-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
workin
senior tag
Aki Telekom eSim-el használja, mindenki telekomnál vette az órát? Mennyire használható, illetve teszi könnyebbé az életet , ha van hozzá rendelve SIM kártya?
- mire használjátok még esetleg a telefonáláson kívül? -
workin
senior tag
válasz Freakadude #1595 üzenetére
Friss infó, nekem most mondta az ügyfélszolgálat, hogy semmilyen okos eszközön nem működik az eSim szolgáltatása a vodafone -nak, így nem is lehet igényelni. Azt sem tudták megmondani, hogy mikortól lesz használható, vagy lesz e egyáltalán.
Így én is viszem át a szerződéseimet a telekomhoz, ott instant multi sim szolgálatás van, korlátlan internet melle.Kolléga pár napja volt bent, neki az eSim -et nem tudták megoldani az Iphone11Pro -ra.
-
Freakadude
csendes tag
válasz autotaxmo #1590 üzenetére
Ezek a számok mind teljesen random kalkulációk és nem érdemes ezekre adni. Tegnap levettem reggel a töltőmről az órámat. 100% körül volt az első 1-2 órában kalkuláció szerint üzemidő kb 4 nap. Késő délutánra lement a szokásos 70% körüli szintre majd ugyanez a kalkuláció a 30%-al kevesebb akksira azt írja, hogy kb 2nap 6 óra a hátralevő üzemidő. Na most akkor talán ezen nem kell sokat gondolkodni. Szerintem az aktuál pillanat töltöttségi szint és aktuál pillanatban mért fogyasztás vagy nem fogyasztás alapján egy számítást végez, hogyha ez így maradna amig lemerül meddig birná. Csak az a baj, hogy a fogyasztás a háttérben összevissza fluktuál és így ez az egész számítás lószart nem ér.
Realisztikusan én úgy gondolom, hogy az óra az én normál használatom mellett szerintem max 1.5 napot bírna ki ha nem raknám töltőre. Rosszabb napokon annyit sem. Azért a GW1-em ennél jobban szuperált bár igaz az sem volt kimondottan egy üzemidő bajnok.
Engem ez mondjuk nem zavar mert én leginkább csak óraként (meg értesítések miatt) használom és éjszakára leveszem és töltőre rakom úgyhogy általában nem fenyeget a veszély, hogy 1 napig ne bírja ki.[ Szerkesztve ]
-
OhYeah
kezdő
Köszönöm a választ az 1-es és 4es kérdésre. Nekem ezek jó hírek és ahogy Te használod és így bír bőven 2 napot akkor nálam remélhetőleg - ha beáll - akkor még tovább fogja bírni.
Ahogy én használnám - pulzus 10 percenként, hívás, sms, talán Whatsapp értesítések, illetve alvásfigyelés, meg napi szinten 3-5 fizetés. Válaszolni egyáltalán nem válaszolnék az órán. Telefonálni egy héten max 1-2x, de azt LTE-n telefon nélkül. AOD, wifi,GPS OFF, LTE csak akkor ON, ha tudom hogy elmegyek otthonról telefon nélkül, BT on. Köszönöm még1x.
[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
Szia!
1: Én ezt "Ne zavarj" üzemmóddal oldom meg. Telefonon be lehet állítani többféleképpen és az óra átveszi. Ha a telefon se jelez,az óra sem.
2: -
3: -
4: Az első használat alatti hirtelen merülés elkerülhetetlen. Nem a friss szoftver miatt van,hanem AI miatt. Idő kell az órának,mire megtanulja a felhasználói szokásokat és ehhez igazítsa a szoftverkörnyezetet. Mit hagyjon háttérben futni... stb. Én előrendelésben vettem,így már több mint egy hónapos. Pulzus 10 percenként,hívás,sms,telegram értesítések + 1-2 üzenetre órán válaszolok. Egy bt hívás órán. Kb fél-egy óra LTE-n. Így kibír bő 2 napot nekem. Ja AOD nálam off,csak bökésre mutatja az időt. A többire sajnos nemtom. Nekem folyamatosan be van kapcsolva rajta minden,wifi,bt,LTE,GPS,de többnyire Bt-t használja.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
OhYeah
kezdő
Sziasztok, erősen gondolkozom hogy beszerzek egy ilyen órát. Miután a létező összes YT videót végignéztem(szerintem), illetve az összes tesztet elolvastam, illetve végigolvastam ezt a topikot is lenne pár kérdésem amikre még mindig nincs válaszom és remélem itt tud(nak) valaki(k) segíteni :
1. Lehet-e beállítani olyan időszakot, amikor azt tudom mondani az órának, hogy most aztán csönd legyen, ne is kapcsoljon be a képernyő, ne rezegjen egyáltalán, csak az alvást mérje és semmi mást ne csináljon ? Éjszaka csak alvást mérjen, de azon kívül semmi meg ne merjen zavarni, ez lenne a cél - telefont éjszakára kikapcsolom.
2. Mennyi adatot képes tárolni ami a méréseket illeti ? Jelenlegi fitness karkötő úgy használom hogy nincs folyamatos Bluetoothon kapcsolatban, csak magában működik, és 1x reggel felkelés után szinkronizálom telefonnal az alvás eredmények miatt.
3. Ebben a fórumban is különböző infokat olvastam, ezért érdeklődnék hogy Vodafone feltöltő kártyás Esim-el működik-e az óra ? Itt olvastam olyat hogy telefonba Vodafone sim kell hogy aktiválni majd másolni tudjam a Vodafone Esim-et az órára és kész, DE olvastam olyat is hogy Vodafone E-sim egyáltalán nem applikálható órára - erre keresem a választ hogy hol az igazság
4. Valaki akinek megvan több mint 1 hónapja, le tudná nekem írni hogy mennyi használattal, milyen battery life-ot képes kihozni az eszközből ? Fontos hogy több mint 1 hónapja legyen meg és fenn legyen rajta az összes update, mert a hozzászólásokból és videókból is azt vettem észre, hogy az elején a "friss" SW-el időbe telik mire "beáll" az óra, és elkezd a felhasználó profilja szerint "fogyasztani".
Azért jutottam ehhez az órához, mert nekem fontos:
- fizetés órával (Erste végre engedélyezte a GPay-t de megoldottam volna Revoluttal)
- otthon tudjam hagyni a telefon-t ha néha napján elmegyek és elérjenek(tudom Voda e-sim-el ha műkődik, akkor átírányitás kell, mert nem multisim)
- alvásfigyelés
- minél hosszabb üzemidő. (LTE-t csak akkor kapcsolnám be ha tudom hogy telefont otthonhagyom)Fentebbiek nem prioritási sorrendben vannak hanem egységesen fontosak, elsőre a Ticwatch Pro 3 LTE verzió gondolkoztam a 3 nap üzemidő miatt, de sok helyen olvastam róla hogy nem nagyon van one by one Quality control, csak batch level és így többen belefutottak már hibás, rossz batchbe - és akkor kezdődik a végeláthatatlan oda-vissza küldözgetés.
Így jutottam el a Galaxy Watch 4-hez, ami tippre rövidebb üzemidővel, de talán jobb minőséggel kecsegtet - leszámítva a WEAR OS 3 korai bugjait.
Ideális egy Garmin Vivoactive 5 lenne 14 nap üzemidővel, Garmin Pay akár Revoluttal, és LTE verzióba, értesítések nem fontosak, sem az okosfunkciók - de ez egyelőre álom, mert ilyen óra nincs.
Sorry ha hosszú lett és köszönöm ha elolvasás után segíteni próbálsz.
[ Szerkesztve ]
-
Na, kipróbáltam az Erste Visa-t gpay-jel elsőre működött. A felső gombra 2 nyomásra beálítottam a gpay-t, így gyorsan indul, és már csak érinteni kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szpisti
addikt
válasz undercover #1586 üzenetére
Nekem volt olyan számlap, ami ezt csinálta. Matteo Dini is. Egyszerűen nem frissült a pulzus és a lépésszámnak se volt köze ahhoz amit az óra mért. Ezért egyenlőre maradtam a gyáriknál.
-
undercover
őstag
A pulzusmérés nálatok, hogyan működik? Túl szőrős lenne a karom vagy szorosabban kéne hordanom esetleg?
Mert van ugye amikor nem nézzem az órát és ha mondjuk 20 perc múlva ránézzek akkor még a 20 percel ezelőtti pulzusszámot mutatja vagy ez mitől függ? Mert néha pár mérés ki is marad bár nem tudom mi lehet az oka. És utána lassan frissíti az értéket.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
autotaxmo
őstag
Hat igen, ettol tartottam en is, hogy hiaba varnek a telenorra, hogy bevezessek vegre az esimet, nagy valoszinuseggel ugyanaz lenne mint a vodanal, hogy nem lehet aktivalni lte okosorat a halozatukon. Nem szivesen valtanek szolgaltatot amugy sem. Nem is ertem hogy miert adnak allandoan ekkora elonyt a telekom kezebe
-
-Maci-
addikt
kene84
Shader
Köszönöm szépen!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Shader
aktív tag
Igen.
Képernyőzárat kell beállítani a Gpay beállításakor.
Ez az óra viselésekor nem jön elő. Csak ha leveszed. Igen, be kell lépni az appba. (Rákonfigurálható valamelyik fizikai gombra akár). És ennyi. Kb.15 cm-ről lecsippan. Próbáltam, hogy megnyitom és a home gombbal háttérbe teszem a Gpay-t, de úgy nem ment.--- Sent from mobile device ---
-
kene84
aktív tag
Barátnőmnek a felső gombra van beállítva az app, kétszer megnyomja és már meg is nyílt.
Előtte persze fel kell oldani a telot, ezt eddig elég volt 1 nap egyszer ha nem vetted le az órát, de ezen azt hiszem változtatott a legutóbbi frissítés, mert azóta napközben is kéri a feloldást. -
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen
És hogy működik? (Nincs még watch-om, csak morfondírozok rajta)
Fel kell oldani a képernyőt, bele kell lépni az appba? Vagy megy simán alvó állapotból közvetlenül?[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
thboxx
aktív tag
válasz Tybike81 #1571 üzenetére
Mintha lenne valami beállítás a személyre szabott reklámokat illetően a Health app főképernyőjének 3pöttye alatt, de nem tudom biztosan. Nekem akkor dob fel ezt-azt az óra alvással kapcsolatban,ha hamarabb jön rá hogy nem alszok,minthogy megnézzem az appban...
@-Maci- #1576:
Igen. Működik. K&H volt az első aki bevezette Mo-n.[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Nem találtam egyértelmű választ, ezért megkérdezem: Működik az érintéses fizetés az órával? (K&H)
Köszönöm szépen
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Shader
aktív tag
válasz autotaxmo #1554 üzenetére
Én az Alzától vettem "független""esimest. Tök mindegy hol veszed, kell egy aktiváló QR kód, amit egyelőre a csak tkom ad. A saját hálózatához. Valszeg technikai okai is vannak, hogy a másik 2 szolgáltató hálózatán még mindig nem működik. Vagy anyagi...
--- Sent from mobile device ---
-
Shader
aktív tag
válasz vinczetibor #1562 üzenetére
Ebben az esetben nem fog működni a távoli elérés (multisim vagy sim klón). Az óra csak mint külön "telefon" fog működni. Szerintem egy csomó adatfrissítés (calendar,weather...) sem nem fog frissülni. Csak BT-n.
--- Sent from mobile device ---
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #1565 üzenetére
Koszi, hat akkor marad a puding probaja az eves
-
thboxx
aktív tag
válasz Tybike81 #1566 üzenetére
Telefonon:
Beállítások->Kapcsolatok->Nfc->Érintés nélküli fizetések
Itt kiválasztod az Erste-s alkalmazást,mint alapértelmezettet. Amúgy mindenképp meg kell szokni majd a gpay-t,mert az Erste ki fogja vezetni a saját fizetési appját. A többi, pl csekkbefizetés parkolás... stb,megy át idővel George-ba...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
vinczetibor
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
válasz Tybike81 #1561 üzenetére
Passz. Szerintem csak simán kiválasztod a telefon nfc beállításai közt, hogy az alapértelmezett fizető alkalmazás a mobilepay legyen. Órán ugye ezt nem tudod,mert gpayen kívül nincs más...
-
autotaxmo
őstag
válasz vinczetibor #1562 üzenetére
Szuper, de ugy mukodik hogy itthon van egy domino telekomos feltoltos kartyam amit a kislanyom hasznal es azt a kartyat ideiglenesen beleteszem a telefonomba es ugy probalom aktivalni az uj esim elofizetest?
-
vinczetibor
aktív tag
válasz autotaxmo #1560 üzenetére
Már néhányszor leírtam. A telefonba be kell rakni annak a szolgáltatónak a kártyáját, akinek az esim-ét fel akarod varázsolni az órára. A telefonban ez lehet hagyományos sim kártya vagy esim is.
Ezt követően a Galaxy Wearable-en belül megkeresed a Mobilcsomagok menüpontot és csinálod, amit kér. Kérni fogja, hogy szkenneld be az esim QR kódját és a QR kód beolvasása után a telefon átrakja a beolvasott esim-et az órára.
Ezt követően már mindegy milyen kártyát teszel a telefonba, az órában benne lesz a működő esim. -
autotaxmo
őstag
válasz JockeyEwing #1559 üzenetére
Huu, ezt most nem ertettem, nekem nincs esim kepes telefonom, igy nem tudnam aktivalni az esimet a telefonom amit majd atvesz az ora, ha jol ertettem ezt irtad?
A vodanal is ugy hallottam hogy hiaba van esim naluk, nem mukodnek az esim kepes orak a halozatukon -
JockeyEwing
aktív tag
válasz autotaxmo #1552 üzenetére
Nemár, miért működne csak multisimmel? Azt olvastam, hogy aktiválni kell a telefonon az esimet, azt elvileg átveszi az óra, majd utána törölhető a telefonról. Így van egy külön telefonszámmal rendelkező eszköz, ami lehet akár feltöltőkártyás is. Ki a fene fizetne elő súlyos pénzekért, hogy havonta 3-szor használja az órát esimmel?
Én ezt próbáloma vodafone-al, állításuk szerint működik a feltöltőkártyás sim átváltása esimre, de már a 4.alkalomnál sem sikerült nekik sajnos, azóta meg nem volt türelmem újra bemenni. Szóval van esim, de egyébként nincs.
Telenornál állítólag O2 esim rendszer lesz használva. (Mivel az is a cseh PPF tulajdona, elég valószinű, hogy ez így olcsó nekik) Van esetleg köztünk valaki, aki a szlovák O2-nél van és használ esimet? -
thboxx
aktív tag
Igen. Órán újra le kell futni ugyanazt a kört. Fura,hogy nem lehet átvinni összekapcsolt telefonról...
Arra kiváncsi lennék,ha először az órához lenne adva,a telefon átvenné-e?Szerk.: hülye ékezetes betűk...
[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
Háháááá srácok!
Most adtam hozzá sikeresen az ERSTE MasterCard kártyámat a gpay apphoz telefonon, és az órán is!
Lehetőség híján teszt holnap![ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
sziasztok!
ilyen órát vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Vigyázom rá, de egy kisebb ütéstől egyből megjelent rajta egy kopás. Szeretnék hozzá venni egy minőségi, drágább tokot, védőfoliát, és egy olyan szíjat, mint az apple wach-oknak van. (tépőzáras, kényelmes, puha)
Van valakinek tippje milyet érdemes venni?
-
autotaxmo
őstag
Ja es kiderult, hogy mar a samsung boltok is elkezdtek arulni lte verzios galaxy watch 4 orakat, mert mar nem csak a telekom ertekesit esim-es elofizetest, ezt az infot mondta a samu elado. Bar igy még mindig nincs sok ertelme hogy esim van a vodanal de nem lehet okosoran aktivalni...Kivancsi vagyok hogy valakinek itthon van-e tapasztalata? Sokszor az ugyintezok azt sem tudjak melyik bolygon vannak
-
autotaxmo
őstag
Ma voltam bent telekomnal es azt mondtak, hogy csak ugy tudok aktivalni az oran esimet ha elofizeteshez veszek multisimet. Telenoros vagyok es elvileg lesz esim naluk is még iden, de basszus, akkor semmit nem fog erni az egesz csak ugy mint a vodafone-nal? Mert allitolag ott is hiaba van esim már, nem lehet okosorat aktivalni naluk?!? Valakinek tapasztalat? Ezek szerint kizarolag a Telekomnal lehet Magyarorszagon lte okosorat hasznalni, mert hogy naluk van csak multisim?!
-
nylacika
aktív tag
válasz autotaxmo #1545 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.development.achimsellmann.justradio
én ezt használom. igaz, hogy egyénileg kell beírni a stream csatornákat, de egyelőre ez az egyetlen használható.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, valaki nem tudja veletlenul, hogy lehet-e magyar radio allomasokat eloben hallgatni az oran? En nem talaltam semmilyen alkalmazast
-
Badboys
őstag
válasz autotaxmo #1525 üzenetére
Ha nem is a Faceren, de lehet ingyenesen hozzá jutni kuponozással. Vannak jó készítők. Nálam jelenleg ez tökéletes. Nem energia zabáló igaz egyenlőre SGW3 on. [link] már fejleszt 4 re is. Várom mi lesz a sorsa az SGW3 órának. Cserét kértem mivel 2 javítás után is használhatatlan. Többnyire innen szoktam kuponozni [link]
-
mSchumi87
senior tag
Shazam van az orára?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
nylacika
aktív tag
Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, hogy a túlmelegedés nagy probléma. De engem csak a Balatonnál zavart sport közben, hogy megállt, mint a szög... Pécsett szerencsére jó a szabadtéren a térerő, de az Aldiban én is jártam már pórul emiatt... Valahogy a beltéri térerő nem az igazi, de ez nem csak az óránál van így. Az Aldiban pl telefonon is nullával egyenlő a netkapcsolat, nem tartom kizártnak, hogy az épület valahogy legyengíti azért, hogy rákényszerítsenek a wifijük használatára... De ez csak összeesküvés elmélet a részemről... Bár azért furcsa, hogy az épület üveg oldalától 2 méterre szinte semmi netkapcsolat ne legyen egyetlen eszközzel sem...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Shader
aktív tag
Nem is mondtam.
Amúgy nagyváros kellős közepén irodai alagsorban be talált melegedni.
Tök mindegy melyik város. A földfelszini sugárzásból adódóan minden hol vannak szürke zónák. Nem tudom, hogy szoftveresen ezen lehet-e segíteni vagy komolyabb jeladó kellene bele.
A tapasztalatom szerint ez a GW4 többet melegedett idáig, mint az első GW-om. Összeszedettebb is volt...--- Sent from mobile device ---
-
appel
őstag
Outdooractive szerintem ilyen, csak fizetős. Múltkor próbáltam a Locus maps-t, ami GWA2-n hibátlan volt, az itt Wear OS-en nem működik. (legalábbis akkor biztos nem ment az órán)
-
Roland1975
csendes tag
Srácok ! Ez még a mai napig így van ? Ilyen egy útvonal megosztás ? Vagy valami adatvédelmi beállítás miatt nincs térképinformáció ? Kösz.
[link][ Szerkesztve ]
-
Luciano
tag
Szia én a Locust Mapsot mondanám,van telefonos alkalmazás is (Tizen,wear os is)a boltjukban 3 terkepet offline le lehet tölteni,de aztán sok mást pénzért.
Samsung Note 20 Ultra,Samsung Active 2,Samsung Watch 4,Huawei P30 pro,Coros Peace 2,Ipad mini 6,Iphone 13 mini,Watch 7,
-
G-Bali
senior tag
Nálatok is az új frissítés óta minden nap reggel kéri a mintát?
Mert eddig csak ha lehettem az órát és vissza raktam akkor kérte... -
YxVs
senior tag
Van olyan alkalmazás Wear OS-re, ami egy otthon előre megszerkesztett erdei turista útvonalon végigvezet? Magyarul amivel egy turista térkép használatát el lehet kerülni?
-
Shader
aktív tag
válasz mSchumi87 #1519 üzenetére
A Galaxy Storéhoz képest szerintem szánalmasan kevés.... Azok közül is a legtöbb fizetős. Ráadásul csak a Google Fit-en keresztül szinkronizálnak.
Az egyetlen tényleg megbízható platform a Facer.
Sok az ingyenes, a fizetősek valóban pöpecek. LTE-n is szinkronizálnak. És több tízezer van. És full smooth.
A WatchMaker nem szinkronizál LTE-n csak BT-n.
A Mr.Time jó lenne mindenben, de csak a prémiumok hívnak be pulzusadatot (nem tudni miért).
Szóval a Facer.--- Sent from mobile device ---
-
lala666
őstag
válasz undercover #1518 üzenetére
Nálam teljesen jól.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Van egy csomó watchface gyűjtemény a téma összefoglalóban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tybike81
őstag
Én nem nagyon találtam ingyenest, ami meg van azon nem minden funkció működik.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
undercover
őstag
Az EKG mérés nálatok mennyire működik jól?
A végén szinuszritmus van, csak telerakja ilyen fura ugrásokkal mintha megszakadna a jel néha mérés közben.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok a régi watchface-k mukodnek itt is? Tehat gondolook itt arra amit megvasaroltam Galaxy Storeba-n a Watch 3-hoz
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
autotaxmo
őstag
Na mondjuk ez jo hir legalabb hogy amikor van telefon es kapcsolodik hozza bluetooth, akkor legalabb nem zabalja az akksit a folyamatos lte kapcsolat. A telefon nelkuli lét maximum nyaron strandon vagy wellnessben esetleg ha veletlen otthon hagyom a telot 1-2 oraig akkor jo az lte nekem. Mondjuk balatonon egy delelott 10-tol este 7-ig csak kibirja folyamatos lte halozaton es par google pay fizetessel
-
Shader
aktív tag
válasz autotaxmo #1510 üzenetére
Szerintem az LTE keresése többnyire. Néhol vidéken, házon belül tapasztaltam túlmelegedést vagy kocsiban hívás közben ha beértem völgyes részre.
Az első GW-om is produkálta, de sokkal ritkábban.
De melegedett már túl app intall közben is.
Nagyon kellene a fix update...--- Sent from mobile device ---
-
autotaxmo
őstag
En most akarnek elofizetni telekomnal a legolcsobb csomagra hogy legyen vegre lte az oramom. 3390-ert lehet/ho elvileg. Viszont kivancsi leszek hogy ha a telefon velem van akkor is az lte-t hasznalja az ora es masszivan meriti az akksit vagy csak akkor van terero kereses es lte kapcsolat ha a telefont bluetooth-on keresztul nem talalja ?!
-
Shader
aktív tag
Napi kettő túlmelegedés...
LTE-n nem szinkronizál se a google, se a samsung calendar.
Valakinek esetleg szinkronizál? BT- n jó.--- Sent from mobile device ---
-
thboxx
aktív tag
válasz szilasz007 #1503 üzenetére
Fura... ott valami komoly anomália lehet...
-
szilasz007
aktív tag
Üzemidő bajnok ez az óra.
Alvás követés 100->88%. Folyamatos pulzus követés, horkolás... teljesen korrekt.Óra asztalon, direkt, nem világit, semmi. Most ránézek, 12 óra üzem után 5%-os aksi.... Legnagyobb fogyasztó 2% AoD... Ami kb talán lefedi azt az időt, amikor a kezemen volt. Ugye letéve, sötét a lap.
Komolyan kezdek gondolkodni azon, hogy ennek hibás az aksija. Még játszom vele, de megvárom a következő frissítést.
Mondjuk 12 óra egy normál munkanapra elég lenne, viszont a régi Watch 2 napjához nézve ez botrány. Moto 360 feeling. Az meg nem ma volt.
Hozzáteszem, előző szoftverrel ha letettem az asztalra, akkor ahogyan elvártam, szinte nem is merült. Most meg....
-
autotaxmo
őstag
Ja most latom, hogy furdeskor rateszed a toltore mindig, de akkor nem a vegtelensegig kene mukodnie, ha az ember mindennap furdik 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával