Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz Bandus99 #103761 üzenetére
A WiFi router antennájának cseréje ebay-es 11, 15, 20 dB-es antennára általában nem hozza meg a várt eredményt, mert az odaírt és a valós teljesítmény nem azonos.
Persze megpróbálhatod egy olcsó vacakra lecserélni, de ez az ösvény nem kecsegtet sok sikerrel.
Ami már jobb lesz egy fokkal: Mágnestalpas MaxLink. De ettől sem kell csodákat várni. Kicsit jobb lesz, de nem duplázza meg a hatótávot.
Az szokott beválni, ha más módszerrel növelsz hatótávot. Pl. egy másik WiFi eszközzel, amihez kábelen odaviszed a jelet.[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
válasz Bandus99 #86975 üzenetére
Nekem Nokia CK-300 van beépítve. A régibe meg valami Sony Ericsson volt még.
A mostani Nokia 10e volt, plusz 8e a beépítés, de aki ért hozzá és ráér, annak az ingyen van...Van a családban egy 3éves, akkor a komolyabbak közüli Jabra, meg egy Nokia kör alakú napellenzőre csiptethető, de egyik sem közelíti meg a beépítettet.
Nem kell kábelekkel vacakolni, tölteni, gyújtás után már rá is csatlakozik, szóval ég és föld.
És sok már a zenét is áviszi, pl a ck100 és a 300 is. Tudok számot léptetni, elindítani, stb.Szerintem aki hosszabb távban gondolkozik a kocsival, többet autózik, nem kérdés a beépített.
OFF vége
-
Keef_Lee
senior tag
-
kelly416
veterán
válasz Bandus99 #83185 üzenetére
Van itthon is olcsó búvárszivattyú vagy más néven merülő szivattyú. Nekem ilyen van, vízóraaknából szoktam a vizet kiszippantani vele, homokkal együtt viszi szó nélkül. Már a gari miatt sem rendelném kintről.
Amúgy meg ne reklámozd, mert asszem az esővizet felfogni már nem szabad. Vagy még szabad?
-
synar
őstag
válasz Bandus99 #71123 üzenetére
Nem tudom hogy vagytok vele, de én még olyan szellőzőrácsba illeszthető tartót nem találtam, ami nem lötyögött volna, bárhogy is próbáltam rögzíteni. Még úgy a legstabilabb, ha a telefon alja fel tud támaszkodni a rács alatt, de a tetejét már így sem lehet nyomkodni ellentartás nélkül. Nem véletlen, hogy a videókban is csak azt mutogatják, hogy a telefon milyen határozottan cuppan rá a mágnesre, utána már nem böködik, mert akkor kiderülne, hogy mennyire instabil az egész cucc. Még a Brodit konzol lenne a legmasszívabb. Megane I-re keresek valami hasonló, de olcsóbb megoldást már egy ideje, mert a dizájnos ívek miatt nincs a műszerfalon egy egyenes hely a gumikorongnak. A szélvédőre meg nem szeretem felcuppantani, mert úgy kényelmetlenül messze van a készülék. Ha van ötlet, örömmel fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Bandus99 #68430 üzenetére
Gyerek Q50 GPS órából rendeltem, van belőle oled és sima kijelzős.
Még pár hét míg ideér, oled.
Konkrét linket most nem tudom."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest