Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aske

aktív tag

Megmagyarázni én sem tudom miért, de valamelyest megértem a kritikai hozzállást az ilyen költségvetés melletti tevékenységgel kapcsolatban. Nem a trollkodást persze. :)

Talán azt kéne csinálni, hogy részletesebben dokumentálni a folyamatot. Ha mindenki látná, hogy ez bizony tételesen milyen és mennyi munkával jár, akkor mindjárt életszerűbb lenne a dolog. Ha jól tudom jones mérnök. A műszaki életben alapvető, hogy ha valamit megtervezünk, akkor maga a terv alkalmas kell legyen az adott folyamat reprodukálására. Ez az, amiről itt nem kapunk csak valami ködöt, hogy "rengeteg előkészület volt".

És pont ez az, amin megy itt a vita. Hogy egyesek szerint ezt ki lehet guglizni (jó ez nyilván csúsztatás meg irónia), mások meg valami természetfeletti képességnek tartják az ilyen tuningot. Aztán objektív vélemény meg nincs. Csak az, hogy térdre borulnak a teljesítmény előtt vagy lifkázzák. Mert így, hogy van egy lista meg pár kép méregdrága hardverekről, meg pár fénykép a tuning-eredményekről, ez a két lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák