- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Gratulálok!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Destructo
senior tag
Iszonyat
-
helkis
veterán
válasz zalman90 #207 üzenetére
ezt a video-t, csak most láttam, jól összeraktátok! grat
illetve sokan kérdezték, hogy mi ebben a nagy szám stex kell hozzá aztán rekord lesz..
nekik mondanám: ezek az eredményeknek nyilván nem levegős és vizes eredményeket kell überelniük, hanem ugyanolyan LN2-es hűtéssel elért eredményeket kell befogniuk, ahol ugyanúgy megvannak azok az apróságok, amik miatt valaki WR-t tud elérni, vagy csak 35.helyet.. pont mint F1-ben, ahol kb 1s-en belül van az egész mezőny. itt meg 100ponton belül.. F1-hez is csak pénz kell, ugye?
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
04ahgy
nagyúr
1. 1,58V-on nem a hibázik a proci? Ugye a VID range 1,35-ig szól de még 1,45V környékén jól bírja. - Nem.
2. Terhelést mennyi ideig bírja a proci? - Ameddig kell. Stabil azon az órajelen behűtve.
3. Cikkedben 8GPu-t említesz miközben a HD7970 csak 1 magos tehát 4 GPU van akkor!
Most ezt nemértem - Nen jones 965, hanem rudi cikke. 4GPU-s HD7970 CFX, és GTX580 4-way SLI. Ez összesen nyolc GPU, természetesen nem egyszerre futottak.Egyik távoli ismerősömnek is i7-3960X proci van és egy EVGA X79 FTW alaplap.
Neki 1,458V-on megy vízzel 5237,9MHz. - Örüljön neki. De lehet, hogy egy MHz-et sem megy többet nitroval és magasabb fesszel sem.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
toyone
őstag
válasz zalman90 #207 üzenetére
Köszi. Bár szerintem az Asus Oc Gathering jobb lett.
A szám címe Out In The Cold - Bcee[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
zalman90
őstag
tök jó ez a video, valaki megtudja mondani mi a zene címe? thx
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
KAMELOT
titán
Szeva! Most jutottam a cikkedhez.
Szeretnék megkérdezni pár dolgot!
1. 1,58V-on nem a hibázik a proci? Ugye a VID range 1,35-ig szól de még 1,45V környékén jól bírja.
2. Terhelést mennyi ideig bírja a proci?
3. Cikkedben 8GPu-t említesz miközben a HD7970 csak 1 magos tehát 4 GPU van akkor!
Most ezt nemértemEgyik távoli ismerősömnek is i7-3960X proci van és egy EVGA X79 FTW alaplap.
Neki 1,458V-on megy vízzel 5237,9MHz
Lehet a lap jó vagy lehet jó procipéldányt fogott ki. vagy lehet mind a kettőV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
04ahgy
nagyúr
A serleget gépmoddingért adományozták az avatarjához, nem a tuningeredményt elismerően. A Veletech 2012 közönségdíjas gépe az ő keze munkája, ezért jár egy évre a kupa, aztán vagy sikerül megvédenie a címet a következő Veletechen, vagy nem. De mindenképp lesz egy-két szava hozzá.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Paci.
tag
Grat a serleghez! Mondjuk egy nitro-pot formájú jobban mutatna És ha már versenyeztek, lehetne vándorkupát csinálni esetleg...
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
jones965
Modder
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
-
jones965
Modder
Elméletileg az F5 billentyű lenyomásával az avatarom megváltozik.
-
_Atesz
addikt
Kár vele foglalkozni. Ezért nem szeretem a PH minősítő rendszerét, mert egy
ekkora marhailyen ember is őstag lehet. Pusztán a hasonló hozzászólásai mennyiségének köszönhetően.
Érdemes lenne retorikát alkalmazni és az ilyen embereket visszacsúsztatni a ranglétrán valahogy... Mert így írhat bármit megkeseredett életét rajtunk élve ki. -
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
válasz Overlocker #184 üzenetére
"Állj neki most és döntsd meg jones eredményét!!"
Támogatom. Álljon neki, döntse meg. Olyan egyszerű. Olyan egyszerű, hogy extrém tuningra felkészült csapatunk (az Xtreme 3D Team Hungary) sem tudja egyik napról a másikra megdönteni.
No meg ha megdönti, az a versenynek is jót tesz.
HGyu
-
Overlocker
veterán
válasz zalman90 #182 üzenetére
170-ről 250LE-re tuningolt autó-nál az a +80LE megfogható? Miért tuningolják az emberek az autójukat? Miért kell mindenbe belekötni? Miért egyre trollabb a PH? Miért???? Miért nem lehet elfogadni a másiknak a teljesítményét és örülni neki? ....Én tudom, azért mert az ilyen emberek irigyek lelkük mélyén, mint valószínűleg Te is..és nem tudja elismerni a másik teljesítményét..nem tudja milyen munka van mögötte..Ám tudod mit? Állj neki most és döntsd meg jones eredményét!!
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz zalman90 #182 üzenetére
Szomorú, de sajnos pontosan úgy reagáltál a hozzászólásomra, ahogy számítottam rá... Ahelyett, hogy levennéd az egész három bekezdés összevont lényegét, cincálod az egyes részleteket. Ez szerinem sokkal szomorúbb, annál, hogy egyes meglett emberek milliós hardvereket piszkálnak vagy éppenséggel műanyagdarabkákból ragasztanak miniatűr harci járműveket.
Nem kell itt vívnod a fórumon, bizonyítani az igazadat, a véleményed elmondtad már, köszönjük! Most szánj egy kis időt a többiek véleményének tanulányozására, esetleg elmélkedj el egy kicsit az egész, hogy úgymond csúcsteljesítmény és annak értékelése kérdéskörön!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz zalman90 #155 üzenetére
Igen, alap szinten a tuningoz azért nem kell olyan nagy hozzáértés, veszel egy nagyobb coolert, feltelepíted a programot és sok esetben automatán elhúzza egy szintre a gépedet. Ha szerencsésen jó hardvert fogsz ki, akkor jó eredményed jön öszze.
Lényegében minden hobbi ilyen, egy alap szintet minimális ráfordítással el lehet érni, legyen szó bélyeggyűjtésről, makettezésről, zenéről, sportról. Viszont ahogy haladsz felfelé, úgy kell egyre többet ráfordítani arra a valamire. Ugyanúgy nagy meló összehozni egy jones féle hardvercsomagot és megcsinálni vele a világ élvonalába tartozó eredményt, mint összeszervezni mondjuk egy paintball csapatot és országos vagy nemzetközi szinten elérni vele valamit.
Ami közös ezekben a dolgokban, hogy egy vagy több ember jelentős idő és sok esetben anyagi ráfordítását igényli, nem előre kész dolog ez, ami mellé csak odaállsz és hurrá. Elit sportoló, jó zenész, elismert modder vagy tuningos, szóval a hibbijában kiemelkedő lehet bárki (nyilván egyes dolgok megkövetelnek testi/lelki adottságot, de ez apró részlet), de erre áldozni kell, nem is keveset. Szomorú, ha ezt nem ismered fel, és még fitymálod is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép komment de amúgy egyetértek veled. Elég nagy baromság volt a focis hasonlat.
Nem mellesleg a sport segít egészségesebbnek lenni.Egyébként elismerem jones teljesítményét attól hogy engem a tuning nem érdekel csak ne tegyünk már be ilyen hasonlatokat amiknek köze nincs egymáshoz. Van aki tuningolni szeret más meg sportolni (ez nem neekd ment vanye).
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
P@ly
tag
válasz Overlocker #159 üzenetére
Ne is mond... Anno évek kellettek, hogy be merjek ide regisztrálni, mert egy nagyon színvonalas fórum volt (akkor 16-17 lehettem, mikor elkezdtem olvasni a fórumot). Aztán haverom évekig csesztett, hogy regeljek már be ide. Na aztán beregeltem (ez fősuli alatt volt). Ekkor kérdeztem is notebookkal kapcsolatban, hogy milyet vegyek. Nagyon köszönöm azóta is a tippeket! Iszonyú jó kis gépet vettem, azóta is szolgál, bár már lassúcska de minden egyes forintot megért számomra. Sose voltam nagy hozzászóló, mindig csak a háttérből olvastam a színvonalasabbnál színvonalasabb szakmai hozzászólásokat.
De ami most megy itt a fórumon, az valami tragédia!!!Ismétlem magamat, nagyon szép teljesítmény jones965! Csak így tovább
-
wolfwood
csendes tag
Nem rossz teljesítmény! Grat!
Egy pingvin mindenek felett...
-
jones965
Modder
Teljes mértékig egyetértek az álláspontoddal.De:!
Azt szerintem senki ne várja el- és tegyük hozzá nincs is értelme-, hogy a tuningról szóló cikkben szerepeljenek a BIOS-ban történő beállítások.
Egyáltalán nem lenne releváns.
Ahány hardver, annyiféle beállítás.
Csak egy példa: asus R4 formula lapomban lévő beállításokkal a core i7 3960X proci nem ment az extrém lapban. Sőt: abban nem is tudtam ugyan azt a procit olyan értéken járatni, mint a másikban.
Másodsorban hogy valamelyest reprezentatív legyen egy ilyen BIOS tuning beállítás, ahhoz ugye képmentés illene.
Na már most egy extrém tuningnál, mikor folyamatosan subzero a rendszer, nem azzal fogunk szórakozni, hogy ezeket a beállításokat bármilyen képformátumba lementsük.
Harmadsorban pedig ez mindenkinek a saját kis hadititka, amit nem szívesen árul el, még ha csak árnyalatnyi különbségek is vannak, hiszen ez a kulcsa a sikeres eredményeknek.A többi pedig a végeredménynél már lementve látszódik. Ez a publikus része a dolognak.
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Ez nagyon kemény!
Grat!~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
Destructo
senior tag
Gratula a szép teszthez,és az ultraszép konfighoz!
-
-
Paci.
tag
Van valami abban amit mondasz, de szerintem a mezei PH-olvasót untatnák a részletek. Persze nagy vonalakban lehetne érinteni a dolgot. Bár lehet nem akarja kiadni a titkait, végül is versenyről beszélünk Ami a dolog értelmét érinti mindig is a különcök vitték előre a világot
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
-
Aske
aktív tag
Megmagyarázni én sem tudom miért, de valamelyest megértem a kritikai hozzállást az ilyen költségvetés melletti tevékenységgel kapcsolatban. Nem a trollkodást persze.
Talán azt kéne csinálni, hogy részletesebben dokumentálni a folyamatot. Ha mindenki látná, hogy ez bizony tételesen milyen és mennyi munkával jár, akkor mindjárt életszerűbb lenne a dolog. Ha jól tudom jones mérnök. A műszaki életben alapvető, hogy ha valamit megtervezünk, akkor maga a terv alkalmas kell legyen az adott folyamat reprodukálására. Ez az, amiről itt nem kapunk csak valami ködöt, hogy "rengeteg előkészület volt".
És pont ez az, amin megy itt a vita. Hogy egyesek szerint ezt ki lehet guglizni (jó ez nyilván csúsztatás meg irónia), mások meg valami természetfeletti képességnek tartják az ilyen tuningot. Aztán objektív vélemény meg nincs. Csak az, hogy térdre borulnak a teljesítmény előtt vagy lifkázzák. Mert így, hogy van egy lista meg pár kép méregdrága hardverekről, meg pár fénykép a tuning-eredményekről, ez a két lehetőség.
-
NixonHUN
tag
Gratula!!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Armagedown #140 üzenetére
Akkor minek vagy itt egyáltalán?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
-
Naveno
tag
pothead
állat.
-
Overlocker
veterán
Gratulálok az eredményekhez! A PH meg szánalom..
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz jones965 #143 üzenetére
Ne is törődj senkivel. Azt csináld ami neked jólesik és amit megtehetsz. Mindenki azzal foglalkozik amit szeret és kedvel. Másokra meg tojni kell. A világ ilyen hogy valaki ezt mondja semmi eredménynek, valaki meg azt hogy Usain Bolt 100 méteres futásának nincs értelme....
Erre kell törekedni. Néha megy néha nem, sajnos."Ahány nyelv, annyi ember" - Csoki, az üvegtigrisből
[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
zalman90
őstag
milyen munka? nagyon sok munka kell egész nap a biost turni
mint irtam régebben hülye voltam és huztam a core 2 duo-t , nekem 1 órába se telt hogy 4.5ghz re huzzam fel és stabilan ment , jöhettek azzal hogy ez más de mégse
mi az izgalmas abban hogy felemelik az órajelet? Stirbi válasza: felemelik az agyi kapacitást
(vanye ezt mind nem neked szántam )
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
nakos
senior tag
válasz Morty1987 #150 üzenetére
Na azert a foci hasonlat kicsit eros....
En speciel fociztam 10 evet es tuningoltam is. Asszem a ketto nem egy kategoria viszont a tuning telen - amikor sokmindent nem tudsz a szababan csinalni - nagyon izgalmas idotoltes tud lenni ha pl nincs kedved korizni vagy sielni inkabb ugyanezert a penzert...
A Forma1 viszont jobban illene a pc tuninghoz mint hasonlat...Ezt a Jones fele fanatizmust kb ugy tudom magamnak elkepzelni mint a regi mesterembereket akik kitanulnak egy szakmat....mert igenis ehhez nagyon sok tanulas, tapasztalat, szervezes es guglizas is kell! - csak azzal a kulonbseggel hogy ennek az FPS vadaszaton tul sok erteme nincs, sokba kerul es kozben sokminden masbol kimarad az ember... mert a szabadidejenek egy jelentos resze a tuning kore epul.
De engem pl ami a legjobban zavar az a mulandosag. Az hogy annyira gyorsan fejlodik minden, hogy hiaba vagy ma nagy kiraly fel ev mulva mar semmit nem er, hacsak nem tolod bele a penzt folyamatosan... de meg akkor is az a rengeteg belefecolt ido, amit masra is fordithatnal, utazas, baratok, nyelvtanuas, csalad, sport, olvasas, termeszetjaras stb... na az ami az erem masik fele nalam....
de kinek ez kinek az - ez mindenkinek egyeni dontese, es szive joga!
-
Paci.
tag
Fogadd gratulációmat
Remélem nem a föld órájában kellet járatni a cuccot a csúcsra, mert ugye akkor volt energiatartalék a hálózatbanVétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
Morty1987
csendes tag
Ennek van értelme
Mert itt mindig mindig mindig egyre és egyre több... több több MHz jelenik meg a végeredménybe... míg az általad nevezett "sportágba" nincs értelem... abban igazad van hogy 22 ember - én csak nemes egyszerűséggel úgy hívom őket hogy barom (indok a mondat végén) - kergeti a bőrbogyót és mind ezt csak azért hogy miután utolérte belerúgjon még egyet hogy szaladjon megint utána Nah ennek nincs értelmeOlyan nincs hogy valami nem sörnyitó
-
DRB
senior tag
Lehet itt keresni értelmet ennek, vagy annak, mondjuk a focinak. Jelen esetben egy ember(vagy akár 2-3 is) kergeti a megaherczeket, némi folyékony nitrogénnel nyakon öntve(nem az ember ), a fociban meg 22 ember kergeti a légnemű levegővel felfújt bőrgolyót. Pont ugyan annyi értelme van(vagy nincs) mind a kettőnek, de hát kit érdekel, a lényeg a győzelem...
És ehhez most még annyi plusz is hozzátartozik, hogy ezt a győzelmet egy honfitársunk érte el, szerintem még azoktól is kijár neki egy (kis)dicséret akik ennek a "sportnak" nem látják értelmét, hát ha másért nem, hát azért jár neki, mert öregbíti hazánk némileg(?) megtépázott hírnevét(most éppen ebben a "sportban").(#145) Dospalek: Nagyon óvatosan fogalmaztál azzal, hogy "szűk látókörű", én egész másnak hívnám, de inkább nem írom ide.
Viszont briliáns ötletet adott, majd én is beírom a gúgliba a kérdést: mi lesz a szombati 5 lottószám, ennyi... -
ZetorGumi
addikt
Szép eredmény! Igy tovább.
Egy pár ember erre a konfigra mondaná, hogy "A lopás érné utól!"
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Achill3uS
nagyúr
Gyurival kell egyetértsek, szép eredmény, lehet kategoria WR-nek hívni, de a profi szint nem ez.
Ettől függetelenül gratulálok az első ln2 session-höz jones-nek, csak így tovább.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
_Atesz
addikt
válasz Armagedown #136 üzenetére
Gondolom neked a gugli azt is kiírja, hogy nitrogénnel mennyit tud, illetve specifikálva adott lapban, stb. mit tud.
Látszik életedben nem tuningoltál igazán.
Ennyi erővel a 100m-es síkfutás is baromság, hiszen annyit tud futni mindenki, amennyit a gugli kidob az emberi teljesítőképesség határaként
Hogy lehet valaki ennyire szűk látókörű? -
nihill
őstag
Ha ennyire értesz a guglihoz akkor guglizzál már nekem is egy 7970 világrekord setupot légyszi a sok amatőr meg csak próbálkozik hetekig, hónapokig, mire összejön valami, amikor ott a gugli ami rögtön kidobja, mit hogyan
-
jones965
Modder
A felesleges időmet a semmittevés helyett erre pocsékolom. Alapjában véve ennyi.
Egyébként meg ebből az aspektusból sok mindennek nincs értelme.
Mondhatnám, hogy nézd meg a HWBOT.org-on hányan szentelik az idejüket világszerte erre a "felesleges dologra", de hiba volna.Köszönöm a vélemény nyilvánítást. Az értékrendjeink nem egyformák.
-
válasz Armagedown #140 üzenetére
Ha csak annyi lenne, hogy beállítasz egy valamilyen értéket, és tuti jó lesz, akkor nem lenne nagy dolog.
Azért ilyesmik mögött elég sok kínlódás, és reszelgetés van. Ő még nem is cserélt kondenzátorokat a lapon, stb. Nyugi, hogy kell hozzá tapasztalat.@zalman90 : Szép eredmény Én csak szolíd 600MHz-et húzva hajtom az E6420-am, így kellemesen használható, és 5 éve semmi baja.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Próbáld meg... Lehet, hogy bután néznél...
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez beteg.
Més que un club!
-
zalman90
őstag
adjatok kölcsön i7 et meg folyékon nitrozsint és énis megcsinálom
-
Armagedown
őstag
Nem értem mi ebben a nagy dolog , ki kell guglizni hogy mit bír a vas , ezeket beállítani a biosban/uefiben és meg is vagyunk
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
nakos
senior tag
Azert az a 4 VGA blokk se apropenz ugy egyben....
Szepek az eredmenyek, csak az asszony meg ne kerdezze a vegen hogy mennyibe kerult! legalabbis nalam igy szokott lenni...Gratulalok az eredmenyekhez, es koszonom hogy szegeny hazank hiret kelted a vilagban!
Kb azt mondanam, hogy akarcsak az olimpiai bajnokoknak, neked is fizetnie kellene az allamnak a sikerekert...
Tenyleg, a tuning nem lesz olimpiai szam elobb-utobb?
-
Elemental
addikt
Bennem is hasonló gondolatok fogalmazódnak meg( amit írtál, abban iróniát sejtek).
Nagyon szuper.
De ennek mi értelme?
És ha arra gondoltok, hogy itt szövegel, de biztos nem tudná utána csinálni, hát igazatok van. Nem tudok még csomót kötni a bajuszomra, nem tudok 1 percig sem dekázni a focilabdával, nem tudok fél lábon hosszú távon ugrálni, és még sorolhatnám. -
func93
senior tag
Minden Tiszteletem!! Nagyon Brutalis cuccc
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Ringman
nagyúr
grat.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
kuplung1
csendes tag
Gratulálok az eredményhez!
-
feco985
csendes tag
Nem semmi 1500-1700 W
[ Szerkesztve ]
Ha írok tisztelj meg azzal hogy vissza írsz
-
ViiiiktorOC
senior tag
Egy szó: Zseniális!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Sontir Fel
őstag
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
04ahgy
nagyúr
Azt tegyük hozzá, hogy az egy kártyás WR az egy nem kompetitív környezetben WR. A kutya nem futtat a HWBOT-on Extreme presetet 3Dmark 11-ben, így nincs nitrózott eredmény sem, 1800MHz feletti HD7970 GPU-val.
Nem mintha a tényen változtatna, vagy a többi eredményt kisebbítené.
HGyu
-
korion
senior tag
mit is mondhatnék?!
MÉG!MÉG!MÉG!
Grat és további sok sikert!Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
nihill
őstag
ez nagyon komoly eredmény
-
Psychopeti
senior tag
Csak így tovább
Hajrá magyarok
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
HaRdCoRe^mp4
tag
Köszönjük, UP!
[ Szerkesztve ]
Telszámom: 30/899-78-49
-
-
F e Z o
veterán
Minden elismerésem!
H2O über alles!
-
opeter87
senior tag
Minden elismerésem. Nem semmi eredmények. Hatalmas gratulációm
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Grat
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
kokyt
senior tag
Szép eredmény! Őszinte elismerésem!
-
Gude
senior tag
Brutál eredmény!Grat
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Spr1nG
tag
-
culaaa
csendes tag
azszép
CHILLS NOT SKILLS!
-
Spr1nG
tag
Csak hozzáfűztem valamit...
http://www.spring-gas.hu
-
Spr1nG
tag
Ehhez már nincs mit hozzáfűzni! Én is csak gratulálni tudok jones965.
jones965: nem lehetne az egész konfigot belemeríteni egy nitrogénes kádba vagy akváriumba? Így a párásodás és a GPU hűtés is meg lenne oldva. De lehet csak hülyeségeket beszélek...
http://www.spring-gas.hu
-
Grat! Szép munka!
-
Morty1987
csendes tag
Gratulálok, mivel mást nem igazán lehet egy ilyen eredmény ellen csinálni
További sikereket kívánok mind egyéni mind csapatban
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
-
total90
veterán
... és még senki nem kérdezte meg, hogy ezen a gépen megy-e a krájzisz maxon? Hová süllyed a világ
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
csab991
senior tag
Szép teljesítmény, így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Artus58
csendes tag
Minden elismerésem Csak így tovább!
-
xKacsax
aktív tag
Grat ez nem semmi!!!!
Verba volant, scripta manent.
-
jocek91
aktív tag
Világ rekord? Nem semmi hajrá magyarok
-
SzlobiG
félisten
Most nézem csak egy kártyával wr nem gyengus.
-
Puma K
nagyúr
Elég szép eredmények, csak így tovább!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
- Processzor felvásárlás
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest