-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz anadroid #3964 üzenetére
"Nálam január 24-én jelentkezett probléma, amikor a frissítés még sehol sem volt."
Akkor viszont az is lehet, hogy nincs közvetlen összefüggés az új ROM és a G.Pay probléma között, hanem a Google rendszere tolt el valamit...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Gábor-KJ
őstag
válasz anadroid #3870 üzenetére
Igen igen (néztem is, hogy 69 tuti kevés) - viszont azt nem tudom, hogy csak a fekete vagy az ezüst is kapható.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
MODERÁTOR
-
autotaxmo
őstag
válasz anadroid #2528 üzenetére
A sideload a telefonon az istenert nem akar mukodni, ugyanazon a wifin van az ora es telefon is, ora fejlesztoi modban adb debug aktivalva wifin keresztul, apk gboard wear os letoltve telefonra, de a sideload easy fire tools nem tudja feltolni az orara mert nem talal semmit a halozaton gondolom az orat kene megtalalnia de semmi
-
ctibor
senior tag
válasz anadroid #2518 üzenetére
Akkor honnan tudható hogy már ért magyarul?
Bocs., hogy értetlenkedek, de mióta megvan az óra, számomra ez lenne a legnagyobb változás/fejlődés a működésében és nagyon remélem, hogy előbb-utóbb én is képes leszek vele magyarul swype-olni és/vagy diktálni. Apropó: a magyar hangbemenet is működik?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
bandoot
lelkes újonc
válasz anadroid #2450 üzenetére
Milyen kártyát használsz?
Nekem Revolut van és van olyan, hogy érintéses fizetés max 150 euro (de gondolom más banknál is vannak hasonló korlátok), nem egy gyakori dolog, hogy ennél többet fizessen az ember, de azért jó lenne tudni, vajon ez azt jelenti, hogy magában az órával teló nélkül nem is lehet akkor ennél nagyobb összeget fizetni, vagy ez csak ténylegesen a kártyára vonatkozik és az órára nem? -
-
szilasz007
aktív tag
válasz anadroid #2049 üzenetére
Akkor neked is gyakorlatilag nem támogatott régió szerint ketyeg a telefonod. Akkor nincs más hátra, mint az XDA-s pancsolt változat használata. Más út nincs sajnos.
Emellett meg hát nem egy orvosi műszer. Írták már itt korábban, van akinek használhatóan mért, van akinek a zöldséget... Ha életed múlik rajta, ne erre az órára tedd...
A régió kódos szegmentáció meg no comment. Tegnap olvastam, hogy pl. a Samsung Health-ből kivették a fitness videókat, miután korábban az kalória követést. Csak ott.. miért? No comment. Itt majd mikor? Arról nem is beszélve featuret elvenni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- További aktív témák...