Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Top cat
addikt
Ígértél valami ilyesmi képet.
Hol tart a projekt?
-
Zola007
veterán
válasz Dluinet #76195 üzenetére
nem is kell nekik.
Egy vérnyomásmérés 40-60 másodperc, rövid távon pedig bőven terhelhetők ennyivel
Egyébként a legtöbb vérnyomásmérő 6 Volton 4W körül kér, szóval 600-700 mA, de egy 1A/6V tápegység biztosan elég lesz neki hozzá, mondjuk egy ilyen: [link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
206 cc
senior tag
válasz Dluinet #76190 üzenetére
Mellesleg a regi Nokia adater tudott vagy 3-500mA es töltőfeszt szóval igen esélytel lenne a 2A-rel szemben!!! Ne írjatok már le mindenféle hülyeséget!!...így terjednek a fals infók ,na meg a TV-ből ....
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Flexy90
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz Dluinet #76190 üzenetére
Ha el olvastad volna amit előtted írtam ezeket le sem írod.
4x1.5 elem=6V
4x1.2 aksi= 4.8V - nem mér pontosan én már kipróbáltam.
Nem véletlen amit a linken mutatnak adaptert az 6V-s.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz Juditta_56 #76183 üzenetére
LADDA akkumulátor IKEA
vagy eneloop provagy piacon veszel egy 5V-os adapter 1000Ft-ért, vagy a régi 5V-pos Nokia töltő végét levágod és forrasztasz rá egy csatlakozót, ami jó a vérnyomásmérőhöz
vagy usb kábellel ugyanez
de USB kábeles megfelelő csatlakozót kapsz az Ebay-en is 500-900Ft-ért[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Beni2360
félisten
A vérnyomás mérőkbe nem szabad aksit rakni (1.2V) ez köztudott. Jó minőségű elemmel nekem 2 éve megy. Na most az általad linkelt 600 ma meg nagyon kevés rögtön errort fog jelezni. szvsz.
Az a német adapter biztos, hogy 3A habár nem látni, rá kellene kérdezni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
windlord
őstag
válasz Real_Necro #76180 üzenetére
?
-
Flashy
veterán
válasz Flexy90 #76177 üzenetére
pont R4 Prime-ot vadászok napok óta egyrészt Europe Expedited posta rájön még 20 dollár, de az nem baj, viszont az ára még így is túl kevés, ami azért gyanús, mert sehol máshol nem lehet kapni, eddig 2 ilyen sosehallottam-nevű oldalon találtam állítólag "in stock" és a másikról több volt az átveréses tapasztalat, mint a nem már "megvettem" egyszer tinydeal-nél, aztán kiderült hogy nincs, de nem szóltak, csak nem történt semmi a rendeléssel, nyaggattam őket 1 hétig, mire nagy nehezen visszautalták...
-
Zola007
veterán
Jó hogy mondod
Vérnyomásmérőre mandzsettát vett már valaki?
Valahol ereszt az Omron mérőm gyárija és nincs kedvem 7e Ft-ot adni érte, eléggé bosszantó így is, hogy a 22e Ft-os mérő mandzsettája 3 évet/kb 100 mérést bírtEzt néztem ki: [link]
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek meg szabad venni ezt vagy ezt az adaptert (a csatlakozó pontos méretét még nem tudom, de azt könnyű kideríteni) e helyett: Beurer Hálózati egység?
Rohadtul nincs kedvem még 5700,- Ft-ot kiadni a 12 ezer Ft-os vérnyomásmérőhöz..."You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
Real_Necro
veterán
-
bexinho23
őstag
válasz Real_Necro #76176 üzenetére
Igen, a hangfalkábelek le is lenulláztak. Viszont a subot csak utólag kaptam meg rokontól, így drága kábelre most nem futja. Viszont szeretném megszólaltatni
Nem értek még igazán a házimozis témához, ezért a megfelelő topikban már érdeklődtem afelől, hogy milyen kábellel tudnám összekötni az erősítőt és az aktív mélyládát. Gondolom ez az RCA lenne.
Erősítő hátulja
Mélyláda hátuljaEhhez keresek kábelt.
-
e.vid
senior tag
válasz Real_Necro #76176 üzenetére
Mélyládához optikait?
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Flexy90
senior tag
A Redmi 4 Prime is csak $150 extra ktg nélkül.
Xiaomi Fan
-
Real_Necro
veterán
válasz bexinho23 #76175 üzenetére
A jo kabelnek ara van, en 2x2,5 meterert majdnem 30k-t fizettem itthon. De a zenei elmenyt, amit nyujt...
Szerk.:
Ok, en hangfalkabelrol beszelek, neked sima rca audio kell? Optikai nincs?[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Valaki rendelt már házimozi rendszerben lévő mélyládájához kábelt kínából? Ajándékba kaptam egy komolyabb szettet, amiben a mélyládához (B&W asw600) nincs kábel. Körbenéztem a magyar piacon és meglepődtem, hogy milyen árak vannak. Őszintén megmondom, nem terveztem 4-5ezernél többet rászánni egy ilyen kábelre, ezért ali/ebay-en is elkezdtem nézelődni. Viszont nagyon ócskát se szeretnék berendelni 2-4 ezerért.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz BullZeye #76173 üzenetére
Itt a weboldaluk: [Aliexpress Tools] , amúgy ez AliExpress Tools a neve a bővítménynek ha rákeresel megtalálod szerintem.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
Tudtommal arra is állják a költségeket.
Szerk.: most beleolvastam a dolgokba, nem találtam utalást erre.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Saccco
nagyúr
Ha esetleg valaki venne Raspberry Pi Zero-t, most van készlet.
A Pimoroni és a PiHut normális áron küld Magyarországra csomagot.
Zero + posta = 8 GBP█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
GZB01
tag
Sziasztok !
Nemrég vettem egy telefont, ami elromlott és el lett küldve szervízbe Spanyolországba ezt a költséget paypal tudja állni ? erre nem terjed ki ez a paypalos refunded returns lehetőség ?
Köszi előre !!! -
nagyúr
válasz 2thletme2day #76153 üzenetére
Hat igen, igy elegge eselyes hogy a kijelzoje a gatya
-
attiati
veterán
Karácsonyi akcióban ez a Ugreen QC3 dual töltő 10 usd volt akcióban, vagy rosszul emlékszem?
nagyon elment minden töltőnek az ára
A blitzwolf BW-S6 is 10 usd alatt volt, most meg 13.
-
synar
őstag
Nem tudom mennyire akció, de máshol drágábban láttam, BlitzWolf BW-MH1 mágneses telefontartó $5.80 (kék) - $6.78 (fekete).
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz tboy93 #76138 üzenetére
Töltöttem már mindenféle töltővel, hűtőben is eltöltött egy éjszakát hátha az akksi gatya (valamelyik fórumon olvastam, hogy ez megoldás lehet még). Töltöttem már Xiaomi Powerbank 2-vel aminek van külön olyan funkciója, hogy nagyon kis töltőárammal töltsön (band-et, bluetooth fülhallgatót stb..) de semmi. A telefon bluetooth-a látja a band-et, rezeg is amikor MiFit-el párosítani akarom de aztán nem tudom összepárosítani őket mert ha megérintem a gombot nem történik semmi. Tényleg nem tudom már, hogy lehetne életre kelteni ezért is kértem refundot.
(#76141) Szivacs85
Nekem is ez volt az első gondoltam miután tudatosult bennem, hogy már biztos nem tudom működésre bírni és lenyugodtam. Rendeltem egy másikat Zapals-ról. 21,5$ volt +1,5$ a postaköltség. Remélem azzal már nem lesz semmi probléma.
-
Laci.M
senior tag
válasz Saccco #76145 üzenetére
Már egy éve legalább ilyen blitzwolf kábelt használok, és barátnőm is. Soha semmi gond nem volt vele, pedig több ismerősömnek is vettem már. Az aljzat is bírja (eddig) LG G4, Samu A5
Pontosítok, én szeptember óta Type-C-t használok, az alapból fordítós
/Abból is gyári oneplust, illetve asszem a kocsiban UGreen-t/
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
tlala
addikt
válasz Laci.M #76144 üzenetére
Ez a QC 3-as töltő jelenleg sehol sem kapható EU csatlakozóval, várok rá én is.
A micro USB-s végén is megfordítható kábel nem ajánlott, nekem sem vált be (szorul, és állítólag tönkre teszi az aljzatot - bár én addig nem jutottam el, annyira utáltam hogy borzasztóan szorult mindkét telefonomban, hogy inkább kidobtam).[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz gumisxxx #76142 üzenetére
Nekem van. Mukodik. Csak kicsit hosszu, billeg.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
gumisxxx
tag
válasz Dluinet #76143 üzenetére
Azt figyelem,hogy melyikből rendeltek sokat,és sok a jó értékelés is. Meg tetszik is. Mi a gond vele?
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
Saccco
nagyúr
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Most tervezek pár "értékesebb" kütyüt vásárolni pár családtagnak. Mindegyik termék kipróbált bizonyítottak nálam, ezért kell nekik.
A lista:
3db Blitzwolf töltő minimum 2 csatlakozóval [link]
Hozzá 2 méteres Blitzwolf kábel microUSB, fordítva bedugható [link]
1 db Xiaomi 10000-es Powerbank
Melyik oldalról rendeljem? Van most valahol akció? Gb-en nem találtam, banggood nem áll jól a készletekkel.
Ezekkel a termékekkel megegyező minőségű változatok is jók lennének! Azért írtam ezeket, mert ezek mind beváltak már.
Előre is köszönöm!
Laci
Aláírás
-
gumisxxx
tag
Sziasztok! Rendelt már valaki ilyen töltőt?[link]
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
Szivacs85
tag
válasz 2thletme2day #76137 üzenetére
Legalább van egy plusz töltőd és szíjad.
Rendelj mégegyet ha most van, új regisztrációval. Én azt csinálnám(mondjuk más családtag címére).ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
Exelsior24
aktív tag
válasz tboy93 #76138 üzenetére
Nekem is szinte csutkára le volt merülve szintén Gamiss-ról rendelt, viszont nekem elég gyorsan megjött, fentebb írta valaki hogy neki 24 nap alatt, hát nekem 2 héten belül simán itt volt.
Én kértem tracking-et 2 plusz dolcsiért, de ahogy olvasom aki nem kér az is kap hozzá, na mindegy biztosra akartam menni azok után hogy 2 sincerity-s rendelésem is szőrén szálán eltűnt.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
nagyúr
válasz 2thletme2day #76137 üzenetére
Nekem eloszor toltore kellett dugni, mert csutkara volt merulve. Te feltoltotted hasznalat elott?
-
2thletme2day
őstag
válasz tboy93 #76122 üzenetére
Én is rendeltem Mi Band 2-t Gamissről ami szépen meg is érkezett de valószínűleg kijelző hibás. Nem csinál semmit. 2 levélváltás után készségesen visszautalták a pénzt PayPal-re. Azt írták újraküldeni nem tudják mert nincs raktáron viszont ha most akartam volna megvenni a storeból sikerült volna mert ott volt készleten.
-
Pubszon
veterán
válasz Szivacs85 #76134 üzenetére
Nálunk már postás sincs, egy héten párszor jár egy másik, akinek más a környéke, mert kapnak nettó 70 ezret és a pár utcával lejjebb lévő cigánysorra is járni kell nekik, ahol köpködik, megverik, szidják őket stb... senki nem vállalja.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Szivacs85
tag
válasz kirkri #76116 üzenetére
Én is Gamiss-ról rendeltem. Rendben megjött, eredeti. Már január 26-án megjött, TN-nel kértem (+600ft), mert mostanában nagyon megbízhatatlan a magyar posta. Ennyit megért a nyugalmam. Január 10-én rendeltem amúgy.
Tracking Information
2017-01-26 09:53:00The item has been delivered successfully
2017-01-26 08:53:00The item has been delivered successfully
2017-01-26 08:50:00Receive item at delivery office (Inb)
2017-01-26 07:50:00Receive item at delivery office (Inb)
2017-01-21 13:54:00The item has been processed in the country of destination
2017-01-21 08:21:00The item has arrived in the country of destination
2017-01-20 10:33:00The item is on transport to the country of destination
2017-01-19 15:15:00The item is at the PostNL sorting center
2017-01-13 08:04:00The item is pre-advised[ Szerkesztve ]
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
kirkri
addikt
válasz Exelsior24 #76128 üzenetére
Közben a linkelt útmutató alapján én is összeszedtem a pontokat, de a képet nem találom hol lehet feltölteni, így az azért járó 10 pontot nem tudom begyűjteni.
Szerk.: Megvan az avatar is.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
dugesz77
őstag
válasz Zola007 #76117 üzenetére
Én is ezt a fajt a préselt melamine szivacsot használom. Tartós,jól bírja a gyűrődést.Bevizezem majd kicsit kinyomkodom belőle a vizet. Igaz drágább mint a sima ,de annyival tovább is tart.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz kirkri #76098 üzenetére
Én gamiss.com-ról rendeltem a Mi Band 2-met, és új accunttal amire kaptam 140G pontot alapból + a happynewyear kóddal , $17.83 dollár volt mindössze. (kb 5100 Ft az akkora árfolyammal számolva)
Itt egy kép is róla, direkt le screeneltem: [Xiaomi Mi Band 2]
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz kirkri #76116 üzenetére
Elvileg jovo heten az enyem is innen erkezik. Mar 1 hete az orszagban van.
Keress ra a nevemre, leirtam korabban erthetoen hogyan lehet a full kedvezmenyt elerni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Predator2
addikt
válasz Mr.Csizmás #39027 üzenetére
semmi[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nagyúr
Tegnap megjott gamissrol a 18$-os miband2, 24 nap alatt ert ide. Minden rendben vele, korrekt a shop. Tracking is volt, pedig nem fizettem erte kulon.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz kirkri #76110 üzenetére
A Gammis.com-on nincs már akcióban a Mi Band 2? 18$-ért rendeltem,de trükközni kell hozzá.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Breki
veterán
válasz dugesz77 #76115 üzenetére
Mivel a kérdés pont arra vonatkozott -csak a többit is beleraktam- belekeverném.
Egyébként benne van a nevében, hogy Magic Sponge és mint írtam nemcsak a felülete az, hanem az egész egyben homogén, bár írják az Emery-t. Tudom mit írtál, de én nem arról beszélek! Csapokat is tisztítottam vele dörzsölés nélkül.
Azt is írtam, hogy kád tisztítására használtam, de nem csak csiszoló szívacs. Annál amit mutatsz sokkal finomabb.A melamin-es is tudom említettem, hogy a a fehérrel kezdtem,
Szerk: Na látom már módosítva lett amire írtam. :-)
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Zola007
veterán
válasz dugesz77 #76115 üzenetére
kipróbálnám én is ezt a csodabiszbaszt
Egy linket tudnál adni, hogy honnan érdemes megrendelni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dugesz77
őstag
Szerintem nem keverjük ide a csiszolószivacsokat. A barnás/feketés az csiszolószivacs. Csiszoló vászon helyett/mellett használható. Csak egy egyszerű szivacsra vittek fel (attól még hogy sötét szürke a színe attól még egyszerű szivacs) egy karbid koptató/csiszoló réteget. Ha megnézet senki sem konyha pultra meg festett/lakozott felületekre használja. Öntöttvas/rozsdamentes edények/Wok aljának tisztítására mutatja csak az összes kép. Sokkal durvább/erősebb csiszoló anyag mint a melamines szivacs.
A melamines szivacs az anyagában tisztít. Belseje is melamine térhálós szerkezet. Amíg el nem tűnik a kezedből addig takaríthatsz vele. Sokkal finomabb szerkezetű. Látható karcokat nem okoz csak mattít.
De itt és itt ezt már leírtam[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz andrisbandi #76113 üzenetére
Ez a barna, de vékonyabb, és csak két darabos.
Nem csak a külseje az.
Rendeltem ilyet is, de ezt még nem teszteltem, hisz a másik még teljesen jó.
ez a compressed
A koreait én is keresem egyelőre ezt találtam.
Facebook csoport ahol ezt kitárgyaltuk.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
Én saját tapasztalatot osztottam meg.
Emiatt van, h nem merem ajánlani az Ebay-es koszradírt.
Biztos van több fajta is. Anno az itteni linkek alapján vettem, de egyik sem vált be.Tudsz adni linket az általad emítettre?
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Breki
veterán
válasz andrisbandi #76071 üzenetére
pont nem
" "Nem akarlak elkeseríteni, de a legjobb koszradír Koreában kapható, mivel ők találták ki. Én Szöulból szoktam rendelni (ott kint is filléres tétel, még csomagköltséggel együtt se drága). A DM-es vagy a Tchiboban kapható változat és a koreai cucc tisztító hatása közötti különbség olyan, mint amikor sima vízzel mosogatsz el egy zsíros edényt, vagy mosogatószerrel... Ég és Föld. Érdemes beruházni és rendelni inkább külföldről. "
(#76072) Én a vékony barnával kitakarítottam úgy a kádat, hogy újrafestés helyett ami aktuálissá kezdett válni, lett egy szinte új. előtte fehérből három is elfogyott az is jól tisztított, de elkopott hamar ugye itt erősen kell dörzsölni, na a vékony barnán alig látszik valami és kész.
A fehérnél is ajánlott inkább a tisztítandó felületet vizezni és nem kicsavarni.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz andrisbandi #76104 üzenetére
Alap esetben forintra van állítva, de most gyorsan szerettem volna válaszolni, és a telefonon néztem...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
kirkri
addikt
Köszi mindenkinek, hogy megnéztétek a Mi Band 2 árát.
Szerintem maradok az Aliexpressnél, ott hivatalos Xiaomi store-ban 24.99 USD.
Bár pontokat beváltva a Banggood-on is csak 1 dollárral drágább.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
maestro87
őstag
válasz andrisbandi #76104 üzenetére
De Banggood rosszul váltja a forintot, vagy nem?
Nekem pl. hogy éri meg jobban?
K&H bank, Visa Electron -
andrisbandi
őstag
válasz Vertigo18 #76100 üzenetére
$
- Direkt van dodóra állítva az ár?Mer nem sok helyen lehet Forintban vásárolni. A Banggoodon lehet.
A Paypal is Forintban veszi le a vételárat. Így megtakarítható a konverziós költség.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
kcsa
veterán
-
Digitalis
senior tag
válasz cs.david94 #76087 üzenetére
Ez melyik típusú pendrive volt? Csak érdekel...
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest