Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Teljes mértékig egyetértek az álláspontoddal.De:!
Azt szerintem senki ne várja el- és tegyük hozzá nincs is értelme-, hogy a tuningról szóló cikkben szerepeljenek a BIOS-ban történő beállítások.
Egyáltalán nem lenne releváns.
Ahány hardver, annyiféle beállítás.
Csak egy példa: asus R4 formula lapomban lévő beállításokkal a core i7 3960X proci nem ment az extrém lapban. Sőt: abban nem is tudtam ugyan azt a procit olyan értéken járatni, mint a másikban.
Másodsorban hogy valamelyest reprezentatív legyen egy ilyen BIOS tuning beállítás, ahhoz ugye képmentés illene.
Na már most egy extrém tuningnál, mikor folyamatosan subzero a rendszer, nem azzal fogunk szórakozni, hogy ezeket a beállításokat bármilyen képformátumba lementsük.
Harmadsorban pedig ez mindenkinek a saját kis hadititka, amit nem szívesen árul el, még ha csak árnyalatnyi különbségek is vannak, hiszen ez a kulcsa a sikeres eredményeknek.A többi pedig a végeredménynél már lementve látszódik. Ez a publikus része a dolognak.
-
Paci.
tag
Van valami abban amit mondasz, de szerintem a mezei PH-olvasót untatnák a részletek. Persze nagy vonalakban lehetne érinteni a dolgot. Bár lehet nem akarja kiadni a titkait, végül is versenyről beszélünk Ami a dolog értelmét érinti mindig is a különcök vitték előre a világot
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest