Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Lehet itt keresni értelmet ennek, vagy annak, mondjuk a focinak. Jelen esetben egy ember(vagy akár 2-3 is) kergeti a megaherczeket, némi folyékony nitrogénnel nyakon öntve(nem az ember ), a fociban meg 22 ember kergeti a légnemű levegővel felfújt bőrgolyót. Pont ugyan annyi értelme van(vagy nincs) mind a kettőnek, de hát kit érdekel, a lényeg a győzelem...
És ehhez most még annyi plusz is hozzátartozik, hogy ezt a győzelmet egy honfitársunk érte el, szerintem még azoktól is kijár neki egy (kis)dicséret akik ennek a "sportnak" nem látják értelmét, hát ha másért nem, hát azért jár neki, mert öregbíti hazánk némileg(?) megtépázott hírnevét(most éppen ebben a "sportban").(#145) Dospalek: Nagyon óvatosan fogalmaztál azzal, hogy "szűk látókörű", én egész másnak hívnám, de inkább nem írom ide.
Viszont briliáns ötletet adott, majd én is beírom a gúgliba a kérdést: mi lesz a szombati 5 lottószám, ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest