártyát digitalizálni. A classicin is csak úgy hogy vagy a telefonon, vagy az órán működik.
-
sepyi
aktív tag
Az órán lévő alkalmazások hogyan frissülnek? Van valahol látható nyoma?
-
sepyi
aktív tag
válasz Georghe #2854 üzenetére
Az EFT-ban a beállításoknál be kell írni az óra ip címét. Az órán engedélyezni kell a adb hibakeresést és a wifi hibakereséset. Az órának és a telefonnak azonos wifi hálózaton kell lennie. De ezek után is, ha felteszi, megjelenik az ikon az órán, de csak addig jut, hogy kell a jelszó és kilép.
A Wear Installer hozzá sem kezd.[ Szerkesztve ]
-
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Tudna esetleg valaki egy érthető step by step leírást adni, hogyan kell a módosított halt monitor alkalmazást felrakni és beüzemelni nem samsung telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...