Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz Overlocker #184 üzenetére
"Állj neki most és döntsd meg jones eredményét!!"
Támogatom. Álljon neki, döntse meg. Olyan egyszerű. Olyan egyszerű, hogy extrém tuningra felkészült csapatunk (az Xtreme 3D Team Hungary) sem tudja egyik napról a másikra megdönteni.
No meg ha megdönti, az a versenynek is jót tesz.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
P@ly
tag
válasz Overlocker #159 üzenetére
Ne is mond... Anno évek kellettek, hogy be merjek ide regisztrálni, mert egy nagyon színvonalas fórum volt (akkor 16-17 lehettem, mikor elkezdtem olvasni a fórumot). Aztán haverom évekig csesztett, hogy regeljek már be ide. Na aztán beregeltem (ez fősuli alatt volt). Ekkor kérdeztem is notebookkal kapcsolatban, hogy milyet vegyek. Nagyon köszönöm azóta is a tippeket! Iszonyú jó kis gépet vettem, azóta is szolgál, bár már lassúcska de minden egyes forintot megért számomra. Sose voltam nagy hozzászóló, mindig csak a háttérből olvastam a színvonalasabbnál színvonalasabb szakmai hozzászólásokat.
De ami most megy itt a fórumon, az valami tragédia!!!Ismétlem magamat, nagyon szép teljesítmény jones965! Csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest