-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Szia!
1: Én ezt "Ne zavarj" üzemmóddal oldom meg. Telefonon be lehet állítani többféleképpen és az óra átveszi. Ha a telefon se jelez,az óra sem.
2: -
3: -
4: Az első használat alatti hirtelen merülés elkerülhetetlen. Nem a friss szoftver miatt van,hanem AI miatt. Idő kell az órának,mire megtanulja a felhasználói szokásokat és ehhez igazítsa a szoftverkörnyezetet. Mit hagyjon háttérben futni... stb. Én előrendelésben vettem,így már több mint egy hónapos. Pulzus 10 percenként,hívás,sms,telegram értesítések + 1-2 üzenetre órán válaszolok. Egy bt hívás órán. Kb fél-egy óra LTE-n. Így kibír bő 2 napot nekem. Ja AOD nálam off,csak bökésre mutatja az időt. A többire sajnos nemtom. Nekem folyamatosan be van kapcsolva rajta minden,wifi,bt,LTE,GPS,de többnyire Bt-t használja.Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ