Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
Megérkezett a jan 13-án rendelt Borjuit RJ-02 fejlámpa a GB-ről. Most csak bő nyolc dollár (pontozva 5,94).
Ennyit bőven megér. Még van 3 darab. Fehéret ír, de szerencsére feketét kaptam, vagy nem arra vonatkozik a fehér a címben.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Beni2360
félisten
válasz tonyrulez #75370 üzenetére
Annak idején írtam, hogy nem egy nagy találmány és ezt ajánlottam amit én is vettem és ez a probléma nem nagyon merülhet fel ennél a háznál.
Kapcsoló gombja is van és tökéletesen működik maholnap egy éve. és kéznél van egy A-A usb kábel is.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ztibor
senior tag
válasz wwenigma #75381 üzenetére
Ez természetesen hülyeség, mert én nagyon jókat játszok a Rapoo 7100p-vel a slither.io-n :-D
Amúgy meg olcsó wireless egérről beszéltünk, nem gamer egérről, ami ugyebár kapásból madzagos.
Fél év után azt mondom hogy van annyira jó mint a logitech hasonló egere, és ha még 1,5 évet így kibír, akkor jobb is lesz :-) -
pethYeti
addikt
Most hívott a posta (maguktól még hétfőn hívtam őket), hogy a csomagomat nem találják de valahol itt van még az országban. Ha meglesz akkor szólnak. Hát LOL
-
beg
veterán
válasz bazsimano #75392 üzenetére
Nem, de több topikban már ne kérdezd meg. Főleg hogy ez marhára nem idevaló.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
BVEKT0R
csendes tag
válasz Real_Necro #75391 üzenetére
Persze, nem sok értelme van a controllernek ha nincs mit vezérelnie De a gateway szinte minden esetben kell azért nem írtam oda.
-
Czimby
addikt
Tudnátok ajánlani valami igazán jó nagy méretes, egeret a lapát kezeimnek
Ergonomikus és jobbkezes legyen, és mindenképpen vezetékes!
Meg ha nem tartana diszkót este a szobában annak is örülnék, bár ha nincs más akkor max kivágom belőle a ledeket.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bazsimano
őstag
sziasztok! egy gyors kerdes! van valaki itt Monor-rol? aki szokott jarni budapesten is?
-
Real_Necro
veterán
válasz BVEKT0R #75382 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ehhez kell a gateway is? (meg még sok más, hogy használni is tudd)
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
choco01
addikt
Hali,
valaki vett már Awei A920BL vezeték nélküli fülest?
Mennyire lehet benne jó a basszus?Attól félek szinte 0 mivel akksis...
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kmarci25
veterán
válasz overland #75384 üzenetére
A paypal kifizeti a visszaküldést, ha azzal fizettél: itt az összefoglaló alján, illetve maga az oldal.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
dugesz77
őstag
Január 20. rakták csak ki még nem hiszem,hogy valakinek ideért volna. Én 21. rendeltem egyet még aznap fel is adták. Ha megérkezik beszámolok róla.
-
overland
aktív tag
Sziasztok, help me!
Vettem ebay-en egy laptopot, kiderült, h nem működik egyik usb port sem, elindítottam a visszaküldést, de nem akarom mert nagyon drága lenne, csak valamennyi visszatérítést szeretnék.
Az eladó erősködik, h jó volt, meg töltsek le drivereket stb., próbáltam nem lett jó. Úgy árulta, h 100% működik!
Ha lezárom a visszaküldést akkor vége az ügynek?
Mit csináljak? paypal?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
BVEKT0R
csendes tag
Valaki használt már ilyen [ Xiaomi Mi Magic Controller-t ]?
Szeretném kicsit felokosítani a házat, de egyenlőre még csak szemezgetek a lehetőségekkel és az árakkal.Másik:
Tudtok ajánlani búra alá rakható RGB-s plafon világításra jó megoldást? Az se baj ha nem adnak hozzá controllert mert wifis kontrollert szeretnék rakni hozzá. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz maestro87 #75377 üzenetére
Hardveraprón árul egy srác japánt, 500ft 2db. Logitech G100s-be raktam, azóta semmi baja. Ezek a rapoo meg wireless társai max desktopra jó excelhez, de játszani, mehhhh...Nagyon meg kell találni ami arra is jó.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
viperabácsi
addikt
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Vertigo18
addikt
A válaszok között 100 métert írnak nyílt terepen, gondolom, ha van fal a két egység között, ez drasztikusan lecsökken. Most, hogy bevágtad ide a képét, már én is szemezgetek egy ilyennel!
Van valahol olcsóbban, vagy a Bangoodos 10$ a legjobb vétel? Esetleg kupon rá valahol?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
CHIPman
nagyúr
válasz tonyrulez #75370 üzenetére
Nálam sem szuperál már teljesen. Olvasni gond nélkül lehet 3.0-n, de írni egyáltalán nem lehet, semmilyen kábellel. Mondjuk nálam működött anno már kábelllel és a kondíció se romlott.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Breki
veterán
Akinek van ilyen Digoo DG-TH1180 Home
A kinti érzékelő milyen távol lehet?
Mennyi a hatótávolsága?
Tudom faltól ajtótól, ablaktól is függ de kb.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
tonyrulez
őstag
Nagyot csalódtam a Mantistek Mbox2.5 2.5" külső hdd házban. Fél évig bírta, a ház oldali usb csatlakozó (microB 10pin) hamar megadta magát pedig a kábel alig volt huzigálva, úgy kell szinte tartani a kábelt hogy a PC felismerje. Aztán ha fel is ismeri, akkor is csak USB2.0-ra képes, bármilyen PC-n, bármilyen más kábellel próbáltam, kék led soha többet nem jelent meg ami a 3.0-ás csatlakozást jelezné. Sebességben meg is látszott. Most egy feleannyiba kerülő adaptert használok, sebességkülönbségek itt. Sajnos már csak toknak használható a Mantistek
4 8 15 16 23 42
-
dugesz77
őstag
Azért a xiaomi kezd átesni a ló túloldalára Egy dolog,hogy már pénztárcától törölközőig gyárt mindent de az árakkal sem fukarkodnak. Most félárban nagy akcióban elhozható a "smart " rizsfőző 215,9 $-ért . Csak az összehasonlíthatóság kedvéért árak.. Pont keresek rizsfőzőt ajándékba és megnéztem kintről mi a kínálat. Meg valahogy nem akarom,hogy a rizsfőző is smart legyen ez már nálam túl van egy határon.
[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz Predator2 #75318 üzenetére
jelenleg Rapoo 7100p-t használok. Nálam tökéletesen kiváltotta a 3x annyiba kerülő hasonló tudású logitecheket, amik pár év után elkezdtek dupla klikkelni, ezért mentek a kukába 11-15k-ért.
Kb fél éve használom, azóta probléma mentes, elem még nem merült le, szóval én elégedett vagyok.
Ja és kapható itthon is , garival. -
jjeahh
nagyúr
Annyira nem értek az egerekhez, de olcsó vezetéknélküliből nekem egyedül a logitech-ekkel nem volt soha gondom, a többinek amit kipróbáltam vagy az anyagminősége volt gáz, vagy a gombok, vagy a vevő volt túl nagy, érzéketlen, vagy az akksit ette nagyon... talán még két microsoft működött nálam anno gond nélkül, már amíg működtek... mert pár hónap használat után simán meghaltak
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
beg
veterán
ERSTE témát ejtsük ha szabad kérnem, köszi. Bank ügyfélszolgálatát hívja fel mindenki és ott lesz a válasz.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
e.vid
senior tag
válasz GZoli7 #75361 üzenetére
Én erre írtam:
A paypal váltás esetén Ft megy ki is, meg be is. Pár Ft/$ bevállalható.Nem ismerem a "Kolléga Extra" számlát, de az általam beillesztett kondíciók innen vannak:
"Lakossági számlavezetésnél – számlanyitás dátumától függetlenül, valamennyi bankszámlára – általánosan alkalmazott díjak és teljesítési rend"[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
vizimento
senior tag
CRDC Micro USB Cable Pack 5db-os.
Jan 16-i rendelés, ma jött meg. (Pont 2 hét.)
Én még 1$-os kuponnal, 5.34$-ért vettem.
Nemzetközi ajánlott levélként küldte.
Az 1m-es kábel tudása 5portos BW töltővel:
1A terheléssel = 5.07V - 0,94A
2A terheléssel = 4,91V - 1,74ATartósságáról nem tudok még nyilatkozni, de ha nem hal be pár használat után, akkor részemről ajánlott, még a mostani árán is.
Most nem keresen vissza ki csinálja a kábel-tesztelő írást, de nyugodtan tegye bele ezeket az eredményeket is.
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Dr.NX
addikt
Én ezt az egeret használom, szinte teljesen néma a kattintás és a görgője is.
ShhhMouse
Soha többet hangos egeret. Ha egyszer kipróbálod, nem fogod érteni, hogy bírtad a klikkelős egeret!
Lehetne egy kicsit nagyobb, sajnos a gyártóknak van egy ilyen lövésük, hogyha laptop egér, akkor legyen pici. Mintha egy 4 cm-vel hosszabb egér nem lenne hordozható, pláne ha csak otthon használom.Próbáltam pár kínait is, elég gyenge volt az anyaghasználatuk, most úton van még egy, hátha.
Elfogadom a sütiket.
-
Beni2360
félisten
válasz werszomjas #75351 üzenetére
de ez netto megtévesztés, hogy sms-ben közép árfolyammal számol, - ez a bruttó megtévesztés amit írsz mivel a DEVIZA elszámolásban nincs közép árfolyam. Nézd meg a bankod táblázatát és a szabályzatot meg olvasd el.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zola007
veterán
Minden bank deviza eladási árfolyamon vált
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
drag
tag
válasz GZoli7 #75349 üzenetére
Erste Kolléga Extra bankszámláról van infója vkinek? PP beállítottam hogy a bank váltsa a valutát.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
werszomjas
addikt
válasz fateless #75350 üzenetére
Olyan szinten tájékoztató, hogy apró eltérés lehet az árfolyam között fizetés és könyvelés között, de ez netto megtévesztés, hogy sms-ben közép árfolyammal számol, a végén meg eladásival. Miért nem küldi az sms-t is eladási árfolyamon?
Vagy ez mindegyik banknál így van?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
veterán
válasz werszomjas #75347 üzenetére
Pedig erről már több alkalommal is szó volt, hogy az sms csak tájékoztató jellegű
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
werszomjas
addikt
válasz nimfas #75339 üzenetére
Pont az előbb beszéltem az erstével valuta váltásról.
Nagyon cselesek, amikor veszek vmit és fizetés után sms-t kapok, olyankor a középárfolyammal számol és azt az összeget vonja le, néhány nap múlva viszont, amikor valóságban is terhelik a számlán, már az eladási árral számolnak, ami jóval magasabb Én szentül meg voltam győződve, hogy közép árfolyamon vásárolok.
üdv
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ehhez hasonlo mozgaserzekelos E27es ledet keresnek.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
nimfas
addikt
Akinek ERSTE PRIVILEGIUM L csomagja van és szokott E-bay, Alin vásárolni:
"Szabolcs sem olvasta el a “Teljesítési rend”-et és a “3. sz. melléklet”-et, rá is fizetett a felületességére.
Kapott egy kis devizát külföldről (ha jól értem, valami meghiúsult vásárlás visszatérítését), aminek jó 10%-a levonásra került költség címén.
Amikor megkérdezte, hogy ezt mégis miért, az alábbi választ kapta:
“Tájékoztatjuk, hogy a beérkező deviza jóváírása forint számlán az összeg 0,102%, minimum 2 034 Ft, maximum 61.020 Ft költség mellett történik meg. Az alkalmazott árfolyam a kereskedelmi vételi.”
Hát ezért. Maga a levonás még nem olyan vészes, a deviza vételi árfolyammal is együt lehet élni, ami fájdalmassá teszi a dolgot, az a 2.034 Ft-os minimumdíj, amit akkor is felszámolnak, ha 3 dollárt igényelsz vissza egy ebay-es vásárlás után.
Ugyanígy fizetsz például, ha ATM-en keresztül akarsz befizetni a számládra."
Érdemes lehet elolvasni EZT
Ezek szerint újraküldést kell kérni, vagy az 1-5 dolláros cuccot hagyni, mert többet buksz rajta a refuddal!
Számolni kell gyerekek -
nimfas
addikt
válasz Criminal017 #75337 üzenetére
Nyáron szopás lesz mert vakítani fog és amúgy sem látsz ki rajta.
Én direkt feketét kértem annó az ablakokra, mert azt szinte nem is lehet látni bentről.
-
Criminal017
őstag
Most érkezett a 290 Forintos szúnyogháló Banggoodról (még mindig annyi): [link]
Egész jó cucc, igaz fehér, de nyáron lesz hova felapplikálni. Abszolút ajánlott.
-
Zola007
veterán
válasz FingR86 #75335 üzenetére
.com-on rakhatsz mellé bármit, a németek postáznak 39 fölött ingyen
szerintem ezt még pénzért se küldik el ide USA-ból[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FingR86
őstag
ez a kupon kérés még mindig működő opció ?
ahogy nézem most már $44.99 az ára.
max tennék mellé még vmit, hogy meglegyen a 39 eurós érték a postára.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz bexinho23 #75329 üzenetére
Este talán, de nagyon vékony az anyagvastagsága, nem nagyon lehet észrevenni kinézetre sem és fogásra sem vastagabb hogy rajta van.
A kidolgozásán kicsit látszik az ára, az öntő forma illesztésénél sorjás marad picit. De amúgy nem rossz."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
asdasdasd
tag
2 hete rendeltem egy hátizsákot a DD4-ről, rögtön fizettem paypal-al, azóta pending for shipping.
Kell valamit csinálni, vagy csak várjak? -
Real_Necro
veterán
Céghez pár kollégának ilyet kellett most beszereznem: Gigabyte Aire M60
Nagy kezűeknek kényelmes a fogása, ellenben nekem a vezetékes Dell után napi használatra nehéz volt. Visszatértem a vezetékeshez.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
beg
veterán
válasz MittuDomain_ #75323 üzenetére
A kakasos lutra album menjen a topikjában, ne legyen itt megint húsvéti tojásgyűjtéshez hasonló offhenger. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
Én ezt vettem még BlackFriday idején, akkor 3000 volt az eddigi legjobb egerem, rettenrő csendes (ez volt választáskor a fő szempont) az ergonómia első osztály és ilyen finom puha műanyag fedi a tetejét. A hasonló árú Logitech-em amit váltott ehhez képest gagyi párszázforintos egérnek hat.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Titeket is szívat a BG újévi játék? Naponta háromszor klikkelek, van olyan kártyám, ami 5ször is megvan, de két állatöv még mindig hiányzik. Pedig még a leggagyibb 50/17USD kupon is megéri a kísérletezést.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DrojDtroll
veterán
fix kábeles telefon töltő kellene 1 vagy 2 amperes
fontos hogy ebay-ről legyen
az ár fontos, de legyen biztonságos
-
Saccco
nagyúr
-
Juditta_56
aktív tag
válasz trebrona #75304 üzenetére
Aktuális volt már a pendrive is, egy Kingmax nevűt használok évek óta, 4 GB-os, a madaras áruházból, már reszkettem, hogy mikor mondja be az unalmast. Az sem volt mindegy, hogy így nem lóg ki a telefonból valami hosszú (néha a kisebb a célszerűbb ) Az Eaget a réginél biztos jobb, még akkor is, ha nem hozza az ígért sebességet, amit majd ma délután megnézek a melóban. Nekem nincs több pendrive-om, billentyűzetet meg egeret sem jutott még eszembe a telefonra csatlakoztatni. Az pedig majd kiderül, hogy meddig bírja.
Egyebekben imádom, amikor utólag próbáljátok elvenni az ember kedvét, bezzeg, amikor kérdeztem ezzel kapcsolatban, akkor nem volt reakció... Pedig azzal a GB-s Mixza-val nagyon szemeztem...
Ja, a memóriakártyák nekem rendes, leragasztott borítékban jöttek, gondosan ráírva, hogy mi van benne, ahogy már többször tapasztaltuk.
[ Szerkesztve ]
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Predator2
addikt
Helló
Vezeték nélküli egeret keresek notebookhoz. Pár (ajánlott) egér linket megköszönnék.
Játék nem lesz, csak böngészés.
Magyar beszerzés is szóba jöhet.THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
drag
tag
Ennél jobb áron nem találtam 32 GB Micro Sd-t ami normális.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
AndrewBlase
senior tag
Ájfonra rendelt üvegfólia kemény kartondobozban érkezett, mindössze annyi "extra" védelemmel, hogy a fóliák alatt és felett volt egy félbehajtott bubis fólia. Sérülés nélkül ideért.
Miért mindig én???
-
tlala
addikt
Megérkezett az amazon.de-ről a Blitzwolf bluetooth hangszóróm.
Hihetetlenül jól szól - már várom a nyári kerti estéket, ahol a főszereplő lesz.
Köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmemet az akciós kódra meg a termékre egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
-
Saccco
nagyúr
válasz kelly416 #75311 üzenetére
Köszi, még nem késő, de a cikk nem nagyon visz előre.
szerk.: Kompakt megoldás.
(biztos van usb-s is)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelly416
veterán
válasz Saccco #75185 üzenetére
Ha még nem késő, a wsken kábelekről olvastam jót, annak volt itt tesztje is. Én az első generációsat használom, ahol sorban van az öt érintkező, ott nem gond, ha fordítva rakod össze, tölteni mindenképpen fog, kárt nem okoz. A második generációról meg a teszt mond bővebbet, én nem tudok.
-
Czimby
addikt
válasz Beni2360 #75300 üzenetére
Köszi a tesztet!
Úgy látom az írást nem befolyásolja, hogy USB 2.0 a laptopod
(jóval az usb2.0 max sebessége alatt van így is).
Viszont amennyiért vetted simán megérte, de a teljes áron már inkább mást kell néznem.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Iphone7 hez kellene nekem bluetooth füles. Tudnátok valami ár érték arányban, nem tul drágát ajánlani? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz trebrona #75307 üzenetére
Mint mikor kollégámmal vettünk ilyen adaptert (nekem, akkor már volt egy OTG-s Kingston pendriveom), kb. fél hét nem telt el megérkezés után és jött elkérni a pendriveot, hogy ugyan adjam már kölcsön a pendriveom, mondom adapter? Elhagyta... Az enyém pedig egyszer volt kivéve a tartójából, ott lóg a pendrivejaim mellett a karikán.
Egy pendriveot nehezebb elhagyni főleg, ha rendszeresen használod és mindig nálad van, akkor én a pendriveot javaslom azért, mert ezt az adaptert tényleg nem nehéz elhagyni, ha valaki egy kicsit szétszórt.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
-
buca84
őstag
2x18650-es DIY power bank házat milyet ajánlanátok?
-
trebrona
nagyúr
válasz Juditta_56 #75281 üzenetére
OTG-s pendrive helyett inkább ilyen adapter szvsz. Ezzel bármilyen pendrive használható, illetve más USB-s perifériák. Egér, billentyűzet stb. Az ára pedig bagatell.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Real_Necro
veterán
Hú mondom 27 hozzászólás, biztosan van valami filléres kütyü, amit én is megvehetek... de nem...
-
Zola007
veterán
válasz sambenez #75294 üzenetére
igen, rá gondoltam
bár a legutóbbi már le volt ragasztva széles celluxxalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest