-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack2244
tag
Van ilyen vészhívás is, és olyan is. Van amikor csak elmondod hova jöjjenek és kész.
De bizony van olyan hívás amikor elmondják mit tegyél, hogy megmentsd valaki életét, és végig a vonalban vannak amíg kiérkeznek. Az nem 1-2 perc. Mindenesetre még mindig jobb mintha nem is lenne nálad telefon.Nem veszem támadásnak, egyáltalán nem. Azzal nem értettem egyet, hogy nem tudod elképzelni, hogy bizony van az a vészhívás amikor életet kell mentened azzal, hogy a helyszínen segítesz az operátor utasításainak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz barack2244 #2293 üzenetére
Nem kell támadásként megélni, hogy én így gondolom. És igen, egy vészhívás nem 10-20perc általában, hanem 1-3perc. Vagy elmeséled az életed történetét is az operátornak? Én leginkább arra szorítkoznék egy ilyen szituban, hogy mi történt, hol történt, kivel történt + a lényegesebb körülményeket eldarálom. Hidd el, az operátor se kíváncsi többre és ennyi infó alapján már tudnak intézkedni. Pont, hogy az ilyen helyzetekre kell és elég, minden ami ezen túlmutat egyéni preferencia kérdése. Ha túlmelegszik el kell fogadni, hogy ez nem a te órád lesz, ennyi.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
OhYeah
kezdő
válasz autotaxmo #2268 üzenetére
Nem, én nem az vagyok. Ez folyamatosan a kezemen volt és nem volt közte töltés. Azzal ahogy én használom ennyit bír.
Érdekes hogy az olvasod ki az irományomból hogy én azért használom rendesen, én meg úgy látom hogy nem sokat használom, legalábbis hasonlítva magam egykét huszonéves munkatársamhoz, akik folyamatosan nyomkodják az órájukat.
LTE nekem nice to have, szükség esetén használom de nem életvitelszerűen. Ja azt még elfelejtettem hozzátenni hogy AOD off, csak érintésre kapcsol a kijelző.
Uff
-
Shader
aktív tag
válasz barack2244 #2293 üzenetére
Ismétlem. Nem a beszélgetés hossza számít.
Ha jó a VoLTE (4G) térerő, beszélhetsz róla amíg le nem merül.
Sz@r helyen 1 perc és annyi.--- Sent from mobile device ---
-
Shader
aktív tag
válasz barack2244 #2290 üzenetére
Én autóban szoktam vele kihangosítón keresztül telefonálni. Akár 5-10 percet is. Nem a beszélgetés hossza miatt melegedett be párszor, hanem a térerő "gyengesége" miatt. Völgybe érve már éreztem is a melegedést. 30 másodperc és annyi. Lehűlt, sík terepen (vagy jó lefedettségű helyen) haladva beszéltem már bő 10 perceket is.
Tapasztalatom szerint a régi GW jobb volt....kevesebbet melegedett 2 év alatt.--- Sent from mobile device ---
-
barack2244
tag
Adódhat olyan szituáció amikor elmész otthonról az órával és felhívnak, és leteszed gyorsan hogy nem beszélhetsz sokat mert melegszik az órád? Gondolod hogy egy vészhelyzetet 1-2 perc alatt meg lehet oldani? Pont az az a szituáció ahol nem nézheted hogy mikor fagy le az óra, mert pl. a vonal túloldalán a segélyhívóval beszélsz 10 perce, hogy hogyan kell újraéleszteni... Aztán a 11. percben lefagy az óra? Hát nem tudom...
-
Grande Ale
őstag
Google pay alkalmazásban a telefonon már meg volt adva a curve kártya. Az órára nem vitte át, ott is meg kellett adnom. A pay alkalmazásban viszont most kétszer látszik a kártya. Ez normális? Vagy várnom kellett volna és a te színkeli a kártyát?
-
hito
nagyúr
válasz barack2244 #2290 üzenetére
Nem tudom, számomra nem életszerű a hosszú hívás LTE-n. Ha rá vagyok kényszerülve az órán való telefonálásra (telefon nélkül), akkor minél rövidebb időn belül igyekszem elintézni, kímélendő az akkut és mert nagyon kívül esik a komfortzónámon. Az LTE-re szükségmegoldásként tekintek, amit tényleg csak vészhelyzetben használok. Viszont lemondani nem akarok róla, van az a helyzet, amikor szó szerint életet menthet.
-
hito
nagyúr
Üzemidő: én egyelőre elégedett vagyok. 44mm-es LTE változat. Reggel fél8-kor vettem le a töltőről, nyomkodtam rendesen, nem kíméltem. Telepítettem youtube videó alapján EKG-t és BP-t is, mértem is vele. Folyamatos BT kapcsolat, volt wifi is, LTE automatikus. Most 76%-on áll. Részemről ez ok, mivel az látszik belőle, hogy intenzív használat mellett is ki fog húzni 48 órát (AOD nélkül). Hogy ez jó vagy rossz másnak, azt nem tudom, egyelőre úgy tűnik, hogy nekem megfelel, ha rosszabb nem lesz.
-
válasz Grande Ale #2286 üzenetére
Bölcső van hozzá csak.
Egyébként még nem láttam olyan okoseszközt, amihez adtak volna töltőt. Bármelyik mobiltöltővel töltheted, vagy akár számítógép USB portján keresztül is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Grande Ale
őstag
Megjött ma a feleségem órája, watch 4 classic.
Létezik, hogy nem jár hozzá töltő? -
hito
nagyúr
Jelenleg csak az EKG és a BP képességekhez kell Samsung telefon, vagy van még más is, ami nem megy?
A két említett dolog felhackelése Xiaomi telefon esetén nagyon idegörlő, vagy viszonylag egyszerűen megvan? Annak idején még a Watch 3-amnál kellett ezeket felbarkácsolni, mert akkor sem Samsung mobilom volt, és hát nem az lett a legkellemesebb emlékem. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, csak semmi kedvem ahhoz a procedúrához megint
[ Szerkesztve ]
-
OhYeah
kezdő
"Rendeltem egy LTE-s órát, de nem lehet csak multisimes megoldással eSIM-et hozzáadni.
Az órán és az alkalmazásban is csak hibát ír ki: Vodafone nem támogatja a mobil csomagokat. Valóban nincs a Vodafone-nál multisim..."Újraolvasva a fentebbi 445-ös hozzászólást valóban tudom úgy olvasni hogy fizikailag is le lett próbálva és nem működik benne az feltöltőkártyás vodafone eSIM
Ettől függetlenül az én értelmezésem az volt hogy amit a fórumtárs írt "Rendeltem egy LTE-s órát, de nem lehet csak multisimes megoldással eSIM-et hozzáadni." az lehet hogy téves , mert addigra már külföldi fórumokon több helyen írták hogy felmegy rá a sima eSIM is, nem kell multisimnek lennie, csak annyi az előfeltétel hogy amikor aktiválod az akármilyen szolgáltató eSIMjét órára, a telefonban ugyanolyan "akármilyen" szolgáltatótól kell SIMnek lenni hogy működjön. Az az elején tiszta volt hogy Vodafone-nál nincs Multisim úgyhogy a hozzászólást nem tudtam tovább értelmezni.
De mindegy is mostmár úgy tűnik fel fog menni Vodafone feltöltőkártyás eSIM is az órára, 1 év és remélhetőleg lesz multisim is és akkor O2 kártya mehet a levesbe Nem mintha gondot okozna, csak mégis kényelmesebb itthoni szolgáltatóval, mondjuk multisimmel üzemelteni az órát mint így ahogy nálam megy. Bár ha tudnék olyan Bixby rutint írni hogyha lekapcsolódik az óra Bluetoothról és Wifiről akkor automatikusan kapcsolja be a hívásátirányítást az órában lévő O2 prepaid számra, akkor még azzal sem kéne foglalkoznom hogy bekapcsoljam a hívásátirányítást mikor otthon akarom hagyni a telefont
-
OhYeah
kezdő
Nekem ez az info nem jött át a fórumon hogy fizikailag is le lett volna próbálva. Többször kérdeztem, érdeklődtem utána de nem jött ilyen válasz. fórumot elejétől a végéig elolvastam. Mostmár mindegy is 1 évig még van szlovák O2-es prepaid kártyám, ha lejár akkor majd váltok Vodafone esimre - ha addig valami csoda folytán releaselnék akkor multisimre.
-
hito
nagyúr
válasz FuRiONight #2276 üzenetére
Design-ban nagyon elmarad az előző szériához képest a W4, ami szerintem a mai napig a legszebb okosóra a piacon
-
hito
nagyúr
válasz FuRiONight #2273 üzenetére
Az Ultra ugyanaz, mint a nem Ultra, egyedül annyiban tér el, hogy az FSTN kijelző háttérvilágításának színe variálható. Ezen kívül mindenben megegyezik, de egyelőre nincs belőle LTE verzió, csak a sima Pro 3-mból.
-
válasz FuRiONight #2273 üzenetére
A kijelző semmiben sem tér el a sima és a classic verzió között, pont ugyanakkora a kettő. Csak a ház a különbség a 2 verzió között, az is csak a lünetta miatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hito
nagyúr
válasz FuRiONight #2271 üzenetére
Általában nem késik/siet, elég pontos Viccet félretéve, miben? Pulzus, SpO2? Egyébként Watch 4-ből simám van (44mm LTE), nem Classic, de gondolom ezekben a szenzor ugyanaz.
A Ticwatch egy elég különleges darab a másodlagos FSTN kijelző miatt. Nem nagyon hasonlítható más órához, mert ebben teljesen egyedi. Egyébként baromi jó. Két dolog zavar egy picit vele kapcsolatban:
- nincs magyar nyelv
- a gyári telefonos szoftver elég fapadBár ez utóbbi inkább értelmetlen luxus, funkcionalitásban semmit nem von le a használhatóságból. Gyakorlatilag mindent tud, amit a GW4, a BP és EKG-n kívül, van LTE és Google Pay is. Az üzemidő meg más liga és ez egy nagyon komoly érv mellette.
-
autotaxmo
őstag
Most latom hogy legalul 0,7% kijelzo ido?!?! Azt meg hogyan?
-
Roland1975
csendes tag
Üzemidőről: GW4 Classic LTE: 3 hónapja nyúzom. A kezdeti kiábrándító üzemidő teljesen a múlté lett, gondolom a frissítéseknek, és az óra öntanuló akkuhasználat algoritmusának hála. Gyári számlappal (fekete-fehér), egész napos AOD-al, több telefonálással (BT), biciklizéssel már szépen kibír egy napot ha telefon mellett használod. Az új állapotához képest rengeteget javult. Egy ilyen tudású óránál szerintem nagyon korrekt. Az LTE inkább egy segédfunkció ami egész napos használatra nem alkalmas. Viszont kiválóan megfelel arra, hogy olyan helyzetekben amikor nincs nálad a teló elérhessenek, vagy ha úgy adódik telefonálhass. Én az uszodában, vagy rövidebb tekeréseknél nagyon imádom, hogy van LTE. Nyáron a strandon meg különösen jó szolgálatot tesz majd.
-
autotaxmo
őstag
-
krisz12071
aktív tag
Felpróbáltam egy 44mm-est és hiába a sokkal jobb üzemidő,egyszerűen kényelmetlennek éreztem magamon.
Így 40mm-es maradt.
Beállítottam rajta mindent,feltöltöttem és este 8 után gyakorlatilag is használatba vettem.
Ment éjjel az alvásfigyelés,reggeltől az értesítések,ekg,folyamatos pulzus,véroxigénmérés és kicsi nyomkodás,mert csak újdonság.Hívásokat is jelzi és folyamatosan pittyeg a fb és email.
Este 100%-on kezdtem,most állok 52%-on és közben még valamit kétszer frissített is.
Nekem elsőre nem tűnik olyan rossznak,de persze biztos használatfüggő,mert gyakorlatilag a kijelző kikapcsolva,gps nincs,edzés nincs....Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
hito
nagyúr
Ez azért nem olyan katasztrófa szerintem, tekintve hogy 2 éjszakányi alvásfigyelés is van benne. Ez alapján azt mondanám, hogy szolidabb használat mellett 3-4 nap sem lehetetlen. Persze így használva már csak alulról súrolná az okosóra kategóriát.
Ticwatch Pro 3 LTE-ről jövök, abból lazán kiszedtem 4 napos üzemidőt okosóra üzemmódban, intenzív használat mellett. A 600-as akksijával az egy egész más kategória. Megmondom őszintén még nem döntöttem el, hogy melyiket tartom meg.
Van itthon SGW3 LTE is. A Ticwatch előtt azt használtam huzamosabb ideig. Ha a W4 rá tud dobni annak az üzemidejére 20%-ot, akkor megtartom, ha nem, marad a Ticwatch.
-
OhYeah
kezdő
VÉGRE!!!! Valaki kipróbálta nem csak beszéltünk róla itt a fórumon sokat hogy ezt nem lehet, mert "Vodafone nem engedi\tudja\képes rá"
Én anno ezért raktam fel szlovák O2 prepaid-et mert itt az lett mondva hogy a Vodafone ilyen-olyan sz@r mert nem engedi.
Más: üzemidőt látva sokan "szidják" az órát, pedig sokszor el lett mondva itt ezen a fórumon hogy kell neki legalább 1 hét mire beáll("megtanulja a használói szokásaidat") az óra és utána lehet kb valós következtetést levonni az üzemidővel kapcsolatban.
Valós példa : 44mm-es LTE, 10 percenként pulzusmérés, folyamatos bluetooth, wifi kapcsolat, gyári fekete-fehér számlap, Outlook, Whatsapp, Viber, SMS, telefonos értesítések jönnek. (Outlook csak calendar, Whatsapp elenyésző max napi 5db, Viber még elenyészőbb van olyan nap hogy nincs 1 darab sem), 2 éjszakai alvás van benne, véroxigén nélkül. Napi 4-5 Gpay-es fizetés. LTE automatikusra van állítva, de van hogy a 3 nap alatt 1x sem kapcsol be mert telefon nálam van. Nagyátlagban 3 nap alatt 1 max 2 darab maximum 1 perces telefonhívás az órán LTE-n, mert átírányítom a telefont órára ,mert otthon akarom hagyni. Ezen felül néha a gyaloglást felismeri "edzésnek". Éjszakára LTE kikapcsolva, Szombathelyen lakom, itt relatív jó a lefedettség mindenhol ami a térerőt illet. Ha eszembe jut csinálok rajta egy-egy EKG-t és vérnyomás mérést, de ez esetleges. Nem nyomogatom egész nap, ha telefon van nálam akkor azon intézem a dolgaimat. Samsung Galaxy S20+ a telefon amihez párosítva van.
Fentebbit figyelembevéve, lentebbi az eredmény (ebben nem volt EKG, sem vérnyomásmérés,de volt 1 testösszetétel, meg a többi amit fentebb írtam)
Nekem sem ez az álom, ami az üzemidőt illeti, egy sima Huawei Band-et használtam előtte 2 hét üzemidővel, de egyelőre nem látok más olyan órát amint lehet telefonálni\fizetni és otthon is lehetne hagyni a telefont ha úgy tartja kedvem. Ez az egész akkor lenne számomra tökéletes ha lenne benne még 2-3 nap üzemidő a fentebbin felül - de majd talán 2030-ban
Uff, -
Heyman
aktív tag
Tesztelve, a telós Galaxy Wear frissítése után végre sikerült feltenni itthoni Voda eSIM-et az órára (sima Watch 4, 44mm). A telómba használt előfizus eSIM-el próbáltam ki. Első körben törölni kellett a telefonról, aztán ha nincs SIM a telóba, akkor egyet bele kell tenni, de uztán a QR kód scannelése után sikerült aktiválni az órán. Hívás indítás/fogadás, mobilnet is megy tökéletesen. Asszem holnap lesz egy köröm egy üzletbe venni egy feltöltős eSIM-et ha már a MultSIM csak a Telekom luxusa.
-
ctibor
senior tag
válasz Leonardo91 #2250 üzenetére
"...a Google billentyűzet ami legalább qwertyt tud."
Ha már nincs hangfelismerés, jó lenne a Gboard, de -- a telefonra való appal ellentétben -- ez sem tud magyarul, tehát éppen a swype-ot nem tudom használni vele! Egyenként pötyögni be ekkora betűket pedig esélytelen Legalábbis nekem...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Funghi
csendes tag
válasz Roland0224 #2248 üzenetére
Watch 4 Classic 42mm - 10 napja használom. 24 óra után maradt 19 %. Alvás figyelés minden max-ra +folyamatos pulzus +kb. 10 vérnyomásmérés. Munkahelyi mail-k átfutása, Teams chat.
-
autotaxmo
őstag
válasz Leonardo91 #2250 üzenetére
Hat az nagyon hianyzik nekem is, bezzeg applenél megcsinaltak :(
-
Sera26
aktív tag
válasz Roland0224 #2248 üzenetére
Ez érdekes, valamit nagyon jól csinálsz.
Mióta használod?
Lehetséges, hogy idővel "beáll" az üzemidő? -
Roland0224
senior tag
-
Shader
aktív tag
válasz Leonardo91 #2239 üzenetére
Sajnos nincs.
Nekem is a magyar hangfelismerés miatt.
El nem tudom képzelni, hogy egy noname cég megcsinálta de se a samunak se googlenak nem jött még össze...--- Sent from mobile device ---
-
Sera26
aktív tag
Megvolt az első, rövid tesztje az órának. Mit mondjak, kiábrándító. 1,5 óra alatt 30%-ot merült az akksi, úgy, hogy az utolsó fél órában már se wifi, se pulzusmérés, csak a bluetooth kapcsolat a telóval.
Ez egyébként a 40 mm-es Watch 4...egy jó nagy mérnöki baki
És akkor ebből még csinálnak eSim-es változatot. Minek? -
Leonardo91
őstag
G-Keyboard Pro létezik watch 4 re?
Watch 3 mon nekem nagyon bevallt a magyar nyelv felismerés miatt.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
LLecso
újonc
Sziasztok,
A reggeli Galaxy Wear frissítés után lehet MultiSIM nélkül is eSIM-et feltenni az órára?
Van valakinek kéznél eSIM QR kód, amivel le tudja ellenőrizni?
Nálam most pont nincs.... -
MacEdm
tag
válasz Leonardo91 #2232 üzenetére
Nekem nincs outlookom, csak gmailem van és ha kapok emailt akkor az órán is jön az értesítés.
-
troland26
őstag
Ha esetleg valaki tervezi a sima fekete watch 4 44mm lte s verzió vásárlását . Tegnap hozzájutottam egyhez promócióban .Bontatlan karira is szép ajándék , ha valakit érdekel bolti ár alatt elviheti .
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Aki 45-ös Watch 3 LTE-ről érkezett 46mm-es Watch 4 LTE-re, esetleg be tudna számolni üzemidő tapasztalatokról az előző szériához képest? Ha nincs ilyen, nagy átlagban mi a tapasztalat üzemidőben Watch 3-hoz képest? Köszönöm!
-
Leonardo91
őstag
Gmail fogadást/értesítést csak outlookon keresztül lehet kicsikarni?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
tovgab
aktív tag
válasz jason opi #2230 üzenetére
Szia!
"A Galaxy Watch4 Classic 50 méteres vízállósággal rendelkezik az ISO 22810:2010 szabvány szerint. Nem alkalmas búvárkodásra vagy nagy nyomású vízi tevékenységekre."
"Az IP szabvány helyett az ISO 22810: 2010 szabványt alkalmazzák, amely az óraipar szabványa a vízálló órák számára. E szabvány szerint körülbelül 50 méter, vagy öt légköri nyomásnak vannak kitéve."
"...bár 50 méter (5 ATM) besorolásúak, ez nem jelenti azt, hogy biztonságosan használhatja őket ilyen mélységben. A tömítéseket statikus vízben, 50 méternek (öt atmoszféra) megfelelő nyomáson tesztelték. Ezt a nyomást azonban még sekély vízben is lehet túllépni, pl. ha vízisízés közben elesik.
Tehát annak ellenére, hogy elméletileg képes túlélni búvármélységen (50m), a gyakorlatban szinte biztosan nem. Hasonlóképpen, ha bármi gyors tevékenységet végez a vízben, akkor a legjobb, ha szárazon hagyja az óráját."Ennél az óránál nincs jobb a kategóriában, már csak azért sem, mert az új WearOS-t egyelőre csak a Samu használhatja a GW 4-es szérián...
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
jason opi
lelkes újonc
Sziasztok!
Nekem még nem volt okos órám, de most szeretnék egyet . Nagyon tetszik a 46 mm es classic. Kérdésem az lenne mire elég az 1.5 m es vízállóság? Úszni lehet vele vagy olyan mint a telóm, hogy csak víz ne érje?
A masi ebbe az ár kategóriában van jobb ?
KöszönömS10+,S20 ultra,xbox one x
-
Roland0224
senior tag
Egyébként ha valaki venne még ma az
Euronicsban a fekete 40mm-es watch 4 69.990. Használtan Hardver aprón 72-ért árulják.
Nagyon jó deal én vettem egyet magnak. A 44 meg a 46 vhogy nekem nagy volt nem lenne kényelmes. (Mi band 5 után ha 20 mm lenne akkor is előrelépés lenne 🤣) de ez a méretet néztem ki a samsungban az akció már csak grátisz volt 81.000 helyettIlletve nem samsung telefonnal megoldható a vérnyomás/ ekg mérés vagy ne reménykedjek ilyenben?
-
ctibor
senior tag
-
Shader
aktív tag
SamsungHealth monitor: Menj be a menüjébe---->adatok. Kattints a SamsungHealth szövegre és nézd meg, hogy engedélyezve vannak-e a szinkronizálandó adatok. Mindent engedélyezz.
Azt is nézd meg, hogy mindkét progi a legfissebb-e.
Ha ezek megvannak és nem oké, akkor követsd a fentebb leírtakat (csak a szinkronizálási részt! Nem kell szerintem lecserélni a gyári appokat.[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
Szpisti
addikt
******* XDA-Dante63 : How to Enable Samsung Set Features *******
1. Download from my Google Drive "SamsungHealth.zip" on your phone from inside the folder "Enable BP Sync"...
2. Extract it inside the Download folder on your phone internal Storage...
3. Check the extracted Folder and its contents on your phone, the path should look like "/Internal Storage/Download/SamsungHealth/FeatureManagerOn"
or "/storage/emulated/0/Download/SamsungHealth/FeatureManagerOn"
4. Never delete this folder...
5. Force stop Samsung Health, then open it, go to settings, then scroll down to about samsung health, now tap on the version till set features is enabled...With Set Features, you can switch to DEV in Health Analytics and turn On Developer Mode inside DataPlatform, when exiting set features, force stop Samsung Health abd clear cache...
Make sure your Samsung Health Monitor Data Permissiona are Enabled to sync your data to Samsung Health...*******************************************************************
****** XDA-Dante63 : Congratulations, Sync is Enabled now ******
*******************************************************************A SamsungHealth.zip tartalma egy "SamsungHealth" alkönyvtár, amiben egy "FeatureManagerOn" fájl van, 0 bájttal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Leonardo91 #2220 üzenetére
20mm-es szíj kell mindegyik Watch4 modellhez, a Watch3-nál meg azt hiszem 2 méret volt, a kisebbikhez volt 20mm, a nagyobbikhoz 22mm kellett.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Ma vettem az etele SES-ben egy silver 46mm LTE classicot.
Szíjak terén a watch 3 ra gyártott szíjak is jók? Eladtam az összes ebayen rendelt szijamat ami ahhoz volt így nem tudom kiprobalni sajnos.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
ctibor
senior tag
Szia, hátha tudsz segíteni:
Nekem Samsung a telefonom és minden további nélkül tudok vérnyomást mérni az órával, és automatikusan be is kerül az adat a SHM appba. De az SHM és az SH nem kommunikál egymással!
Mit kellene tennem ahhoz, hogy ne kézzel kelljen beírogatni az SH vérnyomás szekciójába az újonnan mért adatokat?
Láttam a posztodból, hogy a MOD app tud szinkronizálni a Health Monitorral. Nem lehet ezt megoldani a két normál appal is?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
-
autotaxmo
őstag
Itt olvasva az akksi idoket, a 44mm-es rosszabbul teljesit mint a 46 ahogy elnezem a tapasztalatokat.Nalam aod off, gyari alkalmazasok szigoruan, nehany ertesites az orara es persze szigoruan bt kapcsolat. Nem nyomkodom meg semmi es reggel 7 kor leveszem 100%-on es masnap 7-kor mar konyorog a toltoert szoval nekem 24-26 ora alatt kuka
-
-
válasz meszipeti #2195 üzenetére
Igen, persze. Ha tőlük veszed ugyanolyan, mintha magától a Samsungtól vennéd. Sőt, azt hiszem a Bravophone a hivatalos importőre is a Samsung termékeknek, és a többi viszonteladó is tőlük veszi.
-
-Maci-
addikt
Nálam bő 24 óra.
Mindig este töltöm amég fürdés és vacsi van. Utána vissza veszem, nézi az alvást. Aztán napközben AOD, folyamatos BT és nyomkorászás, mérések, pulzus mérés 10 percenként.
Este olyan ~40% körül rakom töltőre.
Szóval nálam úgy 36 órát bírna, ha nem töltenék rá, hagynám lemerülni.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Beaumont
aktív tag
Este lefekveskor feltoltom, hajnalban indulok dolgozni, egesz nap rajtam van, pulzus meres, par jelzes a telefonrol (message, gmail, hivas, egy-ket program meg amit hasznalnom kell a munkamhoz), gps on, delutan megyek futni kb 1 orat, ezutan nalam meg mindig kb 40-50% korul mozog. Szoval azert annyira egyaltalan nem veszes.
[ Szerkesztve ]
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Shader
aktív tag
Én, ha reggel korán 5:00-tól felveszem és délután mondjuk 18:00-kor le, és beszéltem róla mondjuk 2x 5 percet (állandó LTE és pulzus bekapcsolva, Facer és WearableWidget fut), 2 BP és egy ECG mérés, némi nyomogatás akkor kb. 25-35% marad. Összességében nekem így max. 18 óra használatot bír....
Ui.: nagyon nem mindegy milyen erősen LTE lefedett helyen vagy a nap közben. Ez lehet sokkal jobb, akár 24-30 óra is. Én nap közben vagyok kb.4-5 óra kissé gyenge lefedettségű helyen. Szerintem a GSM chip zabálja fel az akku nagy részét.
GW 46 LTE[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
-
anadroid
senior tag
Vagy az S10+-t, vagy olyan más Samsungot, amin lehetséges a vezeték nélküli töltésmegosztás.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!