-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy95
tag
Szvsz, mint olyan teljesen egyforma a 2 (kb mintha az lenne a kérdés hogy az otp vagy a kh kártya a jobb ).
Curve esetén leginkább az van, hogy egy (virtuális) kártya mögé tudsz bepakolni több kártyát és csomagtól függően plusz kedvezmények vannak, amit egy átlag ember nem biztos, hogy kihasznál, ezért az ingyenes csomag tökéletes.
Revolut esetében meg - ahogy tudom - más extra funkciók vannak.Úgy gondolom, nem tűnne fel a különbség a 2 szolgáltatás között. Nekem curve van, teljesen jól működik.
De itt van egy gyors összehasonlítás [link]
-
DrDoktor
senior tag
-
Piotor
tag
Nekem ugyanez volt, semmi nem segített csak a gyári visszaállítás. Egy óra alatt megvolt az ujratelepites, még a mentést se tettem vissza. Működött utána egyből az óra. Lehet időt elcseszni próbálkozással, nem fog működni. Nem uszod meg, ha használni szeretnéd a teloval.
[ Szerkesztve ]
-
DrDoktor
senior tag
Mind a telefonon mind az órán gyárira visszaállítás.
Szerintem a telódon valami hulladék app vagy beállítás összeakad.Nekem Az elmúlt hetekben
-Huawei P30 pron-Hibátlan
-Nothing Phone 1.Hibátlan
-Jelenleg Pixel 6 pro hibátlan.
EKG vérnyomás hack minden megy.
Lehet az órád persze BT hibás.
Próbáld ezt kiszűrni a családban egy másik telefonnal.XDA a szerint telepítesz?
APK mirrors watch4 plugin meg wearable app? Engedélyek megadva mindkettőnek minden?
Google play és google services engedélyek megadva és force closolva gyorsító tárhely és sima tárhely ezeknél törölve?[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Piotor
tag
-
Olvastam, a samung membersen foglalkoztak is vele,linkeltem, abban leírják az okot.
A Health nem viszi át a telefonos dolgokat, így a Google fiók adatait sem, azt csak a Wearable app, esetleg a google weares óraappot nem próbáltad?
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Szia,gyakorlatilag a wearable appal kellett volna társítani,mert az állítja be az órát.
Találtam gyorsba pár linket ami esetleg segíthet.
link link link(ezt különösen nézd meg!)Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával