Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz zalman90 #207 üzenetére
ezt a video-t, csak most láttam, jól összeraktátok! grat
illetve sokan kérdezték, hogy mi ebben a nagy szám stex kell hozzá aztán rekord lesz..
nekik mondanám: ezek az eredményeknek nyilván nem levegős és vizes eredményeket kell überelniük, hanem ugyanolyan LN2-es hűtéssel elért eredményeket kell befogniuk, ahol ugyanúgy megvannak azok az apróságok, amik miatt valaki WR-t tud elérni, vagy csak 35.helyet.. pont mint F1-ben, ahol kb 1s-en belül van az egész mezőny. itt meg 100ponton belül.. F1-hez is csak pénz kell, ugye?
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
toyone
őstag
válasz zalman90 #207 üzenetére
Köszi. Bár szerintem az Asus Oc Gathering jobb lett.
A szám címe Out In The Cold - Bcee[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Overlocker
veterán
válasz zalman90 #182 üzenetére
170-ről 250LE-re tuningolt autó-nál az a +80LE megfogható? Miért tuningolják az emberek az autójukat? Miért kell mindenbe belekötni? Miért egyre trollabb a PH? Miért???? Miért nem lehet elfogadni a másiknak a teljesítményét és örülni neki? ....Én tudom, azért mert az ilyen emberek irigyek lelkük mélyén, mint valószínűleg Te is..és nem tudja elismerni a másik teljesítményét..nem tudja milyen munka van mögötte..Ám tudod mit? Állj neki most és döntsd meg jones eredményét!!
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz zalman90 #182 üzenetére
Szomorú, de sajnos pontosan úgy reagáltál a hozzászólásomra, ahogy számítottam rá... Ahelyett, hogy levennéd az egész három bekezdés összevont lényegét, cincálod az egyes részleteket. Ez szerinem sokkal szomorúbb, annál, hogy egyes meglett emberek milliós hardvereket piszkálnak vagy éppenséggel műanyagdarabkákból ragasztanak miniatűr harci járműveket.
Nem kell itt vívnod a fórumon, bizonyítani az igazadat, a véleményed elmondtad már, köszönjük! Most szánj egy kis időt a többiek véleményének tanulányozására, esetleg elmélkedj el egy kicsit az egész, hogy úgymond csúcsteljesítmény és annak értékelése kérdéskörön!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz zalman90 #155 üzenetére
Igen, alap szinten a tuningoz azért nem kell olyan nagy hozzáértés, veszel egy nagyobb coolert, feltelepíted a programot és sok esetben automatán elhúzza egy szintre a gépedet. Ha szerencsésen jó hardvert fogsz ki, akkor jó eredményed jön öszze.
Lényegében minden hobbi ilyen, egy alap szintet minimális ráfordítással el lehet érni, legyen szó bélyeggyűjtésről, makettezésről, zenéről, sportról. Viszont ahogy haladsz felfelé, úgy kell egyre többet ráfordítani arra a valamire. Ugyanúgy nagy meló összehozni egy jones féle hardvercsomagot és megcsinálni vele a világ élvonalába tartozó eredményt, mint összeszervezni mondjuk egy paintball csapatot és országos vagy nemzetközi szinten elérni vele valamit.
Ami közös ezekben a dolgokban, hogy egy vagy több ember jelentős idő és sok esetben anyagi ráfordítását igényli, nem előre kész dolog ez, ami mellé csak odaállsz és hurrá. Elit sportoló, jó zenész, elismert modder vagy tuningos, szóval a hibbijában kiemelkedő lehet bárki (nyilván egyes dolgok megkövetelnek testi/lelki adottságot, de ez apró részlet), de erre áldozni kell, nem is keveset. Szomorú, ha ezt nem ismered fel, és még fitymálod is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest